Hogyan lehet megváltoztatni a hálózati kártya MAC-ját az Ubuntu Linux programban - oktatóvideó

Szia barátok, ma fogunk beszélni, hálózati kártya MAC, pontosan hogyan módosítsa NIC MAC az Ubuntu Linux.
Mi az a MAC?
Származik az angol rövidítés MAC Media Access Control, egy egyedi azonosítója, a hálózati kártya által számukra kijelölt a gyártó azonosítására és használják a médiához való hozzáférés (internet)
Egyes szolgáltatók, különösen a kerület cég használja más hitelesítési felhasználók (előfizetők net), hogy a szerver a hálózaton keresztül kártya MAC.
Tegyük fel, hogy van egy ilyen szolgáltató, és eltörte NIC, jól nem probléma, az ár egy új hálózati kártya nem túl nagy, de a rossz hír az, hogy van, hogy tájékoztassa az új szolgáltató hálózati kártya MAC hogy achizitionato regisztrálni és van internet. És ha megszeged a lemezt péntek, amikor a PR után a rövid program szombaton és vasárnap nem működik így teszünk, állni egy egész wekend internet nélkül?
Ha a Windows megváltoztatni a hálózati kártya MAC gyerekjáték, itt egy kicsit izgalmasabb a Linux (legalábbis úgy tűnik nekem) nem túl nehéz, de meg kell, hogy némi extra lépést egyáltalán nehéz, nagyon könnyű !
Mindössze annyit kell tennie, hogy írjon egy kis scriptet, ami másolja a / etc / init.d és következő parancsot az volt, hogy az aktív és tedd indításkor.
Itt vannak a lépések:
Telepítenie kell elsősorban macchanger-gtk ezt kövesse az alábbi lépéseket:
Kattintson a felső panelen a „Rendszer” >> „Adminisztráció” >> Synaptic menüpontra, és itt a keresőmező felső ablakának jobb oldalán a „macchanger-gtk” szót írjuk, duplán kattintva az eredményre kiválasztjuk, majd az „Alkalmaz” gombra Alkalmaz)
A macchanger-gtk telepítése után jobb egérgombbal kattintson az Asztalra, és hozzon létre egy új szöveges fájlt, amelyet "macchanger" -nek hívunk (idézőjelek nélkül).
Az Easter umatorul kód:

#!/bin/bash
# A simple eth1 macchanger script
# Author V3n3RiX : venerix@blug.ro
macchanger --mac=00:00:00:00:00:00 eth0

Ahol "00: 00: 00: 00: 00: 00" az a MAC, amelyet hozzá szeretne rendelni a hálózati kártyához
És az "eth0" az aktív hálózati kártya.
Annak érdekében, hogy az aktív kártya "eth0" legyen, a terminált az Alkalmazások >> Kiegészítők >> Kiegészítők >> Terminál elemre kattintva nyissuk meg.
Írás a terminál parancsot: ifconfig és adja meg az Enter, a terminál jelenik meg valami ilyesmit:


eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr 08:00:27:12:e0:54
inet addr:10.0.2.15  Bcast:10.0.2.255  Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::a00:27ff:fe12:e054/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
RX packets:3100 errors:30 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:1359 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:3536268 (3.5 MB)  TX bytes:126798 (126.7 KB)
Interrupt:10 Base address:0xd020

eth0 névtábla olyan aktív, és a jelenlegi MAC 08: 00: 27: 12: e0: 54 (vegye figyelembe, hogy jobb, ha biztos később, miután ezt a műveletet, hogy megváltozott MAC)

Mentse a szöveges fájlt, amelybe beillesztettem a fenti kódot, kattintson a "Fájl" és a "Mentés"
Most kell rendszergazdai jogokkal másolni a script létre a fenti lépések könyvtár /etc/init.d

