Hogyan lehet eltávolítani az Avira AntiVir antivírus reklámcsíkját - oktatóvideó

Ha néhány nappal ezelőtt a szerelési és konfigurálását Avira AntiVir ma jön a kiegészítő, az, hogy a bemutató, és együtt tanulnak, hogyan blokkolja a pop-up, amely minden alkalommal megjelenik, Avira AntiVir a frissített adatbázis aláírás vírusok.

A művelet nagyon egyszerű és bárki számára elérhető, a mai oktatóanyagban ezek közül a módszerek közül kettőt választottam. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Start” gombra, majd a „Futtatás…” gombra a mezőbe: secpol.msc (Helyi biztonsági házirend) bontsa ki a kattintást, és a „Szoftverkorlátozási politikák” csoport előtti pluszjelre kattintson a „További szabályok” részben válassza ki, és a jobb oldalon kattintson fehér részre a jobb oldalon, és a helyi menüből válassza az „Új útvonalszabály…” lehetőséget. A megjelenő ablakban kattintson a Tallózás gombra, lépjen a C: \ Program elemre Files \ Avira \ AntiVir Desktop ”keresse meg az“ avnotify ”nevű futtatható fájlt, adja meg az“ OK ”, majd az“ Apply ”és ismét“ OK ”parancsot

Valószínűleg azon gondolkodik, hogy pontosan mit csináltam ezekkel a lépésekkel? Alapvetően blokkoltuk az "avnotify" fájl végrehajtási jogait, és az avira frissítésekor nem lesz többé futtatásának vagy futtatásának joga. Ez az "avnotify" felelős az előugró ablakért, amely megjelenik az Avira minden frissítésénél.
E lépések végrehajtásával az Avira AntiVir egyáltalán nem fog szenvedni, hatékonysága vagy észlelési aránya nem csökken, és ez a csodálatos és "olcsó" antivírus jó működését nem érinti.

Ennek ellenére azt mondta, nem engedi, hogy nézze meg a bemutató előtt elmondta, hogy a 2 módja annak, hogy megszabaduljon a pop-up jelenik meg a bemutató, és akkor meg kell nézni, hogy megtalálja azt.

Ne feledje, mi vár véleményeket, javaslatokat és kiegészítéseket a megjegyzések rovatban, a megjegyzések rovatban, ha segíteni tud valaki egy probléma, hogy már megoldódott, ne habozzon, hogy csak együtt csodákat tehet.

Kívánok kellemes megtekintésére!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Helló, Adrian ... ez az oktatóprogram nagyon jó ötlet volt, mert bár nem tűnik gyakran, hogy a reklámcsík bosszantó, különösen, ha frissítést végez, és talán egy film vagy játék közepén vagy. türelmetlenül és a többi útmutatás..PS: Kipróbáltam az első módszert, amely számomra egyszerűbbnek tűnik és 100% -ban működött :))

  • Wolfwarine: Szia Adrian ... ez az oktatóprogram nagyon jó ötlet volt, mert bár nem tűnik gyakran, hogy a reklámcsík bosszantó, különösen, ha frissítést készít, és talán egy film vagy játék közepén vagy. türelmetlenség és a többi útmutatás..PS: Kipróbáltam az első módszert, amely számomra egyszerűbbnek tűnik és 100% -ban működött)

    Köszönöm szépen, és várni?

  • Lehet csinálni egy bemutató Adrian: hogyan lehet másolni windowsu előtelepített új kemény, hogy ha akarom, hogy hozza a Windows sal és más kemény, mintha készült Acronis, meg tudod csinálni, hogy az?

  • Szia Adrian, alkalmaztam a második módszer (I könnyebb és kisebb). Találtam a You Tube egy rövid bemutató, hogy tot.La expozíció valamivel hosszabb, de hatékonyabb számunkra kezdőknek A PC-ului.Iti köszönöm az oktató te, és hol megy az idő múlásával egyre több és bine.Felicitari, és hagyja, hogy carcotasii mondanak, amit akarnak, ez az öröm.
    Ami a Avira 9 találtam egy leírást a hálózaton, hogy azt mondja, hogy bár akkor meg a 2 ptr.Update az 2 ore.L kértem, de nem tartja tiszteletben menetrend (talán tévedek valahol) elvben nyitó Avira be a seduler a rendszergazda az összes munkahely dr.sterge clik ott és akkor létrehozhat más ptr. Frissítés programozott 2 2 óra (összesen 12 frissítést) (mind clik szerkeszteni dr.si Job, stb) alapján ez az ötlet, ha úgy gondolja, hogy ez érvényes, kérjük, hogy a rövid bemutató, és nagyon util.Multumesc.Stima és tisztelet

