Hogyan lehet különféle dokumentumokat menteni egy virtuális nyomtatóra pdf formátumban a Cute Pdf Writer szoftverrel - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan lehet PDF fájlokat a különböző dokumentumok és akár weboldalak az ingyenes program (ingyenes) Cute PDF Writer.

Ha szeretné menteni a dokumentum szembe kell néznünk a különböző problémákat, nincs nyomtató ba, ba vannak különböző típusú dokumentumok, és nem tudja, hogyan kell menteni, vagy egyszerűen csak a szörfözés a neten, és meg akarjuk menteni a szövegét és az oldalak rajzok vagy A képek jelen ezeken a weboldalakon.

Egy egyszerű megoldás, hogy ezeket a problémákat Cute PDF Writer szoftver ingyenes és nagyon könnyű (könnyű) a rendszer, akkor gyorsan be fényképeket, dokumentumokat és weboldalakat a különböző PDF (Portable Document Format) formátumot, amely könnyen olvasni és manipulálni.

Természetesen ezek a dolgok és más alkalmazások, és még több lehetőség, de nem alkalmazás ingyenes, és így könnyen telepíthető és használható, és aranyos PDF Writer.

Meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a video-oktatóanyagot, amely bemutatja a Cute PDF Writer programot, egy oktatóanyagot, amely egy hosszabb, az irodai eszközökről és szövegről szóló video-oktatósorozat része, amelyet korábban elkezdtünk, és amely olyan video-oktatóanyagokat tartalmaz, mint például: office 2007 , foxit olvasó (PDF néző), rohadt nfo néző.

Ezek az útmutatók megtalálhatók a honlapunkon a kereső a jobb felső sarokban, vagy kategóriák szerint, hogy megtalálja az oldalsó menüben.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (15)

  • Nagyon jó ötlet egy ilyen program bemutatására, sokszor küzdöttem és sok időt pazaroltam bizonyos szövegek másolásáról az oldalakról. Nem tudtam, hogy vannak ilyen programok, pazarolom az időt a másolás beillesztésével, másolok a webhelyről és Beillesztettem egy szódokumentumba :)) .... hányszor ... :))

  • Jó ez a program, gyakran véletlenül akarja menteni bizonyos oldalakat az interneten, és nem tudja, hogyan kell csinálni, én használt PRINT SCREEN és küzdöttem több. Most hála neked és ez a program messze usor.Va Thanks all. Nagyon nehéz általánosságban ezen az oldalon.

  • tehát nem tölt be 2 napig, azt mondja nekem, hogy minden belépéskor az adatok átkerülnek a videotutorial.ro oldalról ... és számomra néz ki így: (((???????????? ????????????????? /

  • @beb3_mykk:
    Lassú betöltése, mert nem jó érzés, és azt szeretnék, hogy vigye haza.
    Lassú betöltése miatt a mentalitás a felhasználók!

  • @admin_cristi: Nem értem, miért az ember elviselni? így pénzt veszít? Cristi kegyetlenül mert van egy érzéketlenség bennük, és nem érdekel a szót, és hogy letöltésével fáj, és hogy IAI kérte, hogy ne töltse le, így is Tedd pénzt anélkül, hogy bármi, nincs bocsánatkérés, vagy bármi nem elfogadja, mert már megverték a szájban nem is egyszer! és látják, hogy nem értik, tilalom szép, és kész!

  • Kiváló ötlet, hogy kezdeményezte, hogy ezen az oldalon keresztül .. srácok szikla .. tanulhatunk!

  • Felfedeztem egy mappát a GPLGS nevű programfájlokban, ez valahogy az Aranyos Pdf íróhoz tartozik? A programfájlokban nem találtam semmi mást, ami hozzátartozik a programok hozzáadásához / eltávolításához. Aki jelenleg telepítette ezt a programot (Aranyos pdf Writer) a számítógépére, kérjük, nézd meg a programfájlokat, és ha megtalálják ezt A GPLGS mappa, hogy nekem is mondja

  • SZIA:) ! Tudom ezt az alkalmazást, és sokat használom, nagyon könnyű használni. Érdekes lenne, ha oktatóanyagot készítne a védett PDF létrehozásáról, valamint a védett PDF másolásáról. A védett PDF-fájlok másolásához a "GSview"(Fájl-> Konvertálás ...-> Eszköz: pdfwrite). Ha már korábban készített ilyen oktatóanyagokat, remélem, nem bánja, mert nem láttam az összes oktatóanyagot a webhelyen ... nagyszerű munkát, sok sikert!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.