Hogyan integráljuk a szoftvert Windows XP telepítő készlet nLite - video bemutató

Ha néhány nappal ezelőtt szerepelt a video bemutató online szolgáltatás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre egy végrehajtható, amely tartalmazza az összes kedvenc szoftver és végül egyszerűen végrehajtása telepíti őket automatikusan nélkülünk csinál semmit ma javasolja, hogy együtt tanulnak, hogyan kell integrálni a kedvenc szoftver a Windows XP telepítő készlet.

Minden amire szükséged van egy ISO képet egy CD-t a Windows XP vagy a Windows XP, nLite egy szoftver, amellyel meg lehet változtatni az ISO és a mellékletek (archív típus. Cab tartalmazó mappát, és a fájl futtatható szoftver. ini utasításoknak, ahol meg kell kivonat és telepíti az új szoftver)
Kivonat az ISO-képfájlt a jobb egérgombbal a helyi menüt, és válassza ki a "kivonat a ...", vagy helyezze be a Windows XP CD-t a meghajtóba, kattintson a "Sajátgép" jobb klikk a meghajtón, ahová a Windows CD funkciót válassza a "Megnyitás" (ha a Windows 7) vagy a "Explore", válassza ki az összes mappát és fájlt egy mappába, és másológépek valahol az asztalon.
Nyisson meg egy böngészőt elérni a Google, írja be a keresőmezőbe: "winaddon" Enter, kattintson az első eredmény, menj a helyszínre, válassza ki a kiegészítő (szoftver), hogy szeretné, hogy integrálja a Windows-készlet.
Most, hogy kiegészítők és minden, amire szükségünk van, nyitott nLite, akkor kattintson a "Tovább" gombra, majd kattintson a "Tallózás" válassza ki a mappát, ahol a kitermelt ISO képet, vagy ahol a másolt fájlokat a Windows CD-t és kattintson I "Open", majd a "Next" gombot meg kell adni kattintson a "Next" gombot, hogy mi nyomja a 2 "Gyorsjavítások, kiegészítések és Frissítés csomagok kiegészítők" és a "Bootable ISO", és kattintson a "Next" . Ebbe az ablakba kattintson a "Beszúrás" válassza a kiegészítőket, hogy megkaptam a honlapon leírt fenti lépéseket, és kattintson a "Megnyitás", majd ismét a "Tovább" gombra. Látni fogjuk, egy ablak, amelyben kérik, hogy erősítse meg az integráció a szoftver, és van, hogy kattintson a "Yes". Ismét kattintson a "Tovább" gombra, és kap az interfész program, ahol úgy döntünk, kattintson a "Make ISO" hely hová mentse az új módosított ISO képet, amely tartalmazza majd a kedvenc szoftver. Válasszon hová mentse az ISO képet, ahol akarunk, adjunk neki egy nevet, és nyomja meg a "Save".
Perceken nLite hoz létre az ISO image, amely módosított szoftver, van benne minden, amit meg kell csinálni, hogy egy bootolható CD-t a ISO kép eredményeket, és így, amikor telepíti a Windows a CD a telepítés után a Windows, akkor a rendszer automatikusan telepíti a szoftvert, hogy mi is.

A hátránya ennek a "művelet" az lenne, hogy ha CD-t a Windows, mert az nem lehet módosítani, az új kibocsátások származnak alkalmazások építettünk, és ha lenne automatikusan frissül és a legújabb a szoftver meg fog változni ismét kit a Windows, és írjon új CD-t, amely tartalmazni fogja az új verzió a szoftver.

De jobb, nézzük meg együtt ezt a videót bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. nagyon jó tutorial,

 2. andreidfa - mondta

  Nagyon jó

 3. győztes - mondta

  Van-e hasonló módon a Windows 7? Köszönjük!

 4. Aleksandr - mondta

  Gratulálok a kezdeményezést és a munkát csinálsz elérni ezeket oktató. Mindannyian tudjuk, és tiszteletben a felhasználó, amely követi mindent alaposan Adrian, Cristi & Co mutatja .. Tetszett a háttérképként ez a bemutató. Kérném minden tisztelettel, ha tudsz küldeni nekem ezt a képet nekem ... Köszönöm szépen!

 5. Aleksandr - mondta

  Úgy értettem, hogy a háttérkép, ha ..... (nem akarok zavart xp iso) ... Előre is köszönöm!

 6. Claudiu - mondta

  Jó tutorial. tekinteni, mint jó munkát végez, hogy terhelés egyre nehezebb oldal a böngészőben, ami azt jelenti, hogy sok látogatót. Remélem, a jövőben gyorsabban töltődnek be. Nekem is van egy kérdésem a bemutató: Hogyan tudok bele más szoftver (kiegészítések, tulajdonképpen hogyan tudom megvalósítani magam) nem találunk http://www.winaddons.com .

 7. Adrian - mondta

  győztes: Van-e hasonló módon a Windows 7? Köszönjük!

  Meg lehet próbálni a vLite a Vista, de működik a Windows 7 használt talán lesz, hogy csinál egy bemutató és szoftver integráció a Windows Vista vagy 7

 8. Adrian - mondta

  Aleksandr: Úgy értettem, hogy a háttérkép, ha ..... (nem akarok zavart xp iso) ... Előre is köszönöm!

  Kattints ITT letölthető háttérkép, hogy van l ...

 9. Cristi - mondta

  kérem, mondja meg, hol shi szeretném bemutatni hamu illesztőprogramokat a videokártya, vagy az alaplap, vagy stb. (Néhány vezérlő) hogyan Asha? helyen, ahol vannak olyan helyek, hogy addons addons shi-vezetők? vagy mi lehet. Ön a Multzumesc több országban!

 10. Claudiu - mondta

  Találtam és a program addons.

 11. Adrian - mondta

  Cristi: kérem, mondja meg, hol shi szeretném bemutatni hamu illesztőprogramokat a videokártya, vagy az alaplap, vagy stb. (Néhány vezérlő) hogyan Asha? Terület, ahol vannak olyan helyek, hogy addons addons shi-vezetők? vagy mi lehet. Ön a Multzumesc több országban!

  A vezetők keresik integráció bemutató Krisztus írjon ki a "Search videotutorial.ro ..." a helyes utat: AHCI, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató!

