Témák és ikonok telepítése az Ubuntu Linux rendszerre - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban együtt megtanuljuk, hogyan telepítsen témákat az Ubuntu Linux operációs rendszerre. Az eljárás nagyon egyszerű, csak a legtöbb felhasználó eltéved, vagy nem ismeri a témák telepítését az Ubuntu Linux rendszeren. A gnome-look.org egy hely, ahol letölthető mindenféle téma az Ubuntu Linux és más Linux disztribúciókhoz, a gnome-look.org webhely, ahol témák százai találhatók meg mindent illetően. Ikonok, témák, egérkurzorok, háttérképek, témák különféle szoftverekhez, mindegyiket megtalálja a fenti oldalon. Az Ubuntu Linux a GTK motort és a Metacity-t használja (ablakkezelő a GNOME-ban), ezért témákat kell keresnünk ebben a kategóriában a GTK téma vagy a Metacity téma, az oktatóanyag szerint. Általában a témájú archívumok a tar.gz kiterjesztéssel rendelkeznek, de ez nem kötelező. Talál majd olyan témákat, amelyeket nem ily módon archiválnak, de amelyek nem akadályozzák meg a témák telepítését. Ebben az oktatóanyagban két olyan példát mutattunk be, amelyekkel témákat vagy ikonokat telepíthet az Ubuntu Linux operációs rendszerre. egy másik, témákkal és testreszabási forrásokkal teli webhely a deviantart.com
Meg kell mondani, hogy az Ubuntu Linux operációs rendszer és általában a leginkább testreszabható Linux operációs rendszer, akkor meg azt, amit akar, meg tudod csinálni, amit akar a rendszer interfész dolog igaz a Windows. Hogyan kell telepíteni a témát, hogy tényleg kell felragasztani a tapaszt operációs rendszer. A jövőben lesz tetejét témák, ikonok, háttérképek, kurzorok a linux.videotutorial.ro így számos érdekes témák és szép vársz linux.videotutorial.ro
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

  • A WinXP,

    Vannak telepítve a kemény,

    Nyissa ki az ablakokat a

    Élet összeomlik a

    Mint ilyen és 95 98.

    És zilnicele ServicePacks számunkra új

    És bocsásd meg a Linux partíciók

    Ahogy mi is megbocsátunk az illesztőprogramot.

    És megy kék képernyő

    De szabadíts meg minket egymásnak ellentmondó verzió

    Mert tiéd az egész RAM

    És a hardver

    És mind hertzii processzor

    Mindörökké

    Alt-F4"

  • Amúgy jó tutorial, úgy telepítem a témákat, hogy kicsomagolom őket a ~/.themes-be, az ikonokat vagy kurzorokat pedig a ~/.icons-ba. A nautilusnál root jogokkal egyszerűbb telepíteni az ubuntu tweak-et, és a Biztonság oldalra lépni. Kapcsolódó lap (utolsó) és jelölje be a "Témák megjelenésének javítása root jogosultságokkal" lehetőséget, és ennyi. Egyébként az ikonokat igénylő témát hyroxygennek hívták. Esetleg készíthetnél egy tutorialt az Ubuntu Tweakről, ez egy olyan program, mint a Tune Fel a közművek.

  • sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem, hogy átveheti a számítógép az id-emet, hogy a létrehozott adatbázison keresztül válaszoljon kérdésekre és hogyan???

  • Hogyan lehet a böngésző, emlékszem, hol hagyta a bemutató, és újraindítja a rendszer automatikusan felismeri továbbra browseru!

  • Nagyon jó tutorial.
    Kérjük, hogy a tutorial, hogyan hát az összes Linux partíciókat ilyet Acronis a Windows.
    Köszönöm.

  • hello friends Nekem van egy probléma, de ez nem kapcsolódik a tutorial.
    Szeretnék letölteni a sablont a neten az úgynevezett forradalom Crunch Blogger Sablon több tucat telek, de a csökkenés foder letöltött ad nekem csak: Revolution blogger template1.png válság, válság Blogger Template.xml forradalom, és megy a nyitott akkor vedd hová menjen?

  • maryusSzia ... te és oktatóanyagok windows xp ... talán néhányan közülünk még 7 ubuntu vagy ablakok .....  

    Az oldalon tutorialok százai vannak XP-vel...mi kell még, ráadásul a Win-t többet használják, mint a Linuxot, következésképpen a Google tele van Windows-os tutorial-okkal, szóval ezekre mind Linuxra volt szükségem, ami egyébként kiválóan készült Bv Adrian!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.