Hogyan kell telepíteni az Ubuntu Linux kodekek filmnézéshez - video bemutató

Bemutatjuk az előző tutorial, hogy Totem Player Ubuntu Linux jön telepítve van és készen áll a munkára, de mit tegyünk, ha azt akarjuk, hogy játsszon video formátumban. Avi, és látom, hogy ő nem hajlandó játszani, eze? ?

Igen, kitalálta, ma kodekekről fogunk beszélni !!! Sokszor, amikor különféle videofájlokat szeretne lejátszani, és úgy találja, hogy nem működnek, valószínűleg átgondolja az okot. Nos, az egyetlen ok az, hogy nincs meg a szükséges kodekek ahhoz, hogy lejátsszák ezt a videoformátumot. Egyes országokban, vagy pontosabban a kodekek használata tilos! Miért? Az egyszerű tény miatt, hogy a legtöbb kodeket különféle vállalatok szabadalmazzák és fejlesztették ki, és ezek használatához fizetnie kell. Mivel az Ubuntu nagyon népszerű és széles körben elterjedt Linux disztribúció mindenki számára, annak érdekében, hogy elkerüljük a lehetséges konfliktusokat néhány olyan országgal, ahol licenc nélkül vagy fizetés nélkül tilos a kodekek használata, úgy döntöttek, hogy az Ubuntu Linuxnak nem kell kodekeket tartalmaznia a telepítőcsomagot, de azok számára, akik olyan országokban élnek, ahol a kodekek használata nem tiltott, hogy nagyon egyszerűen és könnyen telepítsék a kodekek csomagjait. Hogyan? nagyon egyszerű, elkészült egy "Repository" (raktár, ahol a különféle alkalmazások, szoftverek, könyvtárak fájljait és forrásait tárolják), ahol őrzik, és minden felhasználónak meg kell tennie, hogy rendelkezzen velük, hogy egy parancssort adjon meg a " Az „Enter” terminál „nyomja meg” az Enter billentyűt, írja be a jelszót, és várja meg, amíg hozzáadják és letöltik.

Ezekkel a codec is megtekintheti és eredeti titkosított DVD-k (vásárolt vagy bérelt) nem csinál semmi különöset

De nézzük jobb nézni ezt a videót bemutató

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (124)

    • manu: Elegem ubuntu nem tutorialu descpre, hogyan lehet pénzt az Ön weboldalán  

      Szóval receptet akarsz, igaz? :) A recept: stabil ismeretek a területen, komolyság, kitartás, eredetiség, ambíció.
      Hűtőbe kis adagokban a. megelőzése mérgezés.

    • manu: Elegem ubuntu nem tutorialu descpre, hogyan lehet pénzt az Ön weboldalán  

      Nem tetszik, ne nézd, csak nem? Oktatóanyagok, hogy nem foglalkozik veled, nem csak meglátogatja az oldalt! Keressen pénzt online nehéz, nem, mint gondolná! Feliratkozás a szavait Ionel nincs recept valami

  • adrian apa egyszerűen nem engedi látni az utat bemutató volt, jobb, ha magas volt, hogy Grage látni gyönyörű, és nem számít, hogy hol volt, nettó számok

    • GepetoAdrian apja egyszerűen nem engedi látni az utat bemutató volt, jobb, ha magas volt, hogy Grage látni gyönyörű, és nem számít, hogy hol volt, nettó számok  

      Lehetetlen nem lehet nézni, hogy streaming tutorilul nem kell várni betölteni a böngésző cache, futtatja az első a második, ahol akarsz!

  • Független oktatóprogramok jó, de még jobb lenne, ha valahogy sikerült, hogy kevesebb galgara. ez a bemutató össze 8 min max 2 3 néhány perc alatt. Oktatóanyagok, hogy elviszi egy órát, őszintén nincs türelmem nézni a tutorial. A véleményem az lenne, hogy egy kis bemutató lehet konkrétan és megoldani kérdéseket megjegyzéseket itt. Nem hiszem, hogy ez az, ahol a megjegyzés, és elnézést kérek. Tovább nőtt, és remélem, hogy figyelembe kell venni, és amit mondtam, köszönöm.
    PS kérjük, mondja meg nekem, hol van a hely a hozzászólásokkal, hogy nem tudom kezelni az Ön webhelyét. Nagyon nehéz, talán készíts egy bemutatót róla :) siker, bui bui ...

