Az Ubuntu vagy más disztró futtatása egy Android telefonon vagy táblagépen - oktatóvideó

Szia barátok, ma fogunk tenni valamit, egy kicsit furcsa, hogy próbálja meg, és végül sikerül futtatni az Ubuntu egy Android telefon.
A teljes Linux telepítő alkalmazás, találsz ingyenes Google Play Store, futtatható Linux egy Android telefon vagy tabletta, megpróbálom de fut Ubuntu és más disztribúciók, mint például BackTrack Linux, Arch Linux, stb .
Komplett Linux telepítő mellett kell VNC Viewer Android Terminal Emulator, és persze mi is kell egy képet a kedvenc elosztás, a link erre az egy, hogy megtalálja őt megy át a varázsló teljes Linux telepítő.
Ehhez szükséges művelet a gyökér és a kernel kompatibilis telefonra. Ha a device-ul/kernel-ul van az alábbi listán, akkor szerencséd van.
http://linuxonandroid.blogspot.ro/p/working-devices.html
Figyelmeztetés:
Ne várjon csodát, Ubuntu mozog elég kemény, nem az operációs rendszer, amely képes futtatni naponta több energiát fogyasztanak, és valószínűleg lelassul és az Android, van valami szórakoztató, szenvedélyes.
Miért Android fut egy Linux disztribúció? Egyszerűen azért, mert tudjuk!

Letöltés teljes Linux telepítő
Letöltés Android VNC viewer-
Letöltés Android Terminal Emulator

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. alex567 - mondta

  Gratulálok bemutató, de nem értem, miért kell ennyi funkciók egy mobiltelefon? Érdekel a hívások, üzenetek és semmi mást net ... ha kapok a PC, és ez sokkal könnyebb. (Véleményem szerint)

 2. georgekent - mondta

  Helló Cristian.Am egy ilyen kínai android tablet tette a hajót, van valami ötlete, a DAK útközben install ubuntu vagy bemutató stric.Super sok további sikeres.

 3. Kérem, mondja el, miért nem megy a tutoeialele Sopcast android, és ezt a listát TV-műsorok. köszönöm

 4. alex567:
  Gratulálok bemutató, de nem értem, miért kell ennyi funkciók egy mobiltelefon? Érdekel a hívások, üzenetek és semmi mást net ... ha kapok a PC, és ez sokkal könnyebb. (Véleményem szerint)

  A bemutató több tüntető, mint írtam a fenti szövegben bemutató, akkor nem kéne, hogy ez jó, csak hogy tudja, hogy ez lehetséges, hogy a Linux eszközökön futó Android.
  Lehet, hogy a férfi úgy dönt, hogy egy Ubuntu vagy BackTrack tablettát.
  Szerelmesei biztosan értékelni.

 5. daniel - mondta

  Meg tudod csinálni a tutorial Windows alkalmazások Android?

 6. György - mondta

  ott van a lehetőség, hogy képes futtatni a Windows XP / 7 a telefont?

 7. TurocK - mondta

  Cristi-admin: ... Jó csak tudni, hogy az androidot futtató eszközökön is lehet futtatni a linuxot ...

  Ez olyan, mint mondja: "lehet telepíteni a Windows a PC Vista". És az Android is Linux.

 8. TurocK: Ez olyan, mint mondja: "lehet telepíteni a Windows a PC Vista". És az Android is Linux.

  Ez ugyanaz a dolog, Android használja a Linux kernel, egyébként nem túl sok hasonlítanak egymásra az asztalon egy telefon próbál telepíteni a Linux az Android, és mi jön ki.
  A száj egyszerű.

 9. György:
  ott van a lehetőség, hogy képes futtatni a Windows XP / 7 a telefont?

  Nem lehet közvetlenül futtatni a Windows x86 vagy x64 ARM architektúra, talán a segítségével egy emulátor.