 12. crystache2001 - mondta

  Claudiu azt mondta, hogy találta a programot, ami addons-urile.Puteti mondani neked és
  , hogy mi a neve.

 13. vanessa - mondta

  crystache2001: Claudiu azt mondta, megtalálta a program révén addons-urile.Puteti mondani neked és
  , hogy mi a neve.

  kattintson ide

 14. dragonuroshu - mondta

  Lenne néhány kérdésem. Tegyük fel, hogy szeretnénk, hogy az egyedi ablakok, hogy tudom használni, amikor elmegyek, hogy sok barátja megkérdezni a Windows. Tekintettel arra, hogy minden számítógép-konfigurációk különböző (így integrálni drvere), és minden megvan a preferenciák a szoftver telepítve a PC-n a kérdéseimre a következő lenne:
  1.Exista a lehetőséget, ha kell telepíteni a programot, hogy melyik programokat telepíteni, vagy sem. Például integrálása a munka, és szeretné telepíteni a Firefox, de Firefox vagy az Opera csak attól függően, hogy inkább barátja.
  2.Ruland ilyen egyedi ablakok azt jelentené, hogy telepítse a Windows, és csak a programok és a járművezetők. Ez rossz. Lehet, hogy vannak, mert ez az egész? Tudom, hogy a megfelelő sorrendben a Windows illesztőprogramok.

 15. Adrian - mondta

  dragonuroshu: Van néhány kérdést. Tegyük fel, hogy szeretnénk, hogy az egyedi ablakok, hogy tudom használni, amikor elmegyek, hogy sok barátja megkérdezni a Windows. Tekintettel arra, hogy minden számítógép-konfigurációk különböző (így integrálni drvere), és minden megvan a preferenciák a szoftver telepítve a PC-n a kérdéseimre a következő lenne:
  1.Exista a lehetőséget, ha kell telepíteni a programot, hogy melyik programokat telepíteni, vagy sem. Például integrezopera és a Firefox, de szeretném telepíteni Firefox vagy az Opera csak attól függően, hogy inkább barátja.
  2.Ruland ilyen egyedi ablakok azt jelentené, hogy telepítse a Windows, és csak a programok és a járművezetők. Ez rossz. Lehet, hogy vannak, mert ez az egész? Tudom, hogy a megfelelő sorrendben a Windows illesztőprogramok.

  Igen ez igaz, a megfelelő sorrendben a Windows, a járművezetők, szoftver, de ez egy olyan kompromisszum, amely meg kell csinálni, ha kényelmes, és nehéz telepíteni a szoftvert manuálisan vagy sétálni őket. Nem lehet mindent egyszerre. Ha akarsz valamit, hogy valamit, vagy feláldozni egy másik dolog ... NO tökéletes!

  Mit akarsz csinálni az egy szoftver telepítése szükséges, hogy egy CD-t vagy DVD-ha is túl sok szoftver menü használatával WPI (Windows telepítés után).

 16. andreidfa - mondta

  MS ADRIAN! Annyi tutorials!

 17. Mario - mondta

  Melyek a legmenőbb május, hogy a hosszú várakozás, hogy hogyan tud programokat a Windows nem telepíthető akár a napon, amikor a zenekar Nagyon köszönjük, hogy minden, amit tettem, jól érzi magát, és jó egészséget, hogy ilyen milyen jó az egész bye

 18. jó tutorial
  Azt szeretnénk, hogy a tutorial Drivers Genius program, hogy átvizsgálja a vezetők, és akkor be őket nLite Windows-
  És telepítse windous mindent telepített, és az összes driver és szoftver
  Múltam

 19. Adrian - mondta

  MCD: Jó bemutató
  Azt szeretnénk, hogy egy program, amely tutorialdespre Drivers Genius ellenőrzi a PC meghajtók és akkor be őket nLite Windows-
  És telepítse windous mindent telepített, és az összes driver és szoftver
  Múltam

  Én személy szerint nem értek egyet azzal a szoftver letöltése vezetők, mint a szélsőséges esetekben, ha nem, akkor csak meg a kézi csavarkulcs használom Driver Genius a szokásos szoftver ezt a munkát, hogy vizsgálja illesztőprogramok nem hozza zavarba sem mondom, hogy nem találtunk sofőr ... akkor töltse le az alternatív illesztőprogramot, hogy szükség van ... és ez valóban lehetséges, hogy komoly problémákat (I patito). A szent manuálisan le a vezetők, kapsz Everest benoclezi meg benne, hogy milyen alkatrészeket / alaplap van, akkor fuguta a google írja a komponens-sorozat, és a gyártó neve és töltse le a driver. Ki akarja használni improvizáció Driver Genius és töltse le a szar csak hogy nem, de akkor ne panaszkodj, hogy nem tudja, vagy nem fog menni az egyik, a másik!

 20. Nem akarok dicsekedni, de tudtam, hogy mennyit kell venni a telepítőkészlet akarsz nLite. De nem tudom, hogy a honlapon a kiegészítések. Csináltam egyedül kiegészítéseket az Add-On Maker.

 21. Adrian - mondta

  Cata: Nem akarok dicsekedni, de tudtam, hogy mennyit kell venni a telepítőkészlet akarsz nLite. De nem tudom, hogy a honlapon a kiegészítések. Csináltam egyedül kiegészítéseket az Add-On Maker.

  Úgy néznek ki, látod, hogy mindent, amit tanult valamit! miért csinálják, ha már van ... mint ahogy le és kész! Persze, jó, hogy van, amit kell csinálni, és hogy tudja, hogyan kell csinálni, ha szeretné, hogy integrálni valamit, ami nem az oldalon ... de soha nem volt türelmem nézni a teljes lista a szoftver, amely hatalmas ... sok ... nem tudom, ha valaha is azt mondják, hogy nem talál egy kész soft Addon ...

  Gratulálok, és jó, de a bemutató minden látogató számára nem csak neked, és én tudom, hogy nem különösebben foglalkoznak velük.

  Köszönöm a megjegyzést, és ne várja,

 22. ms

 23. Cosmin - mondta

  Nagyon hasznos Én egy próbálja meg egyik nLite Addon Maker amíg megtanultam, hogy lehet letölteni őket kész az interneten.