Ehhez tartsa lenyomva az "Alt" + "F2" billentyűket.
A megnyíló ablakba írja be a "sudo nautilus" parancsot, írja be az Enter billentyűt és navigáljon a "File System" >> "etc" >> "init.d" és itt az "init" mappában megjelenő ablakból. d ”beilleszti a korábban létrehozott“ macchanger ”nevű fájlt

Most azt szeretnénk, hogy ez a script futtatható megnyitásával terminál, és amely a következő parancsot:

chmod +x /etc/init.d/macchanger (Chmod jelenti changemod fájl, amely megváltoztatja az utat, és a fájl futtatható + x)

és ütemezni ezt a szkriptet, indításkor futtatásra változtatni PC MAC adja ezt a parancsot a terminálba:

sudo update-rc.d macchanger defaults

Dam indítsa újra a számítógépet, és meg kell szó!

De hadd jobb nézni ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

FIGYELEM: Ne változtassa hálózati kártya MAC kedvéért demonstráció, hacsak szükséges, különben lehet, hogy elfogy az internet kapcsolat!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • A hálózati kapcsolat ikonjának jobb egérgombbal történő elérésével hozzáférhet a „Kapcsolatok szerkesztése” opcióhoz. Így a MAC módosítható barátságos grafikus felület használatával anélkül, hogy szükség lenne voodoo szkriptekkel és parancsokkal a konzolon, ami a tapasztalatlan felhasználókat ijesztné.

    • Mihai: Egy egyszerű jobb gombbal a hálózati kapcsolat ikonja kapsz hozzáférést a "Edit Connections". Ez meg fog változni segítségével MAC barátságos grafikus felület, anélkül, hogy a voodoo szkriptek és konzol parancsok megijeszti tapasztalatlan felhasználók számára.  (Idéz me)

      Az oktatóanyag készítése előtt megvizsgáljuk a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszert. Nem csak egyszer próbáltam megváltoztatni a táblát a grafikus felületen, és ez nem működött, legalábbis a 9.10 verziónál nem. És ezért választottam ezt a módszert. Nem boldog, hogy "embereket" helyezek a terminálba ... de egy másik módszer nem működött. Éppen ellenkezőleg, egy kicsit "ellenzem" a terminál használatát, és mindent megpróbálok a GUI-tól megmutatni, de ha egyszer a terminál az egyetlen megoldás, ha erre gondolunk, akkor a terminál minden disztribúció hatalmas játékának számít.

    • Mihai: Egy egyszerű jobb gombbal a hálózati kapcsolat ikonja kapsz hozzáférést a "Edit Connections". Ez meg fog változni segítségével MAC barátságos grafikus felület, anélkül, hogy a voodoo szkriptek és konzol parancsok megijeszti tapasztalatlan felhasználók számára.  

      Adrian helyes bemutató szerzője nincs hatással a változás grafikus módban. Kipróbáltam. Apropó honlapok és oktatóanyagok: bravo srácok nem egy nagy munka. Adrian küldhetnek megjegyzéseket videó illesztőprogramokat. Végignéztem a tutorial DESTE őket, de rájöttem, hogy ki van ATI Radeon Ubuntu 9250 8.10 9.04 integrált és Compiz működik, de 9.10 nem tehetek semmit, akkor sem, ha nem megy kap telepített a helyszínen.

  • Boldog Karácsonyt neked, és örülni nagy oktatóanyagok és csak kopogtat az ajtón.
    Tekintettel arra, hogy megengedheti magának (utalok a szoftver, stb.), Kérjük, próbáljon meg néhány oktató a Flash.
    Siker.

  • Üdvözlet és Kellemes Ünnepeket!
    Azt szeretném megkérdezni, ha nem, és a bemutató a következő:
    Hogyan változtassuk meg a hálózati kártya MAC-ját a Windows XP-ben ..... annak érdekében, hogy mit szeretnének többet megtudni és megfelelő tájékoztatást kapniuk.

    Üdvözlettel
    Adrian Darkness.

