Hogyan újratelepíteni a rom hivatalos honlapján telefonele Android - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell újratelepíteni (ROM) telefonele eredeti OS mobil operációs rendszer Android. Tesszük ezt útján hát, hogy én korábban tett.
restaurálás ClockworkMod Recovery teszi arról, hogyan lehet egy biztonsági Android telefonok azt a bemutató " Telepítse CyanogenMod, a legjobb rom Android telefonok és tablettát "Ha sietsz, és nem akarja nézni az összes bemutató ugorhat közvetlenül 9 perc: 20 van arról, hogyan lehet az Android biztonsági telepítése előtt a rom, vagy a kernel után piac különösen eredeti Android verzió is fontos, különösen, ha veszel a telefon szolgáltatás.
Legyen Ön fáradt tapasztalatok mindenféle ROM, vagy vissza kell vinnie a telefont a szolgáltatást, akkor mindig tette egy tartalék rom hivatalos néhány perc alatt a telefon visszatér az eredeti állapotába és az összes hibát egyedi ROM vagy kernel eltűnhet.
Szolgáltatás hivatalos oldalakon nem akar hallani gyökér, rum egyedi kernel tuningolás, és ilyesmi, nem eredeti operációs rendszer nem lesz képes, hogy ingyenes támogatást, még akkor is, ha a telefon még mindig a garanciális időn belül.
Visszaállítási folyamat szuper egyszerű, bemegy hasznosítás (ClockworkMod revovery), És menjen a "biztonsági mentés és visszaállítás", itt van két lehetőség, vagy helyreállítani egy biztonsági mentést a kártyáról vagy a belső memóriát, attól függően, hogy hol tegye meg hát. Visszaállítása után a hivatalos Android lesz mindent vissza, az Android operációs rendszer fog kinézni pontosan olyan, mint a mentés ideje az összes beszámolót, az alkalmazások, a jelszavakat, a hasznosítás az eredeti ClockworkMod Recovery kerül sor, és így nyomainak eltüntetésére "szoftver kaland."
Ha érdekli más dolog Android kérlek írj nekem a megjegyzések rovatban.
Siker.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Tettem 7 Nexus Root Toolkit gyökér a Nexus Jelly v1.5.4 amikor .Egy megjelent 4.1.2 4.2 hivatalos Jelly és kimegyek a Play Store és a Chrome és a Firefox kicsit szokatlan. Azt 4.1.2 Backup üres (de nem ClockworkMod). Mit tehetek?

 2. Dan:
  Tettem 7 Nexus Root Toolkit gyökér a Nexus Jelly v1.5.4 amikor .Egy megjelent 4.1.2 4.2 hivatalos Jelly és kimegyek a Play Store és a Chrome és a Firefox kicsit szokatlan. Azt 4.1.2 Backup üres (de nem ClockworkMod). Mit tehetek?

  Adj neki egy visszaállítási és visszatér az eredeti állapotába. 7 Nexus tabletta nagyon jó, én nem értem, miért bármit kell változtatnia. Android tapasztalat tiszta, tiszta, természetes.
  Root nem kötelező, meg lehet csinálni csak speciális körülmények között, ha csak nem csinál.
  Mert a problémát, akkor megpróbálhatja üríteni a cache Play Áruházban. Beállítások / alkalmazásokhoz / Google Play Áruház / Force stop, adatok törlése, gyorsítótár törlése.

  • hogyan kell csinálni? - mondta

   Hey Kaptam egy mini s4 és én gyökerezik az kingooroot és egy idő után rájöttem, hogy nem tudja frissíteni a szoftvert. Elfogadtam a helyzetet, és én eltávolított root.dupa amíg én akartam csinálni, és a root és a boot menüt, mikor jön a képbe tűnik számomra, hogy mikor gyökerezik neki, mit tegyen?

 3. A meghajtó mentés
  Rootarea szükséges volt StickMount
  köszönöm

 4. Catalin.81-Rm.S - mondta

  És mégis ... ha szurkolnak az eredeti rendszer később telepíteni CWM helyreállítási, és az utóbbi készítsünk biztonsági ... (hogy a telefon a gyári nem jön azzal a lehetőséggel, hogy backup), állítsa vissza az eredeti rom csinál, és gyökerestől kitép ! Nem? Gyökerestől kitép a CWM hasznosítási és ártalmatlanítási nem szabad használni a PC és segédprogramok?
  Ez csak úgy helyreállítani az eredeti ROM, hogy a készülék nem "újszerű", amíg marad root CWM helyreállítási ...?!

 5. Adrian Gudus - mondta

  Catalin.81-Rm.S:
  És mégis ... ha szurkolnak az eredeti rendszer később telepíteni CWM helyreállítási, és az utóbbi készítsünk biztonsági ... (hogy a telefon a gyári nem jön azzal a lehetőséggel, hogy backup), állítsa vissza az eredeti rom csinál, és gyökerestől kitép ! Nem? Gyökerestől kitép a CWM hasznosítási és ártalmatlanítási nem szabad használni a PC és segédprogramok?
  Úgy értem csak úgy helyreállítani az eredeti rom eszköz nem "újszerű", amíg a gyökér és a CWM helyreállítási marad ...?!?!

  Rossz, helyreállítása eredeti ROM és elveszíti CWM gyökér.

  • Catalin.81-Rm.S - mondta

   OK! Nem tagadom, a készség, de nem válaszolt világosított fel, és valószínűleg sok zavaros és kissé autocontrazici te (mármint más segédletek).
   Néztem nagy érdeklődéssel útmutatók az Android és a gyökér, és szeretnék köszönetet mondani, és azt mondják, ez alkalommal, hogy sikeresen csinálni gyökér egy LG P690 módszer ADB leírt bemutató „Hogyan gyökér kimenet egy LG Optimus One P500 Android Gingerbread 2.3 "
   Szintén köszönöm a DarkTremor bemutató, amely tökéletesen működik P690 rum, de nem az eredeti, hanem CM7 (nem tudom miért, de ez nem számít).
   Abból, amit megértettem Egyszerűen kergeti videotutorial visszaállítani egy mentést CWM nem szüntette meg a gyökér és nem gyökér neked ROM (szoftver), de máshol van.
   Cristi itt leírt módszer sokkal egyszerűbb, mint a leírt az oktató KDZ de valószínűleg nem vonatkozik az LG, hogy nem találja a másik magyarázat.
   Cristi itt mond valamit a fellendülés az üzemi bevételek hozzáférhető én nem tudom, mi az LG.
   LG (mind a .NET és a Optinus Optimus Black x2) billentyűkombinációt hangerő le + home + teljesítmény nem megy olyan hasznosítási menüben, de ezt a gyári visszaállítás. Talán az itt ismertetett eljárás érvénytelen, ha nem az ő jegyzetek. P500 (pl.) Egyébként nem látja értelmét bemutató a KDZ ami sokkal bonyolultabb, és magában foglalja a PC-re.
   Számomra (legalább) egy P690 visszaállítja a korábban készített biztonsági mentést CWM és felújított mindegyike CWM nem szünteti meg a gyökér (ellenőrzött Root Checker és más alkalmazásokhoz, amelyek root), sem CWM. Szóval megint ROM eredeti, de csak ezzel a készülékkel nem áll készen a szemmel lévők szolgáltatást .. :))
   Ha valóban rossz, meg tudja mondani, és én csinálok rosszul ...?!?
   Lehet, hogy más látogatók tudni.

   Köszönjük!

   • Ticu - mondta

    Hogy egy egyszerű példát ...
    Ha töröl egy operációs rendszer egy számítógépen, mint például a Linux és a Windows csirke vissza, aki a boltban, még mindig valami ????
    Eltűnik mindent, és csak látni, amit én újratelepíteni ...
    Cam még ilyet, és az Android operációs rendszer, ami jön a nyílt platform, Linux ...

    • Costy - mondta

     Hello Cristi Van egy új fokozatom, és egy 2 asus zonfone-ban, amit nem sikerült csinálnom. A szoba gyökere és így tovább.

 6. Abban Nexus7 tettünk hasznosítás az eredeti rendszer 4.2.1
  Rootarea készült és tartott 4.1.1 (vagy 4.1.2, nem tudom)

 7. Daniel - mondta

  Szia Cristi, kérjük, mondd meg, van olyan lehetőség, hogy a biztonsági ROM anélkül, hogy tényleges root előre a Samsung Galaxy S2?

 8. amdescoperit a közönségesebb intere árokba az ő neve Maxthon böngésző

 9. madutz - mondta

  aki akar telepíteni Jelly Bean Samsung Galaxy s2, megtalálni sammobile.com ... beta.o verzió van telepítve, és azt lehet mondani, hogy ez jobban működik, mint az ICS hiba nélkül.

 10. Mark Sebastian - mondta

  Hi Van egy Allview P6 Stony és szeretném, ha lehet mondani, hogyan látom a TV-kép a telefon csatlakozik .További pontosan hogyan, ha lehetséges, TV. Köszönöm.

 11. Andrew - mondta

  Helló Cristi! Szeretnék venni egy smartphone, és nem tudom eldönteni, melyiket válassza. Samsung Galaxy Ace Plus és a Sony Xperia U? Láttam, hogy bevezette a Sony Xperia u-ban egy cikket az oldalon, és látta, hogy egy okostelefon elég erős az ára, és jobb, mint a Samsung Galaxy Ace Plus mert dual core processzor. Tájékoztattam Sony Xperia u interneten, és kiderült, és ellentétes vélemények az akkumulátor és a kamera.
  Tie a Sony Xperia u nem baj, mert van?
  Mit gondol a Samsung Galaxy Ace plus?
  Az alábbiak közül melyik két okostelefonok ajánlani nekem?
  Mit gondol a Sony Xperia u minőség vagy a Samsung Galaxy Ace plus?

 12. Adrian Gudus - mondta

  Andrew:
  Cristi Hello! Szeretnék vásárolni egy okostelefon, és nem tudom eldönteni, melyiket válassza. Samsung Galaxy Ace plus, vagy a Sony Xperia u? Láttuk, hogy a Sony Xperia u bemutattak egy cikket a honlapon, és látta, hogy egy okostelefon, amely elég erős az ára, és jobb, mint a Samsung Galaxy Ace plus, mert kétmagos processzor. Én tájékoztatta az interneten a Sony Xperia ajtót találtunk vélemények arról, hogyan leküzdésére és az akkumulátor kapcsán a kamera.
  Tie a Sony Xperia u nem baj, mert van?
  Mit gondol a Samsung Galaxy Ace plus?
  Az alábbiak közül melyik két okostelefonok ajánlani nekem?
  Mit gondol a Sony Xperia u minőség vagy a Samsung Galaxy Ace plus?

  Meg kell, hogy mit akar ala okostelefon. Nem csak a Sony Xperia akkor kevesebb akkumulátort, de minden okostelefonok. Meg kell értenie, hogy egy okostelefon nem csak egy telefon. Meg mindenféle érzékelők, kijelző teljesítménye, az operációs rendszer is, az egyéb feladatokat, mint a rendszeres telefon.
  Azt választhatja a Sony Xperia helyed. Sok felhasználó, aki hagyja észrevételeit termékeket nem technikai, nem olyan járatos, mint amilyennek látszanak.

 13. Adrian Gudus - mondta

  Catalin.81-Rm.S:
  OK! Nem tagadom, a készség, de nem válaszolt világosított fel, és valószínűleg sok zavaros és kissé autocontrazici te (mármint más segédletek).
  Néztem nagy érdeklődéssel útmutatók az Android és a gyökér, és szeretnék köszönetet mondani, és azt mondani, ez alkalommal, hogy sikeresen csinálni gyökér egy LG P690 módszer ADB leírt bemutató "Hogyan gyökér adja meg az LG Optimus One P500 Android Gingerbread 2.3 "
  Szintén köszönöm a DarkTremor bemutató, amely tökéletesen működik P690 rum, de nem az eredeti, hanem CM7 (nem tudom miért, de ez nem számít).
  Abból, amit megértettem Egyszerűen kergeti videotutorial visszaállítani egy mentést CWM nem szüntette meg a gyökér és nem gyökér neked ROM (szoftver), de máshol van.
  Cristi itt leírt módszer sokkal egyszerűbb, mint a leírt az oktató KDZ de valószínűleg nem vonatkozik az LG, hogy nem találja a másik magyarázat.
  Cristi itt mond valamit a fellendülés az üzemi bevételek hozzáférhető én nem tudom, mi az LG.
  LG (mind a .NET és a Optinus Optimus Black x2) billentyűkombinációt hangerő le + home + teljesítmény nem megy olyan hasznosítási menüben, de ezt a gyári visszaállítás. Talán az itt ismertetett eljárás érvénytelen, ha nem az ő jegyzetek. P500 (pl.) Egyébként nem látja értelmét bemutató a KDZ ami sokkal bonyolultabb, és magában foglalja a PC-re.
  Számomra (legalább) egy P690 A korábban készült biztonsági mentés a CWM és újra mindent CWM nem szünteti meg a gyökér (ellenőrizni Root Checker és egyéb alkalmazásokhoz, amelyek root), és nem CWM. Szóval ismét eredeti ROM de csak ezt a készülék nem áll készen a szemmel a szolgáltatás .. )
  Ha valóban rossz, meg tudja mondani, és én csinálok rosszul ...?!?
  Lehet, hogy más látogatók tudni.

  Köszönjük!

