Hogyan telepítsük a WordPress, PHP, MySQL és PhpMyAdmin fájlokat NAS-oktatóvideóra

Hi barátok, én vagyok a Krisztus, és ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni WordPress, PHP, MySQL és phpMyAdmin egy NAS, igen jól hallottad, akkor a fogadó saját honlapján egy NAS, amely akkor te otthon, a munkahelyen, a szomszéd vagy rokon.
A NAS előnye a számítógéphez képest az, hogy nem fogyaszt sok energiát, a NAS néhány wattot fogyaszt, a PC pedig néhány száz wattot is felvehet. A hónap végén meglehetősen nagy számlát lehet fizetni, ha a számítógépet folyamatosan csatlakoztatva van a számítógéphez, mert jó, ha a "szerver" számára a lehető legjobban rendelkezésre áll.
Egy ilyen beállítás tökéletes teszteléshez és közzétételére a honlapon nem fizet havi hosting, csak fizetett előfizetési net és töltsd alig használja.
Saját modell egy Zyxel NSA orr 320 megfizethető modell, talán az egyik legolcsóbb NAS a piacon. Azok számára, akik NAS a legalacsonyabb áron, azt javasoljuk, Zyxel NSA 310Ez ugyanaz a dolog csak a vér öböl telepítésének belső merevlemezek. Egy öbölben nem probléma, mert lehet hozzá külső tároló USB port áll rendelkezésre.
Az alkalmazások telepítése a Zyxel NAS-ra nagyon egyszerű, csak válassza ki az alkalmazást a "Csomagok" alkategóriából, és kattintson a pluszjelre, néhány perc alatt az összes szükséges dolog telepítve és konfigurálva.
figyelmeztetés:
Javasoljuk a Root access adatok megváltoztatását a PhpMyAdmin alkalmazásban, az alapértelmezett felhasználó és jelszó "root" és "1234", az oktatóanyagban megmutattuk, hogyan kell megváltoztatni (lásd az oktatóanyagot).
Amint férünk hozzá az új blog létrehozott veszi észre, hogy készen áll a telepítésre, már nincs szükség végzett a varázslóval vagyunk használni, ha a WordPress telepítés, konfigurálás automatikusan történik, és az adatok a naplózás az adminisztrációs felületen eceleasi a bejelentkezett NAS.
Azok számára, akik nem tudják, mi ez, és mire való egy NAS, kérem nézze meg a tutorials kategóriában NAS (hálózati tároló csatlakoztatva)Ők még útmutatók és a bemutató egy NAS.
Kivéve, ha van egy NAS, sem mész vásárolni, akkor marad a befogadó saját weboldalán a számítógépen. Hogy megtanulják, hogyan kell ezt csinálni kérem nézze meg a tutorials kategóriában bloghoz ahol talál sok hasznos oktatóanyagok HTML, WordPress, Blogger, XAMPP, Wamp, Apache, Nginx és így tovább.
Most már csak meg kell kívánunk ihletet érdekes cikkeket a saját honlapján.
Rock on!

Árak NAS (hálózati tárolóeszközök) legkisebbtől a legdrágább

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Helló Cristi
    Nagyon szép bemutató ...
    Nagyon nagy kérést tennék tőled..dk, hogy elkészíthetsz egy útmutatót a Joomla NAS telepítéséről is,

  • Helló, nagyra értékelem a munkádat, nézd, abban a helyzetben vagyok, hogy vásároltam (SH) telefont (Optimus 2x), és "örömmel" találom, hogy azokon a helyeken, ahol az Optimus Black jelzést adtam, nem volt sok érzékeny, hogy a kezembe veszem, és az X megjelenik a hálózaton, és legtöbbször a hálózaton marad, amíg automatikus keresést nem adok, és hirtelen 2-3 vonalat kapok a 4 jelből; a szoftver információihoz írj nekem most 4.0.4 baseband 1035.21_20121130 kernel 2.6.39.4 szoftver p99030a most mit kell tennem, és még egy dolog, mintha a GPS nem találná műholdait, várom, hogy képes-e e-mailben válaszolni tisztelettel!

  • Cristi, ahogy mondod akkor tesz egy localhost hely a mi otthoni PC nem működik, amikor a hozzáférést egy másik PC http://111.123.234:80 Megjelenik a webhely, és ha rákattintom a "Hello world" elemre, akkor a WordPress tesztje nem jelenik meg, vagy a szerver nem található, vagy azt mondja, hogy a localhost nem létezik, mintha először tölt be, azt mondja, hogy a PC 2-ben van önnek ismeretes localhost, Kérem, hogy tisztázzam, miért tűnik úgy, hogy elkészíthetsz egy bemutatót, kérem, egyáltalán nem sikerül, nem mindig haladom meg ezt a lépést, kérem. Készítek egy kis webhelyet, és nem mindig tudom meghaladni ezt a lépést a localhost segítségével, mert nem található, de először http://111.123.234:80 Megjelenik szép, és miután adsz valamit a hibaüzenet jelenik meg a localhost hely nem létezik. Kérjük, ha tudok, hogy hogyan, hogy nagy lépéseket is.

  • Mert 1 euró / hó nem éri is zavarta egy NAS, szintén magas költségek ..
    A támogatás a fizetett tárhely, biztonsági mentés és tovább ..

    • Nem tudom, ha renteaza. az egyik különbség a PC és az orra van a tápegység. a PC egyik 300-400 W, és az orr sokkal kisebb. úgyhogy PC, de szárazon a villamosenergia-fogyasztás.

  • A Cristi-admin milyen módon és mi a legjobb módja a wifi használatának két útválasztón (TP-Link és D-Link) és a különböző internetes kliensektől ??????

  • Cristi-admin hogyan tudom használni a wifi-t két különböző útválasztón, amelyek különböző internetes kliensektől származnak ?????
    vagy pl. Van egy okostelefonom az interneten keresztül a mobilhálózatból, és én gyökerezem, és van számítógépem, és ha csatlakozni akarok a wifi internethez a tp-link útválasztón keresztül, nem tudok csatlakozni, mert a számítógépemnek már van hálózata az okostelefonról, és ez nem engedi meg hogy legyen wifi net különféle útválasztókról ...........

  • számos különbség van a 310-es és a 320-as orr között. A legfájdalmasabb az, hogy a 310-es orrnak nincs lehetősége az ütemezett indításra. csak az ütemezett leállításra vonatkozik. vagyis beállíthatja úgy, hogy egyedül álljon meg, de ne induljon el.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.