Hogyan integrálható a szoftver a Windows XP telepítő készletbe az nLite alkalmazással - video bemutató

Ha néhány nappal ezelőtt szerepelt a video bemutató online szolgáltatás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre egy végrehajtható, amely tartalmazza az összes kedvenc szoftver és végül egyszerűen végrehajtása telepíti őket automatikusan nélkülünk csinál semmit ma javasolja, hogy együtt tanulnak, hogyan kell integrálni a kedvenc szoftver a Windows XP telepítő készlet.

Minden amire szükséged van egy ISO képet egy CD-t a Windows XP vagy a Windows XP, nLite egy szoftver, amellyel meg lehet változtatni az ISO és a mellékletek (archív típus. Cab tartalmazó mappát, és a fájl futtatható szoftver. ini utasításoknak, ahol meg kell kivonat és telepíti az új szoftver)
Az ISO-kép kibontásához kattintson a jobb egérgombbal, és válassza a „Kivonás… -hez” menüpontot, vagy helyezze be a CD-t Windows XP-vel az optikai meghajtóba, és kattintson a „Sajátgép” elemre, kattintson a jobb gombbal arra a meghajtóra, ahol a Windows CD-lemez van, és válassza az „Open” funkciót. (ha Windows 7 rendszeren van) vagy a "Felfedezés", válassza ki az összes mappát, fájlt és másolatot az Asztal valamelyik mappájában.
Nyisson meg bármilyen böngészőt, nyissa meg a Google-t, írja be a keresőmezőbe: "winaddon" írja be, lépjen be az első eredménybe, navigáljon a webhelyen, válassza ki azokat a kiegészítőket (szoftvereket), amelyeket integrálni szeretne a Windows készletbe.
Most, hogy megvannak a kiegészítők és minden, amire szükségünk van, nyissa meg az nLite-t, kattintson a "Next" -re, majd kattintson a "Tallózás" -ra, hogy kiválassza azt a mappát, ahonnan kibontottuk az ISO-képet, vagy ahová másoltuk a fájlokat a Windows CD-ről, és kattintson az OK gombra. -Nem "Megnyitom", majd újra a "Következő" -et, majd rá kell kattintanunk a "Következő" gombra, meg kell nyomnunk a 2 gombot: "Javítások, Kiegészítők és Frissítési csomagok" és a "Indítható ISO", majd kattintson a "Következő" gombra. . Ebben az ablakban rákattintunk a "Beszúrás" elemre, kiválasztjuk azokat a kiegészítőket, amelyeket a fenti lépésekben leírt webhelyről vettünk, majd kattintsunk az "Megnyitás", majd ismét a "Tovább" gombra. Megjelenik egy ablak, amely felkéri a szoftver-integrációs folyamat megerősítésére, és rá kell kattintanunk az „Igen” gombra. Újra rákattintunk a "Tovább" gombra, és a program felületére jutunk, ahonnan a "Készítsünk ISO" gombra kattintva választhatjuk azt a helyet, ahova elmentjük az általunk módosított ISO képet, amely a kedvenc szoftverünket tartalmazza. Kiválasztjuk azt a helyet, ahol az ISO képet el akarjuk menteni, ahova szeretnénk, adunk neki egy nevet, és kattintsunk a "Mentés" gombra.
Perceken nLite hoz létre az ISO image, amely módosított szoftver, van benne minden, amit meg kell csinálni, hogy egy bootolható CD-t a ISO kép eredményeket, és így, amikor telepíti a Windows a CD a telepítés után a Windows, akkor a rendszer automatikusan telepíti a szoftvert, hogy mi is.

Ennek a "műveletnek" hátránya az lenne, hogy ha a CD-lemezt a módosított ablakokkal elégetjük, akkor nem lesz képes módosítani, idővel új verziók jelennek meg az integrált alkalmazásokban és automatikusan, ha naprakészek akarunk lenni. a szoftvernek és annak legújabb verzióinak újra kell módosítaniuk a Windows készletet, és újabb CD-t kell írniuk, amely tartalmazza az új szoftververziókat.

De jobb, nézzük meg együtt ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (132)

  • Gratulálunk a bemutató elkészítéséhez benyújtott kezdeményezéséhez és munkájához. Minden tisztelet és tisztelet egy olyan felhasználó részéről, aki gondosan követi mindazt, amit Adrian, Cristi & Co bemutat nekünk. Nagyon tetszett ennek a bemutatónak az asztali képe. Minden tisztelettel megkérdezném tőled, hogy el tudnád-e küldeni nekem is ezt a képet ... Köszönöm szépen!

  • Erre a háttérképre utaltam, ha lehetséges ..... (nem akarom összetéveszteni az xp iso képével) ... Köszönöm előre!

  • Jó tutorial. tekinteni, mint jó munkát végez, hogy terhelés egyre nehezebb oldal a böngészőben, ami azt jelenti, hogy sok látogatót. Remélem, a jövőben gyorsabban töltődnek be. Nekem is van egy kérdésem a bemutató: Hogyan tudok bele más szoftver (kiegészítések, tulajdonképpen hogyan tudom megvalósítani magam) nem találunk http://www.winaddons.com .

  • győztes: Van-e hasonló módon a Windows 7? Köszönjük!

    Meg lehet próbálni a vLite a Vista, de működik a Windows 7 használt talán lesz, hogy csinál egy bemutató és szoftver integráció a Windows Vista vagy 7

  • Kérem, mondja meg, ha be akarom illeszteni az illesztőprogramokat a videokártyákba, az alaplapba stb. (néhány járművezető) hogyan lehet mindezt megtenni ?? azon a webhelyen, ahol megkapja a kiegészítőket, vannak kiegészítők-illesztőprogramok is ?? vagy tudjuk. Nagyon köszönöm erős vagy !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.