  A bemutató használtam P500 KDZ mert nem tettem volna egy hát az eredeti ROM így az egyetlen megoldás az volt, hogy flash, hogy az eszközzel uiesti
  Ez a gyár valójában visszaállítani a helyreállítási ... helyreállítási = talpra rendszer, hogy azt az eredeti gyári
  gyári beállítások visszaállítása = ugyanazt jelenti ...
  Cristi-módszer használható P500 ha megnézi Flash CWM és van egy tartalék ROM eredeti ....
  Cristi azt elfelejtette megemlíteni, de ejtek:
  Mielőtt visszaállítani az eredeti ROM-ot, akkor törölje le, törölje cache, törölje Dalvik cache. Ha nem ez, ez miért van egy gyökér és helyreállítási

  • Catalin.81-Rm.S - mondta

   Jó! Törölje mindent és semmit ne adjon visszaállítása után biztonsági mentést CWM és visszaállítás, de nem hagyja ki sem CWM haszontalan sem ROOT. Végül ... Megkérdeztem kedvéért a tudomány, és hogy mi teszteltük, és nem megy át semmilyen módszert, amit én jelenik meg. Valószínűleg én archívumból az én hibám ... amúgy köszönöm a válaszokat!
   Még mindig nem árt egy rövid bemutató, vagy akár egy kép (az a fajta, amely úgy néz ki, mód processzorok és alaplapok PC) némi magyarázattal arról, hogy hajlandó ezeket a "rétegek" szoftver (ROM, Kernel) NAND memória amely közülük hozzáférés és mikor, hogyan működnek és milyen sorrendben ...
   Tudom, hogy beszéltünk erről a várakozási idők tutorials de ef nem világos.
   Minden a legjobb!

 14. Adrian Gudus - mondta

  Szintén Catalin.81-Rm.S: még után alapállapotban sikeresen helyreállt, én inkább menni május és adja a telefon beállításait, és állítsa vissza a gyári ott csapot (vagy valami ... Nem azt megtartják pontosan úgy, ahogy volt írva, mert én nem egy okostelefon)
  És higgye el, hogy lesz megszabadulni minden gyökér vagy CWM

 15. miranda - mondta

  Nagyon jó bemutató helyreállítása az eredeti Android, gratulálok Cristi! Szeretnék többet útmutatók az Android. [Találkoztam, és van egy probléma helyreállítása azt jelenti, hogy a telefon nem akar boot után tettem az állomány helyreállítása rom, amelynek én újratelepíteni egyedi ROM, hogy én találtam XDA (technoduos1.0) a tel Duos .samsung 6102. Lehet, hogy azért, mert a kernel? Itt nem értem, mikor készült buckup rom vagy kernel készült, és meg kell találni, és készletek kernel]
  Adrian, mondd, és kedvemre, nem értettem túl jól a bemutató darktremor; Mindkét művelet kell tennie, hogy a flash uiesti és darktremor és telepíteni, és a2sdgui? Néztem a bemutató, és kidolgoztam

 16. Nem tudom, hogy mi van a vályog flaH játékos cadeaza foloec kicsit Eltávolítottam ablakok 7 64 én újratelepíteni mindent, de alig nem határozza meg a problémát, tud segíteni nekem.

 17. Costelina - mondta

  Radu:
  Nem tudom, hogy mi van a vályog flaH játékos cadeaza foloec kicsit Eltávolítottam ablakok 7 64 én újratelepíteni mindent, de alig nem határozza meg a problémát, tud segíteni nekem.

  próbálj ki egy régebbi verziójú flash player de miután távolítsa el, majd törli a fájlokat a bal
  Azt nem tette, és most megy a teljes scren videók a youtube-on
  (Ugyanaz a probléma találkoztam egy magam, de nem tudom miért)

 18. vlad1 - mondta

  Szia Cristi, ha már a Jelly Bean Android-verzióval fog adode flash player ??

 19. Adrian Gudus - mondta

  miranda:
  Nagyon jó bemutató helyreállítása az eredeti Android, gratulálok Cristi! Szeretnék többet útmutatók az Android. [Találkoztam, és van egy probléma helyreállítása azt jelenti, hogy a telefon nem akar boot után tettem az állomány helyreállítása rom, amelynek én újratelepíteni egyedi ROM, hogy én találtam XDA (technoduos1.0) a tel Duos .samsung 6102. Lehet, hogy azért, mert a kernel? Itt nem értem, mikor készült buckup rom vagy kernel készült, és meg kell találni, és készletek kernel]
  Adrian, mondd, és kedvemre, nem értettem túl jól a bemutató darktremor; Mindkét művelet kell tennie, hogy a flash uiesti és darktremor és telepíteni, és a2sdgui? Néztem a bemutató, és kidolgoztam

  Azt hiszem, elég világosan bemutató és megemlítettem, hogy a magyarázata:
  darktremor - az a modul, amely lehetővé teszi ezeket a dolgokat történni
  a2sdgui - csak egy grafikus felület, amely a fogantyú darktremor modult.
  Ez olyan, mintha egy autó (darktremour) van szüksége, de beállítható kerék (a2sdgui)
  darktremour vezérelhető segítségével Terminal Emulator, ha tudja, milyen parancsokat kell használni, és nem kívánja használni a2sdgui.

 20. Adrian Gudus - mondta

  vlad1:
  Szia Cristi, ha már a Jelly Bean Android-verzióval fog adode flash player ??

  Flash Player már nem hivatalosan támogatott Android Jelly Bean. Ez már nem áll rendelkezésre, és nem lehet letölteni a Google Play áruházból.
  Azonban van egy módja annak, hogy telepítse a Flash Player a kiadás, de ismétlem, hivatalosan, hogy már nem támogatja azt jelenti, hogy ha a telepítése után a flash player a dolgok elromlanak, akkor senki húzni elszámoltatható és kinek segítséget kérni és támogatást.
  Hamarosan hogy a tutorial telepítéséhez Flash Player a Jelly Bean

 21. Catalin.81-Rm.S:
  Jó! Törölje mindent és semmit ne adjon visszaállítása után biztonsági mentést CWM és visszaállítás, de nem hagyja ki sem CWM haszontalan sem ROOT. Végül ... Megkérdeztem kedvéért a tudomány, és hogy mi teszteltük, és nem megy át semmilyen módszert, amit én jelenik meg. Valószínűleg én archívumból az én hibám ... amúgy köszönöm a válaszokat! :)
  Még akkor sem árt egy rövid bemutató vagy akár egy képet (az a fajta, amely megmutatja, hogyan dolgozik processzorok és alaplapok PC) némi magyarázatot arról, hogyan hajlandó ezeket a "rétegek" szoftver (ROM, kernel) memória NAND, a ezek közül melyik van hozzáférésük, és mikor, hogyan és milyen sorrendben dolgoznak ...
  Tudom, hogy beszéltünk erről a várakozási idők tutorials de ef nem világos.
  Minden a legjobb!

  A biztonsági mentés előtt szoktam egy ideiglenes CWM, ami eltűnik, újraindítás után.
  Ha már mindent megpróbált, és nem tud megszabadulni a gyökér és CWM, akkor telepíteni egy hivatalos rum, és akkor a menekülés és a gyökér és a CWM. Recovery átírni a hivatalos rumot, bármi legyen is az.

 22. Adrian Gudus - mondta

  Catalin.81-Rm.S:
  Jó! Törölje mindent és semmit ne adjon visszaállítása után biztonsági mentést CWM és visszaállítás, de nem hagyja ki sem CWM haszontalan sem ROOT. Végül ... Megkérdeztem kedvéért a tudomány, és hogy mi teszteltük, és nem megy át semmilyen módszert, amit én jelenik meg. Valószínűleg én archívumból az én hibám ... amúgy köszönöm a válaszokat!
  Még akkor sem árt egy rövid bemutató vagy akár egy képet (az a fajta, amely megmutatja, hogyan dolgozik processzorok és alaplapok PC) némi magyarázatot arról, hogyan hajlandó ezeket a "rétegek" szoftver (ROM, kernel) memória NAND, a ezek közül melyik van hozzáférésük, és mikor, hogyan és milyen sorrendben dolgoznak ...
  Tudom, hogy beszéltünk erről a várakozási idők tutorials de ef nem világos.
  Minden a legjobb!

  Nagyon nehéz beszélni a feltételeket, amelyek minden modell más és minden gyártó úgy dönt, hogy használni mindenféle védelem és töltse be a "felhasználók védelme"
  A világ az ilyen eszközök nagyon változatos, és ha valami történik velem, akkor nem fog megtörténni ugyanaz.
  Ennek oka az XDA Developers fórum szentelték minden modell okostelefon és nem általános, hogy mondjuk az összes Samsung okostelefonok.
  Azt, hogy hogyan, hogy mindent az azonos pot, a bútorok világ folyamatosan fejlődik, a nap, és bevezette az új dolgokat modelltől.

 23. Corleone - mondta

  Cristi, amit lövés ezt a videót? Canon vagy D-SLR?

 24. Adrian Gudus - mondta

  Catalin.81-Rm.S:
  Hehehe ... Meglepetés! Ideiglenes CWM amely eltűnik újraindítás után ... kezd, hogy fényt derítsen át, ha minden marad a téma! )

  Néhány angolul tanulni, és elkezdi olvasni a témáról Néhány fórum! XDA Developers Ez a fényforrás
  Fordítás: tanulni angolul, és elkezd olvasó néhány fórum ebben a témában! XDA Developers a forrása mindennek "light"

 25. Catalin.81-Rm.S - mondta

  Hidd el jönnek ott most. A problémám nem az angol, hanem a XDA, hogy erre a célra fórum pt. P690 tanulni ... de ha kiderül, hogy nem vonatkozik a készülékre ... ahogy korábban mondtam mező hatalmas.
  Minden a legjobb!

 26. Adrian Gudus - mondta

  Corleone:
  Cristi, amit lövés ezt a videót? Canon vagy D-SLR?

  Canon DSLR DSLR nem márkanevek, hanem egy alkalmazott technológia őket.
  DSLR jön feltételek angolul digitális tükörreflexes, a vádlottak digitális fényképezőgépek, amik a mechanikus típusú tükör és pentaprizmás közvetlen fény közvetlenül a lencséket fényképészeti, optikai, egy keresőt az a gép hátulján fényképezett.
  Ezek a dolgok egyszer vezetőnk elmesélte a vásárlás videokamerák / video.
  Megtalálható a keresőmezőbe a jobb felső oldalsáv.

 27. vlad1 - mondta

  Van egy probléma, amit galaxy gio tett egy egyéni rom, és amikor a boot kép tapad az operációs rendszerben, adtam a többit, de nem történik semmi ... tud nekem segíteni.

 28. Adrian Gudus - mondta

  A:
  Ott forgatták Cristi de James Cameron.Dovada, rossz minőségű a forgatás.

  A rendezők valójában nem írt a forgatás és a videofelvételeket Odoi az „I”

 29. Marius Cristian Adascalitei - mondta

  Ha korábban tudtam, hogy biztonsági gyökér tudok visszatérni az eredeti verzió? Tudom lementeni fájlt valahol, és tedd az SD-kártyán? Ez egy Galaxy Mini GT-S5570 és rootarea tettem után tutorial www. gsmro. ro

 30. alex> ali - mondta

  Tudod, hogy egy tutorial arról, hogy az elektronikus zene (dubstep) minták alkalmasak a nyílt forráskódú programok?

 31. Adrian Gudus - mondta

  Marius Cristian Adascalitei:
  Ha biztonsági mentés előtt gyökér én tudok visszatérni az eredeti verzió? Lehet hogy a backup fájlt valahol, és tedd az SD kártya? Ez egy Galaxy Mini GT-S5570 és rootarea csináltam után egy bemutató a www. gsmro.ro

  ROM képek az eredeti találnak XDA Developers, töltse le és akkor villog-ui Odin

 32. matcastl - mondta

  SGI5500 kapott Android 2.1. Én nem Backup eredeti ROM-ot és én flasuit Odin Android v.2.3.7; Megcsináltam CWM Bacup. Visszatértem az eredeti firmware-t Odin 2.2: alapsávi I5500XWJP4, kernel-perf v.2.6.32.9 [Email protected] # 135 1, Nr. Verzió: FROYO.XFJPZ. I gyökér és telepített CWM. A probléma az, hogy nem tudja a CWM Backup Current ROM. Írj egy mappát az SD (name = dátum és idő), de csak 2 képfájlokat: Root.img és recovery.img, mások: nandroid.md5, cache.ext4.tar stb Írok és ad hibaüzenetet: E: Can not mount / hasznosítás / parancs, E: Can not mount / cache / hasznosítás / log stb Tudja valaki, hogyan kell kezelni a problémás egy lehetséges alternatíva, hogy a ROM mentést CWM I5500. Köszönöm.

 33. Török István - mondta

  Helló Cristi. Van egy Samsung Galaxy S telefon i9001 Emellett 2.3.3 android verzió, és azt szeretném tudni, ha tudok mozogni egy újabb változata Android?

 34. Marius Cristian - mondta

  Adrian Gudus: ROM képek az eredeti találnak XDA Developers, töltse le és akkor villog-ui Odin


  Letöltöttem egy változata a XDA-developers ROM, van root jogosultságok, így azt hiszem, ez egy eredeti ROM-ot. A probléma az, hogy ha kinyitja a Samsung Kies azt mondja, hogy az eszköz nem támogatott. Mi az oka, és hogyan tudom megjavítani?

 35. babér - mondta

  Helló Cristi! Hogy hívják, vagy hol lehet kapni, és azt képzelni, hogy van a telefon abban a pillanatban 9: 11? Szeretem.

 36. Adrian Gudus - mondta

  babér:
  Cristi Hello! Hogy hívják, vagy hol lehet kapni, és Elképzelem van a telefonon minutul9: 11 ??? Szeretem.

  Ez egy élő háttérkép, amely előre telepítve a telefon a Samsungtól.

 37. babér - mondta

  N7000 talán a modell, hogy nem vagyok a s2 így.

 38. neomorphy - mondta

  Hogyan adhatunk fel az alkalmazásokat, hogy jön a ROM-ot? Köszönöm.

 39. decebal12345 - mondta

  Hello.
  Van egy Samsung Note, és azt mondja, hogy hamarosan el fog jönni, és frissítse a hivatalos Jelly Bean. Most a telefon gyökér (hála útmutatók ezen az oldalon, hála ismét), és telepítettem egy egyéni rom JB 4.1.2.
  Megteheti ezt a frissítést a hivatalos rum nélkül visszatér az eredeti rum 4.0.3 mentés készül, mielőtt gyökér? Vissza kell térnie a hivatalos rum jött frissítése előtt a telek? Az igazság az, hogy én nem akarom elveszíteni gyökér és a CWM oldalon.

  neomorphy:
  Hogyan adhatunk fel az alkalmazásokat, hogy jön a ROM-ot? Köszönöm.

  De azt hiszem, akkor szükség lehet a root.

