A hivatalos ROM újratelepítése Android telefonokra - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell újratelepíteni (ROM) telefonele eredeti OS mobil operációs rendszer Android. Tesszük ezt útján hát, hogy én korábban tett.
restaurálás a ClockworkMod Recovery programmal készül, az oktatóprogramban az, hogy hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni az Android telefonokról " Telepítse CyanogenMod, a legjobb rom Android telefonok és tablettát "Ha siet, és nem akarja megnézni az oktatóprogramot, akkor közvetlenül a 9: 20-ra ugorhat. A biztonsági másolat készítéséről az Android-on egy utólagos rom vagy egy speciális kernel telepítése előtt lehet, az Android eredeti verziója nagyon fontos, különösen akkor, ha elviszi telefonját a szolgáltatásra.
Legyen Ön fáradt tapasztalatok mindenféle ROM, vagy vissza kell vinnie a telefont a szolgáltatást, akkor mindig tette egy tartalék rom hivatalos néhány perc alatt a telefon visszatér az eredeti állapotába és az összes hibát egyedi ROM vagy kernel eltűnhet.
Szolgáltatás hivatalos oldalakon nem akar hallani gyökér, rum egyedi kernel tuningolás, és ilyesmi, nem eredeti operációs rendszer nem lesz képes, hogy ingyenes támogatást, még akkor is, ha a telefon még mindig a garanciális időn belül.
Visszaállítási folyamat szuper egyszerű, bemegy hasznosítás (ClockworkMod revovery) és lépjen a "Biztonsági másolat és visszaállítás" lehetőségre, itt két lehetőségünk van, vagy visszaállíthatunk biztonsági másolatot a kártyáról, vagy a belső memóriából, attól függően, hogy hová tette a biztonsági másolatot. A hivatalos Android helyreállítása után mindent elhelyezzünk, az Android operációs rendszer pontosan megmutatja, hogy fiókokkal, alkalmazásokkal és jelszavakkal történő biztonsági másolat készítésekor az eredeti helyreállítás helyette az óramű-helyreállítást fogja végrehajtani, és így minden nyomot törölni fog. Msgstr "Szoftver kaland".
Ha érdekli más dolog Android kérlek írj nekem a megjegyzések rovatban.
Siker.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (310)

  • Tettem 7 Nexus Root Toolkit gyökér a Nexus Jelly v1.5.4 amikor .Egy megjelent 4.1.2 4.2 hivatalos Jelly és kimegyek a Play Store és a Chrome és a Firefox kicsit szokatlan. Azt 4.1.2 Backup üres (de nem ClockworkMod). Mit tehetek?

  • Dan:
    Tettem 7 Nexus Root Toolkit gyökér a Nexus Jelly v1.5.4 amikor .Egy megjelent 4.1.2 4.2 hivatalos Jelly és kimegyek a Play Store és a Chrome és a Firefox kicsit szokatlan. Azt 4.1.2 Backup üres (de nem ClockworkMod). Mit tehetek?

    Adj neki egy visszaállítási és visszatér az eredeti állapotába. 7 Nexus tabletta nagyon jó, én nem értem, miért bármit kell változtatnia. Android tapasztalat tiszta, tiszta, természetes.
    Root nem kötelező, meg lehet csinálni csak speciális körülmények között, ha csak nem csinál.
    Mert a problémát, akkor megpróbálhatja üríteni a cache Play Áruházban. Beállítások / alkalmazásokhoz / Google Play Áruház / Force stop, adatok törlése, gyorsítótár törlése.

    • Hey Kaptam egy mini s4 és én gyökerezik az kingooroot és egy idő után rájöttem, hogy nem tudja frissíteni a szoftvert. Elfogadtam a helyzetet, és én eltávolított root.dupa amíg én akartam csinálni, és a root és a boot menüt, mikor jön a képbe tűnik számomra, hogy mikor gyökerezik neki, mit tegyen?