    • adrian: Üdvözlet és Kellemes Ünnepeket!
      Azt szeretném megkérdezni, ha nem, és a bemutató a következő:
      Hogyan változtassuk hálózati kártya MAC Windows XP ..... jég, amit akarnak többet tudni, és tájékoztatni kell megfelelően. Tisztelettel: Adrian Darkness.  


      Windows Mac változás az alábbiak szerint:
      Keresi a hálózati kártya, alaplap található vezérlő panel:
      Az xp fájlon: Vezérlőpult / Hálózati kapcsolatok, Vista és 7 esetén megtalálható itt: A Vezérlőpult / Hálózati és megosztási központ bal oldalán, az "Adapter beállításainak módosítása" alatt, ugyanazok a lépések a Windows xp, Vista és 7 rendszerekben.
      Kattintson a jobb gombbal a hálózati kártyára / tulajdonságok / configure / Advanced / itt arra a "Hálózati cím" elemre keres, amelyen a "Nincs jelen" opció be van jelölve, egy kicsit felül ellenőrizte, és átadja az adott MAC mezőt vonalak vagy pontok nélkül, átadja MAC "0000000000", majd nyomja meg az OK gombot, és tegye a Letiltás és Engedélyezés lehetőséget a kártyára, hogy új MAC-t kapjon.
      Sok szerencsét, és próbáld meg nem használja valaki másnak a MAC nem szép.

        • Ioneltaiefrunze:
          Helló cristi.Esti érdekel a munka ezek a fickók?
          http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?id=7673
          PS: nem kell válaszolni nekem.
          PPS: Én aki hozzászólást törölheti (mondom)  


          Nyitottak vagyunk minden olyan együttműködésre, amely segíthet a számítógép "felhasználójában".
          Egy ideig úgy döntöttünk, hogy is támogassák a Windows és a Linux, azt hiszem, a Linux érdemel több figyelmet, végrehajtásában útmutatók Linux Ubuntu elvesztettem sok vendég, de nem érdekel, azt akarjuk, hogy a dolog egyébként, a látogatók meg kell szerezni a hosszú távon, és ez sokkal fontosabb.
          Ubuntu Linux disztribúció a leginkább jól karbantartott, és mi választottuk azt a sorozatát, hogy Linux.

          • Cristi-admin:

            Nyitottak vagyunk bármilyen együttműködésre, amely segíthet "user" PC.
            Egy ideig úgy döntöttünk, hogy is támogassák a Windows és a Linux, azt hiszem, a Linux érdemel több figyelmet, végrehajtásában útmutatók Linux Ubuntu elvesztettem sok vendég, de nem érdekel, azt akarjuk, hogy a dolog egyébként, a látogatók meg kell szerezni a hosszú távon, és ez sokkal fontosabb.
            Ubuntu Linux disztribúció a leginkább jól karbantartott, és mi választottuk azt a sorozatát, hogy Linux.
              

            Nem akarok most részletesebben belemenni, de véleményem szerint egy ingyenes szoftvereknek szentelt szakasz jó lenne erre a webhelyre, vagyis hogy együtt dolgozzon a Windows-tal és a Linux-tal. Észrevettem az ottani szándékokat, és azt gondoltam, hogy jó lenne. ..collaborate.Legyen, ez a dolog sok tényezőtől függ, és amint azt a bejegyzésben észrevetted, valami ilyesmire van szükséged: youtube, vagyis az a képesség, hogy válaszoljon egy oktatóprogramra a megjegyzések és egy másik oktató mellett.
            Egy egyszerű "felhasználó" vagyok, nem képviseltem az ott levőket, és ez a "Ubuntust ismertető videó oktatóprogramokkal" való munka csak egy felhasználó ötlete.
            Remélhetőleg észre egyre több és bátorságot.
            PS: Probléma van-e, ha "megismerem" őket a fenti válaszoddal? Úgy értem, ha itt válaszolom (másolja / illessze be).