 40. Adrian Gudus - mondta

  decebal12345:
  Hello.
  Van egy Samsung Note, és azt mondja, hogy hamarosan el fog jönni, és frissítse a hivatalos Jelly Bean. Most a telefon gyökér (hála útmutatók ezen az oldalon, hála ismét), és telepítettem egy egyéni rom JB 4.1.2.
  Meg tudom csinálni ezt a frissítést a hivatalos rum nélkül visszatért az eredeti rum mentés 4.0.3 făcutînainte hogy gyökér? Vissza kell térnie a hivatalos rum kapott a telefon, mielőtt csinál a frissítés? Az igazság az, hogy nem akarom kihagyni a gyökér és a CWM.

  De azt hiszem, akkor szükség lehet a root.

  Ehhez hivatalos frissítéseket a Samsung, meg kell adnunk a hivatalos ROM a Samsung. Logikus, mint nem találja?
  CWM és gyökeret és ROM hivatalos

 41. decebal12345 - mondta

  Igen, kézenfekvőnek tűnt, de nem volt biztos benne. Ma volt egy szoftverfrissítés a telefonra. Mint fentebb említettük egyéni rom és én vagyok kíváncsi, hogy hogyan tűnt nekem, hogy amíg nincs hivatalos rum. Kezdetben azt gondoltam, hogy ez egy egyéni frissítési rum, de amikor kinyitottuk láttuk, hogy értesítés érkezik a Samsung Electronics Co. ... Én elutasította, és kérte, magam itt.
  Elmentem a Samsung honlapján, de nincs frissítés a jegyzeteimet ...
  Köszönöm a választ ... Úgy értem, mielőtt követte a gyökér nem emlékszem, hogy hányszor "How rooteaza Samsung Galaxy Note nélküli számítógépes", "mit jelent, hogyan kell használni, és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok "" Hogyan kell alkalmazni ClockworkMod Recovery villogni, mentési, visszaállítási és több "és a" Telepítés CyanogenMod, a legjobb rom Android telefonok és tablettát. "

 42. Viorel - mondta

  érdekes bemutató, és a megjegyzések, nekem túl engem, nem ért semmit, ezeket sokkal nehezebb megértés ezen a területen, bár van egy samsung si9000. Köszönöm.

 43. vlad - mondta

  ALUT, van egy Vodafone Smart Tab tabletta 2 rootare amit meg is tettem, és megpróbáltam megváltoztatni a rendszer / etc mappában 2 vold.fstab visszafordítani a memória, azaz legyen a külső SD kártya és a belső oldalon, de Most már nem jelenik meg nem emlékszik egyáltalán. Én nem ismerem olyan SD kártya vagy a memória. Én az eredeti fájlt help please
  android 4.0.4

 44. daniel - mondta

  Tette gyökér Samsung Galaxy Xcover venni a gyökér orange.Inainte megmentettem rom hivatalos és most nem tudok biztonsági másolatot. Azt már törölt minden alkalmazást telepítve orange.Se lehet valamit tenni ??

 45. Alex996 - mondta

  Szeretném, ha felteszel egy sor tutorials egyedi ROM android.

 46. Helló Cristi egy Sony Ericson Arc S nemrég vásárolt da név új, a gyűlölet, hogyan viselkedik az Android 4.0.4 más kérdés tudom telepíteni android rajta valamit, nem blokkolja, így könnyen kap alkalmazható? Ha igen, mit és hol található android android 2.3.3 hallottam jó várom a választ multumesk több

 47. VAROG - mondta

  Kérem, valaki látni a üzenet

 48. robert - mondta

  1.daca telefon gyökerezik és cseréje rum és egy idő után van egy új változata a hivatalos Android telefon kérdéses, hogy miért lehet telepíteni minden gond nélkül, vagy szükség van az egész egy jelmez?
  2. update software tehet, ha a telefon gyökerezik?

 49. ROBERTO - mondta

  Szia ... Vettem egy Samsung GT S5830 tegnap használtruha ..... Azt mondták, hogy ez a telefon került néhány évvel ezelőtt resoftare olyan szolgáltatás, ahol azt mondják, feltett egy változata Android (2.3.7), hogy "mozog jobb ", mint az eredeti ..... Szeretném tudni, hol találom meg, ha a szolgáltatás tette, hogy a mentés az eredeti rendszert, hogy ha követi a lépéseket, itt-ott a tartalék telefonon, hogy meg kell csinálni? Gondolod, ez a telefon ..... viselné egy újabb verzió az Android? .... Ha megpróbálom telepíteni újabb verziójú Android most telepíthető anélkül, hogy a biztonsági (ha nem létezik)? Adj néhány tanácsot kérlek .... Thanks ....

 50. tökfilkó - mondta

  Hello! Van egy Samsung Galaxy Ace Android 2 2.3.6 rajta (nem hivatalos ROM). Amikor bejutni hasznosítási mód jelenik meg teljesen más .. Én csak akkor jelenik meg "rendszer újraindul most", "alkalmaz frissítést sdcard", "wipe data / factory reset" és a "wipe cache partíció". Semmi más nem jelenik meg .. Mit tehetek?

 51. Andrew - mondta

  Van egy Galaxy S Advance és nem a kézi frissítés android Odin most egy kis időt, és kaptam egy kis unatkozó változat 4.1.2 és én csak akkor kap vissza, hogy android, hogy volt, amikor kaptam a hívást, de nem jelennek meg a biztonsági mentés és helyreállítása.

  • roberto - mondta

   .eu jó ... Azt javaslom, hogy menjen vissza a cég, hogy megváltozott a szoftver lehet (ne mondjuk így biztos), hogy biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség van, hogy megmentette a trükköket a vállalat és egy külső kártya akkor költözött PC cég ahogy megy vissza őket, hogy megértsék, hogy újratelepíti szoftver ... az a marketing stratégia? ....
   Próbáld ... talán ha szerencséd ... aztán vissza a telefon szoftver nem a saját biztonsági és használja, amikor szüksége van ....
   BAFTA ... .és tudassa velünk, és nekünk, ha valamilyen más eredményt ... készpénzzel adni, hogy tájékoztatást ... és mások.

 52. Dany - mondta

  Meg tudod csinálni egy tutorial, hogy hogyan (ha lehetséges), hogy felszerel egy android 4.0 vagy 4.2 2 a Samsung Galaxy Mini. Nem filmezés és úgy gondolom, hogy nem fog menni a boltba, hogy egy mini 2 pt. a bemutató.

 53. Cosmin Pausan - mondta

  Tegnap vettem egy második s2 és látta, hogy egy gyökér (nem vagyok jó ez a cucc), és mozog nehéz. Miután a gyári beállítások visszaállítása, gondoltam el nem tűnik, de minden a gyökér a telefont. Használja 550-600 Mb konstans 826rami! Azt mondanám, hatalmas! Frissítés setings - mintegy - update nem tud, ez megváltozott telefon és frissítések már nem érte! Nem tudom, ICS vagy JB, de mutasd meg Android 4.1.2 beállításait. Tehetek valamit valahogy közvetíteni hivatalos puha, lehet, hogy frissíti a telefont, ha azok előfordulnak, stb ?! Vagy közvetíteni a hivatalos verzió (készlet), és onnan, hogy valami hivatalos frissítési stabil és gyorsan mozgó? Bocsáss gyerekes kérdés!

  • Gabriel G - mondta

   Letölt egy ron a sammobile telefon (I9100). Ha nem érti a kérdést intézett hozzájuk, és segít nekik.

 54. Ioana - mondta

  Adok újraindítani, nem jelennek 3 az újraindítás és a hasznosítás options-download.ci csak azt mondja, a készülék újraindul. Mit tehetek? köszönöm

 55. Andrew - mondta

  LG Optimus One AM A P500 és nem tudom, hogyan kell helyreállítani egy
  Tudna nekem segíteni?

 56. Ionut - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial CyanogenMod GSM HTC Hero. köszönöm

 57. Cristina - mondta

  Hello, I am Sony Xperia u, telepítettem android 4 de már nem dolgozik, mint korábban, különösen az internet mi pobleme. Azt is kap vissza az eredeti android verzió? Telepítettem android 4 mikor mentette beszél. sokkal

 58. Lucian - mondta

  Buna.Am a Samsung Galaxy Note 2 hogy vettem le Emag.Am nem gyökér a telefon és a telepített különböző egyéni romuri.NU tettem vissza a rum ORIGINAL.Mi azt megjegyezte, egyetlen zenekar verzió alapján én original.Intrebarea rum, ha nem vállal. band változata oldal http://samsung-updates.com/ és nem gyökerestől kitép a telefon visszatér a hivatalos rum? beszélve arról, hogy a Samsung honlapján nincs. A verzió a szalagot, hogy a telefon, és ez az egyetlen Polonia.Multumesc várható.

 59. Calin Gabriel - mondta

  Helló uraim, véleményem szerint néhány zsenik informatikai területen, és így el tetszésünket
  Néztem oktatóanyagok az LG Optimus One P500 (tulajdon), telepítettem android 4.0.4 nem hivatalos, a hivatalos limit 2.3.3.M tettem a Samsung Galaxy és gyökér gio.L hasznosítási mód telepítésével egy fájlt root.zip védekező superuser.Am telepítettem ROM menedzser alkalmazást Store Játék és úgy döntöttek, a Huawei Ascend telefon típusát (a modell a Samsung nem jelenik meg.) Megmutattam, hogy a sikeres flashuit adtam inhis.De újraindítása hasznosítás és akkor nem nyitott deloc.Nici nem is néz ki, amikor, hogy priza.Ajutati icarca kérem .... ! telefon nem az enyém ....... Sürgős .....

  • Gabriel G - mondta

   Bocs, ha nem ért egyet, hanem épp ellenkezőleg, párhuzamosak az IT, nem Genii. Biztonsági másolat az alkalmazás azért történik így, hogy semmi köze a hivatalos ROM. És néztem a konzultáció, amíg rájöttem, hogy van munkám az android.

 60. Tibi - mondta

  Ha nem, hogyan érhetem el, hogy a biztonsági mentés VISSZA állomány Android? Kérem, segítsen nekem

 61. Adrian Gudus - mondta

  Tibi: Ha én nem volna hát HOGYAN VISSZA raktáron LAANDROID? Kérem, segítsen nekem

  Googled állomány ROM ge a telefon típusát, és ha szerencsénk van, hogy megtalálja, töltse le és helyreállítani.

 62. Gabriel G: Elnézést, ha nem értenek egyet, hanem éppen ellenkezőleg vannak ezzel párhuzamosan nem genii.Back a kérelmet nem annyira, hogy nincs kapcsolatban rum hivatalos honlapján. És láttam már útmutatók, amíg rájöttem, nincs munka a android.

  Azaz, ha már ki vannak téve a.
  Én becsapni előtt, sajnos Gabriel és a realizált és nem tudjuk folytatni ezt a hazugságot.
  Az igazság az, hogy mi vagyunk a csoport a "női munka", a munka az iskolában, és egy nap úgy döntöttünk, hogy a honlap video tutorials.
  Azaz, itt voltunk, Gabriel megoldotta az ügyet.
  Fogalmunk sincs, a fejünk
  mi hajtások
  Holnap mi ha-ra-ki-ri
  Ezen túlmenően, Adrian "Ghie"
  Azt nem is kell folyóvízzel
  Mi "WC" in ass udvar / block / villa @ ország
  Meeen hogy lenne Gabrial a "Tzara" Mi megszabadulni mindez ... "problemili"

  • Gabriel G - mondta

   Nem kell a világot .. Azt már eddig is. Őszintén szólva, én megpróbáltam a bemutató egy ideje, és pontosan az, amit fentebb már említettük. Nincs kapcsolat a hivatalos ROM, de alkalmazásokat. Nem akartam megbántani, sem megítélni, mint ahogy a cím nem helyes a videóval. Ne zavarja, hogy válaszoljon a megjegyzést, hogy nincs értelme.

 63. Gabriel G: Elnézést, ha nem értenek egyet, hanem éppen ellenkezőleg vannak ezzel párhuzamosan nem genii.Back a kérelmet nem annyira, hogy nincs kapcsolatban rum hivatalos honlapján. És láttam már útmutatók, amíg rájöttem, nincs munka a android.

  Szeretem tettük az egész rendszer hát, talán véletlenül ???
  Abszolút!

  • Gabriel G - mondta

   Mit hát? Ahogy CSC után megváltozott gyári beállítások visszaállítása? És ha döntetlen a nyelvtan .. "Rossz"? "Telephone" (a szöveg elejére)?
   "Mi kell több Tzara Cristieni ebben megszabadulni a nyelvtan."

 64. Tibi - mondta

  Fogalmad sincs, hol találom én nem tudom, mi a jó megoldás ...

 65. Adrian Gudus - mondta

  Gabriel GMi ugye hát? Ahogy CSC megváltozott gyári beállítások visszaállítása után? És ha döntetlen nyelvtan .. "hiba"? "Telephone" (az elején a szöveget)? "Mi kell több Cristieni ebben Tzara, hogy megszabaduljon a rossz nyelvtan."

  Nem értem, hogy miért makacsul állítják, világosan látható a videó bemutató teszi telephelyre:
  Törlés előtt visszaállítási csomagtartó
  Visszaállítása indító képet
  Visszaállítása rendszer ...
  Restorig dátum ...
  Amikor a telefon újraindul visszaállítása után a hivatalos ROM lehet tekinteni, mint az indító képet egy másik a hivatalos rendszer.
  Tényleg nem értem a makacssága, ha a dolgok annyira nyilvánvaló.

 66. Silviu - mondta

  Salut! Talán nem kéne írni, de én nem találtam semmilyen bemutató tenni egy android telefon, hogy állítsa vissza őket orriginal állomány nélkül a mentés előtt. Szóval a kérdés az .. hogyan lehet, hogy a telefon (pl. HTC One S), hogy visszatérjen a rom'ul készlet, ha mentés rum állomány?
  Köszönet és sajnálom, ha nem írt jó helyen jár!