 24. danib - mondta

  Szia, van egy végső 7 a Windows Media nélkül, megpróbáltam telepíteni WMP 12 sikertelenül, szíves magyarázza el nekem, hogyan kell helyesen végrehajtani a telepítést, letöltöttem a Windows telepítő készlet 7 Bukarest, ahol írt, és néhány magyarázatot De hiányzik a funkciók a rendszer, hogy a saját (Windows Media Player Network Sharing) feltételezhető, hogy létezik a szolgáltatást választ msc.Multumesc.Astept

 25. Őszintén úgy gondolta, jól ????

 26. Adrian - mondta

  danib: Szia, van egy végső 7 a Windows Media nélkül, megpróbáltam telepíteni WMP 12 sikertelenül, szíves magyarázza el nekem, hogyan kell helyesen végrehajtani a telepítést, letöltöttem a Windows telepítő készlet 7 Bukarest, ahol írt, és néhány magyarázatok azonban lipsesteacele lehetőséget, hogy tartok rendszer (Windows Media Player Network Sharing) feltételezhető, hogy létezik a szolgáltatást választ msc.Multumesc.Astept

  Nem hiszem, hogy lehet telepíteni, mert kifejezetten ingyenes médialejátszó, akkor ha nem tévedek ablakok EeePC az, és ha azt szeretné, hogy van, és van, hogy a Windows WMP fordult mind az alacsony 7 a normális, teljes ...

 27. Adina - mondta

  köszönöm Adrian és ezt a kiváló tutorial!

 28. Carmelo - mondta

  Trabant Superbuna csinálsz!
  Azt akarom tudni, (ha tudok válaszolni)
  1) Honnan tudom, hogy ha a Windows tiszta (nem módosított nLite)?
  2) Ha változtatunk hogyan tisztítsa meg?
  3) Ha képes integrálni a szoftver (például a Microsoft Office), hogy nem találja addons oldal?
  4) Hogyan integrálható Windows legújabb frissítéseket.

  Előre is köszönöm ..................

 29. Hello Sir Adrian,
  Követtem a bemutató többször, mert nem akarom, hogy kérdéseket tegyenek rossz. Minden nagyon világos és jól sikerült (mint mindig) A dilemma kezdődik, amit mond Dl.Cata felett. Nevezetesen:
  Mellett számos más "program", hogy van az én clculatorul, és törli őket, vagy megváltoztatni őket, azt használja néhány alapvető program, hogy úgy mondjam,: SX3 Cubase, Finale 2006 és SoundForge8. Mindezek együtt a külső hangkártyát EMU USB 0404. Nyilvánvalóan történt eközben újabb verziók, de nem érdekel, hogy megtanultam, és a munka (profi vagyok) Én már tettem XP irányított Mr. Cristi az nLite bemutatója. Azért választottuk vezetők mágikus meghajtók (szerű) és építettünk. De maga a szoftver kell telepíteni újra. A kérdésem (kezdve az ötlet Dl.Cata) kiegészítés lehet végleges, és Soundforge Kuba hogy megfeketedett őket nLite?
  Vagy kiegészítések lehet más programok nem csak az olyan winaddons?
  Ha igen (tudom, hogy van egy program is), megengedhetem magamnak, hogy kérjük, hogy a bemutató ezen? Köszönöm szépen.
  Üdvözlettel, ND

 30. Nicu Dumitrescu - mondta

  Sajnáljuk, Nicu Dumitrescu A teljes nevem (rohantam egy kicsit ...)

 31. Nicu Dumitrescu - mondta

  Helló, próbáltam kijavítani valamit (mondjuk a teljes nevem), és eltűnt írott megjegyzés előtt, úgyhogy átírni - Remélem, nem ismétlem magam.
  Sir Adrian, átnéztem a bemutató nagyon világos (mint mindig), de én további kérdése van: Én az alapvető programokat, hogy úgy mondjam, FINAL 2006, SOUNFORGE 8 és Kuba SX3 (foglalkoztatott). Nyilvánvalóan között változatai alakultak ki, amit nem érdekel. Ebben Megtanultam, hogy munkás. Új verziók anélkül, hogy bármi extra, ami aggaszt (lehet, hogy csak összezavarni ...) tettem régen XP alatt nLite bemutató Mr. Cristi, melyben beépített illesztőprogramok extraháljuk Mágikus vezérlőkkel (mint), de maga softurilr kell újra telepíteni. A kérdésem megy amit Dl.Cata említettük. Nevezetesen:
  1. Kiegészítés lehet a Finale, Soundforge és Cubase?
  2. Kiegészítések lehet más meglévő programokkal nemcsak Winaddons? (Pl. EMU 0404USB külső hangkártya és videokártya)
  Ha igen, akkor gyanítom, (mint mondja Mr. Cata) van egy program, amely. Legyen szíves, hogy egy tutorial ezen?
  Köszönöm szépen
  Ami ND

 32. Adrian - mondta

  Carmelo: Superbuna Trabant csinálsz!
  Azt akarom tudni, (ha tudok válaszolni)
  1) Honnan tudom, hogy ha a Windows tiszta (nem módosított nLite)?
  2) Ha változtatunk hogyan tisztítsa meg?
  3) Ha képes integrálni a szoftver (például a Microsoft Office), hogy nem találja addons oldal?
  4) Hogyan integrálható Windows legújabb frissítéseit. Előre is köszönöm ..................

  Sajnos nem tudok válaszolni, hogy a megjegyzést, mert nem kaptam egy megjegyzést, hogy elmagyarázza, mit kért. Azt javaslom azonban, hogy a kérdésre nekik "beillesztés" a Google, és nyomd meg az Entert. Legtöbbet kutatott és te! Olvassa el a fórumokon, arra törekszik Szállj le! Legyen autodidakta.

 33. Carmelo - mondta

  Köszönöm szépen a tanácsot ............
  Nem is tudom, mihez kezdenék nélküled!