  • Hello barátok. Kérdés, ha lehetséges. Letöltöttem az OS Windows Service Pack 2 fájlt a fájllistából. A leírásban azt mondta, hogy az eredeti ablakok, semmiféle frissítés nélkül. A közelmúltban, 2 napig, valami megjelent a jobb alsó sarokban, a "valódi microsoft szoftver" segítségével. Hogyan tehetem „eltűnni”? Kicsit bosszantó, ha megváltoztatja a képet az asztalon, egy idő múlva az asztal elkészül és fekete marad. Ha lehetséges, kérlek, segíts nekem. Nagyon szépen köszönjük ! Kellemes Ünnepeket.

    • JulianSzia barátok. A kérdés, amit kérni szépen, ha tudsz. Van Operációs rendszer Windows Service Pack 2 letöltött fájllista. Ott a leírás azt mondja, hogy az eredeti windows'ul frissítések nélkül nincs más dolog. Egészen a közelmúltig 2 nap megjelent nekem valamit a jobb alsó a "eredeti Microsoft szoftvert." Hogyan lehet, hogy "eltűnik"? Ez egy kicsit zavaró, amikor megváltoztatja az asztalon kép egy idő után, és hogy az asztal is fekete. Ha tudod, kérlek, segíts nekem szép. Nagyon köszönöm! Boldog az alábbiakban.  (Idéz me)

      Ne vitatkozz, és nem ösztönzik a kalózkodás, és nem hack, amit szeretném, ha több, mint hack, akkor felugró tűnik, hogy a Windows nem regisztrált, mert ahogy mondta, azt torrentek között, így ez egy kalóz Windows-példányt !

      El sem tudom mondani, mint írj a Google: hogyan lehet megszabadulni a WGA, és meg fogja találni sok megoldást.

    • Julian: Van Operációs rendszer Windows Service Pack 2dreapta down "Jogtiszta Microsoft szoftver"

      Legközelebb, ha tegye a többi Windows dezcivezi lakozás fellebbezések Windows frissítések. Lásd, hogy ez is egy tutorial.

  • Őszétől 2008 eddig figyelmesen nézte a konzultáció.
    Minden, amit jelöli 5 *. Nagyra értékelem a munkát, és a csapat azon szándékát, hogy ajándékozni tudásukat, hogy bárki, aki tanulni akar valamit a számítógépek, operációs rendszerek, programozás, hálózatépítés, stb.
    Üdvözlöm a kezdeményezést támogató más operációs rendszerekkel, és különösen LINUX. Köszönöm az eddig elvégzett munkát, egészséget és sok kemény munkát kívánok neked.
    Az egész csapat, és mindazoknak, akik ellátogatnak ezen az oldalon:
    Boldog születésnapot!

  • Köszöntés. Thanks a lot Adrian. Ez egy nagyon hasznos tipp. Boldog ünnepek is, Boldog születésnapot, és végezetül azt akarom mondani, hogy csinál egy nagy munka. Csak így tovább a jó munkát.

  • Azoknak félek Ubuntu Linux, amelyet az ismeretlen (a GNOME felület) azok számára, akik megszokták a jelenlétét vagy xp tájékoztassa a látogatók, hogy Kubuntu Linux ami némileg, bár minden ubuntu szoros és jól ismert KDE felület feladat A Windows és a bár, jól karbantartott és román nyelven, mint a bátyja Ubuntu.

    • babér: Azok számára, Félsz Ubuntu Linux, amelyet az ismeretlen (a GNOME felület) azok számára, akik megszokták a jelenlétét vagy xp tájékoztassa a látogatók, hogy Kubuntu Linux ami némileg, bár minden ubuntu szoros és jól ismert KDE felület Windows tálcáján egyformán jól karbantartott és román testvér vagy Ubuntu.  

