Hogyan nyitható meg a torrentekről letöltött nfo fájlok - video bemutató

Ebben a leírásban látni fogjuk, hogyan kell telepíteni Damn NFO Viewer, amely egy olyan alkalmazás, amely segít elképzelni üzenetek mappák torrenteket.

A letöltés néhány torrentet, hogy játékokat vagy filmeket, legyen az szoftver, abban a mappában végrehajtható és keygen honlapján is megtalálható idézni fájl furcsa nem egészen megvalósítani azt, amit ő , jóindulatú ezek a fájlok fájlok nfo fájl formátum információ a letöltött tartalmat, és amely szintén tartalmaz utasításokat, hogyan kell telepíteni a játékot vagy szoftvert, sorozatok, részleteket, hogyan kell létrehozni egy soros keygen webhely vagy használja a felvitel biokompozit , vagy patch.

Röviden ez a fájl tanít, hogyan kell használni, és a crack néhány fájlt letöltött.

Damn NFO Viewer segítségével nyitni ezeket a fájlokat nfo létre az emberek, akik kiváló elfelejteni ezeket a fájlokat (játékok, szoftverek, filmek), hogy már letöltött.

A filmek nem tartalmaznak repedés vagy a telepítési utasításokat, de adatokat tartalmaznak, aki megtörte a védelem azoknak a filmeket és ők hozták a formátum, amely tartunk megtekintésére.

FIGYELEM, néha a torrentek mappáiban találhat néhány "html" fájlt, amelyek ha elindítják őket, különféle oldalakra tudnak küldeni, amelyek veszélyesek lehetnek, ezért ne indítson el mindent, amit a mappákban talál.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Mindig nagyon láttam őket ... ilyen típusú fájlokat, és soha nem tudtam, hogy mit kell használni és mit kell velük csinálni, hogyan kell megnyitni őket. Köszönöm most, nagyon köszönöm mindent, és tudom, hogy soha nincs túl későn!

  • ff jó program .. egy ideje működik. Használom, és nagyon elégedett vagyok vele .... Van olyan programom, amelyről sokan szeretnének találni egy oktatóprogramot ....

  • Egy rövid bemutató, és talált obiect.Am szintén nem alakult egyszer és fogalmam sem volt, hogy mi sunt.Acum stiu.Mersi

  • Nagyon jó bemutató, mindig a torrent letöltésekor találtam ilyen típusú fájlt, de soha nem tudtam, hogy mire használják, noha tudtam, hogy valami informatív jellegű. Ezzel az oktatóanyaggal megtanultam valami újat ... Köszönöm az oktatóprogramot.

  • Igen, igaz, a program nagyon jó, a problémát közvetlenül a "Total Commander Ultima Prime 3.8" segítségével oldom meg - mindent megtalál, amire szüksége van bármihez.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.