    • Doru: Független, de jó oktató még jobb lenne, ha valahogy sikerült, hogy kevesebb galgara. ez a bemutató össze 8 min max 2 3 néhány perc alatt. Oktatóanyagok, hogy elviszi egy órát, őszintén nincs türelmem nézni a tutorial. A véleményem az lenne, hogy egy kis bemutató lehet konkrétan és megoldani kérdéseket megjegyzéseket itt. Nem hiszem, hogy ez az, ahol a megjegyzés, és elnézést kérek. Tovább nőtt, és remélem, hogy figyelembe kell venni, és amit mondtam, köszönöm.
      PS kérem, mondja meg, hol van a hely, hogy commenturi ilyesmi, hogy sem a honlap nem boldogulnak elég nehéz, lehet, hogy a bemutató a, hogy a siker, Bui építkezé ...  

      "gargle" (mert ez az, amit írtál ... valószínűleg gargle volt), ezeket magyarázatoknak nevezzük, amelyek különösen a Linux új felhasználói számára szükségesek. Nagyon egyszerűen nem mondhattam semmit, csak megmutathattam. Az emberek ezért nem tudják, hogyan kell a számítógépet megfelelően használni, mert nem ismerik teljesen az operációs rendszert és annak alapjait. Nem fontos, hogy csak tudjuk, hogyan kell csinálni, gondolkodnunk kell egy kicsit és logikusan, hogy nem mi vagyunk robotok, hogy pontosan azt csináljuk, amit valaki más mond. Az embereknek tudniuk kell, mi az a kodek, mire használják, honnan származik, miért nem telepítik ezeket a kodekeket semmilyen rendszerre, mit jelentenek és mi az a "tárhely".

      Ha nem lenne tárt fel, és kifejtette, ezek közül bármelyik tanultál mechanikusan és csak megtanulta, hogyan kell csinálni, és mit ne tegyünk úgy, és nem másként.

      Lehet, hogy azok a YouTube oktatóanyagok jobbak, amelyekben végrehajtható felbontással készítesz egy oktatóanyagot, minden pixelesnek tűnik ... egy szikladalt helyez a háttérben, megnyitja a jegyzettömböt, elkezdi szöveget írni, és dörzsöli a szemét megpróbálta megfejteni, hogy mit írt apró betűtípusokkal a szövegfájlban.

      Megvan a szabványok és elveink, aki azt akarja, 2 peri oktatóprogramok és hamis címet, hogy adja meg a YouTube-on!

      • Adrian:
        "Galgara" (mert azt írta, hogy valószínűleg gargarizál ...), amelyek magyarázatok szükségesek, különösen a felhasználók, akik új Linux. Egyszerűen szólva, és csak néz. Hogy az emberek nem tudják, hogyan kell használni a PC, amely nem teljesen érti az operációs rendszert és annak alapjait. Fontos, hogy tudja, mit kell tenni, meg kell gondolni, és kevesebb logika, hogy nem vagyunk robotok, hogy pontosan mit mond a másik! Az embereknek tudniuk kell, mi az a codec, hogyan kell használni, hogy tart, miért nem jön telepíthető bármelyik rendszerben ezeket a kodekeket, hogy mit jelent, és milyen a "Repository"Ha nem lenne tárt fel, és kifejtette, ezek közül bármelyik tanultál mechanikusan és csak megtanulta, hogyan kell csinálni, és mit nem, hogy ezt, és nem altfel.Poate neked azok legjobb útmutatók a YouTube-on, ahol az egyik egy tutorial pocsék felbontás, mindent, amit látni pixelizat ... hogy egy rock dal a háttérben nyitott jegyzettömböt, és írjuk be szöveget, és dörzsölje meg a szemét feszülten hogy kitaláljuk, mit ír apró betűtípusok a fájlban szövegben.