  • És mégis ... amikor az eredeti rendszert gyökérzi, majd telepíti a cwm helyreállítást, és utóbbival biztonsági másolatot készíthet (mert a gyári telefon nem rendelkezik a biztonsági mentés lehetőségével), akkor állítsa vissza az eredeti romot ne gyökérzet! Nem? A cwm helyreállításának gyökérzetét és eltávolítását nem használja számítógép és bizonyos segédprogramok?
    Csak az eredeti rom helyreállítását értem, és úgy gondolom, hogy az eszköz nem "olyan új", amíg a gyökér és a cwm helyreállítása megmarad ...?!?!

  • Catalin.81-Rm.S:
    És mégis ... ha szurkolnak az eredeti rendszer később telepíteni CWM helyreállítási, és az utóbbi készítsünk biztonsági ... (hogy a telefon a gyári nem jön azzal a lehetőséggel, hogy backup), állítsa vissza az eredeti rom csinál, és gyökerestől kitép ! Nem? Gyökerestől kitép a CWM hasznosítási és ártalmatlanítási nem szabad használni a PC és segédprogramok?
    Úgy értem csak úgy helyreállítani az eredeti rom eszköz nem "újszerű", amíg a gyökér és a CWM helyreállítási marad ...?!?!

    Rossz, helyreállítása eredeti ROM és elveszíti CWM gyökér.

    • OK! Nem tagadom, a készség, de nem válaszolt világosított fel, és valószínűleg sok zavaros és kissé autocontrazici te (mármint más segédletek).
      Nagyon érdekesen követtem az androidról és a gyökérről szóló oktatóanyagokat, és szeretnék köszönetet mondani Önnek, és ebben az alkalomban pontosítani, hogy sikerült LG P690-et gyökérkeztetni az ADB módszerrel, amelyet az "Az LG Optimus One gyökérkönyveinek gyökerezése" című leírásban ismertetett módszerrel sikerült meggyőzni. P500 Android Mézeskalács 2.3 "-val
      Szintén köszönöm a DarkTremor bemutató, amely tökéletesen működik P690 rum, de nem az eredeti, hanem CM7 (nem tudom miért, de ez nem számít).
      Abból, amit megértettem Egyszerűen kergeti videotutorial visszaállítani egy mentést CWM nem szüntette meg a gyökér és nem gyökér neked ROM (szoftver), de máshol van.
      Cristi itt leírt módszer sokkal egyszerűbb, mint a leírt az oktató KDZ de valószínűleg nem vonatkozik az LG, hogy nem találja a másik magyarázat.
      Cristi itt mond valamit a fellendülés az üzemi bevételek hozzáférhető én nem tudom, mi az LG.
      LG (mind a .NET és a Optinus Optimus Black x2) billentyűkombinációt hangerő le + home + teljesítmény nem megy olyan hasznosítási menüben, de ezt a gyári visszaállítás. Talán az itt ismertetett eljárás érvénytelen, ha nem az ő jegyzetek. P500 (pl.) Egyébként nem látja értelmét bemutató a KDZ ami sokkal bonyolultabb, és magában foglalja a PC-re.
      Számomra (legalább) egy P690 visszaállítja a korábban készített biztonsági mentést CWM és felújított mindegyike CWM nem szünteti meg a gyökér (ellenőrzött Root Checker és más alkalmazásokhoz, amelyek root), sem CWM. Szóval megint ROM eredeti, de csak ezzel a készülékkel nem áll készen a szemmel lévők szolgáltatást .. :))
      Ha igazán tévedek, akkor talán megmondod, merre tévedek ...?!?
      Lehet, hogy más látogatók tudni.

      Köszönjük!

      • Adok egy egyszerű példát ...
        Ha törli az operációs rendszert egy számítógépről, például egy Linuxról, és visszahelyezi az ablakokat, azaz az üzletből volt, akkor marad-e valami, ami volt ????
        Minden eltűnt, és csak azt látjuk, amit újratelepítettünk ...
        Kicsit hasonló az Android operációs rendszerhez, amelyet a nyílt platform, a Linux ...

  • Hi Van egy Allview P6 Stony és szeretném, ha lehet mondani, hogyan látom a TV-kép a telefon csatlakozik .További pontosan hogyan, ha lehetséges, TV. Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.