  • daniel - mondta

   SilviuHi! Talán nem kéne írni, de én nem találtam semmilyen bemutató tenni egy android telefon, hogy állítsa vissza őket orriginal állomány nélkül a mentés előtt. Szóval a kérdés az .. hogyan lehet, hogy a telefon (pl. HTC One S), hogy visszatérjen a rom'ul készlet, ha mentés rum raktáron? Köszönöm, és sajnálom, ha nem írt jó helyen jár!

   Catalin.81-Rm.S: OK! Nem tagadom, a készség, de nem adott választ megvilágosodott nekem, és valószínűleg sokan zavaros és kissé autocontrazici meg (mármint a többi oktató). Néztem nagy érdeklődéssel és oktatóanyagok az Android gyökér és szeretném megköszönni, és azt mondani most, hogy Én sikeresen, hogy a gyökér LG P690 az ADB ismertetett módszer a bemutató "Hogyan kimenő gyökér LG Optimus One az Android Gingerbread P500 2.3" is megköszönni a tutorial DarkTremor P690 tökéletesen működik, de nem rom az eredeti, de a CM7 (nem tudom, miért, de ez nem számít.) Abból, amit megértettem, egyszerűen videotutorial következő helyreállítása biztonsági készült CWM nem távolítja el a gyökér és a gyökér már nincs ROM (szoftver), de Más parte.Metoda Cristi itt leírt sokkal egyszerűbb, mint a leírt, a bemutató akkor KDZ, de valószínűleg nem vonatkozik, ugyanis nincs más magyarázat LG gasesc.Cristi itt mond valamit a helyreállítási, hogy jött a gyárból, és hozzáférést, amit nem tudom, LG.La LG (mind a és Optimus NET Optinus Fekete x2) billentyűkombinációt Volume Down + Home + teljesítmény nem megy olyan hasznosítási menüben, de gyári visszaállítás. Valószínűleg az itt leírt módszer érvényes arra az esetre, Notes nem. P500 (ex.) Egyéb esetben nem látja értelmét a bemutató KDZ ami sokkal bonyolultabb, és magában foglalja a PC.La nekem (legalábbis) P690 helyreállítása a korábban készített biztonsági mentés a CWM és újra mindent CWM nem szünteti gyökér (ellenőrizni Root Checker és egyéb alkalmazásokhoz, amelyek root), és nem CWM. Szóval ismét eredeti ROM de csak ezt a készülék nem áll készen a szemmel a szolgáltatás .. ) Ha valóban baj van, meg tudja mondani, és ahol én vagyok rossz ...!? Talán és más látogatók stie.Multumesc!

 67. Nelli - mondta

  Helló, hogyan lehet frissíteni android ad a Samsung Galaxy Ace 2.3.6 GT-8530? Köszönöm

 68. Robert - mondta

  Hi Van egy kérdésem .. hogyan megy vissza a gyári android értem fel a Samsung Galaxy Android s3 volt 4.2.2 4.1.2 és előtt .. Észrevettem, hogy az én 4.2.2 megy kemény, és szeretnék visszatérni a gyári android .. Tudna nekem segíteni? KÖSZÖNJÜK!

 69. marianonew - mondta

  Helló Cristi ...
  Egy ideje okostelefonja márka SHARP AQUOS PHONE SH 102, ez telefono hozta Japánból és bele van kódolva egy hálózat van, hogy az úgynevezett SOFTBANK ..
  Látva, hogy van tapasztalata, akkor mondja meg, ha ez lehetséges, hogy kinyit ez a telefon, hogy ez openline ...
  Multumesc..astept a válasz ..

 70. Liviu - mondta

  Üdvözlöm, és van egy lg p990 és CyanogenMod telepítve, és szeretné, hogy az eredeti szoftver Próbáltam a bemutató, de ha nem megy vissza a változás KND visszatér a kezdeti menüben tud segíteni ms

 71. Adrian Gudus - mondta

  Liviu: Hello én magam egy lg p990 és CyanogenMod telepítve, és szeretné, hogy az eredeti szoftver Próbáltam a bemutató, de ha nem megy vissza a változás KND visszatér a kezdeti menüben tud segíteni ms

  Úgy tűnik, hogy nem volt elég óvatos, a videó bemutató. Ahhoz, hogy te visszaállítani a biztonsági mentéseket kell tenni, ha még mindig a telefont a hivatalos ROM, hogy jött a gyárból.
  Visszaállítása lehet visszaállítani a fájlokat nem így ki a kék, kell egy tartalék, amelyből hogy fájlokat és azokat visszaállítani.

  • Még nincs tartalék u Telefonu vettem neki, hogy adja 2 hol lehet kapni, és hogy pontosan hol is tolta, ms MLT várt választ

 72. Adrian Gudus - mondta

  Liviu: Én nem hát u Telefonu vettem neki, hogy adja 2 hol lehet kapni, és hogy pontosan hol is tolta, ms MLT várt választ

  Ahogy egy ötlet, írja a keresőmezőbe jobb felső "Install ROM Genuine LG Optimus One P500 megszüntetésére gyökér és ClockWorkMod Recovery" nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a bemutató

 73. Van egy Samsung Galaxy s3 és szeretnék visszatérni az eredeti szoftver probléma nekem nem engedi eredeti szoftvert telepíteni, és közben eltörtem töltőcsatlakozó és nem tud csatlakozni a telefon pc.Ce tehetek?

 74. Nekem van egy megjegyzés zmdmfi n7108 2 Modelu Európa china.cum tud rom rajta? Azokat Kínában betiltották jelenti azt, hogy nem lehet telepíteni gmail játék piac nem ad jelet a youtub.nu már telepítette a Google Google Play szolgáltatást és nem szolgáltatás nem engedi telepíteni őket rúgni. nagyon fog Romu a slimbean a n7100?

 75. Nincs hát, hogyan lehet visszaállítani az eredeti verzió? Most van egy csodás kilátást a CyanogenMod

 76. Van egy android x2 és a kínai vagy japán, és nem adja meg a román. van valami javaslatod? Nem veszik észre, hogy a bab Procel kínai, és nem tudom, hogyan kell olvasni: P. Előre is köszönöm

 77. par: Van egy android x2 és a kínai vagy japán, és nem adja meg román. Van valami javaslatod? Nem tudom, hogy én nem értem a bab és a kínai nem tudom, hogyan kell olvasni: P. Előre is köszönöm

 78. florin - mondta

  Nem gyökér Samsung s2 fények és egy sárga háromszög logó jelenik meg

 79. oroszlán - mondta

  Helló Cristi! Nekem van egy galaxis, és adtam s2 gyári beállítások visszaállítása elmondhatom, hogy a legújabb verzióját az Android és a Google úgy tűnik, nem játszik el, nem is fog, hogy rajta, akkor hiszem, tudnék csinálni?

 80. Ionel - mondta

  Nos Leo inernet próbál meg vele a keresőmezőbe írjon androyd piacon, vagy google keresés és játszunk el kellene csinálnod.
  Azok számára, akik szeretnék kipróbálni az eredeti szoftver kies vészhelyzet esetére, ha szerencséd van (szerencsés), akkor lesz sikeres, vagy akkor csak meg kell keresni a neten, és helyezze vissza a ODIN. Rengeteg olyan útmutatók itt. Inkább várni OTA frissítéseket.

 81. Plastikman - mondta

  Szia nekem segíteni tanácsokkal

  Van egy HTC ONE (kódolt narancs) tettem gyökér és telepítette a Google Android Editiom
  Most megy a SIM nem lát semmit, ha a telefon be van kapcsolva, vagy a windows nem látja, így nem lehet másolni egy másik ROM belső SD rá lehet telepíteni. Azt ragadt ezzel ROM = oldalon.
  Azt fastboot megy OK, csak megy Revovery CM Ok. de nem értettem, hogyan lehet átvinni más fájlokat trelefon mivel már nem lát engem = windowsu.
  Köszönet előre

 82. Salut.Am egy samsung tűk 5830 és Nemrég telepítettem a nettó 4.2.2 android verzió.
  Most szeretnék telepíteni és 2.3.4 vagy 2.3.6 cum.ma segíthet, de nem tudom? Tisztelettel

 83. Sorin - mondta

  Hello! Van egy hatalmas kérés, van egy LG Optimus L7 p700, csak sikerült csinálni gyökér, telepítettem az egyéni rom rajta, aztán telepítette CWM őt, de amikor adok bejutni hasznosítási mód ad nekem hiba és ha megpróbálok menni a kombinált nemi vol le gombok, erő, otthon, megyek a hard reset! kérem, segítsen nekem, mit tehetek ebben a helyzetben?

 84. Sorin - mondta

  bocs, elfelejtettem megemlíteni, hogy van neki 4.1.2 zselés bab, a v20D

 85. danny - mondta

  Üdvözlöm és e310 liqiud egy acer mini és iam történik meg, akkor kaptam egy gyökér apk nyitni a mentés és a rendszer apk. és miután letörölte cv újraindítás után ott, és nem megy (kezdődik után Acer logo android embléma megjelenik, és befagyasztja úgy), mint a reconfigure rom?

 86. Alorian - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, van egy samsung galaxy fiatal S5369 és telepített rom iphone aztán adtam neki a telefont, újraindítás, és amikor újraindul minden megjelent, hogy az Apple iPhone, majd eltűnt, és nem jelent valami így hagytam, és még mindig nem kap semmit.
  Tud nekem segíteni kérem, hogyan lehet gyorsan, ha lehet péntekig.
  Köszönöm Nice.

 87. LUCASSY - mondta

  Van egy Samsung Gio S5660 I studoat minden fajta helyszínek és nem értettem egyet: szeretnék, hogy root őket telefonon, de hogyan lehet belőle teljes mentést Systeme telfonului ???
  Néhány lapon láttam, hogy root felhasználóként és telepítse CWM helyreállítási után a rendszer visszaadja termel más oldalakon azt írja, hogy mielőtt a mentés gyökérzet.
  Kérlek szépen sfatuiestema és én nem értem.
  Adoua probléma, nem ismeri fel a PC-telefon nem tud csatlakozni a SAL minden ment egy bár mióta Cupar, és ez minden, nem túl lam használt PC, most, amikor csatlakozik a terhelés és így, szeretném megemlíteni, hogy a a telefon eredeti szoftver csak akkor működik a Vodafone.

 88. neacsu - mondta

  Megpróbáltam telepíteni Xperia Play R800a IC-k, de miután telepítettem, és adtam újraindítás megjelent nekem a Sony Ericsson, akkor fekete képernyő, és nem indul el: ((tudom csinálni. Azért említem, nem akar sem lép hasznosítási mód ... Súgó kérem

 89. Serban - mondta

  Helló kérlek tud a videotutorial a smartphone és a Huawei y210 d fogalmunk sincs arról, a smarfon nimik, de szeretné kipróbálni, hogy megtanulják az első gyökér-ez hogyan illesztőprogramok telepítése, és kezdte ezt a telefont Előre is köszönöm

 90. Ovidiu - mondta

  Szia Nekem van egy galaxis s4 i9505.as akarja tudni, ha telepítve van CyanogenMod hogyan jutok vissza a hivatalos firmware-t? Próbáltam Odin, de nem megy, hogy azért, mert valaki tudja lu Knox, ha tudsz valamit, vagy meg kell küldeni megjavítani? azt kell mondanom, hogy a letöltési mód intra.multumesc

 91. SAL
  Kérem, mondja meg, hogyan kell csinálni, hogy a hasznosítási mód CUSTOM DOWN BIN megjeleníthető 6 már nem számít dil tapasztalatlanság hiszem megbökte 6 Rotari

 92. bocs elfelejtettem megemlíteni, hogy ez egy plusz s2 galaxis I9105P

 93. Razvan - mondta

  Cristi Hello, van egy probléma telefon Samsung előre. Sikerült újratelepíteni android 2.3 de már nem tudom beállítani azt a román. Hogyan lehet ezt orvosolni? köszönöm

 94. Traian - mondta

  fogadtatás
  Egy barátomnak van egy gyerek, hogy a Huawei telepített játékokat, hogy jönnek a különböző szakaszaiban.
  Azt akarja, hogy egy gyári beállítások visszaállítása Hogyan tarthatja a szakaszban elért (amely mentéseket kell tennie, és végül átírni őket újratelepítése után a játékot, vagy egy másik mdalitate)
  Mutuescanticipat

 95. Traian - mondta

  mail bocsánatkérés arsene_traian

 96. Dorin - mondta

  Helló,
  Nemrég vettem egy Sony Xperia L. jól reagál, amit kell, de ....
  Ő volt az Android Jelly Bean 4.1.2 (azt hiszem), és csak ezután frissítsen változat 4.2.2. Nem probléma, de azután, hogy én nem tudott csatlakozni a Bluetooth-on keresztül az autós rendszer. Mit tehetek ebben a helyzetben? A legjobb lenne egy visszatérés az előző változat az Android, de nem tudom, ha én kell kezdeni a root, és így tovább, ebben az esetben úgy tűnik, hogy a garancia elvész ... Minden tanácsot?

 97. Szia, van egy android xperia u, hogy 2.3.4 ő és én akartam frissíteni ICS 4.0.4 de megszakadt a telepítés során netul, és a telefon nem világít, akkor nem egy tip.

 98. Alexander Pricopie - mondta

  Helló,

  Nem biztonsági másolatot, amikor telepítve cián és most vissza akar térni az eredeti firmware-t. Fennáll annak a lehetősége?

 99. Dragan Tibi - mondta

  salut..eu hogyan lehet egy 2 s mit tett a Galaxy Note?

 100. rügy - mondta

  Hi! Van egy vodafone SAMART 2 kódolva ..vodafone .. segítenél kérlek DeBlock ez? Köszönöm!

 101. Mario sorin - mondta

  Helló Cristi és a "Happy Birthday"! Megköszörültem dolgokat 3: 1. Van egy Samsung Ace Pluss a leállító gomb a telefon nem működött restart.2.Cum backupla hogy egy egész rendszer, ha nem tud az emlékezetében? 3.Care a legjobb formátum videó és hang az autó-támogat a telefon?

