Hogyan lehet növelni a letöltési sebességet a FlashGet segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom bemutatni egy letöltés menedzser, amely képes arra, hogy felgyorsítsa az átviteli sebességet, ha a fájlok letöltését a net, a menedzser hívott FlashGet, és letölthető a http, ftp, torrent, eMule.
FlashGet egy nagyon hatékony Download Manager képes keresni több forrásból egy fájl letölthető, és ez letölthető a http, nem csak a torrent. A technológia nagyon izgalmas, és az úgynevezett MHT (Multi-server Hyper-threading Transportation).
Tegnap este tettem egy letöltés. Iso a Windows Server 2012 néhány vizsgálat, sajnos a vezető böngésző letöltési sebesség túl kicsi volt ahhoz, hogy az óra végén, másodpercben én decarcat FlashGet, telepítettem, és adtam url az ISO fájlt, ellentétben a böngésző letöltési menedzser, file FlashGet evett is néhány perc alatt, és azt kell mondanom, hogy a. 3 iso GB, vagy úgy.
Ha van egy kis türelme lesz FlashGet a beállítást, és rend között a letöltött fájlokat, mindannyian tudjuk, hogy a letöltések mappába, miután több hónapos használat. Annak érdekében, hogy rendet irányadó FlashGet néz ki, a fájl kiterjesztését, és kibocsátás konkrét mappák típus: szoftver, filmek, zene, stb.
További előny, hogy a letöltés folytatását (letöltés folytatás), így használjuk a sávszélesség és az idő hatékonyabb, különösen, ha a mobil net. Miért decarci fájlt többször csak azért, mert valami történt, és a kapcsolat megszakadt?
Azok számára, akik inkább az vis-a-vis a malware, FlashGet automatikusan vizsgálja azokat a fájlokat, miután befejezte a letöltést, hogy ha azt mondja, amit víruskereső van (lásd a beállított bemutató).
Összességében FlashGet lehet tökéletes app, ha azt szeretné, hogy töltse le gyorsan.
FlashGet is fenntartások nélkül ajánlani helyettesíti a böngésző letöltési menedzser, különösen, amikor a Chrome letöltés menedzser, néha letölti teljes kép, hogy végzetes lehet a firmware vaku.

Letöltés FlashGet 3 (díjmentes)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.