 10. daniel:
  Meg tudod csinálni a tutorial Windows alkalmazások Android?

  Nem lehet futtatni a Windows alkalmazások Android nem is futtatható Linux alkalmazások módosítás nélkül.
  Meg kell szem előtt tartani, hogy beszélünk a különböző platformokon.
  8 Windows futtatható ARM, de anélkül, hogy néhány változtatást.

 11. TurocK - mondta

  Cristi-admin: Ez ugyanaz a dolog, amit próbál telepíteni a Linux az Android, és mi jön ki.
  A száj egyszerű.

  Ön zavaros "Linux" az Ubuntu, Kubuntu, Red Hat, vagy Linux disztribúció. Linux nem feltétlenül jelenti azt, Ubuntu. Android tulajdonképpen egy Linux disztribúció a mobiltelefonok.
  Egy gyors Google-keresés a "ubuntu wiki", majd a "android wiki" eredmények (idézetek vett wikipedia.org)
  - „Az Android Linux alapú operációs rendszer, elsősorban mobil eszközökhöz, például ARM processzorokat használó okostelefonokhoz és táblagépekhez”
  - "Az Ubuntu egy Linux alapú operációs rendszer [1] személyi számítógépekhez, szerverekhez és netbookokhoz"
  Android Linux és az Ubuntu, mint P.
  Ne keverje össze a LINUX-ot egy adott Linux-disztribúcióval. A Linux tartalmaz bármilyen terjesztést, amely a… LINUX-on alapul, doh

 12. Cristi-admin: A képes futtatni a Windows alkalmazásokat az Android nem is futtatható Linux alkalmazások módosítás nélkül.
  Meg kell szem előtt tartani, hogy beszélünk a különböző platformokon.
  8 Windows futtatható ARM, de anélkül, hogy néhány változtatást.

  Itt megyünk újra ... gica contra
  A kerneltől…. Hosszú út vezet
  Megmondtam világosan, megpróbálja villog a uiesti a Linux a telefonon.
  Android teszi a dolgát nagyon különbözik a többi asztali disztribúció.
  Tehát regényét, azt hiszi, hogy mindent megtesz a szájában.
  Tudod, mi a különbség a kernel és az operációs rendszer cugrafica, modulok, a járművezetők.
  A kernel az alapja egy épület, nem élsz egy alapítvány, nem igaz?
  Vannak TV Linux nem jelenti azt, hogy telepíteni az Ubuntut, vagy Suse rájuk. És a Symbian a Linux kernel, de ezek a telefonok nem igazán fut Android.
  Kívül hagyjuk az elméletet, és nem valami, hogy a világnak, milyen éles feledd, nem csak a száját.

 13. TurocK: A zavaros "Linux" az Ubuntu, Kubuntu, Red Hat, vagy Linux disztribúció. Linux nem feltétlenül jelenti azt, Ubuntu. Android tulajdonképpen egy Linux disztribúció mobil mobile.La egy gyors google keresés a "ubuntu wiki", majd a "android wiki" eredmények (idézetek vett wikipedia.org)
  - „Az Android Linux alapú operációs rendszer, elsősorban mobil eszközökhöz, például ARM processzorokat használó okostelefonokhoz és táblagépekhez”
  - "Az Ubuntu egy Linux-alapú operációs rendszer [1] személyi számítógépekhez, szerverekhez és netbookokhoz" Az Android a Linux, és az Ubuntu is :P . Tévesszük össze a Linux egy speciális Linux disztribúció. Tartalmazza minden forgalmazási alapú Linux ... Linux, doh :D