      Majd talán csinálni egy bemutató Kubuntu KDE felület egy kicsit Bugg autó, nem mintha az lenne, ő lehet, hogy szép, de azt hiszem, sokkal fontosabb az, hogy a sitemului, hogy stabil és funkcionális, mint szép. Próbáltam KDE, és én mindig is az a baj, crash-uiau szoftver, nem olyan stabil, mint GNOME felület

      • Adrian: Majd talán csinálni egy bemutató Kubuntu KDE felület egy kicsit Bugg autó, nem mintha az lenne, ő lehet, hogy szép, de azt hiszem, sokkal fontosabb az, hogy a sitemului, hogy stabil és funkcionális, mint szép. Próbáltam KDE, és én mindig is az a baj, crash-uiau szoftver, nem olyan stabil, mint GNOME felület

        Alapvetően nem foglalkozunk íze .. de amikor kapcsolatba került a Linux és a nagy 2, Gnome és a KDE, Gnome csalódást okozott nekem, a bárban kimért alapértelmezett már túl sok volt a szokásos KDE windows .. és kevésbé május familiar.Dupa egy ideig néztem a kevésbé intenzív alkalmazások, de láttam, hogy mind a KDE és a Gnome fogyasztanak annyi erőforrást ..
        Nem hiszem senkinek, hogy néhány éve kizárólag a KDE-t használom, tehát nem tudom, mi változott a Gnome-ban, olvastam valamit a neten és senki sem mondta, hogy valami pusztító lenne ... de mit mondhatnék, nem értem, hogy mely alkalmazások KDE repedések, béta verziókat használok - vagyis Lucid Lynx és KDE4.4 RC3, és nem tudok panaszkodni az összeomlásokról. És egyértelmű, hogy a rendszerem soha nem zuhant véglegesen, kivéve akkor, ha nem támogatott frissítést végeztem, vagy megpróbálunk olyan csomagokat telepíteni, amelyekben nem volt biztosított a függőség, és kényszerítjük a telepítést.
        Valójában az eddig látott oktatóanyagok felületesnek tűnnek számomra - ezért javasoltam néhányszor egy oktatóprogram készítését a Kubuntu-ról -, de úgy tűnik, hogy egyedül beszélt, mint például a TV ... és utána Ha nem KDE felhasználó, és nem tetszik, akkor instabilnak, hibásnak, stb. találja meg, akkor nincs esélye a sikeres bemutatóra.

        • Neagh:
            
          Alapvetően nem foglalkozunk íze .. de amikor kapcsolatba került a Linux és a nagy 2, Gnome és a KDE, Gnome csalódást okozott nekem, a bárban kimért alapértelmezett már túl sok volt a szokásos KDE windows .. és kevésbé május familiar.Dupa egy ideig néztem a kevésbé intenzív alkalmazások, de láttam, hogy mind a KDE és a Gnome fogyasztanak annyi erőforrást ..
          Ne tartsa a semmi, a KDE kizárólag több éve, így nem tudom, hogy mi változott a Gnome, olvastam valamit a neten olvas, és senki nem mond semmit pusztító .. mit is mondhatnék, de nem értem, hogy milyen alkalmazások Ön kiváló KDE, azt használja béta verziói -, hogy Lucid Lynx és KDE4.4 RC3, és nem tudok panaszkodni crash-uri.Si mint egy dolog világos, én soha nem teljesen összeomlott rendszer, csak elviselhetetlen mikor csinál egy frissítést, vagy próbálja csomagokat telepíteni, amelyek nem biztosított, arra kényszerítve a telepítést függőségek ..
          Egyébként oktatóanyagok láttam eddig úgy tűnik, felületes - ezért felajánlottam többször, hogy csinál egy tutorial Kubuntu -, de úgy tűnik, mintha mi beszélgettünk csak a TV-ben ... és nekem, ha nem Ön KDE felhasználói és nem tetszik, meg ez instabil, hibás, stb .. akkor ott megy az esély a sikeres bemutató.