        Megvan a szabványok és elveink, aki azt akarja, 2 peri oktatóprogramok és hamis címet, hogy adja meg a YouTube-on!  

        Tévedtem a "galgara" -val, köszönöm a figyelmeztetést. Nem vagyok nagy blogger vagy kritikus, csak mondtam ki a véleményem, és azt hiszem, félreértettem. Amit értem, hogy nagyon sok állásidő, próba és más dolog van, amelyeknek nincs helye (nem csak az oktatóprogramról beszélek). Attól, amit észrevesz, hogy tehetséges emberek csapata vagy, kicsit szerkesztheti a filmet (pl .: a telepítéssel megvághatja az elveszített időt, és a következő dadogás (zárjuk be, és ne zárja be az ablakot)) http://www.lynda.com Azt hiszem, segíthet.
        Köszönöm, hogy időt.
        BAFTA.

        • Doru:
          Tévedtem a "galgara" Kösz a figyelmeztetést. Van egy nagy blogger, vagy kritikus mondtam, hogy mit és azt hiszem, félreértették. Ez alatt azt értem, hogy nagyon rég halott, próbák és a dolgok, akik nem tartoznak (nem csak azt jelenti, itt). Abból, amit látok egy csapat, amely képes az emberek, lehet szerkeszteni egy kis filmet (pl. telepítés lehetne csökkenteni az időt, és a dadogás Next (nem zár be az ablak bezárásához)) levonható az a szemét http://www.lynda.com Azt hiszem, segíthet.
          Köszönöm, hogy időt.
          BAFTA.  

          Képesek vagyunk és meg tudjuk csinálni azt, ami a Lynda.com webhelyen található, de felejtsünk el egy szempontot !!! Ezek az oktatóprogramok költségesek !!! Nem akar sokat ingyen? Ha egyáltalán nem tennénk útmutatásokat, jobb lett volna. Rendben, úgy fogjuk csinálni, mint a lynda.com webhelyén, de nézzük meg, mennyire készen állsz arra, hogy kiszedjék a pénzt a zsebükből ... mit mondasz?

          Aaaa, nem ... ingyen akarta, igaz?

          Miért van az, hogy az emberek annyira tudatlanok és így nagyobb, ha azt állítják, hogy ingyen? Van az a benyomása, hogy minden, amit megérdemel, és valaki, hogy szuper profi Önnek semmit?

          Arra kérlek benneteket, hogy nem, és oktatóanyagok, így még dadogott, mint a miénk, hogy milyen jó vagy benne, benne vagy?

          Nem irányítja minden bemutató, és nem akarom ezt! Mi olyan emberek, mint te, azt akarjuk, hogy olyan merev televízió leolvasott teleprompter és ha azonnali már nem nyújthatnak be híreket. Hidd el nekem, hogy mit teszünk, sokkal nehezebb, mint azok a TV-ben! Nem rendező, nem lehet szerkeszteni, minden spontán, nem ülni a lapok olvasni őket, mindannyian a fejedben.

          Mi safim normális emberek közelebb a látogatók az egyszerű tény, hogy egyszerű, természetes áramlása ne útmutatók.

    • Doru: Független, de jó oktató még jobb lenne, ha valahogy sikerült, hogy kevesebb galgara. ez a bemutató össze 8 min max 2 3 néhány perc alatt. Oktatóanyagok, hogy elviszi egy órát, őszintén nincs türelmem nézni a tutorial. A véleményem az lenne, hogy egy kis bemutató lehet konkrétan és megoldani kérdéseket megjegyzéseket itt. Nem hiszem, hogy ez az, ahol a megjegyzés, és elnézést kérek. Tovább nőtt, és remélem, hogy figyelembe kell venni, és amit mondtam, köszönöm.