  Mint én nem haragszom rád, akkor telepíteni Linux a telefonon.
  Addig kuss Noob-ule.
  Úgy hangzik, mintha soha nem alszik
  Én nem ülök a Wiki ellentmondani nekem, dolgozom naponta Linux, tudom, hogy lehet, és nem lehet tudni. Megtanultam kezelni ssh szerver nélkül GUI, csak parancsot.
  El sem tudod képzelni, hogy egy fejlesztő úgy működik, hogy a vezeték nélküli jobbra, ez egy módosított rom. Van egy csomó érzékelők, érintés mátrix, energiagazdálkodás, nem beszélve az építészeti maga Arm vs x86 / x64.
  Mindenki tudja, hogy beszél.
  Az embereknek szükségük van, hogy megértsék:
  Android része a Linux család.
  Android használja a Linux kernel.
  Android nem fut az asztalon.
  Ubuntu CentOS, Fedora, stb nem fut telefonok és tablettát módosítás nélkül vagy anélkül emulátor.
  Linux Windows nem oldalakon, ha Android fut ARM, más disztribúciók nem tehetem.
  Nem veszi figyelembe bizonyos Noob szar.

 14. Cristi válaszolsz a kérdésemre, hogy kérem?

 15. Corleone - mondta

  Cristi mondani, kérem, ha tud játszani flash nokia android ui c3-00, vagy valami más, mint a Symbian. Vagy hogyan látom a Nokia C3-00 az oktató, mert nem látnak. Én igényel Flash Player, és én neki nem tudom, mi a minimális követelményeket tudom telepíteni kell az Adobe Flash Player. Én csak kifüggesztett ez megjegyzést Nokia C3-00. Remélem, válaszol nekem, és nagyon szépen köszönöm. CIAO.

 16. Renault - mondta

  Lehet terelni urmatoru bemutató?

 17. TurocK - mondta

  Cristi-admin: Mint én nem haragszom rád, akkor telepíteni Linux a telefonon.
  Addig kuss Noob-ule.
  Úgy hangzik, mintha soha nem alszik

  Egyik a kezét, akkor sokkal "noob" (vagy sznob?), És nem tudom megérteni, egy írásos nyilatkozatot, vagy nem érti a román

  Cristi-admin: Én nem ülök a Wiki ellentmondani nekem, dolgozom naponta Linux, tudom, hogy lehet, és nem lehet tudni. Megtanultam kezelni ssh szerver nélkül GUI, csak parancsot.
  El sem tudod képzelni, hogy egy fejlesztő úgy működik, hogy a vezeték nélküli jobbra, ez egy módosított rom. Van egy csomó érzékelők, érintés mátrix, energiagazdálkodás, nem beszélve az építészeti maga Arm vs x86 / x64.

  Mit jelent mindez, amit mondtam?

  Cristi-admin: A szavak mindenki tudja.
  Az embereknek szükségük van, hogy megértsék:
  Android része a Linux család.
  Android használja a Linux kernel.

  Nos, és azt, amit mondtam? Android is Linux. Ha a "Android Linux része a család" nem jelenti azt, hogy még mindig a Linux? Azt mondtam, "elosztás", mert minden, amit gondoltam, származik Linux (azaz a módosított Linux különösen a mobil), így ez mind a Linux, doh.

  Cristi-adminAndroid nem fut az asztalon.
  Ubuntu CentOS, Fedora, stb nem fut telefonok és tablettát módosítás nélkül vagy anélkül emulátor.
  Linux Windows nem oldalakon, ha Android fut ARM, más disztribúciók nem tehetem.
  Nem veszi figyelembe bizonyos Noob szar.

  Hol a fenébe írnám (vagy legalábbis azt sejtetném), hogy az Android normál PC-ken fut, vagy hogy az Ubuntu és más Linux disztribúciók natívan futnak telefonokon / táblagépeken? Miért próbálja újra elterelni a vitát? Nem tudsz normálisan kommunikálni önmagaddal, vagy mindig felkerül a térképre és ellentmondanak? Legalább próbáld meg megfelelően elolvasni a megjegyzéseket és megérteni őket, igaz ...

