Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat alkatrészek ismeretlen vagy ismeretlen eszköz - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogjuk, hogyan lehet megtalálni illesztőprogramok alkatrészek ismeretlen vagy ismeretlen eszközt, ez elég gyakran megtörténik, különösen, ha az alaplap az idősebb és az általunk használt új operációs rendszer nélkül szilárd támogatást a gyártó alaplap.
Az illesztőprogramok nélkülözhetetlen elemei a számítógépnek, kapcsolatot létesítenek az operációs rendszer és az összetevők között, nem hiába "illesztőprogramnak". Illesztőprogramok nélkül nem használhatunk olyan komponenseket, mint: videokártya, hangkártya, webkamera, tv-tuner, hálózati kártya, sata vezérlő stb.
A legtöbb alkatrész gyártók gyakran szorosan együttműködik a producer operációs rendszer (Microsoft) révén a mozdonyvezetők és az operációs rendszer vagy a későbbi frissítések. Sajnos nem minden vezérlő kipróbálható és hagyott jóvá a Microsoft mérnökei ezért továbbra is bizonyos, hogy kell telepíteni bennünket.
Az első lehetőség a DVD, ami az alaplap, vannak vezetők és a közüzemi (a felduzzasztott és magában foglalja).
A második lehetőség a legegészségesebb Támogatás részben a hivatalos honlapján az alaplap gyártó a bázis (Asus, Gigabyte, MSI, ECS, ASRock, Biostar, stb), onnan vesszük a legfrissebb illesztőprogramokat, hogy valószínűleg, hogy a rendszer nagyon jól működik, hiszen valamennyi korai hibákat már megszűnt.
Még akkor is, ha mindent megteszünk a könyv szerint, néha egyes eszközök árvák maradhatnak, azaz felismerhetetlenek. Az első lehetőség ebben az esetben az automatikus frissítés kipróbálása a neten (Microsoft szerverek), a második lehetőség, ha az első sikertelen, a meghajtó frissítésének kipróbálása a DVD-n, talán ki tudja ...
Ha egyik módszer sem ad 100% -os eredményt, és mindezek után az eszközkezelőben maradunk "megsárgult" eszközökkel, nyomozókká kell válnunk, és meg kell kezdenünk a hardverkódok keresését a hálózaton.
Ahogy a bemutató, de én nem mindig ki, különösen, ha ez olyan összetevőt, ki tudja, milyen hajót sodródott. Számomra ez volt valami Intel, amikor egy gyártó kaliberű dolgok egyszerűek.

illesztőprogramok Asus
Gigabyte meghajtó
MSI illesztőprogramok
illesztőprogramok Asrock
illesztőprogramok Intel
illesztőprogramok ECS
Biostar illesztőprogramok

Ahhoz, hogy megtalálja a járművezetők kell, hogy mi az alaplap van, milyen chipset, aljzat és mi az a módosítás. Az ezzel kapcsolatos információkat az alaplap doboz vagy az alaplap.

Nézek véleményükkel.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (105)

  • Nagyon jó tutorial. Az első két módszer tudtam őket, de a harmadik nem tudom, hallott valamit, de nem tudta, hogy egy kódot. Mi tetszik legjobban oktató, hogy csinál olyan magyarázta nagyon jól és részletesen minden részletet a oktatóprogramok és természetesen téma. Köszönet és további jó munkát, fiúk a rock

  • A legjobb módszer.
    Hozzátenném, hogy az illesztőprogramok megtalálásának másik módja az, hogy olvassa el az alkatrészekre (alaplap, videokártya, hálózati kártya stb.) Írott szavakat, nevet vagy kódot vagy bármit, és keresse meg a hálózaton az illesztőprogramokat.
    A Windows XP nem találta meg a járművezetők, a Windows egyedül, vezetők, hogy nem tudom, mik ezek, majd telepítse a Microsoft .NET Framework nehezen talált rá.

  • Nagyon köszönöm, és nagyon sokat segített Nekem van egy kérdésem ... Észrevettem, hogy a 7zip-et használja, miért inkább a 7zip-et inkább, mint a Winrar-t?

  • Ha volt egy követője asus gigabyte hogyan győződve tea voltak kisebb problémák, hogy lai mondta ott msi asus stb

  • Ionut:
    Nagyon köszönöm, és segített mult.Am kérdés ... Észrevettem, hogy az Ön által használt 7zip, miért inkább 7zip több mint WinRAR?

    Ez ingyenes, gyors és hibamentes .7z plusz kicsomagolni.
    Miért használjak WinRAR?

  • 10 az oktatóprogramhoz és a videotutoriale.ro-hoz: Egyébként az illesztőprogramok letöltéséhez 3DP Chip programot használok

  • Vicentiu:
    Ha volt egy követője asus gigabyte hogyan győződve tea voltak kisebb problémák, hogy lai mondta ott msi asus stb

    Nem vagyok híve és nem fanboy, azt használja a különböző termékek különböző cégek, Asus egy jó hírű cég, és néhány minőségi termékek. Hasonlóképpen, a Gigabyte, Asrock, MSI, stb
    Volt néhány probléma két alaplap Asus de valószínűleg ez volt a balszerencse, ezen a fórumon szuper rendben.
    Nem tudom, mit fogok használni holnap ...

  • Driver Genius vagy professzionális felhasználásra.
    Keresse garantált a járművezetők van szüksége.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.