      A részletek hosszú finca fontos, és azt is tudjuk, hogy Adrian, Cristi, Boby és swing arra törekedjünk, hogy a rövid ismertetők, de ez attól függ, hogy a téma, ubuntu új, és ez ad részletes, nem nézel csúnya az Ön, vagy ahogy hívják, és így azt mondják, hogy csúnya, és nem jó (ahogy mondod.) Nem használok ubuntu van egy PC Finca túl erős így lesz, hogy tesztelje az új operációs rendszer, és ha van egy új PC Ubuntu táskám! Tehát nem idegesek, de a tudat, hogy Adrian megpróbált nekem, hogy kevés, és mennyit több a részletesebb nagyobb!
      PS kérem, mondja meg, hol van a hely, hogy commenturi ilyesmi, hogy sem a honlap nem boldogulnak elég nehéz, lehet, hogy a bemutató a, hogy a siker, Bui építkezé ...  

      Doru: Független, de jó oktató még jobb lenne, ha valahogy sikerült, hogy kevesebb galgara. ez a bemutató össze 8 min max 2 3 néhány perc alatt. Oktatóanyagok, hogy elviszi egy órát, őszintén nincs türelmem nézni a tutorial. A véleményem az lenne, hogy egy kis bemutató lehet konkrétan és megoldani kérdéseket megjegyzéseket itt. Nem hiszem, hogy ez az, ahol a megjegyzés, és elnézést kérek. Tovább nőtt, és remélem, hogy figyelembe kell venni, és amit mondtam, köszönöm.
      PS kérem, mondja meg, hol van a hely, hogy commenturi ilyesmi, hogy sem a honlap nem boldogulnak elég nehéz, lehet, hogy a bemutató a, hogy a siker, Bui építkezé ...  

      Adrian megpróbálta az oktatóanyagokat a lehető legkisebbekké és objektívebbé tenni, fontos részletekkel !!! Ha a nézők nem adnának további részleteket, azt mondanák, hogy ez nem jó semmire, mondjuk, hogy látom, és ez nem igaz, tapasztalatra és türelemre van szükség ahhoz, hogy valami helyes legyen, és valami újat kiderítsen, nem használom az ubuntu finca Nincs nagy teljesítményű számítógépem, és ha adnak nekem egy új ubuntu PC-t, ideges vagyok, de ez olyan, mint egy lázadás, hogy azt mondjam, amit mondtál, egy lázadás, amelyet Adrian mutat nekünk, és nehéz időt ad nekünk. mindenkinek, tisztelnie kell őt, és nem csak őt, a Videotutorial.ro csapat mindenkit, minden tiszteletet tőlem !!!! JOGOK ADRIÁNAM?

      • Adrian: Miért törölt a postán? Csináltam valamit rosszul, vagy én nem értem?
        Törli, anélkül, hogy még miért is mondaná Igen ...
        BOGDAN: Az Ubuntu 2004 óta működik, vagyis 5 éves ... nem olyan új. Az Ubuntu az 1997 óta létező GNOME grafikus felületet használja, így ...
        Az Ubuntu: 256 MB RAM (ajánlott 512)
        2GB merevlemez-terület (Azt javaslom legalább 4GB)
        500Mhz proc (ajánljuk 1Ghz)
        128 videokártya RAM.
        Megy a gyengébb konfiguráció nélküli GUI vagy asztali környezetben, mint az XFCE, vagy mások, akik a minimális erőforrások felhasználása. sikeresen telepítette, különleges élmény, és ha úgy tetszik, hogy felfedezzék az ismeretlen meg fog lepődni, milyen erős lehet egy Linux disztribúció.
        PS Gotta kilép játékokat vagy érné be kevesebbel, (én nem játszani :)). BAFTA.