 34. kérjük, hogy a bemutató a számítógép hangerejét, hogy én vagyok nyűgös, és nem tudom, hogyan kell megjavítani

 35. webdan - mondta

  par:
  kérjük, hogy a bemutató a számítógépen hangerőt misa házsártos, és nem tudom, hogyan kell megjavítani

  [Glad thath Hogy sikerült: nem tudom, ki ez a reggel, és rám ragadt a „tilalom” monitor, nem tudtam tartani nicium intra.Doamne]
  Nos, hogy rögzítse a hangot meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő illesztőprogramot a hangkártya, mert ha újra kell telepíteni a munkát.
  1. Jobbra egérgombbal a Sajátgép és ott válassza a "Manage"
  2. Nézd meg a hangkártya esetében, ha azokat eltávolították vagy dezactivate.Daca a "Device Manager" nincs hang vezetők, akkor meg kell nézni a BIOS-ban, hogy ha le van tiltva hangkártya.
  3. Ha úgy tűnik, minden rendben van, akkor megpróbál majd ellenőrizze jack (jack) a hang helyes beállítása a hangkártya

 36. ramon690692 - mondta

  hello, gratulálok a bemutató, van egy kérdés, amely nem kapcsolódik a bemutató, ha valaki tudja, hogy a program, amit azt jelenti, valami történt hangzik a zene, mixek stb Ha megérted, sok szerencsét

 37. Adrian - mondta

  ramon690692Szia, gratulálok a bemutató, van egy kérdés, amely nem kapcsolódik a bemutató, ha valaki tudja, hogy a program, amit azt jelenti, valami történt hangzik a zene, mixek stb Ha megérted, sok szerencsét

  Sok program létezik, hogy ezt, de nem szabad, nehéz járni velük. Néhány példa: Reason, FL Studio, Cubase, Sonar, Virtual DJ, Sony Sound Forge, Adobe Audition, Sony Kreatív, izotópok és


 38. gratulálok bemutató
  érhető el, és útmutatók FoxPro?

 39. Paul - mondta

  Cristi Adrian Mati, vagy segítséget rájöttem az irodámban windows xp eredeti sp1 minden engedéllyel rendelkező, de sp1 ha frissíteni sp3 meg kell vásárolni egy másik engedély vagy egészében meg kell paszta el?

 40. Theodore - mondta

  Sall Lenne egy kérdésem hogyan u tud FCE XP és Windows Vista 7 vagy? Ez ugyanaz?
  Előre is köszönöm: D

 41. ramon690692 - mondta

  Szia, nagyon köszönöm Adrian, keresem azokat torrentek :-)

 42. Adrian - mondta

  PaulCristi Adrian Mati, vagy segítséget rájöttem az irodámban windows xp eredeti sp1 minden engedéllyel rendelkező, de sp1 ha frissíteni sp3 meg kell vásárolni egy másik engedély vagy egészében meg kell paszta el?

  Frissítés SP2 vagy SP3 nem jár semmilyen pénzt, ha jobban megnézed a bemutató azt mondtam, hogy SP nem csak néhány biztonsági frissítéseket, nem változtat semmilyen engedélyt nem áll kapcsolatban egymással, a frissítés sp3 először tenni sp2 sp3, akkor nem tudja frissíteni közvetlenül a sp1 sp3.

 43. vanessa - mondta

  PaulCristi Adrian Mati, vagy segítséget rájöttem az irodámban windows xp eredeti sp1 minden engedéllyel rendelkező, de sp1 ha frissíteni sp3 meg kell vásárolni egy másik engedély vagy egészében meg kell paszta el?

  A Windows XP Service Pack 3 egy kumulatív szervizcsomag, amíg az utolsó szervizcsomag támogatja jelenleg. Ez azt jelenti, hogy a Windows XP Service Pack 3 tartalmazza a javításokat, amelyeket a Windows XP Service Pack 2 (SP2). Ha már telepítette a Windows XP Service Pack 3 (SP3), nem kell telepíteni a Windows XP SP2.
  Megjegyzés: kell vagy a Windows XP Service Pack 1 vagy a Windows XP Service Pack 2 telepíteni a Windows XP Service Pack 3.
  kattintson ide és megy a csomag letölteni a Windows XP Service Pack 3 (meg van írva a kék)
  1. letöltés
  2. Felszerel
  3. újraindul és XPsp3 kész :))

 44. Adrian - mondta

  vanessa:
  A Windows XP Service Pack 3 egy kumulatív szervizcsomag, amíg az utolsó szervizcsomag támogatja jelenleg. Ez azt jelenti, hogy a Windows XP Service Pack 3 tartalmazza a javításokat, amelyeket a Windows XP Service Pack 2 (SP2). Ha már telepítette a Windows XP Service Pack 3 (SP3), nem kell telepíteni a Windows XP SP2.
  kattintson ideés megy a csomag letölteni a Windows XP Service Pack 3 (meg van írva a kék)
  1. letöltés
  2. Felszerel
  3. újra, és készen áll, hogy XPsp3)

  Vanessa Hidd el, hogy nem engedi fel sp3 át sp1 nélküled, és a sp2! Meg kell tenni az első sp2 majd sp3 oldalon. Ez teszteltek.

 45. webdan - mondta

  vanessa: Windows XP Service Pack 3 egy kumulatív szervizcsomag, amíg az utolsó szervizcsomag támogatja jelenleg. Ez azt jelenti, hogy a Windows XP Service Pack 3 tartalmazza a javításokat, amelyeket a Windows XP Service Pack 2 (SP2). Ha már telepítette a Windows XP Service Pack 3 (SP3), nem kell telepíteni a Windows XP SP2.
  Megjegyzés: kell vagy a Windows XP Service Pack 1 vagy a Windows XP Service Pack 2 telepíteni a Windows XP Service Pack 3.
  kattintson ideés megy a csomag letölteni a Windows XP Service Pack 3 (meg van írva a kék)
  1. letöltés
  2. Felszerel
  3. újra, és készen áll, hogy XPsp3)

  A titok, hogy a telepítés SP3, hogy ez a csomag csak telepítése után telepíti a hang vezérlő, mert különben a hibákat

 46. dragonuroshu - mondta

  Adrian:
  Igen ez igaz, a megfelelő sorrendben a Windows, a járművezetők, szoftver, de ez egy olyan kompromisszum, amely meg kell csinálni, ha kényelmes, és nehéz telepíteni a szoftvert manuálisan vagy sétálni őket. Nem lehet mindent egyszerre. Ha akarsz valamit, hogy valamit, vagy feláldozni egy másik dolog ... NO tökéletes!Mit akarsz csinálni az egy szoftver telepítése szükséges, hogy egy CD-t vagy DVD-ha is túl sok szoftver menü használatával WPI (Windows telepítés után).