 102. adrian - mondta

  MOBILE HTC rendelkezett HD2 / Érdekelne
  HA létre olyan ANDROID v.2.3.5
  MOBILE modell elfogadásához A
  Android változat v4 .... / HA IGEN
  És ez azt jelenti, hogy az kompatibilis HARD
  ÉS NEM A következő hibák
  UTÁN RESOFTARE, GET ÉRDEKLŐDÉSSEL
  Néhány tanácsot RESOFTARE. /
  Üdvözlettel - ADRIAN A.
  0748154150
  21.01.2014

 103. Catalin - mondta

  Hi Lehet olyan mailt VB?

 104. Catalin - mondta

  Van egy Vodafone Smart mini és akart cserélni őket roomu`l ... és nincs több fény .. tudom, hogy meg tudod csinálni?

 105. yodanny - mondta

  Szia, van egy sgs3 a következő problémával:

  -I Did frissítés android 4.3 nap, és a telefon elkezdett mozogni szörnyű !! Láttam a fórum, mint a legtöbben, akik nem panaszkodnak, hogy frissíteni. Nem tettem bármely gyökere és egyéni rom a sínek egyszerűen megjelent nekem egy bárban frissítése értesítések rendszere és én .. Most azt akarom, hogy visszatérjen az előző verzió, amit telefon gyári árbevétel (4.1.2) hogyan tudom ezt megtenni anélkül, hogy root a telefon vagy telepíteni ROM tudom mi .. lehet egy egyszerű újraindítást? vagy megoldás az lenne, hogy állítsa vissza a 4.1.2? IMEI kockázat, hogy elveszíti, ha downgrade? hűvös köszönöm!

  • alex - mondta

   Sajnos, ha gyári beállítások visszaállítása elveszíti az összes adatot a telefon, de a szoftver verzió lesz minden 4.3 4.1.2 visszatérhet a vaku uirea hivatalos rom sammobile Odin. Abból, amit tudok, hogy nem root, de nem biztos, jobb, ha a dokumentum, és látom, hogy van egy tutorial itt az oldalon írva a jobb felső keresőmező "Hogyan kell telepíteni a firmware-t a Samsung mobiltelefon Odin alkalmazásával - video bemutató ", és megtalálja a tutorial.

 106. Liviu Marian Toader - mondta

  M SAL ÉS AZ EU Segítségre AS IM ANDROID ORGINAL BAG HA NEM BIZTONSÁGI AM

  • alex - mondta

   Nos telefontól függően modell van egy speciális eszköz a flash ROM hivatalos uire. Például a Samsung Odin, és meg kell, hogy legyen egy hivatalos rom a telefon típusát a neten. Ismét például sammobile Samsung a hely, ahol megtalálható az összes hivatalos ROM-ok. Majd miután már szoftver flash ROM uire és okostelefon csatlakozik a számítógéphez, és jelezte, hogy az lenne, hogy néz egy bemutató szentelt a telefon típusát. Ha látja, hogy ott a Samsung itt néhány tutorials a témában. A keresőmező jobb felső

 107. Julian - mondta

  Van egy narancssárga Hiro 4.2.2 Android rendszer nem forog, ha az üzenetek youtube semmi forgatás halott egyébként nincs probléma, ha tud segíteni kérem

  • alex - mondta

   Nos valahogy telepíteni rum vagy bármely egyedi alkalmazás is kétes? Bocs, ha azt teszi, akkor kényelmetlen kérdés, de már aktiválta az automatikus forgatás beállításokat? Ha így próbálja a számítógép újraindítását, ha minden kötél szakad megy neki a visszatérés a gyári beállításokat. Ha ez nem működik, azt hiszem, van egy probléma a mozgásérzékelő (nem biztos, hogy én mit gondolok az úgynevezett proximity szenzor)

 108. Claudiu - mondta

  Salut! Jómagam egy Orange Hiro a narancssárga márkás szoftverek ... mindet ... ezen alkalmazások fogyasztanak sok elágazás ... Azt akarom tudni, hogy hol található a kompatibilis ROM, vagy az eredeti szoftver Alcatel Idol Mini. Kerestem órát eredeti szoftvert, vagy egy ROM-ot és semmi ...

 109. Ionut - mondta

  Cristi Hello!
  Van egy Vodafone Smart 2 nem tesz semmilyen rom rajta.
  7 ablakok jelenti azt, hogy nem ismeri fel a telefont.
  Próbáltam a frissítést, és nem találom vezető
  És a telefon nincs semmi a menüben helyreállítási
  Tud nekem segíteni kérem?
  Leejtettem a id: [Email protected]

  • alex - mondta

   Ha a levelező kell találni okos vodafone kínai 2. Keresés a google. és telepítse a járművezetők korosztály számára. Egy kis tipp, ha nem bánod, hogy nem hagyja, hogy az e-mail így a fiúk azt mondta, hogy ne érjen senkit, de válaszolni megjegyzéseket

 110. Andrew - mondta

  Hello!
  Nemrég vettem egy tablettát 7 Vodafone Smart Tab ", és vettem azt cyannogenmod mód, és nem használja a kamerát.
  Hogyan lehet visszatérni az eredeti szoftvert?

 111. claudyu - mondta

  Szeretnék Android! Azt telefon hívják Samsung Star és ala 2! android nincs! Hogyan juthatok a android és hallottam, hogy lehetővé teszi, hogy ... készpénzzel megérteni! mondd meg, mit tegyek, hogy android !!!!

  • Ahhoz, hogy android akkor adja meg a vásárlás helyén, szűrt Android kiválasztani a megfelelőt az Ön számára, és megveszik.
   Jó kifogások nem tudtam segíteni. Ha a keresés a google talál néhány útmutatók, hogy hogyan kell telepíteni az Android Samsung Star 2. De kockázatos és nehezen mozog, mert a telefon nem tervezték android. Így a végén kap minden az első állítást.

 112. Cristi - mondta

  ajutoor ... Van egy tabletta Allview Citylife és sajnos nem csak akkor indul

 113. tökfilkó - mondta

  szia Van egy Samsung Galaxy S plus i9001 és CyanogenMod 4.2.2 és szeretnék visszatérni az eredeti softu. Néztem tutorialu nagyon egyszerű, de nem adom akkor jelentkezik, ha az újraindítás helyreállítási lehetőség újraindul. Hogyan védje a lehetőséggel?

 114. Alexandru - mondta

  Hogyan kell telepíteni az Android Allview 4.1 őrület kétmagos ax2

 115. Robert Zanceanu - mondta

  Kérem, segítsen nekem !! Azt gyökerezik telefont CWM helyreállítási 2 mini és most csak akkor nyílik oda. Mit kell tennem, hogy visszapattan ??? !!!!!

 116. Marian - mondta

  Hello. Van egy HTC Sensation XE Android 4.3.1 telepítve, és vissza akar térni az eredeti. Mit kell tennem? tisztelet

 117. Andrei - mondta

  Hello! 20-30 most bármelyik pillanatban tettem android a telefont Samsung Galaxy 4.3.0 S6500D mini 2.

  Minden szép és jó, amíg meg nem jelenik a logó töltődik be a CyanogenMod. Várakozás 10-15 perc és nem történik semmi ... rezeg egyszer 30 származó 30 secunde..Ma valaki tud segítsen nekem, ha nem több!

  Tudok járni, vagy tegye vissza 2.3.6 verzió?

  Kérjük szépen !!

 118. Georgiana - mondta

  Van egy probléma a tablet Megpróbáltam sokszor mintát, és szükség van a Google-fiókjába, és most már nem is tudom ... .help rám!

 119. Alex - mondta

  Ha valahogy tudni jelszavát, viszont tudja a felhasználónevét, vagy fordítva segíthet azt Ha nem tudja, hogy a visszatérés a gyári beállításokat a hasznosítás. Attól függően, hogy a modell a tabletta lesz billentyűkombinációk. Megtalálható a google. Majd ha egyszer bemegy hasznosítási akkor vitorlázik a hangerő gombok és kiválasztja törölje gyári beállítások visszaállítása dátum. Megerősítés és újraindul.

 120. Grecu - mondta

  Jó. Van egy LG Optimus l9 szeretnék mondani, hogyan rám, és visszatér az eredeti szoftvert. Adtam frissítéseket, és nem tetszik az új szoftvert. Kérem, segítsen nekem, ha tetszik nekem is :(. Köszönöm.

 121. Aurel - mondta

  Ha biztonsági másolatot sms egy s3 felmerülő üzenetek voltak stresre, vagy bármilyen program, ahol láthatjuk hozzászólás törlésre

  • Adrian Gudus - mondta

   Ön zavaros kapcsolatos szó jelentését mentés.
   back-up jelent egy példányt, hogy milyen eszközt most, akkor lehet másolatot készíteni valami egyszer volt, de most már.
   helyreállítása helyreállításának eszközeként egyszer volt. Nem lehet visszaállítani valamit, amit nem, legalább egy backu-up (tartalék) előtt.

   • Helló, szeretnék, hogy egy állomány rom és félek, hogy esetleg nem alkalmazható, miután mia tenni az egyszer ... Megértem abból, amit mondott, hogy ha készül egy biztonsági megnyomása után, ha egyszer visszaállítani? és visszatér a rum gyár?

    • Alex - mondta

     Azt hiszem, ha azt szeretné, hogy egy állomány rom valóban utalnak, hogy egy egyéni rom. Stock rom ugyanaz a hivatalos rom, a telefon jött a gyárból. A fenti szöveg bemutató összekapcsolta a tutorial telepíteni cián utat 9 perc: 20 megmutatta, hogyan kell csinálni egy biztonsági másolatot a segítségével ClockWordMod fellendülés. Ha csinálsz egy biztonsági másolatot a ROM van most (feltételezem, hogy ez hivatalos), akkor lesz képes visszaállítani, ha szükséges.

 122. Cristian kedves,
  Szólok hozzád, mert tudom, hogy biztos, hogy a legfontosabb, hogy az én problémám! Van egy Samsung s500 és elkezdett villogni ... .Ha mondhatom így ... .és hogy torzítja a képet a képernyő ..vagy én tartalék ..de Red ... Amikor szeretnék látni egy filmet ... YouTube ... .vagy a hoztam létre ... hogy úgy gondolja, lehet a probléma, és hogyan tudom megjavítani?
  Köszönjük!
  Diana

 123. Lehet kétes telepíteni minden alkalmazást a Play Áruházból, vagy azon kívül? Egy gyors, ha mondhatom így lenne, hogy a telefon a számítógép újraindítását. Ha újraindítás után mindent megtenni, így próbálja a visszatérés a gyári beállításokat, és telepíti a szükséges alkalmazásokat sor. Úgy értem, hogy egy kis szünetet között Egy alkalmazás telepítése és a következő, hogy miképpen viselkedik, hogy ha a probléma megszűnik, miután visszatért a gyári beállításokat.

 124. Andrew - mondta

  Ha hiányzott a frissítés a hivatalos ROM, mint megy vissza a hivatalos verzió?

  • Azt hiszem, értem tartalék útvonalak nem frissíti. Ha igen, akkor villog, ui rom szoftver, amely megtalálja sammobile (szükség van egy számlára letölthető) segítségével Odin, ha van egy Samsung készüléket. Lásd, hogy van egy bemutató itt az oldalon.

 125. Van egy Samsung Galaxy nagy neo és resoftat de én a menü román nyelven, mit kell tenni

 126. 1.Se visszatérhet az eredeti szoftvert, ha nincs tartalék?
  2.Am készült Vresse frissítést a legrégebbi a cm-10.2.1-galaxysmtd.zip és most a telefon nem indul el. Tud nekem segíteni?

  • Írd fel a keresési mezőbe a jobb: "Hogyan kell telepíteni a firmware a Samsung mobiltelefon Odin alkalmazás". Firmware-t veszi Sammobile. Van, hogy egy számla, akkor ingyenesen letölthető.

 127. Sergiu - mondta

  Szia, csináltam egy nagy buta, hogy módosítsa a ROM a telefont, és azt akarom, hogy térjen vissza a gyári, de amikor telepítettem tettem nincs tartalék. Van egy Quad és Net P5 Allview Nem találtunk készlet rom. Tud nekem segíteni kérem?

 128. allecks - mondta

  salut..ma valaki tud segítsen nekem egy mini rum Allview x1 lélek k én változtatni az ostobasága softu` és AQM már nem térhet vissza az eredeti ... Van egy biztonsági másolatot a valaki más ugyanazt a telefont, de amikor azt mondják, hogy helyreállítása:

  CWM automade 27.09.2014
  md5 ellenőrzése összegeket ...
  Törlés előtt visszaállítási csomagtartó ...
  helyreállítása indító képet ...
  helyreállítása rendszer ...
  helyreállítása idő ....
  .amdroid_secure.img nem Foud. kihagyás visszaállítása sdcard / .android_secure.
  helyreállítása cache ...
  sd-ext.img nem található. kihagyás visszaállítása / sd-ext.
  helyreállítása befejeződött!

  sa`i tudom csinálni, hogy menjen neki visszaállítani ??

 129. szia. Van egy Samsung Galaxy S i9000 tegnap, amikor újraindítani, nem jött be, puha maradt fekete után írásban a logó a Samsung Galaxy S. Kedvemre tudja, hogyan kell telepíteni az új android neki, nem tud bejutni a puha május honlapján egyáltalán. Érdekelne, hogy lehet-e telepíteni egy másik változata Android, ahogy betette a gyárban. Köszönöm, és választ tőled ... Tisztelettel, Cristi t ...

  • Írja fel a keresési mezőbe: "Hogyan kell telepíteni a firmware a Samsung mobiltelefonos alkalmazás Odin". Ebben a bemutató bemutató megmutatta, hogyan kell telepíteni egy hivatalos rom a Samsung telefon. Rom amit megtehetsz Sammobile. Meg kell csinálni egy ingyenes fiókot, és letöltheti azt.

 130. florin - mondta

  Telepítettem a hivatalos ROM Odin és minden újraindul a telepítés után mindig nem indul el, csak a Samsung logó jelenik meg, hogy újraindul ... és eközben folyamatosan. mit kell tenni?

