Hogyan lehet helyreállítani az adatokat helyreállító szoftverrel a vállalat o & o - HD videó bemutatójában

Ebben a videó bemutatóban bemutatjuk a német O&O két helyreállító szoftvert, ezek a következők: O&O Format Recovery és O&O Media Recovery.

Az O&O Media helyreállítása csak bizonyos fájlokat képes visszaállítani igény szerint, például több fájlt törölünk, és csak bizonyos fájlokat szeretnénk helyreállítani a törölt fájlokból, a Media Recovery ezt megteheti multimédia fájlokkal (filmek, képek, zene).

Az O&O Format Recovery segít a teljes partíció megtalálásában és helyreállításában, ez jó, ha véletlenül formázunk egy partíciót, vagy sikertelen átméretezés esetén.

Ez a két szoftver segít az adatok egyes módon történő helyreállításában, mindegyik jó egy feladat elvégzéséhez, hamarosan bemutatunk egy harmadik helyreállító szoftvert az O&O-tól, ez az O&O Data Recovery, és egy oktatóprogramot szentelünk neki egészben, de ez egy másik bemutató lesz.

Azt szeretném, ha egy kellemes és tartsa meg informaz hogy van helyben egy bemutató szoftver Recuva is egy adat-visszaállító szoftver véletlenül elveszett, ez történik kollégánk Boby.

Tutorial Recuva (ingyenes lágy helyreállítás) által lefolytatott Bogdan Pelu

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (66)

  • Cristi Szia, gratulálok a bemutató megint bebizonyították inspirált.

    @Cristi Mielőtt megkérdeznéd Kerestem a google, de küldött nekem mindenféle linkeket és nem ért semmit.

    ha akar, és nincs, aki zavarja, hogy mondja meg a programot, hogy az adatok törlése a harweder (nem tudom, ha én helyesen írta) nem lehet behajtani, még egyszer.

  • Hi Van egy kérdésem Cristi, akkor a kézikönyvben találhatók, vagy sem voltam elég óvatos, ha valamit mondani róla elnézést kérek, ha hdd hibás lehet visszaállítani az adatokat belőle ezzel a szoftverrel ? Tegyük fel, hogy van két HDD, egy séta, és üzembe helyezése a szoftver képes visszaállítani az adatokat a hiba ?, nem igazán tudom elképzelni, hogy az r lehet, de tudod lehet bine.Multumesc

  • @jemavi: Meg lehet, sok szoftver, amely ezt a munkát, és az egyikük ingyenes és Radír, és sokan vannak, mint szoftver, hogy minden szabad, és TuneUp Utilities ezt az opciót (Fájl Shreder)!

  • PS: egy kicsit tévedtél ezzel a prezentációval ...: D..mikor a helyreállítást formátum szerint futtatta, a szoftver BEMUTATÁSA a partíciót, amelyben 322 fájlt találtál, de ez elmenekült téged .. és feladta a hitet hogy nem tudott helyrehozni semmit ... ez volt az ELSŐ;) ... áttekinti egy kicsit a bemutató végét

  • @Gyony: Ha egy kemény hibás nem lehet visszaállítani tőle semmit, ha rendkívül fontos adatokat akkor is vissza, de kerülni szépen, ez az, ahol a nagy cégek, amelyek nagyon fontos adatokat az otthoni felhasználók számára nem éri meg.

  • @AndrewIgen ez egy kis hiba, ez furcsa, de a jövőben igyekszünk nagyobb figyelmet kell szentelnünk.
    Kösz a figyelmeztetést, én találtam magam, de már túl késő volt már írt a tutorial.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.