  Míg egy tutorial WPI. Vannak jövőbeni tervek a tutorial ezen?

 47. vanessa - mondta

  PaulCristi Adrian Mati, vagy segítséget rájöttem az irodámban windows xp eredeti sp1 minden engedéllyel rendelkező, de sp1 ha frissíteni sp3 meg kell vásárolni egy másik engedély vagy egészében meg kell paszta el?

  Kedves Paul !!! Világítja Önt a probléma Csináltam egy kis demo tine.Sper legalább menjetek ki a köd, és segít a jövőben. kattintson ide

 48. Symbian - mondta

  Nagyon hasznos tutorial:>
  Meg tudja mondani, hogy mit témát használni Firefox?
  Én 3.5.4 vers. Köszönöm

 49. dragonuroshu - mondta

  vanessa:
  Hi Paul! Annak tisztázása, hogy az Ön problémáját Csináltam egy kis demo tine.Sper neked ki a köd egy kicsit, és segít a jövőben. kattintson ide

  Mi a kapcsolat a problémát, és megmutatja ott?

 50. Daniel - mondta

  Bemutató leáll engem 7: 49
  Mit tehetek, hogy ez?

 51. Adrian - mondta

  dragonuroshu:
  Mi a kapcsolat a problémát, és megmutatja ott?

  dragonuroshu testvére, tartózkodik decaloteaza legmenőbb a szemét, és most már látom, Pál a bemutató, hogyan kell telepíteni sp3 oldalon. Olvassa el figyelmesen, mi van írva itt a vanessa

 52. Adrian - mondta

  Daniel: Leállítja engem 7 bemutató: 49
  Mit tehetek, hogy ez?

  Használjon másik böngészőt, hogy minden böngésző és bemutató az opera és a Firefox és a Google Chrome, ha azt szeretnénk, hogy írjon ki a "Search videotutorial.ro ..." Right: opera vagy firefox ... belépsz, és akkor megtalálni, azt tanácsolom, hogy az Opera, mert van egy jobb cache.

 53. dragonuroshu - mondta

  Adrian:
  dragonuroshu testvére, tartózkodik decaloteaza legmenőbb a szemét, és most már látom, Pál a bemutató, hogyan kell telepíteni sp3 oldalon. Olvassa el figyelmesen, mi van írva itt a vanessa

  Az én hibám. Rákattintottam egy másik területen. A bizonyíték, hogy a vírus nem videotutorial.ro.

 54. Symbian - mondta

  SymbianNagyon hasznos tutorial:>
  Meg tudja mondani, hogy mit témát használni Firefox?
  Én 3.5.4 vers. Köszönöm

  Ez lehet?; ;)

 55. Adrian - mondta

  Symbian:
  Ez lehet?; ;)

  Türelem ... fogok csinálni egy tutorial testre a böngésző fokozza a funkcionalitás és használhatóság

 56. Symbian - mondta

  OK majd várni. :)> -

 57. Paul - mondta

  Vanessa nagyon köszönöm a szerző :)

 58. Adrian - mondta

  vanessa letölti Manager használatát a bemutató használat vagy Paul? szép kis türelmet reagált jól érthető ... ha azt akarjuk, hogy válaszoljon

 59. vanessa - mondta

  Adrian: Vanessa letöltés menedzser használ vagy használt a tutorial Paul? nagyon kérem, várjon a válaszra jobban érthető, ha ... válaszolj

  Kedves Adrian

 60. Adrian - mondta

  vanessa:
  Hi Adrian! Én egy igazi Internet Download Manager 5.15 és továbbra is használhatja azt most, mert láttam, hogy nem ront könnyű futni nekem ... Bye, bye futottam sikoltozva irodai munkát nekem. Jó napot mindenkinek!

  Sok szerencsét, és köszönjük, hogy szép könnyű feladat a választ. Jó napot

 61. marian - mondta

  Hello! muuuuuulti köszönöm, amit teszel értünk csodálatos kaptam egy csomó tőled. igazán jó bemutató, hogy a jó munkát!

 62. Fceti testvérem és én minden tenni valamit, hogy csapkod dak dak tanulni, és mindannyian tudjuk, ata igen mi többet

 63. gogobelo - mondta

  Sal.Foarte hasznos és tutorialul.Am probléma, tettem hozzá egyes szoftverek a készlet és a regisztrációs győzelem, de a telepítéshez (kód) megkérdezte egyszer, és mindent, amit írni tökéletes decutge hol baj? Ms

 64. jó bemutató, de amikor a bemutató a vLite hiszem, hogy lenne nagyon szívesen egyet Vista felhasználók számára?

 65. Eugen - mondta

  Videotutorialul nagyon hasznos, de van egy intrebare.Cum néhány programokat vezettek be a Wndows xp telepítő kit?

 66. marian - mondta

  Van egy Win XP sp3 és németül, és meg akartam kérdezni, ha egy újabb nyelvet nLite, és ha igen, hogyan ......
  köszönöm

 67. láttad, hogy ez a bemutató, akkor megtalálja a rendszer-karbantartási dezistalare

  Eugen: Videotutorialul nagyon hasznos, de van egy intrebare.Cum néhány programokat vezettek be a Wndows xp telepítő kit?

 68. Van egy kérdésem módosítja XP hozzáadásával szoftverrel (képszerkesztő, video) sorozat ez igaz?

  Hogyan telepítsem wrar a crack, Letöltöttem egy pár, de nem találnak?

  merci

 69. Mircea - mondta

  Tisztelet srácok. Legyen kiváló munkát.
  Én leszek a kérésemet, ha lehetséges. Azt szeretnénk, hogy a Windows példány (eredeti CD bootolható). Segíts nekem? Azt mondom, amit kell, és hogyan tudom ezt megtenni? Köszönöm.

 70. ssc2142 - mondta

  Van egy kérdés, amit kaptam valakitől egy számítógép, és minden alkalommal, amikor megpróbál időben a blokkok fényt időről időre, vagy bootmrg mondja nekem hiányzik, és fogalmam sincs, mit igazán akartam, hogy azok engedéllyel és ablakok Nem fogok egy nehéz SATA és egy IDE, és akkor is, ha egyikük meg még mindig nem működik, mit tegyek? (Van ablakok, és elakadok, mikor lehet menni a BIOS-ban)

 71. Andrey - mondta

  Hogy lehet az, hogy egyes szoftverek integráltuk az első rész rendben DUAP létre az ISO image és felszerelni a démon eszközök és amikor víruskeresést, hogy a Windows VRO ESIT 380 fertőzött fájlokat

 72. Jó bitefenderul

 73. Alin Lucian - mondta

  Van egy kérdésem.
  Az nLite tud csinálni, és csak egy bootolható CD-t olyan programok, mint például: vezetők alaplapok, video, stb ...
  Várj egy reszelő.
  Nagyon jó tutorial.