  • Alex - mondta

   Mi van ott az úgynevezett "bootloop". Nem árt, ha nekünk a telefon modell nem csak a Samsung. Keresés az XDA Developers 'Phone neve bootloop "

 131. Razvan - mondta

  Hello. Telepítettem magam rum talált a hálóba egy Samsung Galaxy s3 de nem tettem hát.
  Azt telepítése után adta újraindítás, jöttem logo „Samsung Galaxy S III GT-I9300” után a képernyő feketék maradtak.
  A kérdésem: Tehetünk vissza anélkül, hát?

  • Alex - mondta

   Írja fel a keresési mezőbe: "Hogyan kell telepíteni a firmware a Samsung mobiltelefonos alkalmazás Odin". Ebben a bemutató bemutató megmutatta, hogyan kell telepíteni egy hivatalos rom a Samsung telefon. Rom amit megtehetsz Sammobile. Meg kell csinálni egy ingyenes fiókot, és letöltheti azt.

 132. Armand - mondta

  Elég kérem, segítsen nekem
  Tettem a telefont kingoroot gyökér és gyökerestől kitép adott cei.am alkalmazása után szuper volt Toru ook su .. amíg bementem a boltba, ahol játszom, mondván, hogy ellenőrizze az internetkapcsolatot, és próbálja újra ... kérlek szépen Spune.mi Meg tudom csinálni ...

 133. Üdvözlöm egy android lg e615 a 4.0.4 ics és szeretném megkérdezni újra eredeti android tud segíteni, hogy hogyan és hol lehet kapni köszönhetően.

  • Abból, amit láttam L5 E515 LG Optimus jön a gyárból Android 4.0 de ha valahogy telepíteni egy egyéni rom, és azt szeretnék, hogy menjen vissza az állomány ROM állomány lehet letölteni a telefonra itt
   Van egy tutorial itt arról, hogyan kell telepíteni a ROM LG állomány helyett csak letölteni ezt a kérelmet, ahol meg kell adnia a telefon típusát és az IMEI letölteni az eredeti rom letöltési fölé. Nem kell egy LG telefont, hogy erősítse meg, hogy működik ennyire vigyázz. Kockázatokat vállalnak, hogy már tudja.

 134. Sorin - mondta

  Sal. és van egy samsung gt-i2 galalxy tűk 8160 Telepítettem egy rum a neten, és nem tettünk mentés. Szeretném leadta eredeti android. Ez lehet? Próbáltam nézni sammobile androidu 2.3.6 volt, de nem tudom, hogy letölthető. ha ez segít.

 135. Sorin - mondta

  ha valaki tud segítsen nekem id én sorinvoicu2002

 136. Maricica - mondta

  Szeretnék néhány tanácsot, szeretnék venni egy telefon Android, van egy Nokia Lumia 610si "eltávolították a fehér szőr" Érdekelne, hogy jó képeket, filmre és le lehet tölteni a laptop nélkül Zune vagy egy másik program bonyolult. Kérem, mondja meg mit ajánl ....

 137. Maricica - mondta

  Kérjük, válaszoljon nekem e-mailben, hogy nem találja ezt a helyet, ahol írtam ... .és nem kap választ ... .mersi stiucand köszönhetően

 138. Cosmin - mondta

  Tette frissítés Allview v1 vipera és menj nehezebb, mint korábban ... .. hogyan tudom, hogy ez megy, mint korábban?

  • Alex - mondta

   Te tetted a gyári beállítások visszaállítása után a frissítés? Ha nem teszed meg, és gyere vissza a részleteket.

 139. Sorin - mondta

  Megtaláltam a sammobile 2.3.6 de egyik sem megy, és a linket, amit írt ugyanaz. telepítse a telefon típusától és zárva marad, és nem indul el

  • Alex - mondta

   Talán hülye kérdés úgy tűnik, hogy te, és még akkor is villogni Odin te nem? Alkalmazása (Odin) eljárás befejeződik sikeresen? Hiba lép fel? Próbálja meg letölteni a ROM egy másik böngészőt.

 140. Tibor Klemencz - mondta

  Hello, van egy kis probléma a nagy, vagy nem tudom, a Samsung Galaxy Ace Duos, frissítsük-kinéznie ROM, játszottam körül vele, miután újratelepíteni rom hivatalosan azt alátámasztani, hogy én és most, a probléma az, hogy én nem hagyjuk, hogy visszaállítani, azt mondja, MD5 mismatch sem engedi, hogy felmászik a külső, ott van egy rom, hogy működött, de én férhetnek hozzá, van-e megoldás, vagy csak a szolgáltatást? nincs hozzáférés a belső memória a számítógépen.

  • Alex - mondta

   Nos, ha azt mondta, hogy egy bizonyos ponton újratelepítette az állomány rom miért nem megy vissza? Vagy te akkor hát az első alkalommal játszott ROM akkor visszaállította hát, és ezúttal ő nem akar?
   Ebben az esetben kipróbálhatja újratelepíteni hivatalos ROM Odin. Szerszám hivatalos firmware flash-on Samsung telefonok nézni. Írja fel a keresési mezőbe a jobb oldalon: "Hogyan kell telepíteni a firmware a Samsung mobiltelefonos alkalmazás Odin". Nézze meg, hogy a bemutató. Rom lehet kapni a Sammobile (ugye számot kell letölteni, ráadásul ingyenes.

   • Tibor Klemencz - mondta

    Telepítettem rum hivatalos Odin után, hogy mi volt hát, de nem megy, még mindig van, hogy a biztonsági telefonon, de hiába, Odin nem tudja, mert ott kezdődik tel mehetek csak vissza, én nem ismeri tel Odin hisznek az uSB hibakeresés, mert nem PC nem olvasott semmit.

 141. Tibor Klemencz - mondta

  MCC megjelenik a külső sd, de én nem észleli rajta valamit, hogy én is ROM telepíteni, köszönet előre

 142. szia Van egy lg e 615 és román nyelvet és tegye vissza avuto román nyelvet.

  • Alex - mondta

   Általában megtalálja a nyelvi beállítások Beállítások-Nyelv és szöveg. Vagy ha azt mondod, nem font Román English lenne valami ilyesmi: Beállítások- Nyelv és bevitel.

   • Igen ee de nem tudja, hol delok román és mit asi akar leadta eredeti 4.0.4 újra ics lehet jobban megy, de nem tudom, mit.

    • "Kapcsolódó cikkek" alatt bemutató az "eredeti rom telepítés LG Optimus One P500 ..." Nézd meg, hogy a bemutató. Rom megtalálni a google beírja a telefon nevét, majd a "hivatalos rom.

 143. adrian - mondta

  Hello, van egy nagy probléma van a HTC One és nem tudom elérni a sdcard`ul. ad nekem a hiba „Can I tartó sdcard” Én vagyok a helyreállítási ... CyanogenMod. megy, vagy méret sdcard hasznosítási .... vagy elérni a számítógépet formázni, mert úgy találja. Várja a segítséget. Köszönöm.

 144. Andrew - mondta

  Helló,
  Nemrég flăshuit mini S3 Odin.
  Tettem egy Carbon 4.4.4 és én követtem el hibákat, hogy az első élmény.
  1) mentési tettem, tettem törölje az állomány android.
  2) XDA gapps van több csomag, mindegyik több vagy kevesebb alkalmazásokat.
  Tudok venni az egyik a legkisebb méretű (vagyis csak a Google alkalmazás szolgáltatások) és utánam hogy csak ami szükséges a Google?
  3) Hogyan visszatér az előző verzió, a készlet TouchWizz?
  Köszönöm.

 145. Gabi - mondta

  Sziasztok. Én 4.2.2 Jelly Bean frissítés Allview v1 vipera és menj nehezebb, mint korábban ... .. Hogy menjek vissza az előző verzióhoz 4.4.2 KitKat? Mi vissza a gyári beállításokat, és ugyanaz.

 146. Gabi - mondta

  Sziasztok. Én frissítést 4.4.2 KitKat Allview v1 vipera és menj nehezebb, mint korábban ... .. Hogy menjek vissza az előző verzióhoz 4.2.2 Jelly Bean? Mi vissza a gyári beállításokat, és ugyanaz.
  köszönöm

  • Alex - mondta

   Ez a legnagyobb probléma eszközök „román” hiánya szoftver támogatja. Nem utalnak szigorúan szoftverfrissítést, de a villogó eszközök és a közösség alakult mare.Samsung Odin (egy eszköz, amellyel meg lehet tenni bármilyen állomány ROM Samsung készülék. Még ha nem frissítés KitKat akkor egyszerűen fordulhat jelly bean) és Sammobile (egy oldal, ahol megtalálható minden rom bármilyen Samsung). Nexus Nexus Root Toolkit kívül van egy weboldal, ahol megtalálható az összes képet a gyár minden Nexus és így LG, HTC, stb
   Mert a problémát vess egy pillantást ide: http://forum.softpedia.com/topic/928357-allview-v1-viper/
   Nem tudok segíteni, mint hogy azért, mert még nem is a telefon vagy bármilyen telefonról Allview.

 147. tyberyu - mondta

  Elnézést, az Ares ebben a szakaszban nem tudja, hová megy, akkor a szakemberek, vagy jól ismerik a szoftver nem akar eranjez vagy ilyesmi, csak kérdezni, hogy milyen valami hasznos ... a biztonság nemcsak Érdekel ORCAD, elektronikai tervezés szoftver, találtam találtam a youtube-on, de az angol, azt hiszem, hogy megy el, ez nagyon hasznos az érdeklődők, de nem kérjük a szeretője elektronikus implor.Sunt de nem tettem angol előnyös lenne, vagy Linck területek román, ha van valami ilyesmi, aki tanulni akar, köszönöm előre

 148. tyberyu - mondta

  Találtam néhány hónappal ezelőtt, így de ... ..a eltávolították vagy korlátozott nincs ötlete, javaslata, és azt hiszem, sok hasznos tárgy nem tudom, ha folyamatosan ezen művészeti ág, köszönöm

 149. Én véletlenül fel a Rom LEWA OS.Acum nem tudja, hogyan kell visszatérni Android.Daca szeretne bejutni visszaállítása hangerő + és a hatalom is esik kétségbe ... SO.Sunt LEWA. Kérem, segítsen nekem visszaállítani a régi Android.Telefonul a ZTE V970.
  Köszönöm szépen.

  Megbecsülését.

 150. Véletlenül telepített Lewa os.si most nem tudok visszatérni a régi Android.Cand szeretne bejutni restore: hangerő + és a hatalom, mind Lewa.Sunt kap kétségbeesett ... tovább ..Te kérem, segítsen nekem helyreállítani Android.
  ZTE telefon V970.
  Köszönöm.

  Megbecsülését.

 151. Tiberiu - mondta

  Telepítettem CyanogenMod a Samsung S2 4.3.1 verziót CyanogenMod programot a PC-n, és figyelte a bemutató, és pontosan azt tette, mint a hivatalos android bemutató visszatérni 4.1.2 és elment a CyanogenMod nincs és nem lehet tőle megszabadulni tudok segíteni Megszabadulni a CyanogenMod.

 152. Salut.Multumesc hogy segítse a LEWA OS.Am oldani, de az összes alkalmazás, amely magában foglalja az indítási logó Chinezesti.Am talált Rom, ami szerintem megegyezik az egyik, hogy jött a telefon, de nem adja hiba instalare.Acum tudom, mit gondoljak: vagy nem értettem, hogyan kell telepíteni: corupt.Am alkalommal történik, mint mondta, a bemutató, de nem vrea.Pun kapcsolat van ideje, hogy megnézzük el.Mi egyetértenének, hogy van és a román. "http://www.needrom.com/download/zte-v970t-2/"

  Megbecsülését.

  • Alex - mondta

   Milyen hibát látod, mi történik pontosan? Próbálja meg letölteni a ROM egy másik böngészőt. Ez a flash-rom azt írja, hogy a CWM helyreállítási uieste ellentétben más vakuval, amely azt mondja, hogy ez uieste SP Flash Tool.

 153. Salut.Am megpróbált egy másik böngésző, de ugyanaz a hibaüzenet jelenik meg: érvényesíteni sikertelen: getprop ( „ro.product.device”) Whistler II
  getprop ( "ro.build.product") Whistler.
  E.Eroor a / sdcard / ZTE V970 ...............
  (Status 7)
  Nem biztos, hogy helyesen írta-e, de itt jelenik meg, és leáll a telepítés.

  Megbecsülését.

  0

  • Nem visszajelzést? De van ötlet, hogy is mondjam ICS 4.0.4 V3.1 román nyelv, amely fut a telefont? Nem akarom -Több LOCALE2
   Nem tudom, hogy a szerkezet a Android tudni, hogy hol vannak bocsátani nyelveken .Oare nem lehet másolni az egyik a másikra?
   Várakozás ötletek és megoldások.

   • Alex - mondta

    Néztél át a linket, hogy eljöttem. A 3 küldeni Önnek egy linket az állomány ROM (ofocial, hogy jött telefonu) a telefon. Il Flash uiesti segítségével SP Flash Tool. Egy eszköz, mint Odin villogó vagy LG Flash Tool. A helyszínen, amelyre hivatkoznak a kiküldött egy csomó ROM a készülékre. Próbálta már egy másik rom van? A kérdés legfurcsább lény a helyzet, de Clock Work Mod helyreállítási telepített nem? Remélem, megpróbálja telepíteni a ROM, hogy az állomány helyreállításának. Ha tehát ez okozza a hibát fölött.

    • Hi .I betöltött valamilyen ROM odakinn, de az volt a benyomásom, hogy fut nehezebb, mint az eredeti (vagy már megszoktam a régit) .I telepített CWM, de ez nem merge.In Rom Végül elkezdtem szokni LB engleza.Cand mondtam az eredeti Rom, amely a telefonhoz kapott, komolyan gondoltam, amit változott, azt hiszem, mert ez volt az lb román, és nem volt kínai logo -at kezdeni. Különben is köszönök mindent.

     Megbecsülését.