          Ne aggódjon annyira, a megjegyzés nem volt elveszett, spambe ment, általában a spam modulok kis hibahatárral rendelkeznek, megadták azt a kis "hamis pozitív" százalékot, mindenesetre kézi ellenőrzést végeztünk tehát nem áll fenn annak veszélye, hogy elveszik ez a véleményed.
          Ha nem veszít semmit, mindent védett.

        • Neagh:
            

          Ezt a felső sávot panelnek hívják, és törölhető, és bárhová mozgatható, ha izma kívánja, kibővítheti, szűkítheti, nagyíthatja vagy csökkentheti, dokkossá alakíthatja. Írja be a jobb felső sarokban Linuxot, és írja be, sokat tettem a linux számára ... ha ezek felületes oktatóanyagok ... ismét nincs hozzászólás, és megismétlem, az elejétől kell kezdened.

          Gshutdown, hogyan kell ütemezni az újraindítás vagy a leállítás Ubuntu Linux - video bemutató
          Hogyan kell telepíteni az Ubuntu Linux kodekek filmnézéshez - video bemutató
          Hogyan kell letölteni a Direct Connect hálózaton (ODC, csúcs, erős) ubuntu linux - video bemutató
          A legjobb és a barátságos Linux, Ubuntu áttekintés - video bemutató
          Hogyan partíció helyesen és hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux dual boot Windows XP - bemutató videó
          Hogyan kell telepíteni ATI illesztőprogramok, az NVIDIA és a Flash Player Ubuntu Linux - video bemutató
          Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows, és hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolat RDS - video bemutató

          Ezek az útmutatók felszínes?

          • Adrian: Ez a felső sáv hívják panel, és el lehet távolítani, és áthelyezhető bárhova, mint a muschiu, akkor szűkítheti lati növelheti vagy csökkentheti, akkor viszont a vádlottak padján. Írja Linux jobb felső sarokban, és hogy a Vállalkozáspolitikai, tettem többet linux ... ha azok felszínes oktató ... no coment újra és újra kell kezdeni itt kezdődik.
            Gshutdown, hogyan kell ütemezni az újraindítás vagy a leállítás Ubuntu Linux - video bemutató
            Hogyan kell telepíteni az Ubuntu Linux kodekek filmnézéshez - video bemutató
            Hogyan kell letölteni a Direct Connect hálózaton (ODC, csúcs, erős) ubuntu linux - video bemutató
            A legjobb és a barátságos Linux, Ubuntu áttekintés - video bemutató
            Hogyan partíció helyesen és hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux dual boot Windows XP - bemutató videó
            Hogyan kell telepíteni ATI illesztőprogramok, az NVIDIA és a Flash Player Ubuntu Linux - video bemutató
            Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows, és hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolat RDS - video bemutató
            Ezek az útmutatók felszínes?

            Én tudom, hogy hogy hívják a bárban, és mit lehet tenni vele .. Mit gondolsz, ha Linuxot használ naponta 4 éves lány 1 hónapban, mint amilyennek hangzik?
            És akkor nem kell támadni, csak mondtam véleményem szerint felszínes .. Deufoase vagy nehezen, de mások számára lehet, hogy túl st

          • Neagh: Tudom, hogy mi a neve a bárban, és mit lehet tenni vele .. Mit gondolsz, ha Linuxot használ naponta 4 éves lány 1 hónapban, mint amilyennek hangzik?
            És akkor nem kell támadni, csak mondtam véleményem szerint felszínes .. így mások is hosszadalmas és nehéz, de nem találtam semmi újat bennük, úgyhogy minden jogom megvan nekik Azt hiszem, mint amennyire én vagyok érintett ..
            Tehát, és hogy hangon álljon, miért nem vásárol egy nVidia videokártyát, amely Linux alatt fog működni ... miért nem derül ki mielőtt megkapja a pénzt, és panaszkodik, hogy a rögzítés nem működik .. : D

