Hogyan kell menteni a különböző típusú dokumentumok egy virtuális PDF nyomtató szoftver Aranyos PDF Writer - video bemutató

Hogyan kell menteni a különböző típusú dokumentumok egy virtuális PDF nyomtató szoftver Aranyos PDF Writer - video bemutató
4.8 (4) 95%

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan lehet PDF fájlokat a különböző dokumentumok és akár weboldalak az ingyenes program (ingyenes) Cute PDF Writer.

Ha szeretné menteni a dokumentum szembe kell néznünk a különböző problémákat, nincs nyomtató ba, ba vannak különböző típusú dokumentumok, és nem tudja, hogyan kell menteni, vagy egyszerűen csak a szörfözés a neten, és meg akarjuk menteni a szövegét és az oldalak rajzok vagy A képek jelen ezeken a weboldalakon.

Egy egyszerű megoldás, hogy ezeket a problémákat Cute PDF Writer szoftver ingyenes és nagyon könnyű (könnyű) a rendszer, akkor gyorsan be fényképeket, dokumentumokat és weboldalakat a különböző PDF (Portable Document Format) formátumot, amely könnyen olvasni és manipulálni.

Természetesen ezek a dolgok és más alkalmazások, és még több lehetőség, de nem alkalmazás ingyenes, és így könnyen telepíthető és használható, és aranyos PDF Writer.

Felhívom Önt, hogy nézze meg ezt a videódat az Aranyos PDF Writerrel, egy olyan bemutatóval, amely egy hosszabb videó tanfolyam részét képezi az irodai eszközökről és a korábban elkezdett szövegekről, és olyan video-oktatóprogramokat tartalmaz, mint a: office 2007 , foxit olvasó (PDF néző), rohadt nfo néző.

Ezek az útmutatók megtalálhatók a honlapunkon a kereső a jobb felső sarokban, vagy kategóriák szerint, hogy megtalálja az oldalsó menüben.

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokComments

 1. Nagyon jó ötlet, hogy ezeket a program gyakran küzdöttem, és én elvesztettem egy csomó időt másolás oldalak néhány texte.Nu tudjuk, hogy vannak ilyen programok, én vesztegeti az idejét másolás beillesztés, másolás az oldal és a Pastor egy Word dokumentum :)) .... milyen alkalommal ... :))

 2. Tony - mondta

  Jó ez a program, gyakran véletlenül akarja menteni bizonyos oldalakat az interneten, és nem tudja, hogyan kell csinálni, én használt PRINT SCREEN és küzdöttem több. Most hála neked és ez a program messze usor.Va Thanks all. Nagyon nehéz általánosságban ezen az oldalon.

 3. beb3_mykk - mondta

  áru szuper jó .. de .. loading video cam greeuuuuuu: (((

 4. beb3_mykk - mondta

  így nincs inacrca az 2 nap azt mondom, hogy ahányszor kap adatokat juttatnak el videotutorial.ro ... és ez az én dc: (((???? ???? /

 5. @beb3_mykk:
  Lassú betöltése, mert nem jó érzés, és azt szeretnék, hogy vigye haza.
  Lassú betöltése miatt a mentalitás a felhasználók!

 6. Adrian - mondta

  @admin_cristi: Nem értem, miért az ember elviselni? így pénzt veszít? Cristi kegyetlenül mert van egy érzéketlenség bennük, és nem érdekel a szót, és hogy letöltésével fáj, és hogy IAI kérte, hogy ne töltse le, így is Tedd pénzt anélkül, hogy bármi, nincs bocsánatkérés, vagy bármi nem elfogadja, mert már megverték a szájban nem is egyszer! és látják, hogy nem értik, tilalom szép, és kész!

 7. ovvvy - mondta

  Kiváló ötlet, hogy kezdeményezte, hogy ezen az oldalon keresztül .. srácok szikla .. tanulhatunk!

 8. Találtam egy mappát a Program Files, mint a GPLGS valahogy tartozik Cute PDF Writer? Valami mást találtam róla a programban fájlokat a Programok telepítése / törlése Jelenleg úgy tűnik lista.Cei aki telepítette a programot (Cute PDF Writer) a számítógép, kérem tekintse meg a Program Files, és ha úgy találja, a GPLGS mappát, és mondd meg mie.Mersi

 9. crs1993 - mondta

  :) HELLO! Tudom, hogy ez app, és ez nagyon, nagyon könnyen használható. Érdekes lenne, ha egy tutorial létre PDF védelmet, hanem a másolás a védett PDF. Másolásvédett PDF használom "GSview"(File-> Convert ... -> Device: pdfwrite). Ha is történik tutiriale remélem nem baj, hogy mivel én még nem láttam olyan útmutatók ezen az oldalon ... nem egy szuper munkát, sok sikert!

 10. Bulgac - mondta

  kemény.

 11. Marcel Sandru - mondta

  Isten tartsa meg, és tartsa meg az összes sanatae asa.Personal faceti.Mi megköszönni, amit szeretne találkozni personal.Trimiteti küldjön egy üzenetet, hogy erre a címre, ha megbeszéljük particular.Multumesc újra.
  Marcel Tg-Mures

 12. Privghetoarea - mondta

  Kiváló program .... gratulálok minden, amit csinál

 13. PDF Számomra ez nem működik. Telepítettem CutePDF és adok egy oldalt nyomtat menti, de ha rákattintok nem nyílik PDF ... Mit tehetek?

 14. Hello, van egy kérdésem: Van egy HP Photosmart C7100 amely keresztül csatlakozik a router wirelles, ahol közvetlenül használni a PC-re. Most próbáltam csatlakoztatni a laptop a nyomtatóhoz és én a beállításokat hozzá a laptop (Windows), tettem hozzá az IP és a kapcsolat rendben van, csak nem írok, amit akarok, de csak bizonyos jelek annyira csúnya és kis SG egy sorban, és ki, és mind a lapok, amelyek a nyomtató. Mi lehet az? Azokban alapbeállítások én választottam, mint a PC, csak amit akarok szállni. Mit tehetek? Előre is köszönöm

 15. mostwanted - mondta

  kiváló program! Én tényleg nem tudom, hogyan lehet létrehozni egy PDF dokumentumot.

más referenciák

 1. [...] Interneten. Nos, a Windows menteni weboldalakat PDF formátum használata rendkívül egyszerű, a Cute PDF vagy PDF Creator. De ez lehetséges és Ubuntu Linux rendszerek, Linux Mint, vagy más [...]

 2. [...] Velük, Doro Pdf jön elég jól beállítva. Azok számára alternatív van egy tutorial Aranyos PDF Writer, nem ugyanaz a dolog, ha nem elégedett Doro Pdf jó tudni, hogy van [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.