Hogyan lehet törölni egy fájlt vagy záródik ingyenes Unlocker

Problémák a zárt mappákat vagy fájlokat?

Ebben a videóban bemutató megmutatja, hogyan lehet törölni vagy kinyit egy fájlt a kulccsal szoftver.

Gyakran előfordul, hogy nem tudjuk törölni a fájlt, vagy egy szolgáltatás vagy egy folyamat fut a Windows, hogy nem tudja, vagy nem tudja megállítani.

A probléma válhat, amikor és miután újraindította a PC mappa vagy fájl is zárolva marad.

Ezért kérjük, kövesse a következő bemutató videó, és töltse le és telepítse a szoftvert, valamint kulccsal kinyit maga mögött hagyva egy működő operációs rendszer

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

 

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (46)

  • Ha nem fogja törölni újraindítás után bemegy csökkentett módban és törölt, de ms lesz jobb ez a bemutató

  • Bravo Madalin ... Gratulálok, és ez egy módszer! De miért bonyolítanánk magunkat, amikor sokkal egyszerűbbé és újraindítás nélkül tudjuk megcsinálni;)

  • Helló! Telepítettem a Windows Vista-t, és megpróbáltam törölni néhány fájlt, de nem működött. Telepítettem egy feloldót, de hiába ... :( még mindig nem törli őket ... Mit tanácsolsz nekem?

  • Szerintem alaposabban meg kell néznie a bemutatót! gondosan nézzetek végig görgetés nélkül, és jobban megértitek! Attól függ, milyen fájlokat akarsz törölni ... Nem hiszem, hogy a Windows fájlokat még egy feloldó eszközzel is törlik!

  • nem is tudod, hogyan kell kinyitni a 'youtube' -ot .... valaki letiltotta nekem, és egyáltalán nem tudok belépni: | ..várd meg a választ :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.