Hogyan indíthat el egy számítógépet távolról az interneten keresztül a WOL segítségével, vagy felébreszthet a lan mágikus csomagokon - HD videó bemutató

Ebben a videóban bemutató fogjuk magyarázni, hogyan lehet indítani egy távoli számítógép egy kis szabad program néven magic packet Sender WOL.

Először nézzük meg, hogy néhány beállítás a hálózati kártya és a bios, hálózati kártya támogatnia kell Wake on Lan, leginkább integrált hálózati kártya az alaplapon támogatja a Wake On Lan, NIC PCI nehezen tűri így az alacsonyabb szintű opciók (mivel költségcsökkentés) valóban olcsó ezeket NIC (10-15 ron) csak a legszükségesebbeket, és semmi több.

A Wake On Lan nem jelent statikus IP-kapcsolatok problémáját, de a problémák akkor jelentkeznek, amikor dinamikus IP-kről beszélünk, a dinamikus IP-k esetében az a probléma, hogy amikor a számítógépet kikapcsoljuk, a kapcsolat elveszik, megoldást találtunk erre a problémára a router és a DynDns aldomainjével együtt, sok útválasztó támogatja a Dynamic Dns alkalmazást, vagyis képesek frissíteni az IP-t, és elküldeni a DynDns szerverhez, amikor csak változik, így nem kell többé aggódnunk az IP miatt. dinamikusan, ezen kívül egy olyan ingyenes domain előnye, mint például: "name.homeip.net", ahol a "név" helyett bármit átadhat, ami eszébe jut, átadhatja a nevét, vagy csak egy vicces szót.

Miután megoldotta az útválasztó beállításaival a Dinamikus Dns szakaszból, virtuális szervert vagy port-továbbítást kell készítenie az ébredni kívánt számítógép IP-jére, még akkor is, ha csak egy számítógépünk van, és még mindig port-továbbítást kell tennie. Az „UDP” protokoll „9” portja, az IP-nek, amelyre virtuális szervert (port továbbítást) kell készíteni, a következőképpen kell kinéznie: 192.168 ……

Az alkalmazás, amit mi használunk nagyon egyszerű a használata, csak telepíteni és elindítani, tudnunk kell, hogy a VI kívánt számítógép felébreszteni és MAC hálózati kártya, abban az esetben a dinamikus IP lesz ez hozza létre a DynDNS tartomány és MAC hálózati kártyát, majd nyomja meg a KÜLDÉS gombot.

Ez a videó oktatóanyag csak az RDS statikus és dinamikus IP módszerével foglalkozik (PPPoE kapcsolat), a Romtelecom (clicknet) ügyfelek számára az oktatóanyag szavai érvénytelenek, megpróbálok egy videojátékot készíteni, amely kifejezetten az ilyen típusú kapcsolat, mert többről kell beszélni, és a bonyolultság nagyobb, ezért döntöttem úgy, hogy ebben az oktatóanyagban nem foglalkozom a Romtelecom témával, a clicknet hálózat más megközelítést igényel, mivel telefonkábelre épül, és nem nyújt ilyen rugalmasságot tengerre van szükségünk.

Azt szeretném, ha egy kellemes és kérjük, tartózkodjon a viccek nem visszaélni ezzel a módszerrel kapcsolja számítógépek ismerősök, nem jól induljon a PC a semmiből a számítógép ezt a módszert használja.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (112)

  • helló. Ez a második alkalom, hogy okot ok nélkül tiltanak a weboldalon. Olyan sokszor olvastam el a szabályokat, és nem törtek meg egyáltalán sem. Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy az ip több embert érint. Azt hiszem ... ajutatima!

  • Teszteltem ezt a dolgot, hogy bekapcsolja a számítógépet egy barátjának iam úgynevezett IP Macu a másik, majd megvizsgáljuk, hogy a villogó fények a NIC, ha a számítógép ki van kapcsolva, és dolgozott, majd elmentem a házamba, és adta azt az üzenetet az ébredés, hogy beszélni a számítógépet, és működött teljes sikerrel, a barátom számítógépén volt, amikor elküldte az üzenetet, és a barátom maradt videotutorial uimit.Eu fogja mondani hogy ez működni fog, ha minden feltétel, hogy század megmutatta Cristi mondták, de ha hiányzik bármilyen merge.merge nem hiszem, ez lesz 1000 1000%, ha követi a szabályokat, és nem egyezik a videotutorialul készült Cristi.
    Sok szerencsét !!! És hála a sok erre wideotutorial van tareeeee !!!

    • Gyerek még át az iskolában, akkor ismétlő román. Azt írta össze, és analfabéta, mint az informatikai-ist analfabéta.

  • @danezu: Olvassa el a megjegyzések rovatban gyors, fejtegetéseket a korai belépés gyors észrevételeiket az oldal !! Ő nem tiltott valaki, tegye a kezét, és olvassa el, és állományjavító az oldalon, ne nézd csak meg a videót !!

  • Nagyon szép oktató által Cristi bravo te vagy a legjobb! Elvárom, hogy folytassa útmutatók a hardver a alaplapok és processzorok tartani, hogy a bemutató ár / siker!

  • Helló ... Megpróbáltam elvégezni a beállításokat a hálózati kártyán, és nincs lehetőségem a lekapcsolás nyomán ébredni ... tudsz nekem segíteni ... ??

  • Kérjük, hosszú, hosszú, és bemutatja az ügyfelek számára Romtelecom (ClickNet)
    Sok köszönet.
    Te vagy a legjobb !!!

  • @Adrian: A statikus IP az IP, hogy ne változtassa meg a holnap és holnapután ugyanaz, és egy dinamikus ip, amely a változás minden indítsa újra a PC-kapcsolat az internet, vagy minden alkalommal, amikor elindítja a számítógépet !! Látni, hogy milyen IP akkor, írj a saját ip belép, kattintson az első eredmény és milyen ip van, akkor nem, ha újraindítja a PC és megy és google, írni és én ip, és nézd meg ugyanazt a ip mint egy újraindítása előtt, vagy egy másik, ha altu azt jelenti, hogy van egy dinamikus ip vagy hogyan megemlíteni néhány gyökér, ha ez ugyanaz, mint korábban az újraindítás azt jelenti, hogy egy statikus ip, fix!

  • @geolino: Felejtsd el az egész bemutatót, és ne futtassa tovább !!! Azt mondják, hogy rendelkeznie kell legalább 3-4 éves számítógéppel, hogy rendelkezzen ezzel a beállítással, és ezt a beállítást az integrált hálózati kártyákon találhatja meg, nem azokon, amelyeket 150 ezer darabbal vásárolsz! Gratulálok Cristi-nak, nagyon! ;)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.