  • Adrian - mondta

   Alin Lucian: Van egy kérdésem.
   Az nLite tud csinálni, és csak egy bootolható CD-t olyan programok, mint például: vezetők alaplapok, video, stb ...
   Várj egy reszelő.
   Nagyon jó tutorial.

   Kattints ITT

   • Alin Lucian - mondta

    Adrian:
    Kattints ITT

    Nem így van. Lehet, hogy nem voltam pontosabb.
    Szóval ...
    Van egy program, és szeretnék írni egy CD / DVD, és amikor be a CD-ROM `t megjelenik egy ablak, egy menim és onnan lehet választani, hogy mit akarok Intal, például ha azt akarom, hogy telepíteni winamp, hogy kattintson iconitza a winamp és telepíteni. Nush ha megérteni, hogy mit szeretnék, ha I `` da nap velem, ha ez egy bemutató programot az én napom `linket` ul.
    Ms szép!

 74. Catalin - mondta

  Tiszta Windows nem jelent szervizcsomag? Próbáltam, hogy integrálja a Windows-programot sp2, és nem működik!

  • Adrian - mondta

   Catalin: Windows tiszta jelenti, hogy nincs a szervizcsomag? Próbáltam, hogy integrálja a Windows-programot sp2, és nem működik!

   A Windows nem tiszta ablakok nem "járt", hogy soha nem volt a nLite vagy nem vezették be szoftver, témák, csomagok, stb, stb Ha valaki már módosították windows más szoftverekkel vagy nLite akkor valószínűleg felébred a keyloggers, távoli szerverek vagy nem tudja megváltoztatni újra májusban!

 75. Bulgac - mondta

  miért nem ég?

 76. florin - mondta

  Én szuper oktató az Ön által. Nagyon köszönöm!

 77. Sergiu ^ 93 - mondta

  Hi az Sergiu és azt akarom csinálni, és tud dak vLite és bemutatja, hogy hogyan tudnék integrálni addons ... Köszönöm.

 78. Darius - mondta

  Adrian Van egy intrebare.Se lehet, hogy egy bootolható DVD, CD igen DVD nem tartalmaz operációs rendszert nem számít, hogy milyen rendszer operare.Daca tud valaki válaszolni nekem intrebare.Va nekem köszönöm.

  • Adrian - mondta

   DariusAdrian Van egy intrebare.Se lehet, hogy egy bootolható DVD, CD igen DVD nem tartalmaz operációs rendszert nem számít, milyen rendszer operare.Daca és én tud valaki válaszolni nekem intrebare.Va köszönöm.

   Igen, úgy működik, mint a CD, ha használja a Nero CD DVD ehelyett más folyamat, és lépések azonosak.

 79. Sergiu - mondta

  Van egy kérdésem ... Nekem van egy CD Windows változatlan, és azt gondoltam, ha tudok módosítani, anélkül, hogy égő Windows újra a másik oldalon 'cd .. lehet?

  • Adrian - mondta

   Sergiu: Van egy kérdésem ... Nekem van egy CD Windows változatlan, és azt gondoltam, ha tudok módosítani, anélkül, hogy égő Windows újra a másik oldalon 'cd .. lehet?

   Általában akkor nem, ha a CD-t írni, mit csinál?

 80. Sergiu - mondta

  I `ve hittem, hogy meg fog változni akkor is, ha ez már égett cd ....

 81. Justyn - mondta

  Nekem van egy követelmény vagy reszelt ha meg tudom csinálni, amit akarok ... ..Se helyezheti PNTR videokártya vezetők nLite vagy ha sttiti hogyan tegyük azokat adonurile

  • Adrian - mondta

   Justyn: Van egy követelmény vagy reszelő, ha meg tudod csinálni, amit akarok ..... tehetem PNTR videokártya vezetők nLite vagy sttiti hogyan tegyük azokat adonurile reszelő várakozás .....

   Up a szövegben a bemutató deprezentare videó falak a szájban, hogy játszani és nézni őt, mint te a YouTube-on.

 82. Ovidiu Zeicu - mondta

  @ Justyn

  Nos, bácsikám, mi dreq ez a bemutató készült? Nézd meg, és nem kér hülye kérdéseket.

 83. Adoon Ezek a helyek is tett minket? És hogyan? A tutorial lenne jó! Ami Valy

  • Adrian - mondta

   valy: Adoon Ezek a helyek lehet tenni velünk? És hogyan? A tutorial lenne jó! Ami Valy

   hogy mi a teendő, ha kész? Megadtam a szoftver még nem történt addon ...

 84. Sorin - mondta

  Srácok félelmetes! dvs.Multumesc nagyon hasznos videotutorialele

 85. gioni4you - mondta

  Sal minden rendben van az a bemutató, de van néhány konkrét kérdést, és szeretné tudni, hogyan lehet, hogy a vezetők az alaplap, video, web-cam, hang, messenger és egyéb

 86. Az nLite akkor például az integrált bármilyen szoftver plugins Firefox vagy a Google SketchUp ...?

 87. SERGIU - mondta

  Van egy kérdésem ... a kapcsolat szoftver addons nem akarom .. Nem integrálni azokat már az én PC-n?

  • Neagh - mondta

   Van egy kérdésem ... a kapcsolat szoftver addons nem akarom .. Nem integrálni azokat már az én PC-n?

   Hello!