 154. Rares - mondta

  Hello Nekem van egy Galaxy Mini s3 és telepítette CyanogenMod 11 de iam nem játszhat, és én boltban NUJ hogyan kell közvetíteni a szervezetében, mielőtt tehetek kérjük ajutatima kétségbeesetten

  • Alex - mondta

   Mint magával a telefont eredeti állapotába flash ROM uieşti készletek, hogy megtalálja használatával Odin sammobile

 155. Cristi - mondta

  Szia Nekem van egy megjegyzés 3 AT & T és én gyökér és én megváltoztatta a rom ... I fogyasztanak FF akkumulátor ... Azt akarom, hogy visszatérjen a hivatalos rendszer ... szoba root tettem ezekkel safetrap, supersu és hát tettem super su TWRP ... mentett a pc, de nem tudom, hogy vissza ... safetrap menüt, és mit tettem, hogy nekem, hogy szétválasztotta a belső memória stb ... én mindent megtettem ilyen háló válaszfalak ... Segítség !!!! Igen nekem egy PM kérjük.

 156. FLORIN - mondta

  szia Nekem van egy probléma, egy tabletta serioux ... iam megy meglehetősen rosszul és adott általános visszaállító voltam vele, hogy több díjat aceam körülbelül 20% akkumulátor gyújtásra ragadt Android? Azt puei el, mi? várjon raspuns.ms

  • Alex - mondta

   Lehet hibáztatni alacsony százalékban akkumulátor reset során, bár kétlem, hogy volt, hogy töltse fel, és nem zárja reset során. Meg tudná mondani, és a tablet modell nem csak
   Serioux. Ha egy low-end modell megpróbálhatod megvárni 30 perc.

 157. Denisa - mondta

  Én magam a Samsung GT-i9000 megtört-off gomb ... Van rá esély, hogy a fény valahogy? :)) Thx

 158. Marian Antone - mondta

  Jó. Kérdés. Van egy s702TAB a Serioux, és azt mondják, hogy az IAM adott visszaállítás a Beállítások> Gyári beállítások, és ellenőrizte a beállítást a mentési ott volt. de most hol találom a visszaállítási fogalmam sincs. Ott azt mondja, hogy megmenti mentési lehetőséget a google valamit, alkalmazások stb Március érdekelt engem csak az e-mail címét, hogy nem tudom, mi volt: D. Előre is köszönöm.

 159. maryus - mondta

  tud valaki segíteni, és én ... én egy megjegyzés 3 SII nem a román nyelv ... .Hogyan nem mosoda lépve Darr hallott a szobában ... Nem tudom, hogyan kell csinálni. Azt kell mondanom, hogy csak meg kell ... a román nyelvet. nagyon köszönöm!

 160. Lucian - mondta

  Hello. Van egy lenovo a850. Miután gyökér, azt el kell hagyni a program, amely nélkül nem működik a telefon. Elindul, megjelenik a képernyőn írásbeli Lenovo, és így tovább. Nem tudok helyreállítani, és semmi mást.
  Ez Reiste a PC-n? Találtam a hivatalos honlapon SouceCode különösen A850? Ez segíthet nekem valamit? Köszönet?

  • Adrian Gudus - mondta

   Meg kell majd reflash a rom-uieşti állomány. XDA Developers Forum Keresés az eszközön, és a vezetők ott, hogyan kell ezt csinálni.

 161. Alexandru - mondta

  Hello, van egy Nexus tabletta után eBay 7 5 akinek android nyalóka és nagyon keményen dolgozik, néha. Megpróbáltam, hogy ez az állomány Android fellendülés, de ez nem történt meg. Tud nekem segíteni imádkoznak a bemutató, hogyan kell resoftez egy 4 származó kitkat android?

 162. Viorel - mondta

  Van egy Samsung Galaxy youg s5360 és kitkat instalarede 4.4 eltávolítottam az akkumulátort, és most a helyreállítás ad nekem időt mesaz szerelhető eror eror eror szerelhető tartó sistem.cum cache tudja javítani, ha valaki tudja?

 163. Alexe.C - mondta

  Hello, én jön egy probléma, remélem, hogy néhány tanácsot, hogy segítsen nekem megoldani, van egy Samsung Galaxy GT-S5830 hogy kaptam valakitől a szoftver megváltozott, azt telepítve van Nem hivatalos CyanogenMod 10.1-20130216-Cooper. Azt akarom, hogy újra az eredeti szoftverek, mint a telefon gondolkodás nagyon nehéz ezzel a szoftver telepítése nélkül. Megnéztem a telefont, és a belső memória kártyát, és nem találtam olyan mentést az eredeti szoftver, Ha valaki azt akarja, hogy segítsen nekem néhány tanácsot várom, köszönöm szépen, és jó napot.

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem feltétlenül kell, hogy van egy tartalék. Tudod letölt a ROM sammobile.com állomány, amely akkor uieşti villogni Odin a készüléken.
   Én hamarosan, hogy a tutorial kapcsolatos Odin és hogy hogyan kell használni Odin flash ROM-ui készlet

   • Alexe.C - mondta

    Köszönöm a választ, én megpróbáltam tenni, ahogy mondtad, de nem jött ki ez a program Odin. Várja, hogy ez a bemutató, még egyszer köszönöm.

 164. Viorel - mondta

  Hello.
  Allview P7 a visszatérés Xtreme mint állomány Android ?? Nem adom akkor jelentkezik, ha újraindítja helyreállítást.

 165. Ionel - mondta

  Hello. Megjegyzés 3, N9005 .meniu chineza.Se lehet változtatni a gyári visszaállítás angolul?

 166. Razvan - mondta

  Hello. Allview egy vipera és csináltam egy telefon alaphelyzetbe minden újraindítás után és adott nem nyitotta meg, továbbra is megmaradt a jelképe a Allview. Mit kell tennem? Tudok csinálni egyedül Acsa?

 167. mihai15 - mondta

  Hello Nekem van egy LG e615f és ász azt akarja, hogy egy android változata az eredeti, hogy tettem zselés gerenda 4,1,2 egyik cisz és egyes alkalmazások nem mennek teljesen segítsen nekem legyen szíves, hogy megtalálja az eredeti és teljes változatot plz köszönet

 168. Vlad - mondta

  Lg G3S egy telefont tett egy frissítést, hogy android 5, természetesen a tetszésemet, de tudtam, hogy úgy viselkedik, nagyon nehéz, és azt akarom, hogy visszatérjen az eredeti (4.4.2) .A biztonsági mentés és visszaállítás nem működik, és procedez.Multumesc nem tudja, hogyan kell.

 169. Szia, megpróbálom, hogy ez a rendszer frissítést a telefon Android következő üzenet jelenik meg: Sajnos beállítások megállt, és így automatikusan kilép a rész, ahol én jelenik rendszerfrissítés dc úgy vélem, hogy az üzenetet, és ez az, hogy megoldja, van egy lenovo s898t +. köszönöm

  • Indítsa újra a telefont, és visszapattan.
   Ha nem állítja helyre, az utolsó uninstall alkalmazásokat vagy játékokat, hogy telepítve van.
   Ha minden mást nem rendeződik, mentse a fényképeket és a letöltött fájlokat, és azokat vissza.

 170. Marian Ricu - mondta

  Köszöntöm tiszteletben tartva az emberek, mint voi.M tűnődtem Cristi Adrian, vagy nem tudott, hogy a tutorial, hogy mit és főleg hogyan lehet javítani a tégla kinézetű telefon értettem meg, hogy egy szolgáltatás is .Ori ha ez lehet győzni arról, hogy nincs kézzel vagy két creere.Si három vannak győződve arról, hogy meg tudod csinálni ezt operatiune.Asta így a kedvéért nem csinál nagy hasa "specialisták" szolgálatban nekünk Bocsáss sokan közülük alább vagy Cristi Adrian. Abban a reményben, hogy én még nem zavarta a véleményemet szívesen újra ugyanannál tekintetében. Marian Ricu

 171. Nicolae - mondta

  Sall
  Van egy allwiev p5 élet Én megragadt telefonu Soha nem tudtam menni ki, így azt el az akkumulátort, hogy mikor kezdje meglepetés nem indul azaz világít, de Ramna blokkolt lapagina kezdve (allwiev által android) Próbáltam teljesítmény volumen + és - és semmi softu hiszem én nem tudom, mi az ezzel tud segíteni
  köszönöm

 172. Üdvözöllek! Van egy probléma Vodafone Smart mini 4. Azt gyökér király. Azt flashuit recovery.img származó 4.2.2 és 4.2.2 tévedés boot.img. I 4.4.2. Ez a művelet készült lágy tégla. Tud nekem segíteni egy boot.img és recovery.img Android 4.4.2. Ha lehetséges szeretnék frissíteni 4.4.2 .zip formátumban, amelyet eredményesen tudnak készlet hasznosítás. Kisasszony Ha adsz boot.img lasatimi utasításokat a telepítéshez.

 173. Eduard77 - mondta

  Szia Cristi, van egy probléma, és ha segíteni tud, telepítettem egy samsung modell sm-g355hn nem Duos, a normál 1sim, TWRP adtam maradékot, és nem tudom, hogy ragadt 19% -os 14 percig így, és én zárva erőszakkal, miután elkezdtem újra bekerültem a hasznosítás és azt el kell hagyni az adatokat a restore (mint egy bolond), és amikor neki mentés vagy visszaállítás nem működik, csak akkor kezdődik felület telefon modell, de az android semmit, és én csak azt akartam, hogy vissza rumot hivatalos honlapon, mert én vezetni, hogy pontosan azt, amit vásárolt, ha mód van rá, hogy vissza változata az eredeti és RID Terp, segíteni sokat, hála

 174. Costin - mondta

  Cristi köszönni. Tud nekem segíteni kérem? A problémám az intelligens 4 mini? Ms minden segítséget. Nincs garancia.

 175. Hi tud nekem segíteni kérem segítsen létrehozni androedu gyári Sami a Samsung Galaxy tab4

 176. megtagad - mondta

  Salut! Tudna nekem segíteni egy ötlet? Nekem van egy telefon E-Boda SUNY V37 maradt tiltva, és ezért nem kap meniu.defapt nem is oldja meg, nem jelenti azt, törött képernyő nem megy tachscreen helyén, még mindig van garancia őt. Mit tehettem volna?

 177. Costin - mondta

  Deny ha elindította a helyreállítási törölje adatok / gyári beállítások visszaállítása, és törölje cache partíció. Ha van valami fontos, és nem flashuieste CWM mentés.

 178. Hello! egy linket a firmware / egyéni rom (nem számít) a Serioux Szimbiózis X4?

 179. Galina Ár - mondta

  Segítség! Nem tudom, hogy mit tettem, ahogy kattintottam Samsung Galaxy Chat újraindul, majd újraindítja az órát ... Il nyitott és ez az állam és a Samsung logó, majd lezárja és nyitja. Mit tehetek. Lehet orvosolni?

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a keresőmezőbe a jobb felső „visszatérés az állomány bármely Samsung” Enter és megtalálod a bemutató, amely segít a probléma.
   Akkor hozzáférhet a helyreállítási és válassza onnan Factory / reset dátum, vagy akkor újra a rom hivatalos honlapján pontosan látható ott. Szintén a bemutató, amely azt fentebb már említettük megmutattuk, hogyan lehet hozzáférni helyreállítási, ha nem akarja reflesh-ROM uieşti teljes készlet

 180. Adelin sapka - mondta

  Hello, és én is segíteni nekem szurkolnak a telefont tettem Allview p7 xtreme egy programot kingoroot, és volt egy probléma után én már nem megy rootu készült playu boltba, és nem tudja, mit kell tenni

 181. alex - mondta

  hello, van egy htc m8, csináltam a root, és ostoba módon azt el kell hagyni valamit a rendszer, nem működik egyáltalán, csak azért jön, hogy a HTC logó, és letörölte softul..se atat..cred tudom javítani? elvittem egy szolgáltatásra, és nem poate..stie valakit, ha tudnak valamit, vagy tel eladási alkatrészek? kösz

 182. George com - mondta

  Tartsa a ZTE Blade VEC 4g szeretnék letelepedni neki egy CWM, majd egy android kompatibilis egyetlen lehetőség azt sdcard neki, hogy nem egy van. Kérem, mondja meg, vagy adjon tanácsot, hogyan kell újratelepíteni a fej és a farok még milyen program azt kell átírni CWM. Küldje el mailben vagy itt.

 183. Sorin - mondta

  Szia Nekem van egy HTC One m7 és azt akarta, táska cyanogenmode12, és nem adtam azt eraore bitmap oem_unlock_bg igen nem nem tudja ellenőrizni, vagy valami említést tettem kinyit a fastboot mondani valamit az sd-kártya, de nem tudja felvenni SD kártya meg tudja mondani, hogy miért csinál

  • AdrianGudus - mondta

   Nem tudom, hogyan kinyitotta igényel Fastboot de meg kell kinyit a bootloader telepítéséhez egyedi ROM-ok

 184. Robert - mondta

  Hello. Tettem gyökér nélkül kingroot a s5 és most nem akar villogni. Akkor segítsen kérem?

 185. Costy - mondta

  Szia Nekem van egy Android telefon h1 hummer 4.4.2. CPU MTK6589T - 1,5 Ghz négymagos ,,, és megy kemény egy időben. Szeretném, ha a resoftez lehet ???

 186. Ciprian - mondta

  Van egy jó telefon meghalt androidu nem hozhatja kezdődik telefonu mit kell tenni
  Samsung Wave M modell S7250

 187. Catalin Ionut - mondta

  Huawei Ascend g van 300, és szeretné tudni, ha meg tudom változtatni a softwere után PC ...... Letöltöttem egy alkalmazás, amely lehetővé tette számomra, hogy bekerüljön a gyári beállítások és a változás, és úgy tűnik, hogy nem volt cv tévedtünk, és fények .... Huawei logo Raan csak ...... tehetünk ??

 188. újszerű - mondta

  Üdvözöljük a Huawei Ascend p6 van 4.4 Android egy hatalmas késéssel, nem videoklipek megy, sokan nem megy az android, meg tudom csinálni, kérem, segítsen sok

 189. adrian - mondta


  Azt akartam, hogy nekem tab4 10.1 Samsung Galaxy táblagép gyári beállításokat. Megnyomtam a bekapcsoló gomb egyidejű kötet tabletta hazai és belépett a „Odin mód” hogyan jutok ki innen?

