Hogyan telepítsük a SopCast tévéállomásokhoz az Ubuntu Linux programban - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni SopCast, majd meglátjuk, hogy pontosan hogyan kell telepíteni SopCast az Ubuntu Linux operációs rendszer. Aki nem tudja még, SopCast egy egyszerű és ingyenes módja annak, hogy TV-t nézni adás a technológia P2P (Peer to Peer). Tudtunk tévézni az interneten keresztül anélkül, hogy a kábel TV-vel.
Csak azt kell nézni TV a számítógép vagy laptop telepített Ubuntu Linux operációs rendszer, Internet kapcsolat és alkalmazása SopCast.
A bemutató elhagyta a helyszínen a legújabb Ubuntu Linux 12.04 LTS Precise Pangolin. Javasoljuk, hogy használja ezt a telepítési módszert csak akkor használja Ubuntu Linux disztribúció. Ez nem vonatkozik a más disztribúciók, mint a Linux Mint, Fedora, stb, CentOS.
Mert használ VLC Player SopCast fontos ellenőrizni, ha már telepítette a VLC, és ez a legújabb verzió 2.0.3 egyébként SopCast lehetséges, hogy az alkalmazás nem fog megfelelően működni. Ha még nem telepítette a VLC, akkor automatikusan települ, amikor telepíti SopCast.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni SopCast az Ubuntu Linux operációs rendszer.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • és megy egyébként?, mivel én még nem láttam olyan hozzászólást, hogy kezd látni. meg kellett tennie, és megpróbál élni, még 2 hozzászólás

  • stefan:
    és megy egyébként?, mivel én még nem láttam olyan hozzászólást, hogy kezd látni. meg kellett tennie, és megpróbál élni, még 2 hozzászólás

    Go!
    "Nekünk" szerzői jogi okokból nem léphetünk tovább, csak a szoftvert mutathatjuk be.

  • Ez nekem, vagy azok, Videotutorial kicsit szédül.
    Azt akarom, hogy vizsgálja meg a levéltárak, és látom, hogy a Tutorialu Sopcast windows van, de én nem tudom, mit csinál oktatóanyagok, sajnálom, de te egy kicsit zavart mostanában

  • David:
    Ez nekem, vagy azok, Videotutorial kicsit szédül.
    Azt akarom, hogy vizsgálja meg a levéltárak, és látom, hogy a Tutorialu Sopcast windows van, de én nem tudom, mit csinál oktatóanyagok, sajnálom, de te egy kicsit zavart mostanában

    @David - MEGLÉVIK, békésen aludhat.

  • @név ..... a Windows számára nincs oktatóprogram a Sopcast számára ... törlésre kerülnek. Megpróbáltam megtalálni őket is ... érdekeltem a hozzászólások listáját ... A keresések során úgy tűnik ... sajnáljuk, hogy ... Nézze meg, és megtudja, hogyan érhetjük el az oktatóprogramot,

  • MUSAC:
    @ Name ..... ott Tutorialu a sterse.Am Sopcast windows ... próbálják megtalálni, és én ... én érdekel állomáson listája ... Looking ... sajnálom ... Ellenőrizze minket és te, és magyarázza el, hogyan tudjuk elérni a bemutató,

    Igazad van! Miért törölték?

  • név: @ David - ott, akkor aludhat nyugodtan.

    @David - Nem tudom, mi a probléma a sopcast-win-rel kapcsolatos video oktatóprogramokkal (a múltban néztem őket)
    @musac - Nem tudom, mi a probléma a sopcast-win-rel kapcsolatos video oktatóprogramokkal (a múltban néztem őket)
    megjegyzések: mint fent említettem (szerintem): "Szerzői jogi okokból" nem "mehetünk tovább, csak a szoftvert tudjuk bemutatni." => ezért nem jelenik meg ...

    @David & @musac - próbálj kapcsolatba lépni cristivel: - ??

    • Nehéz, hogy ezeket egy puha nélkül szerzői jogok. Mi több panaszt kapott a televíziós állomások online oktatóanyagok, és próbáld meg nem sért szabályt, mint ezt.
      Néhány útmutatók az interneten, és visszavonták a jövőben próbáld meg nem mutatott semmilyen anyagot, amely ütközik jogszabályba, illetve jogszabály.
      Ez a helyzet. Mint tudod, mi soha nem ösztönözte a kalózkodás vagy megsértése a tulajdonhoz való jog, de úgy tűnik, mintha még soha nem téved.

  • szia tudsz adni egy jó forrás, ahol látom, hogyan kell csinálni crossover két számítógép a Windows XP és a közvetlen 7 8 vagy anélkül, hogy más útválasztók és vagy internetes

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.