   Találtam egy utat, lehet, hogy nem a leggyorsabb, de működik .. A nagy probléma van / volt számomra belépő xp készlet készült n-lite, néhány szoftver, amely nem létezik a mellékletek, a régi verziói programok hogy tudom használni ....
   Ott Install Creator, amely a kit a program, hogy már telepítve van, és esetleg egyedi, de van egy korlátozás, nem nézett a rendszerleíró adatbázisban, és a kit kész nincs engedélyezve ... hogy úgy mondjam ...
   Találtunk InstallRite, ez egy rendszer átkutat, files / registrii .. instalezi szabott programot, akkor csinál egy átkutat és a különbségeket, azt eredményezi creeeaza instalare.Problema kit az, hogy nem működik csak a XP.In Ehelyett a AppDeploy Repackager nem ugyanaz, menj és W7, és alapvetően a kicsit megoldotta a problémát ..
   Ok, használatával N-lite Addon készítő program, és ez ad nekünk a készlet már megvan = cab, akkor integrálja azt a n-lite ..
   Én megtettem ezt, és ment a sorozat, beállítás, telepítés silentioasa.Toate 3 programelele ingyenes.

  • florin - mondta

   Van egy kérdésem ... a kapcsolat szoftver addons nem akarom .. Nem integrálni azokat már az én PC-n? Idéz nekem

   N-lite Addon Maker

   Tudod, hogy a saját addons az nLite Addon Maker a vezetők Driver Magician biztonsági mentés salveyi őket egy mappába, és akkor képes lesz integrálni kerül telepítésre együtt Windowsu.Sper înţeles.Salut, hogy én nem!

   • Neagh - mondta

    Tudod, hogy a saját addons az nLite Addon Maker a vezetők Driver Magician biztonsági mentés salveyi őket egy mappába, és akkor képes lesz integrálni kerül telepítésre együtt Windowsu.Sper înţeles.Salut, hogy én nem!

    Az nLite addon addon maker nem lehet testre, annál a sorozat (és az, hogy meg kell keresni opció a parancssorban), így ez nem praktikus és megbízható varianta.Incearca látni fogja, hogy nem lehet.

 88. AEA - mondta

  Ninite vagy te azonnal. automatikusan ....

  • Neagh - mondta

   Ninite vagy te azonnal. automatikusan ....

   Alig ... hogy Ninite telepíti a legújabb programok és brutálisan .. Én ACDSee például 2.4 kell telepíteni, megadott felhasználói és a soros, majd némi idő, hogy testreszabási .. Ninite megteheti ceva.Imi A hálót a legfrissebb ACDSee amit csinálni vele .. próba, és anélkül, hogy testre telepítése ... és most már a net .. Vagy fő célja az, hogy a kit XP és W7 minden szoftver, hogy használja őket, és meg .. és nem kell beavatkozni semmilyen módon a telepítés során ..

 89. AEA - mondta

  Miután ezt megtette, minden PAI INSTALURILE FA mentés és ....

 90. Neagh - mondta

  Azt szeretnénk, hogy egy készlet, ami működik sokféle autót .. csak megy vissza a ugyanazon a gépen, vagy nagyon hasonló ..

 91. florin - mondta

  Érdekes bemutató, valamint egy csipetnyi, mint: Ha a Windows nem vonjuk ki a iso, hanem, hogy egy mappát az asztalon, és hagyja n'lite kitermelés a végén jön bootolható kép anélkül, hogy csinálni Nero.Mulţumesc .

 92. Cronkite, Botosani - mondta

  Top jelek a magyarázatot!
  Van egy windows xp sp2 (COA) A pc'ului .. és amikor csak telepíteni, ahogy sokszor megy microsoft honlapján aktiválja + le kell töltenie SP3'ul, és az egész 70 fájlt (update) . Minden szép és jó, mint én hálóba, egy katasztrófa, ha nem ... windows próba, néhány program kell NET.framework .. stb.
  Hogyan írjuk be AcST fájlt miután letöltötte a Microsoft site'ul .. http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=update%20windows%20xp a Windows, és hogyan kell bevezetni felelős aktiválja Ablakok fület (ha ... wpa.dbl vagy nush), hagytam, és a következő változat: az összes lap frissítéseket tölt le a Microsoft (végrehajtható) gyűjteni őket ln végrehajtható minden egyes csomag, aztán egy DVD're itt bunkó. Akkor vagyok érdekeltek az ablakok ofice 2007 a fenti modell.

 93. Cronk - mondta

  Olvastam megjegyzéseket ez a bemutató. Tudomásul veszem, hogy felkészülhessenek a update'urile Add-On Maker majd nLite.
  A 2007 ofice, már testre szabott és aktiválta verzió. Megpróbálom cook're itt bunkó azt Add-On Maker nLite majd.
  Windows'ului aktiválás probléma továbbra is fennáll.
  Te egy nagy segítség! Mi tisztelgett!

 94. costelpescar - mondta

  Interesant.Mulţumesc.

 95. integrálni ellátás hogyan progame a Windows 7?

 96. dokocr - mondta

  Nagyon jó előadás. De van egy kérdés, hogyan működik, hogy egy futtatható csomagra kell bevezetni egyes programokhoz szükséges. kell felszerelni (pl. WinAPI, Xvid, VLC media player, ... stb.) anélkül, hogy az összes 'gombra kattintva az egyes telepítésével futtatható rész (egyes programok vannak telepítve a Windows, és nem megy át Variable Install Creator.' Kedvencek valaki telepített ablak nincs internet és szeretné telepíteni apchetul által létrehozott, egyetlen kattintással. ugyanúgy működik, mint a csomag integrált, de külön ablakban.: köszönöm:

 97. Cristi - mondta

  Szeretném tudni, DAK, és meg tudom csinálni a Windows 7 mint milyen programokat szeretném bemutatni, ő, DAK megteheti, hogy természetesen Daka hogy ma Răspusul [Email protected] Köszönjük Răspusul ma van a mailu

 98. György - mondta

  Sal Van egy kérdésem: Igen, mondtam már sikerült a szoftvereket kell telepíteni win xp igen, van néhány szoftvert, és instalex általuk segítségével a WPI (Windows telepítés utáni) igen, esik Készíts egy bootolható kép nLite és sajtológép WPI képet tartalmazó megy csak foldarele nem találja a szükséges fájlokat telepíteni Kitu dugvány és tenned kell. Előre is köszönöm

 99. keop5 - mondta

  Nagyon jó bemutató, mint mindig te vagy a magasságot!
  A probléma az, hogy nem találjuk meg az összes addons akarsz!
  Szeretnék csinálni a Windows, mint az XP LAST 22
  Ez az én telepített Windows-illesztőprogramok, majd programok, de sok ostobaság nem akarod, ezért szerettem volna tenni valamit magadnak, különösen nem érdekel, programokat, amelyek az új, van néhány, amit használ folyamatosan!
  Csináltam egy bootolható CD-t, és néhány nLite adoodnuri de kevés, és go teszteltük gyakorlatilag, és menj!
  Így ujtil a magam és mások számára, hogy tudja, sok program, hogy tehet, amit nLite!
  Én vagyok egy nagy rajongó, én szeretem a show videtutoriale, és a futár volt móka mellett hasznos!
  Köszönöm, csak hajrá!