 190. yonutelyonutel - mondta

  szia Van egy tabletta Audioi 0270 fül nyitva marad, és zárva van, ha a logó eredetileg az övé, megpróbáltam majdnem mindent egyesített reset gomb, stb .. de én most keres újratelepítésére androidu de azt tettem, amit úgy értem, hogy kell-ROM valaki tud segíteni? különösen Cristi.

 191. szia. Van egy probléma, én quad Allviw p5 minden megjelenik áció tiszta energia tehet.
  ii alkalmazás hibaüzenet jelenik meg oprit.cum üzemmódban képes tiszta, hogy megszabaduljon az üzenet Mivel kapsz minden rendben látom ezt az üzenetet, és nem tudja használni a telefont

 192. hi, kaptam egy Samsung Galaxy s1 a CyanogenMod rajta, aki tud segíteni, és mondja meg, hogyan kell visszaállítani az eredeti gyári, várjuk válaszát, Köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a keresőmezőbe a jobb felső „visszatérés az állomány bármely Samsung” Enter és találsz egy bemutató, amely segít ebben a kérdésben

 193. Marian - mondta

  Hello, van egy Serioux, van gyökere valamikor, és elkövettem azt a hibát törölni alkalmazás letölthető az igazgató fájlokat és aztán kemény, így csináltam egy biztonsági mentést a TWRP SD kártya és én adott visszatérése di beállításokat a gyári most nem tudom telepíteni, vagy töltse le alkalmazásokat és egyébként jól megy. Tudom, hogy mit tehetünk, hogy állítsa vissza a normális telefonu? Köszönöm hasznos

 194. Sorin - mondta

  Hello ... Ha tudok segíteni egy Hummer H1 + processzor MTK6589T vele ... Ő egy JB4.4.2 virused ..Daca wifi be van kapcsolva, automatikusan letölti és telepíti mindenféle pornosaguri ..Ar kell csinálni egy tiszta telepítés, de nem találom róla semmit, mint az orosz.
  Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen Gyári beállítások visszaállítása, vagy a gyári beállításokat. Hogy lehet csinálni a beállítások.

   • Sorin - mondta

    Én ... igen ... a nehéz mozog 10minute sorrendben veszi standján (órajel) .. És nem tudok megszabadulni néhány alkalmazás, amit törölni és újra telepíteni automat..Mi kellene ROM készlet ... Kerestem mindenhol internet és én nem találtam, vagy nem tudom, hogy néz ki.

 195. qipper - mondta

  5.1.1 nyalóka labdát a 4.1.2 - 2 hivatalos változat a Galaxy S? Telepítettem egy ROM-ot és vissza akar térni vissza

 196. madalin - mondta

  Van egy vodafone sebesség 6 sajnos nem tudtam segíteni, és én gyökér ... most, hogy megy a helyreállítási menü és újraindítás alak, forog körbe a végtelenségig .I ment sercice telefont, és azt mondta, hogy nem tehetek semmit, mert nem rendelkezik szoftver erre a modellre ... tud valaki segíteni nekem információt?

 197. Cristian Giurgiu - mondta

  Birtoklása a Allview x2 lélek ... most 2 napon megjelent nekem értesítést a frissítés 4.4 ... akkumulátor volt 81% 've tett mentési és adta fogadja ka frissíteni ... de valami rosszul ptr írt telepítési hiba ... csak akkor jelenik meg, logo, és így ... lehet rögzíteni? is tudom, ha van egy esélyt ... köszönet előre

 198. Eugen - mondta

  Jó, ha azt szeretné tudni, hogy: nem hát android (4.4 KitKat-eredeti), akkor ne frissítés Lollipop (és megy lagu) visszaállíthatja az eredeti verzió ???

 199. Tanase Dobre - mondta

  megjavítása után egy Android telefont Allview a5 quad, van 5.0 MP kamerával. Meg lehet újratelepíteni?

 200. Furies madalin - mondta

  Kedves Cristi vagyok, okos mini 4 és iam adott helyreállítása visszaállítás után újraindul, de úgy tűnik, androidu költözni vers. 6 9 9 felső és az optimalizálás is csak 1. Kell wifi vagy zár nélkül imo hogyan lehet állítani a telefont, hogy lehet belépni a menübe, és fényképeket is ysunat.fc .stb. Kérjük ajutama egy hónap marad vele a gazdag .multumesc

 201. Furies madalin - mondta

  Kérjük ajutatima

 202. Szia Nekem van egy Sony Xperia E1 és megpróbálta megváltoztatni az android
  De most nem indul egyáltalán
  Sem sétál a hangerőszabályzó és a teljesítmény
  Mit kell tenni?

 203. Daniel Karácsony - mondta

  Salut!
  Van egy probléma x2 Allview fényképezőgépet egy lélek után adtam visszaállítás azt súgja, hogy nem tud csatlakozni a fényképezőgép / kamera másik alkalmazás használja.
  Amit értem, valaki van szüksége a szobát
  Tudna nekem segíteni?

 204. Cristi - mondta

  Hello. MA segíteni valaki ?! Van egy mini Allview x2 lélek. Tel Start amikor elakad néha eltűnik logó, vagy a logó és a képernyő fekete marad (vagy ki) .. mi a teendő ?! Köszönöm.

 205. Ionut - mondta

  Hello! Van egy tabletta Myria eléri 95% akkumulátor meghal olvastam a neten, és „azt mondják” szól android igények megváltoztak
  Ez android és szeretnék 4.4.0 4.4.2 akkor Sal fc ugyanaz a probléma?

 206. Lucian - mondta

  Salut! Van egy Sony Xperia Tablet z2 miután frissített szoftver Marshmallow 6 tabletta működik megszakításokkal, nem működik normálisan, mintha elkapta valahol, ez egy motor rázós, zmuceste ...
  Azt hiszed hibáztatni Marshmallow? 5.1 azt mondják, hogy tökéletesen működött nyalóka
  köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Amint már azt mondja, ajánlott GYÁRI frissítse az operációs rendszert, hogy üljön helyesen

 207. Mitu Florin - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, egy telefon ZTE Blade l110 iam volt frissítés, de a fájl összes Orange de Kenya vette a hivatalos honlapján ZTE és már nem támogatja ezt a telefont, és nem tudom, hogyan kell visszatérni, hogy gyári állapotban, mert én készpénzzel helyreállítás fájl által kódolt lam, amikor megvette, és már nem megy tovább Romania.Un Orange tanácsot kérem. Köszönjük!

 208. Boncea Ionut - mondta

  szia nekem van egy probléma, egy Útok 500q hd deluxe kiadás telepítettem egy alkalmazást a Google Playen és elkezdte telepíteni alkalmazásokat magukat, és csatlakozni egy wifi (intro óra telepíteni több tucat alkalmazások), és adott hard reset vissza és így tette aztán beolvasott antivírus és találtam néhány trójaiak és iam eltávolították, de a probléma az, hogy iam adott újraindítás és nem lép be az android, hogy tudtam, hogy a helyreállítási nem kaptunk, hogy őket, és megpróbáltam telepíteni CyanogenMod és én írja Hiba: Érvénytelen OTA csomag. Hiányzó szórás telepítés megszakítva

 209. Mihai - mondta

  Cristi Hello, van egy probléma a HTC egyik m8 megpróbáltam sa.i hogy a root és valami elromlott, vagy inkább nem tettem valamit most, amikor bekapcsolom a telefont a HTC logó jelenik meg, és így marad . Megpróbáltam bejutni hasznosítási mód és nem találok semmit olyan backup alkalmazás nem hiszem, letöröltem toooooot amit csont az én hasznosítás májusban kezdődik fastboot usb. ilyen körülmények között hogyan tudom telepíteni Android telefon?

 210. Szia criste .I magamnak egy samsung 7580, 2 napja frissülnek WiFi-n keresztül, és sajnos megállt aktuális telefonszámát, most ez ad nekem error „firmware frissítés kérdés felmerült évben. Kérjük, válassza ki a Kies és próbálja hasznosítási mód „, és nem indul el, megpróbáltam, de kies ahogy mondom, de nem láttam, és azt .Hogyan megoldani ezt a problémát, kérjük muult

 211. Emil Luca - mondta

  Helló Cristi.Faci videotutoriale nagyon jó, hogy én már hasznos sok esetben.
  Ha telepíti az egyéni helyreállítási, TWRP vagy CWM és én vissza ... visszaállítani a készlet gyógyulás következik be?.
  Ha a vissza van szerelve egy egyéni helyreállítási már ott valahol, és állomány-helyreállítási? El hát visszaállítani a telefonban vezethet garancia?.
  Köszönöm a választ.

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos nem. Custom Recovery helyettesíti a készlet helyreállítást. Nem tud hát az egyéni hasznosítás, a helyreállítási az állomány, és nem lehet visszaállítani

   • Emil Luca - mondta

    Helyreállítása után Android hivatalos mi minden a helyére került, az Android operációs rendszer fog kinézni, mint a mentés időpontjában minden számla, alkalmazások, jelszavak, helyreállítási eredeti kerül sor ClockworkMod hasznosítás és ezért törölni minden nyomot "szoftver kaland".
    Pontosan azt a leírást az útmutató végén.
    Ez engem kérdezni a kérdést korábban.
    Nincs olyan megoldás, hogy biztonsági másolatot készíteni a helyreállítási a készlet? .ASA Phone tudtam csinálni a gyárban.

    • Adrian Gudus - mondta

     Recovery az állomány lehet flash elfelejteni tartalék kézi helyreállítása után készült egyedi hasznosítás.
     Az eljárás és a használt eszközök vaku uirea állomány hasznosítási változik egyik eszközről a másikra

 212. Claudiu - mondta

  hello .. Van egy tabletta Alcatel OneTouch Pixi 3 (8) frissített Android és elakadtam ... szeretnék megkímélni android ... ...... ps, ha nem tudja elindítani ... tablettát.

  ha tudok segíteni ... pls

 213. nyugalom - mondta

  Jó! Segítségre van szükségem. Van egy samsung j5 2016 16 gb tettem formázás (Már néztem a youtube-on) google account Elfelejtettem voltam szolgálatban a .ok én törölni a fiókomat. Most vettem észre, hogy a memória gb 8 és 16 én nem tudom, hogyan gb..nu mit tettem. Említettem, hogy a telefon garanciális eMAG de ha én már nem érvényes formázásával garanţia..nu értem, miért esett memoria..am tenni formázásával a telefont, és nem volt lehetséges, hogy probleme..e sőt a boltban, hogy egy hamis emlék ,, ,, vagy e fázisban. köszönöm

 214. Jymmy - mondta

  baaaaa falu, segítsen nekem, és mine.am egy lg p760 és nem fuctioneaza és a biztonsági hiba képernyő próbált villogni LG mobil eszközök és amit ???

 215. Michael hub - mondta

  Sall Van egy probléma a telefonnal EVOLIO S5 adtam törölje gyökerestől kitép után elhalványult utánam, de én Visszatérve amikor azt mondják, hogy a telefon nevét, és így marad, hogy mit kell tennie Spineni kérjük tudom csinálni Fram, mit kell tenni sall válaszra vár.

 216. florin - mondta

  Szia Nekem van egy probléma a telefon HUAWEI P8 Lite
  Azt tette, mielőtt a szoftver frissítése android verzió 5.0.1 6.0 most szeretnék visszatérni a régi változat út.
  köszönöm

 217. Ovidiu - mondta

  fogadtatás
  Van egy samsung a5 2017, meg tudja mondani, hogyan tűnik el értesítés frissíteni a szoftvert?
  köszönöm

 218. Marius - mondta

  Hello, van egy probléma a HTC One m9.telefonul blokkolva volt Verizon és megpróbálta feltenni neki, de hagytam, nugát, azt mondja, a szoftver a Hima nem himawl ge! Van úgy, hogy telepítse más szoftver?

 219. Serban - mondta

  Szia, véletlenül töröltem valamit az androidról, hogy nem rögzítette a normális beszélgetéseket. Ez azt jelenti, hogy a játékot "gyors előre" hallja. Telepítettem kodekeket, játékosokat ... semmiért. Más audiofájlok normál módon játszanak, de a felvett beszélgetések nem. Ezt megelőzően elmentek, de "kiürítettem" a memóriát, és innen valamit töröltem. Hogyan tudom megjavítani ezt? Köszönöm.

 220. Mikhail - mondta

  Van egy Bluboo D1, és mivel az utolsó frissítés Probléma van a Dual SIM (elmegyek egy SIM helyett dual SIM) az elemeket akár 2 perc alatt eléri a 15%, névjegyek törlése vagy eltűnnek, ha ezek tárolják a telefont, vagy sim, és folytassa a mivel sok.
  Szeretném tudni, hogy képesek-e formázni a cache-t vagy partíciót ezen a telefonon az órámról írásban.
  Ez úgy néz ki, mint ez, egy kép linket ad a Google-nak, mivel úgy tűnik, hasonlónak találtam a samsunghoz hasonlót, ami úgy néz ki, mint a kínai nyelvre lefordítva.
  ......... ..
  A probléma az, hogy alaphelyzetbe állítom a gyárat, de frissítésekkel naprakészen törölni tudom ezeket a frissítéseket.

  • Adrian Gudus - mondta

   Gyakran a frissítés után probléma merül fel. Azt javaslom, hogy gyárilag visszaállíthatja a beállításokat. Számomra az update utáni kiadások eltűntek minden alkalommal, miután frissítettem, és megadtam a Factory Reset-et, tekintet nélkül az okostelefon modellre

 221. Sass cristi vettem egy samsung j7 nyers, és amikor én tedd a betöltött mia megjelent bináris ruha blokkolt fap zár, mit jelent, hogy tegyenek meg mit kell tennem

 222. Daniel - mondta

  Hello. Kérlek neked. Szóval van egy OnePlus One Android most telepített lineage 7.1 14.1. Olyan jó, csak nem működik nekem minden 2g mobilhálózat vagy bármely ther 3g. Akkor valahogy menteni a rekordok eredeti rum cián utat OPO? Azt nagyon hálás lenne, ha lenne ajuta.Cu megbecsülését

 223. Üdvözlet. Szeretném tudni, hogy módosítható-e egy huawei p9 emui verzióra, és lehetséges-e, ha Android-ot is telepíthetünk emui nélkül, hogy google lejátszhassam a Play Áruházot. Köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.