Az RDS-ből származó PPPoE-kapcsolat felépítése a Windows Vista indításakor - HD videó oktatóanyag

A mai oktatóanyagban megmutatom, hogyan tudjuk beépíteni a PPPoE kapcsolatot az üzembe helyezéskor (Pont-pont protokoll Ethernet-en keresztül, ami pont-pont kapcsolatot jelent, kliens-szerver, meglévő Ethernet kapcsolaton keresztül. Pontosabban, a PPPoE egy protokoll, amely lehetővé teszi a betárcsázós kapcsolat szimulálását Ethernet kapcsolaton keresztül) az RDS-től vagy más szolgáltatótól, amely ezt a típusú kapcsolatot használja

Először le kell tiltanunk az UAC-t (felhasználói fiókok vezérlése). Az UAC kikapcsolásához menjen, és kattintson a "Start", majd a "Vezérlőpult", itt kattintson a "Felhasználói fiókok és családi biztonság", majd az
„Felhasználói fiókok”, majd „Felhasználói fiókok ellenőrzésének engedélyezése vagy tiltása”. Miután itt megszüntetjük a „Felhasználói fiókok vezérlése (UAC) használata a számítógép védelme érdekében” jelölőnégyzetet, majd kattintson az „OK” gombra, ezután megjelenik egy ablak, amely megmondja azt mondja, hogy újra kell indítanunk az operációs rendszert, hogy a változások életbe lépjenek, kattintson az "Újraindítás most"
Most, amikor visszatérsz az újraindítás után, létre kell hoznunk a kapcsolatot, ehhez ismét a "Start", majd a "Vezérlőpult", majd a "Hálózat és internet", majd a " Hálózat és megosztási központ ”a megjelenő ablakban a bal oldalon kattintson a„ Konfiguráció vagy hálózati kapcsolat ”elemre, egy másik ablak nyílik meg, itt az„ Internet kapcsolat ”, majd kattintson a„ Következő ”gombra, majd a„ Szélessávú (PPPoE) ”elemre, töltse ki a Felhasználónév sorozatot a szerződés példájában: GL12345678 a Jelszónál kitölti a jelszót is a szerződés példájában: 12345678, jelölje be az „Emlékezzen a jelszóra” menüpontot, majd kattintson a „Csatlakozás” gombra, és várja meg, amíg a Windows megteszi a beállításait.

Ismét a "Start", majd a "Vezérlőpult", majd a "Hálózat és internet", majd a "Hálózat és megosztó központ" feliratra lépünk, de ezúttal a bal oldalon kattintson a "Hálózati kapcsolat kezelése" ("Hálózati kapcsolat kezelése") elemre. az éppen megnyílt ablakban kattintson a bal egérgombbal a "WAN Miniport (PPPOE)" elemre, majd a jobb egérgombbal kattintson erre a kapcsolatra, és válassza a megnyíló ablakban a "Tulajdonságok" ("Tulajdonságok") helyi menüből a "Beállítások" fület (" Beállítások ”), ahol töröljük a jelölést a„ Név és jelszó kérés ”jelölőnégyzetből, és bejelöljük az„ Inclusion domain Windows logon ”jelölőnégyzetet, majd az„ OK ”gombra kattintunk. bal oldali WAN Miniport (PPPOE), majd kattintson a jobb egérgombbal, és válassza a „Leválasztás” elemet.

Ha most hagyjuk nyitva a "Hálózati kapcsolatkezelés" ablakot, akkor megy, és duplán kattintunk a "Sajátgép" -re, majd a bal oldali opciósávra, majd a "szervezet" vagy a "szervezés" gombra, majd a mappára és a keresési opciókra kattintunk. ”(„ Mappa és keresési opciók ”) a megnyíló ablakban a„ Vizualizáció ”fülre lép, és ellenőrizze a„ Rejtett fájlok és mappák megjelenítése ”(kattintson a„ Rejtett fájlok és mappák megjelenítése ”), kattintson az„ Alkalmaz ” ("Érvényes"), majd az "OK" gombra. Megtettük ezeket a lépéseket a rejtett mappák és fájlok megtekintéséhez, mivel az operációs rendszer elrejt a rendszer bizonyos fájljait és mappáit, hogy megvédjen minket a lehetséges veszteségektől a felhasználó általi véletlenszerű törlés által. kevésbé tapasztalt.

Most adja meg dupla kattintással a következő mappákat: C \ Users (Felhasználók) \ folderu a név, amit adtak a számítógép szerelése \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu (Start menü) \ Programs (Programok) \ Startup (Start)
itt el kell vennünk az ikont a „Hálózati kapcsolatkezelés” ablakból, és húzzuk át (bal egérgombbal ráhúzzuk az egérrel a „Startup” mappába) a később megnyílt adik „Startup” mappában ( “Start”), duplán kattintunk erre az ikonra a kapcsolat létrehozásához, és a következő újraindításkor a Voila-nál az RDS-ből van a kapcsolat indításkor a Windows Vista rendszeren !!!
Boby kollégánk tett egy tutorial, hogyan kell létrehozni indítási netul RDS Windows XP nézni a bemutató, kattintson ide:

Hogyan töltelék indítási netul RDS

Mint látható a Windows XP, ha a dolgok egyszerűbbek itt a változásról szól treaba.Tocmai így ha a fenti szöveg nem lesz hasznos meghívja Önt nézni a bemutató alatt!

Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (93)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.