 100. Ovidiu - mondta

  Szia, ez a bemutató elég érdekes, de mint mondtam, és Florin, megtaláljuk az összes kívánt szoftvert, hogy a helyszínen winaddons.com ... tudnál csinálni egy tutorial, hogy elmagyarázza, hogyan lehet magunkat kevésbé a fájlokat . fülke nLite addon Maker? És szeretném, ha marad egy link, ha a bemutató, hogy hogyan integrálják a szükséges meghajtók (video, audio ...)
  köszönöm

 101. Hogyan kell beépíteni a soros?

 102. ionut88 - mondta

  hello ... Érdekelne például "telepítésekor win változtatni a háttérképet .... telepítése közben ....

 103. Iohann - mondta

  pt.ionut88 integráció téma (témák) a
  Ez

 104. Iohann - mondta

  Van egy kérelmet. 2 ínyencek, mert a megjelenés a neten egész nap, és bemutató itt nem "megmagyarázzák"
  Hogy winamp tesz egy futtatható fájl típusú vagy egy Windows gyár, mert a gyártó nem addon.
  Akarok nyerni. minden a programokat, hogy nem akarom azokat, akik a helyszínen nLite / addon ...
  javaslatok?

 105. Firenzei - mondta

  wow nem a legjobb yum MS Windows. elmondhatod, ha tudok táskát és a járművezetők., és mennyit vesznek ms lasami küldéséhez Önnek rog.ms több

 106. Misha - mondta

  Van egy kérdés, hogy is mondjam, a telepítőkészlet Windows XP Hét Remix XP

 107. Bogdan B - mondta

  Van egy kérdés, és nem tudtam megtalálni a választ sehol: Azt akarom, hogy integrálja az ISO képfájlt. Knock végre a telepítést. Hogyan kell ezt csinálni? Mindenhol kerestem, és nem találtam semmilyen választ erre a problémára

 108. Daniel - mondta

  hello .. hogyan integrálja néhány drivare WinXP nLite, kérjük, válaszoljon ki tudja .. Köszönöm .. jó nap ..

 109. Ionut - mondta

  Hol lehet letölteni windows xp eredeti nem korrupt?

 110. Oktav - mondta

  Miért nem engedi, hogy integrálja az Internet Explorer a Windows XP 8 sp3

 111. Cristian - mondta

  Helló, a kérdésem, ha lehet létrehozni egy Windows-7 / xp / WISTA jó lenne az Ön számára, hogy a bemutató, így ceva.Multumesc megint minden, amit értünk tettél.

 112. Vasile Gavriluta - mondta

  Nagyon jó tutorial. Azt tesztelték, és minden tökéletesen működik. Szeretném mondani, hogyan lehet integrálni kereskedelmi szoftverlicenc, például a Microsoft Office, Acronis True Image Home Home ezt az engedélyt nem szabad, és nincs addon.
  Köszi előre,

 113. salut.cum nevű program, amely hogy egy vezető

 114. Ha azt szeretnénk, hogy integrálja a vezető az alaplap, hdd, mint a vezető? Kösz

 115. Mishu - mondta

  Helló,
  Kérem, segítsen nekem megoldani a következő probléma:
  - Hogyan integráljuk a .NET Framework Win XP SP3 oldalak (2.0, 3.5, 4)?
  Azt szeretnénk, hogy egy CD / DVD minden, hogy van Win XP munka (kivéve IE és a WMP és stb), de nem tudom, hogyan kell integrálni és .NETFramework (2.0, 3.5, 4), majd később, hogy integrálja és hotfixurile nekik!
  Előre is köszönöm a segítséget!
  Üdvözlettel
  Mishu

 116. Mishu - mondta

  Helló,

  Ó, mily kevés információ vagy útmutató hasznos lenne!

  Köszönjük!

  Üdvözlettel
  Mishu

  • Alex - mondta

   Lásd ez segíthet: http://www.wincert.net/forum/topic/7697-addon-net-40-framework-true-addon/
   Integrálni, mint a rendszeres addon.

   • Mishu - mondta

    Helló,

    Köszönöm a segítséget!
    Letöltöttem, I bontani, és nagyon meglepődtem, mennyire más a Microsoft .NET Framework 4.0 ...
    Sikerült hogy a .NET add-on 2.0, 3.0, 3.5, 4.0 a Add-On Maker de miután sikeresen integráltuk, azt akartuk, hogy adjunk és frissítéseket kapcsolatos 4.0 és ... nem megy ... Én wodering miért? Megfordult, és a frissítéseket kiegészítők?
    Úgy gondolom, hogy lehetnek szoftverek, amelyek szervizcsomagok és azokat minden, mint SP3-pack, de nem találtam semmit a neten ... minden olyan javaslatot?

    Köszönöm a megértést!

    Üdvözlettel
    Mishu

    • Helló,

     Ismerek valakit néhány választ a kérdéseimre?

     Sajnos, van elegendő pénzügyi ereje, hogy én rendszeremben, és vesz egy új PC és egy Windows 7, a Windows 8 10 ... vagy ablakok vannak. Szóval igyekszem testre Windows XP, valamint a lehetséges!
     Szerencsére vannak ismertetők a testreszabásával Windows XP, de a tutorial / e azzal, amit én találtam ... nekem nincs egyfajta Win XP SP 4, de nem tetszik, hogy megtalálható Torrent ... készült egy görög, park ...

     Megértésüket köszönjük!

     Üdvözlettel
     Mishu

 117. florin - mondta

  winaddon.com már nem létezik

 118. Sebi - mondta

  ahol tudunk letölteni addons, winaddon.com már nem létezik jó lenne csinálni egy bemutató a Windows 7 és hogyan tudunk létrehozni addons ... egyébként teljesen

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.