 18. Costelina - mondta

  turock szintű ismerete akkor is, ha már nem kell, hogy így legyen agresszív
  helyszínen, hogy megtudjuk, igaz?
  Akkor lehet több udvarias (nem a személyes)

 19. TurocK: Ez olyan, mint mondja: "lehet telepíteni a Windows a PC Vista". És az Android is Linux.

  Magyarázza meg, mit jelent itt? Vagy én nem értem a jelentését, vagy nem kifejezett magad helyesen.

 20. vlad1:
  Kérem, mondja el, miért nem megy a tutoeialele Sopcast android, és ezt a listát TV-műsorok. köszönöm

  Hivatalos:
  Sopcast szerver nem lehet ellenőrizni, senki sem tudja, hogy ez miért történik, problémák a forgalom.
  Nem hivatalosan:
  Van nyomás, szerzői jog megsértése, kábeltévé társaságok, hogy a díj az online hozzáférést a TV-t. Ki fizet, ha tv online ingyen Sopcast. Sopcast = veszély. Mi egy demokráciában, fizetünk mindent. Nézni a tévében, tudja hirdetési online TV szolgáltatást indított a nagyvállalatok. Lobby, lobby, lobby.

 21. TurocK - mondta

  Costelina:
  turock szintű ismerete akkor is, ha már nem kell, hogy így legyen agresszív
  helyszínen, hogy megtudjuk, igaz?
  Akkor lehet több udvarias (nem a személyes)

  Kezdek "agresszió".

  Cristi-admin: Magyarázd el nekem, mit jelent itt? Vagy én nem értem a jelentését, vagy nem kifejezett magad helyesen.

  A bemutató mondtál valamit, mint a "hogyan kell telepíteni a Linux Android okostelefonok", és azt, hogy már figyelmeztették (több közvetett módon, a párhuzamos Windows), hogy az Android maga minden Linux .
  Talán (és ez természetesen akarta) szeretett volna mondani valamit, mint a "hogyan kell telepíteni a Linux az asztali az Android". Elég ostoba, hogy azt mondják, hogy a Linux telepítéséhez az Android, és mindaddig, amíg Android Linux.
  Ez az, amit azt jelentette: "Ez olyan, mintha azt" telepíthető a Windows PC-n a Vista ". És az Android is Linux, mobil eszközök, mint például a szilárd telefon, tabletta, stb.

 22. Super munkát, bravo.Ar jó lenne, ha csinál egy tutorial, hogyan BackTrack.Despre működik, és mit lehet face.In demonstrációs célokra természetesen! Gratulálunk és multulmesc, amit csinálsz.

 23. TurocK: Kezdek "agresszió".

  A bemutató mondtál valamit, mint a "hogyan kell telepíteni a Linux Android okostelefonok", és azt, hogy már figyelmeztették (több közvetett módon, a párhuzamos Windows), hogy az Android maga minden Linux . Talán (és természetesen, amit akart), akkor jelent valamit, mint a "hogyan kell telepíteni a Linux az asztali az Android". Elég ostoba, hogy azt mondják, hogy a Linux telepítéséhez az Android, és mindaddig, amíg az Android aggódik amiatt, hogy Linux.La "Ez olyan, mintha azt" telepíthető a Windows PC-n a Vista ". És az Android is Linux, mobil eszközök, mint például a szilárd telefon, tabletta, stb.

