Hogyan telepíthet több programot egyszerre egyetlen futtatható programmal - oktatóvideó

Mindenki azt akarja, hogy a Windows, amely integrálja szoftver, így automatikusan telepíthető az operációs rendszer. Én személy szerint nem ajánlom valamit, és azt fogja magyarázni, hogy miért.
Idővel megjelennek azok az alkalmazások / szoftverek új verziói, amelyeket integrálni kíván a Windows rendszerbe, amint az Ön által módosított CD-t nem lehet módosítani, akkor újra kell módosítania a telepítő készletet a az új szoftververziók integrálásához és természetesen egy újabb CD-íráshoz, nem tudom, megfelel-e nekik, ha havonta CD-t írnak Windows rendszerrel, és természetesen a készlet módosításával "elégetik" az időt !!
Amit ma javasolok neked, egy Ninite nevű online szolgáltatás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzunk létre egy készletet, amely tartalmazza az összes kedvenc szoftverünket (amennyire az adott oldalon elérhető). Megtaláljuk őket a Ninite webhelyen, készen arra, hogy csak a jó kategóriák szerint válasszuk ki. Annyit kell tennie, hogy belép az adott webhelyre, és válassza ki azokat az alkalmazásokat, amelyekbe bele kívánja helyezni azt a készletet, amely akkor generálódik, miután eldöntötte, hogy mit kíván használni. Feltételezve, hogy kiválasztotta, hogy melyik szoftvert szeretné, kattintson a "Telepítő beszerzése" gombra, és kap egy kis, kb. 165 kb méretű futtatható fájlt, amelyet bárhová magával vihet, és USB-meghajtóra helyezheti.
Miért csak 165 KB ?? Mivel ez az eredmény nem tartalmaz futtatható szoftver, de a kedvenc információt, hogy mit kell letölteni és telepíteni az Ön számára.
Tegyük fel, hogy ezt a végrehajtható fájlt egy USB-meghajtón találja ... és ma éppen elvégezte a Windows telepítését. Nos, az egyes szoftverek kézi telepítésének folyamata meglehetősen hosszú, mindegyikre külön-külön meg kell mennie a letöltésre, majd a mindegyiknek megadnia kell a következőt, a következőt, a befejezést ... néhányuknak meg kell várnia, hogy megszüntesse a jelölést, hogy nem akarja, hogy nem tudom, melyik eszköztár található a Yahoo-tól és így tovább.
Miután ezt a készletet a Ninite webhely generálta magával az Ön igényei szerint, miután telepítette a Windows-ot és létrehozta az internetkapcsolatot, egyszerűen futtassa a Ninite programot, amely automatikusan letölti a kedvenc szoftvert, és automatikusan "NEM" mondat az eszközsorokra. amelyet néhány szoftver tartalmaz, és automatikusan telepíti őket az Ön számára, arra várva, hogy befejezze munkáját.

Nagyon fontos, hogy internet-kapcsolat, amíg fut, mert ahogy azt fentebb már említettük, hogy a végrehajtható kevés 156 kb csak olyan adatokat és utasításokat, amit ő letöltötte és telepítette, tulajdonképpen ez csak egy online telepítő.

De nézzük jobban követni oktatóvideót együtt.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (91)

  • Csodálatos !!! Ahogy mondja, és mi is akar ennél több?!?!?! Most személyesen Van egy javaslatom. Az a gyanúm, hogy ez szeretnék először telepíteni antivirusu "(bármi legyen is az), majd az alkalmazás futtatásához mondta. Egyébként csak a jó üdvözlet Adrian !!!

  • Ez az oktatóanyag nagyszerű. Az érdekes programot is felveszem: D. Gratulálunk Adriane-nek;). Tisztelem a videotutorial.ro csapatot

  • Így, amikor azt mondta az elején, hogy letölti a legújabb változata a legutóbbi példa, ha a béta program az egyik erről?

  • hello 22ror ... az oktatóprogram hasznos! de problémám lenne .. néhány nappal ezelőtt egy "tracker" -től "elrendezett" ablakokat vettem, vagyis a telepítés után volt egy olyan beállítás, amelyre kattintva egy ablak kinyílt, és Önnek ki kellett választania, mely programokat kell telepítenie a számítógépére ..... érti-e engem, és meg tudod mondani, hogyan tudnám csinálni ugyanezt ??

  • geolino: Hello 22ror ... f hasznos tutorial! De volt egy félreértés kteva nap .. most vettem néhány tracker unwindows "rendezett", azaz a telepítés után KND van olyan beállítás, ha rákattintok, hogy kinyitotta az ablakot, és el kellett úgy dönt, hogy melyik programokat telepíti a pc ... .. dak megérteni és meg tudja mondani, hogyan lehet ugyanezt csinálja ??

    Semmit nem értett a bemutatóból !! Csak azt mondtam, hogy nem érdemes ilyen ablakokat készíteni, mindig jó, ha az alkalmazások legújabb verziója van. Miután megégett és módosította a Windows CD-t, 1 hónapon belül eldobja, mert a benne szereplő szoftver új verziói már megjelentek. Az ember el fog mondani valamit, és megtanít nekem igen nem ... te ... batman batman, őrizd meg egyet, és jó a tiéd. A WPI (Windows Post Install) segítségével létrehozhatja ezt a menüt ...

  • Nos, csak megértettem ... de néhány ember nem engedheti meg magának, hogy nettó legyen, szóval gondolkodjunk a másik oldalon, szóval ... ez rajtad múlik, Batman.

  • Láttam, hogy a Windows 7 hivatalos bejelentése óta a legtöbbet profilba vették. Nos, én is egy ilyen ember vagyok, de problémám van vele, tehát minden alkalmazás működik velem, de a DirectX 8.0-on lévő játékok mindig összeomlanak, és a filmek szintén szoftvernek tekinthetők. Azt is megmondhatja nekem, hogy miért történnek ezek a dolgok, hogy amikor elhajtottam, frissítettem őket, és a filmek kodekei a legjobbak, amelyek tökéletesen működtek az XP-n, és letöltöttem ugyanazokat a kodekeket a Windows 7-hez, és semmi mást. ..

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.