      • Adrian: Majd talán csinálni egy bemutató Kubuntu KDE felület egy kicsit Bugg autó, nem mintha az lenne, ő lehet, hogy szép, de azt hiszem, sokkal fontosabb az, hogy a sitemului, hogy stabil és funkcionális, mint szép. Próbáltam KDE, és én mindig is az a baj, crash-uiau szoftver, nem olyan stabil, mint GNOME felület

        Írtam egy levelet, megnyomtam a "küldés" gombot, és eltűnt ... nem jelenik meg sehol ..
        Különben is, én vagyok meglepve akarsz tutorial Kubuntu .. Willy és szemrehányást szükségképpen emlékeztetni minden közvetlenül felelős, hogy felajánlotta, hogy csinál egy tutorial Kubuntu, és nem kaptam választ ..
        Őszintén szólva, úgy tűnt, elég felszínes ismertetők a linux, ez az oka annak, hogy én akartam csinálni egy részletesebb és egyértelmű ..
        Bár az ízekről nem beszélünk, sokkal könnyebb volt a KDE használata, mint a Gnome, és sok alkalmazás sokkal kifinomultabb és jó megjelenésű, mint a gnómban található "nővérek". Itt idézhetek a K3B-t, mint bármely más, a Dolphin. ugyanaz .. és még akkor is, ha instabil verziókat (Lucid LYnx és KDE4.4 RC) használok, nem tudok panaszkodni az összeomlásokról.
        Most ügyként logika, ha éppen nem használja, és megtalálni mindenféle hátránya program .. nem hiszem, akkor kap egy bemutató nem ..: D

        • Neagh:
          Írtam egy hozzászólást, kattintson a "küldés", és már ott sem volt ... sehol sem ..
          Különben is, én vagyok meglepve akarsz tutorial Kubuntu .. Willy és szemrehányást szükségképpen emlékeztetni minden közvetlenül felelős, hogy felajánlotta, hogy csinál egy tutorial Kubuntu, és nem kaptam választ ..
          Őszintén szólva, úgy tűnt, elég felszínes ismertetők a linux, ez az oka annak, hogy én akartam csinálni egy részletesebb és egyértelmű ..
          Bár nem beszélni ízeket, nekem ez sokkal könnyebb használni, mint Gnome KDE, és még sok más alkalmazás fejlesztése és mutatnak beszélni, mint a "testvér" gnome.Pot árajánlat itt K3B, mint bármely más, Dolphin ugyanaz .. és akkor is, ha használja instabil verzió (Lucid Lynx és KDE4.4 RC) nem tudok panaszkodni összetörik.
          Most ügyként logika, ha éppen nem használja, és megtalálni mindenféle hátránya program .. nem hiszem, akkor kap egy bemutató nem ..: D  

          Tudja, aki közölte, hogy nem lennék a Linux, mert tegnap azt mondtam, egy másik megjegyzés tett az avast Cristi mint 1 hónap múlva állva Linux és Windows kap csak azért, hogy oktató (mert nem engedi meg, hogy az ATI én, én elfog desktop)

          Mindegyik a saját, nem szeretem a KDE egy oldalon. Nem érdekel, hogy a szoftvert kell mutatni hanem az, hogy amire szükségem van.

          A pipacs megváltoztatásának módszere nem működött számomra, amikor elkészítettem az oktatóprogramot, ezért választottam ezt a módszert, ezért számos ... Úgy döntöttem, hogy ezt mutatom be, mert ez számomra működött.

          Egyébként is lehet használni, míg a Gnome K3B, és még az is.

          Ami az oktatóanyagok felületettségét illeti ... nincs hozzászólás ... jobbra kell kezdened? Mit szeretne, ha bemutatnám, hogyan programozhatok a C ++ programban anélkül, hogy a világ tudná, hogyan kell telepíteni a Linuxot, vagy nem tudta, mi a Linux?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.