Hogyan lehet hangoskodni a káromkodás miatt egy videoklipben a Camtasia Studióval - video bemutató

Szia barátok, ma megtanuljuk, hogy cenzúrázzák obszcén szavak egy filmet Camtasia Studio videoszerkesztő 8 Alapvetően helyett káromkodás vagy rossz szót sípol.
Bizonyára legalább egyszer hallott / hallott egy sípolást a TV / rádió hírekben vagy egy rap-dalban, ezt a hangjelzést egy hangszerkesztővel, vagy ha videó, akkor egy videószerkesztővel vezetik be. Ma a Camtasia Stúdiót fogjuk használni. 8. ábra, ez egy kereskedelmi program, de 30 napig problémamentesen használható (korlátozás nélkül teljes). Azt hiszem, 30 nap múlva megoldja az esküt a filmkészítés során ...
Számunkra, hogy cenzúrázzák a trágárság beep beep kell ezeket hanghatások megtalálható online, és tudom, hogy nem kötelező hangjelzést lehet bármilyen más hanghatásokat. Lehetőleg lenne lenni hosszú sípszó, így lőni, mint azt szeretnénk, tehát mi a sípolás 2 10 másodperc vagy másodperc.
A Camtasia Studio 8-ban a sípszó 2 módszerrel vezethető be, az első a klasszikus módszer az obszcén járat átvágására és cseréjére, a második módszer pedig több audió műsorszámra, gyakorlatilag csökkenteni fogjuk az eskü alatt álló rész hangerejét, és így hangzik csak a sípolást hagyjuk üresen a folyosón, de egyre inkább "klasszikus" a sípszó. Gyakorlatilag mindenki tudja, mi tartozik ezeknek a sípszónak alá, elvégre szellemi erőfeszítés az átok átgondolására, amely a legmegfelelőbb a környezethez.
Töltse le a különféle „sípolást”, hogy cenzúrázza az esküt (Használhatja más hangok)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Végül elkészítette ezt az oktatóprogramot, de egy kicsit későn ... sikerült ezt egy másik programmal megcsinálni. Azt hittem, nem tartja be a szavát, de nagyon komoly vagy ... Márciusban vártam ezt az oktatót, hogy csak csináltad (nem mondom, hogy nincs más dolgod). Mindenesetre a végén megcsinálta ezt az oktatóprogramot.

  • sötét:
    Végül volt ez a bemutató, de már késő .... sikerült, hogy ezt a többi program.Credeam nem tartja be a szavát, hanem az, hogy nagyon komolyan ... vártam március a bemutató, és látom, hogy most "tettem (Nem azt mondom, hogy van más dolgom van.) Egyébként tutorialu ms, hogy tette után.

    Tudd, hogy folyamatosan részt vesz a különböző projektek, tanulmányok, keresett érdekes témákról.
    Általában minden hardver és szoftver használja az időt, néha ülni és 2 3-nap, hogy készítsen egy bemutató 10 percig.
    Mi panaszkodni, de Trebor megérteni, hogy az utolsó.

  • Cristi-admin: Nekem van beiktatott Premiere CS6 a zsák meg hamarosan, és nem valami oktatóanyagok, de talán valaki más fog válaszolni.

    Elmentem a mappát, ahol az Adobe Premiere Pro cs6 and Settings mappában Találtam egy másik sorozatot előre beállított mappába, és ott voltak a preset, hogy meg kell hibáztatni a programot. A probléma az, hogy amikor a program elindul, és kezdődik egy új projektet, hogy nem látja őket, hogy a show a rendelkezésre álló beállításokkal az új sorozatot ablakban. Lehet, hogy a szoftver nincs megfelelően telepítve, letöltöttem a próbaverziót az Adobe. Talán meg kellene távolítani, és újra meg? Remélem, ezek a részletek hasznos lesz talán segíthetek.

  • Cristi, segítségre van szükségem, talán ez lesz nagyon hasznos, hogy észre ezt a bemutató: Azt akarom, hogy saját normalizálására néhány dalt, hogy a végén húztam egy kis zenét, ami nem hangzik jól csatorna hangzik nehéz, de lassan . Miből gondolod, hogy a csatorna hangosabb mindketten ugyanazon a szinten, mint én vagyok, a Winamp VU-Meter, és nézek ki nem hangos jobb csatorna (jobb). Milyen szoftver tud adni a jobb csatorna hangosabb a Vu-Meter dugva a Winamp ugyanazon a szinten? a normalizáló csatorna lenne jó, hogy képes járni a bal és a jobb, ha tudod, mire gondolok. Én nem találom, és tudod, én szeretnék kijavítani néhány dalt, és hallani a lassabb csatornát is, és a sárga tésztát balra és jobbra zöld csak szeretné javítani. Kérem, segítsenek!

  • ASUSCristi, segítségre van szükségem, talán ez lesz nagyon hasznos, hogy észre ezt a bemutató: Azt akarom, hogy saját normalizálására néhány dalt, hogy a végén húztam egy kis zenét, ami nem hangos, de jól hangzik csatorna lassan. Miből gondolod, hogy a csatorna hangosabb mindketten ugyanazon a szinten, mint én vagyok, a Winamp VU-Meter, és nézek ki nem hangos jobb csatorna (jobb). Milyen szoftver tud adni a jobb csatorna hangosabb a Vu-Meter dugva a Winamp ugyanazon a szinten? a normalizáló csatorna lenne jó, hogy képes járni a bal és a jobb, ha tudod, mire gondolok. Én nem találom, és tudod, én szeretnék kijavítani néhány dalt, és hallani a lassabb csatornát is, és a sárga tésztát balra és jobbra zöld csak szeretné javítani. Kérem, segítsenek!

    A szakmai programot a videó szerkesztés, hang Sony Vegas Pro, akkor 30 teljes nap, akkor kell engedélyt. Csirke dal idővonal és a felső jobb csatorna, és állítsa őket egyenként, hogy a lakat, akkor kattintson rá, hogy nyissa meg, és beállíthatja, mint te: http://img32.imageshack.us/img32/2319/image1nf.png és ha a hangerő túl kicsi még maradt trac, az idővonalon gomb: Vol 0.0 dB, ami a nagyobb teljesítmény dal (hangosabb) és alatt ezt a gombot, hogy tud adni egy Center nagyobb egyensúly egy adott csatornára . Miután minden beállítást között Melad a mp3 vagy bármilyen kívánt formátumot. Succer

  • Kérem, mondja meg, hogyan látom spinét útmutatók az iPad?
    És majd akkor kérem, mondja meg, ha én útmutatók Apple eszközök és alkalmazások
    köszönöm

  • Helló, nagyon jó és hasznos bemutató Cristi.
    Van egy kis kérdés, van egy tutorial / tudja a program, vagy lehet, hogy a saját bemutató `a cenzúra és mp3 formátumú dalokat kérem?
    Nagyon köszönöm a segítséget és további sikert tutorials!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.