  Az a könnyedség, amellyel azt mondod, hogy "az Android is Linux", bármely Android-fejlesztőt (nem engem) ki tud ugrani, abban a kontextusban, amelyben az Android az ARM-hez készült, a Linux pedig az x86 / x64-hez készült.
  Csak egy noob képes…
  Így közhely, amit társítani az Android a Windows, és utalt rá, hogy valami normális, mint telepíteni a Windows Vista-alapú PC.
  Én mérges, amikor látom, hogy milyen könnyen kiadja egy fantasztikus szavakkal, anélkül, hogy megy keresztül, hogy az agy (közvetlen hajtás / száj, milyen DMA, nem haladnak a processzor (IOP))
  Hogyan lehet társítani a Windows platform az Android és a Linux desktop disztribúció.
  A bemutatóból meg kell érteni, hogy ez nem könnyű, de néhány erőfeszítéssel valamit megtehetsz, nem stabil, de mégis valami…
  Te vagy a színészek, hogy az akciófilmek, hogy menjen át minden hálózatban, szünet adatbázis (FBI, CIA, rendőrség, NSA, NASA, kormányzat) stop / be lámpa, hall telefonok, stb, minden másodpercben.
  Beszéljünk valami másról ... Elegem van a filmekből!

 24. TurocK - mondta

  "Az a könnyedség, amellyel azt mondod," a Linux és az Android az egész. " Azt mondom, nagyon egyszerű, hogy azért, mert van. Android is Linux. Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni.
  Végül, te vagy az, aki ad leckét ezen az oldalon, de én nem.
  Ki akarja érteni (szauna u): Android egy Linux "alkalmas" a mobil eszközök ARM processzor. Szóval hogyan lehet alkalmazkodni, és a Windows 8 és (néhány) tabletta ARM processzor.
  Ha úgy gondolja, az elv a 8 futó Windows ARM nem fogja figyelembe venni a Windows, nem igaz? Mivel azt mondod, hogy "semmi sem az Android Linux, PT. hogy van, hogy fut ARM "
  Keserűséget. Nehéz beismerni, ha tévedsz, de csak túlreagálja.

 25. TurocK:
  "Az a könnyedség, amellyel azt mondod," a Linux és az Android az egész. " Azt mondom, nagyon egyszerű, hogy azért, mert van. Android is Linux. Nem tudom, miért olyan nehéz crezut.In Végül, te vagy az, aki ad leckét ezen az oldalon, de nem eu.Pentru, aki meg akarja érteni (szauna u): Android egy Linux "alkalmas" a mobil eszközök ARM processzor . Szóval hogyan lehet alkalmazkodni, és a Windows 8 és (néhány) tabletta processzor elve ARM.Dacă gondolja, hogy a 8 futó Windows ARM nem fogja figyelembe venni a Windows, nem igaz? Mivel azt mondod, hogy "semmi sem az Android Linux, PT. nem ő fut ARM "keserűséget. Nehéz beismerni, ha tévedsz, de csak túlreagálja.

  És a noob belőled a felszínen.
  A Windows 8 nincs "adaptálva" az ARM-hez, 0-ból van építve az arm és az x86 / x64 számára, nem lehet valamit adaptálni egy másik architektúrához, új kódot kell írni egy másik architektúrához.
  Android még ha fut a Linux kernel, és nem tekinthető a Linux telepíthető x86 / x64 ahogy van, és fordítva a distrubutiile Linux PC. Fut az Android egy virtuális környezetben, Dalvik cache.
  Ne felejtsük el, hogy elhagyta a gondolat, hogy az Android mellett más disztró által, olyan, mint egy Windows * A Windows Vista mellett.
  Nem tudom, mi a válasz?

  • Elena - mondta

   Linux kernel

   Android áll a kernel alapú Linux kernel hosszú távú támogatás (LTS) ág. Mivel a január 2014, jelenlegi Android verzió épül a Linux kernel vagy későbbi 3.4 [91], de az adott kernel verziószám függ az aktuális Android készüléket, és chipset. [92] [93] [94] Android használják a különböző kernelek óta az első 2.6.25. [37]