  • Nem egyszer kapott egy hívást, akik telepíteni Avira mondja nekem, hogy én nem tudom, mi ablakot úgy tűnt, mi a teendő (persze ez volt a hirdetés). Nos, itt a megoldás, jó munkát.
    Ami azt illeti, amit Viorelpicu mond 2 óránkénti frissítéssel, azt szeretném mondani, hogy beállítottam, és az működik, mert azt hagytam, hogy maximalizálja, hogy csak megnézze, vajon Viorel frissít, és valószínűleg működik - elfelejtette jelölni a négyzetet "engedélyezve". Egy korszak sa uit merci Adrian :)

  • blackarow:
    Nem egyszer kapott egy hívást, akik telepíteni Avira mondja nekem, hogy én nem tudom, mi ablakot úgy tűnt, mi a teendő (persze ez volt a hirdetés). Nos, itt a megoldás, jó munkát.
    Utalva arra, amit mond, hogy frissítse a Viorelpicu 2 2 az óra azt akarom mondani, hogy tudom beállítani, és megy, mint azt hagyja meg a maximális, csak, hogy ha a frissítés valószínűleg lesz Viorel ... és elfelejtette jelölje be a négyzetet "engedélyezve . "Majdnem elfelejtettem köszönhetően Adrian

    Helló barátom, a beállítás a Avira 9 2 óra ptr.update din2 mondani, hogy én meg 0ra 8,10,12.14 stb zilnic.Am észrevette, hogy a műtét a megfelelő idő, de tett PC üzembe helyezés (azaz ma 9 és néhány számítógép indításakor nem update.Eu hagytam a minimalizálása (megnyit egy ablakot a jobb alsó sarokban, de jól látható), és megnéztem az összes műveletet a enabled.S-búcsú

  • viorelpicu:
    Helló barátom, a beállítás a Avira 9 2 óra ptr.update din2 mondani, hogy én meg 0ra 8,10,12.14 stb zilnic.Am észrevette, hogy a műtét a megfelelő idő, de tett PC üzembe helyezés (azaz ma 9 és néhány számítógép indításakor nem update.Eu hagytam a minimalizálása (megnyit egy ablakot a jobb alsó sarokban, de jól látható), és megnéztem az összes műveletet a enabled.S-búcsú

    Ha bejelölte az "ismételje meg a feladatot, ha az idő lejárt" (ismételje meg a feladatot, ha az idő lejárt) opciót, akkor normális, ha 08.00:9 órakor van beállítva, és 8-kor elindította a számítógépet, és valami, amint azt mondja, elvégezte a feladatát tiszteletben tartani

  • Windows xp-ben nem jelenik meg a testvér a secpol.msc-ben, semmi sem jelenik meg, és a programfájlok nem tartalmaznak biztonsági tabu-t

    • Dany: Secpol.msc

      Helló srácok, érdeklődéssel követem az AVIREI hirdetési szalaghirdetésével kapcsolatos oktatóanyagokat, és kipróbáltam, de arra a következtetésre jutottam, hogy az XP home s.p3 kiadásban a Szoftverkorlátozási Politikákhoz semmilyen módon nem lehet hozzáférni. Van más ötleted? Köszönöm.

      • OVIHi guys, én érdeklődéssel követte a konzultáció d, az egyik kapcsolódik a reklám banner a AVIREIlam próbáltam, de arra a következtetésre jutottam, hogy az s.p3 XP Home Edition, Szoftverkorlátozó rendőrség nem foglalkozik az egyik módja nic. Aeti oalta ide?. köszönöm előre.  

        Sajnos a hazai kiadás nem rendelkezik szoftverkorlátozási politikákkal ... Nem hiszem, hogy van más megoldása ...

      • OVIHi guys, én érdeklődéssel követte a konzultáció d, az egyik kapcsolódik a reklám banner az Avira lam de megpróbáltam, és azt tapasztaltam, hogy az XP Home Edition s.p3, Szoftverkorlátozó rendőrség nem foglalkozik az egyik módja nic . Aeti oalta ide?. Köszönöm.  Idéz nekem

        Ha ez zavar annyira válasszon egy másik víruskereső. Keresés ezen az oldalon a biztonságos és talál valamit, hogy a szeretet. Ha nem hangsúlyozva reklámok ablak, akkor marad Avira. Ez a szerencsétlenség.
        Siker.

        • Francisc:
          Ha ez zavar annyira válasszon egy másik víruskereső. Keresés ezen az oldalon a biztonságos és talál valamit, hogy a szeretet. Ha nem hangsúlyozva reklámok ablak, akkor marad Avira. Ez a szerencsétlenség.
          Siker.  

          Köszönöm a választ. OVI.

  • Nem tudom, mi mindent mondani, hogy van Avira állítva, hogy ő frissítése 2 2 az óra, amikor akarom ezt, ha egyértelműen megállapítható, hogy a minimum 1 nap! Igen, Avira Premium Security Suite vagy intervalu beállíthatja a kívánt időt, de nem megy ingyen, mint a napi egyszeri 1 Nézz egy screenshot ITT

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.