Hogyan lehet különféle dokumentumokat menteni egy virtuális nyomtatóra pdf formátumban a Cute Pdf Writer szoftverrel - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan lehet PDF fájlokat a különböző dokumentumok és akár weboldalak az ingyenes program (ingyenes) Cute PDF Writer.

Ha szeretné menteni a dokumentum szembe kell néznünk a különböző problémákat, nincs nyomtató ba, ba vannak különböző típusú dokumentumok, és nem tudja, hogyan kell menteni, vagy egyszerűen csak a szörfözés a neten, és meg akarjuk menteni a szövegét és az oldalak rajzok vagy A képek jelen ezeken a weboldalakon.

Egy egyszerű megoldás, hogy ezeket a problémákat Cute PDF Writer szoftver ingyenes és nagyon könnyű (könnyű) a rendszer, akkor gyorsan be fényképeket, dokumentumokat és weboldalakat a különböző PDF (Portable Document Format) formátumot, amely könnyen olvasni és manipulálni.

Természetesen ezek a dolgok és más alkalmazások, és még több lehetőség, de nem alkalmazás ingyenes, és így könnyen telepíthető és használható, és aranyos PDF Writer.

Meghívom Önt, hogy nézze meg ezt a video-oktatóanyagot, amely bemutatja a Cute PDF Writer programot, egy oktatóanyagot, amely egy hosszabb, az irodai eszközökről és szövegről szóló video-oktatósorozat része, amelyet korábban elkezdtünk, és amely olyan video-oktatóanyagokat tartalmaz, mint például: office 2007 , foxit olvasó (PDF néző), rohadt nfo néző.

Ezek az útmutatók megtalálhatók a honlapunkon a kereső a jobb felső sarokban, vagy kategóriák szerint, hogy megtalálja az oldalsó menüben.

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Nagyon jó ötlet egy ilyen program bemutatására, gyakran küzdöttem és sok időt pazaroltam bizonyos szövegek másolásával a webhelyekről. Nem tudtam, hogy léteznek ilyen programok, időt pazarolok copy paste-vel, másolok az oldalról és passzmás egy dokumentum szóban :))… .milyen idő ... :))

 2. Tony - mondta

  Jó ez a program, gyakran véletlenül akarja menteni bizonyos oldalakat az interneten, és nem tudja, hogyan kell csinálni, én használt PRINT SCREEN és küzdöttem több. Most hála neked és ez a program messze usor.Va Thanks all. Nagyon nehéz általánosságban ezen az oldalon.

 3. beb3_mykk - mondta

  áru szuper jó .. de .. loading video cam greeuuuuuu: (((

 4. beb3_mykk - mondta

  tehát 2 napig nem töltődik be, minden alkalommal, amikor belépek, ugyanúgy mondja el, az adatok átkerülnek a videotutorial.ro webhelyről ... és nekem így néz ki: ((((?????????????? ???????????????/

 5. @beb3_mykk:
  Lassú betöltése, mert nem jó érzés, és azt szeretnék, hogy vigye haza.
  Lassú betöltése miatt a mentalitás a felhasználók!

 6. Adrian - mondta

  @admin_cristi: Nem értem, miért az ember elviselni? így pénzt veszít? Cristi kegyetlenül mert van egy érzéketlenség bennük, és nem érdekel a szót, és hogy letöltésével fáj, és hogy IAI kérte, hogy ne töltse le, így is Tedd pénzt anélkül, hogy bármi, nincs bocsánatkérés, vagy bármi nem elfogadja, mert már megverték a szájban nem is egyszer! és látják, hogy nem értik, tilalom szép, és kész!

 7. ovvvy - mondta

  Kiváló ötlet, hogy kezdeményezte, hogy ezen az oldalon keresztül .. srácok szikla .. tanulhatunk!

 8. Találtam egy mappát a Program Files, mint a GPLGS valahogy tartozik Cute PDF Writer? Valami mást találtam róla a programban fájlokat a Programok telepítése / törlése Jelenleg úgy tűnik lista.Cei aki telepítette a programot (Cute PDF Writer) a számítógép, kérem tekintse meg a Program Files, és ha úgy találja, a GPLGS mappát, és mondd meg mie.Mersi

 9. crs1993 - mondta

  HELLÓ:) ! Tudok erről az alkalmazásról, és sokat használom, nagyon könnyen használható. Érdekes lenne, ha elkészítene egy oktatást a védett PDF létrehozásáról, de a védett PDF másolásáról is. Védett PDF-fájlok másolásához használom "GSview”(File-> Convert… -> Device: pdfwrite). Ha már korábban készített ilyen oktatóanyagokat, remélem, nem bánja, mert nem láttam, hogy az összes oktatóanyag a webhely eti területén nagyszerű munkát végezne, sok sikert!

 10. Bulgac - mondta

  kemény.

 11. Marcel Sandru - mondta

  Isten tartsa meg, és tartsa meg az összes sanatae asa.Personal faceti.Mi megköszönni, amit szeretne találkozni personal.Trimiteti küldjön egy üzenetet, hogy erre a címre, ha megbeszéljük particular.Multumesc újra.
  Marcel Tg-Mures

 12. Privghetoarea - mondta

  Kiváló program .... Gratulálok mindenhez, amit csinálsz

 13. A PDF nem működik nálam. Telepítettem a CutePdf programot, és amikor kinyomtatok egy oldalt, az mentésre kerül, de amikor rákattintok, nem nyílik meg a PDF ... Mit tehetek?

 14. Hello, van egy kérdésem: Van egy HP Photosmart C7100 amely keresztül csatlakozik a router wirelles, ahol közvetlenül használni a PC-re. Most próbáltam csatlakoztatni a laptop a nyomtatóhoz és én a beállításokat hozzá a laptop (Windows), tettem hozzá az IP és a kapcsolat rendben van, csak nem írok, amit akarok, de csak bizonyos jelek annyira csúnya és kis SG egy sorban, és ki, és mind a lapok, amelyek a nyomtató. Mi lehet az? Azokban alapbeállítások én választottam, mint a PC, csak amit akarok szállni. Mit tehetek? Előre is köszönöm

 15. mostwanted - mondta

  kiváló program! Én tényleg nem tudom, hogyan lehet létrehozni egy PDF dokumentumot.

Trackbacks

 1. […] Internet. Nos, a Windows rendszeren a weboldalak pdf formátumban történő mentése nagyon egyszerű, a Cute PDF vagy a PDF Creator használatával. De ez Ubuntu Linux, Linux Mint vagy más rendszereken is lehetséges […]

 2. […] Velük együtt a Doro Pdf nagyon jól jön. Az alternatív szerelmesek számára van egy oktatóanyagunk is a Cute Pdf Writer-rel, tedd ugyanezt, ha nem vagy elégedett a Doro Pdf-vel, akkor jó tudni, hogy van

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.