   Az Android Linux kernelében a Google további architektúra-változtatásokat hajt végre a tipikus Linux kernel fejlesztési cikluson kívül. [95] Bizonyos funkciókat, amelyeket a Google visszaváltott a Linux kerneljébe, nevezetesen a „wakelocks” nevű energiagazdálkodási funkciót, a fővonal kernelm fejlesztői elutasították, részben azért, mert úgy vélték, hogy a Google nem szándékozik fenntartani saját kódját. [96] [97] [98] A Google 2010 áprilisában bejelentette, hogy két alkalmazottat alkalmaznak a Linux kernel közösségével való együttműködésre [99], de Greg Kroah-Hartman, a stabil ág jelenlegi Linux kern karbantartója 2010 decemberében kijelentette, hogy aggódik amiatt, hogy a Google nincs tovább próbálják elérni, hogy kódváltozásaik bekerüljenek a mainstream Linuxba. [97] A Google Android egyes fejlesztői arra utaltak, hogy „az Android csapat elege lett a folyamatból”, mivel kis csapat volt, és sürgősebb munkájuk volt az Androidon. [100]

   2011 augusztusában Linus Torvalds azt mondta, hogy "végül az Android és a Linux visszatér egy közös kernelhez, de valószínűleg négy-öt évig nem fog megtörténni." [101] Greg Kroah-Hartman 2011 decemberében bejelentette az Android Mainlining Project elindítását, amelynek célja, hogy néhány Android-illesztőprogramot, javítást és funkciót visszahelyezzen a Linux kernelébe, a Linux 3.3-tól kezdődően. [102] A Linux az autosleep és a wakelock képességeket belefoglalta a 3.5-es kernbe, sok korábbi egyesülési kísérlet után. Az interfészek ugyanazok, de az upstream Linux implementáció két különböző felfüggesztési módot tesz lehetővé: a memóriába (a hagyományos felfüggesztés, amelyet az Android használ), és a lemezre (hibernálás, ahogy az az asztalon ismert). [103] A Google egy nyilvános kódtárat tart fenn, amely kísérleti munkájukat tartalmazza az Android legújabb stabil Linux verzióinak megalapozására. [104] [105]

   A flash tároló az Android készülékek van osztva több partícióra, például a / rendszer maga az operációs rendszer, és / adatok felhasználói adatok és alkalmazások telepítéséhez. [106] Szemben az asztali Linux, Android készülékek tulajdonosai nem adott root hozzáférést és érzékeny, hogy az operációs rendszer partíció Mint például a / system csak olvasható. A root hozzáférést kihasználva biztonságát címen szerezhetők hibák Android, amelyet gyakran használnak a nyílt forráskódú közösség, hogy fokozza a képességeit eszközök [107], hanem a rosszindulatú személyek telepíteni a vírusok és a rosszindulatú szoftverek. [108]

   Az Android Linux alapú disztribúció a Linux Foundation [109], a Google nyílt forráskódú vezetője, Chris DiBona [110] és számos újságíró szerint. [111] [112] Mások, például a Google mérnöke, Patrick Brady szerint az Android nem a Linux a hagyományos Unix-szerű Linux disztribúciós értelemben; Az Android nem tartalmazza a GNU C könyvtárat és néhány más, általában a Linux disztribúcióban található összetevőt. [113]

 26. Alexandru - mondta

  Maine tűnik 8 ablakok teljes

 27. Costel - mondta

  telepítése és wifiway 3.4? lenne nagyszerű

 28. Costel - mondta

  megválaszolatlan kérdés ...

 29. Andrei - mondta

  Hogyan adja át a felbontást, hogy én nem vagyok ki

 30. Cosmin - mondta

  Mert ezzel meg kell root telefon?

 31. Julian V - mondta

  Nem kezdem a telepítést ... Nem tudom miért, tudnál segíteni? Van egy képernyőképem is ...

 32. florin - mondta

  Hazamegy, és bezárja linux linux telepítő tűnik sajnos megállt

 33. florin - mondta

  Nagyon szép! És rajongok mindenért, ami az IT&C-hez (komponens videokártyákhoz) kapcsolódik, amit értesz :)) A Windows 7-et futtattam egy általam készített képpel! 😀 Sok szerencsét videotutorial.ro

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.