        • DoruAdrian: Miért törölt a postán? Csináltam valamit rosszul, vagy én nem értem?
          Törlése nélkül is mondja, miért? Igen ...
          BOGDAN: Ubuntu 2004 jelenti azt, hogy a kis 5 éve ... ez annyira új. Ubuntu a GNOME grafikus felület, hogy létezik olyan 1997 ...
          Az Ubuntu: 256 MB RAM (ajánlott 512)
          2GB merevlemez-terület (Azt javaslom legalább 4GB)
          500Mhz proc (ajánljuk 1Ghz)
          128 videokártya RAM.
          Megy a gyengébb konfiguráció nélküli GUI vagy asztali környezetben, mint az XFCE, vagy mások, akik a minimális erőforrások felhasználása. sikeresen telepítette, különleges élmény, és ha úgy tetszik, hogy felfedezzék az ismeretlen meg fog lepődni, milyen erős lehet egy Linux disztribúció.
          PS Gotta kilép játékokat vagy érné be kevesebbel, (én nem játszani :)). BAFTA.  

          Nos, tudnod kell, hogy én sem járok nagyon sokat, ritkábban van egy San Andreas, amikor nem tudom, mit kell tennem, és miután unatkozom a San Andreas-ra, eltávolítom és eltetem Contert, vannak olyan kis játékok, amelyek nem igényelnek túl sokat, mint például az NSF Carbon. vagy másokat, amelyeket még nem telepítettem a számítógépre, hanem sok programot egyszerre helyeztem el, például: írott-nero és cdburnerxp, zene-vlc, winap, kmplayer, mplayer, net-mozila, google króm, opera stb. tehát egy célból több programot teszek fel, és sok kérdést teszek fel, és megszoktam a Windows-t és ezeket a programokat, és nem változtatom állandóan az ubuntu-ot ezen a számítógépen, mint például ........, bár a megadott programok közül csökkent csak a lényeges elemeket hagyja, és ha lenne új ubuntu számítógépem, akkor betennék, és egyébként nem teszek bele újabb operációs rendszert, mint például a Windows, mint a Linux, nem teszek semmit, ezen a nyáron körülbelül 11 operációs rendszert helyeztem be, és meguntam a laptopomat. , Meghatározzam, hogy 1 GB memóriam van, HDD 112 GB-os, és vásárlásom óta kb. 4 éves, még mindig problémája van a dvd-rwar-nal, már nem megy csak a CD-t olvasni, csak a DVD-t, és újabb, amit többet nem akar DVD-k írására, és mielőtt sok DVD-t készítettem, találtam egy DVD-t, így egyáltalán nem égettem meg, hanem olvasta a DVD-t és a CD-t, mondtam, hogy tedd így, de nem illik, és nem hagyhattam volna arc nélkül , laptopom a Packard Bell, a csere DVD-r olyan fiú volt, aki eltörte az alaplapját, és alkatrészeit eladta, és ez a laptop Acer volt, és nem felel meg az arcának, most te rájössz, milyen fáradt ez a laptop !!!

  • Most, néhány hét ubunt használat után, meg vagyok győződve arról, hogy az nem emelkedik az ablakok magasságába. Úgy tűnik, hogy semmi sem működik rajta ... küzdenie kell valami tennivalóval, például egy szoftver telepítésével, amíg meg nem találja a debian fájlt a neten, vagy általában nem találja meg, és letölt egy tar.gz2 archívumot, és nem tudod, mit kell ezzel csinálni, és sok más problémát. A stabilitás és a biztonság szempontjából ez sokkal több, mint a Windows, de a fiúknak még meg kell dolgozniuk annak érdekében, hogy felhasználóbarátabbá váljanak, még akkor is, ha azt mondják.
    Jobb lesz, útmutatók a Windows, mert lefogadom, hogy egy normál felhasználó nem adja fel a helyén özvegy, aki elintézte programok használt linux hogy zavarlak fcai valamit.

    • marian: Most néhány hét után a használó Ubuntu Meggyőződésem, hogy nem élnek fel a Windows. Ha semmi nem megy rajta ... ha kell a fáradságot, hogy bármit ... pl fájl telepítése debian szoftver megtalálni a neten, vagy nem gyakran talál és letölt egy archívumot, és nem tudom, mit tar.gz2 csinálni, és sok más probléma. A szempontból a stabilitás és a biztonság sokkal több, mint a Windows, de a srácok kell dolgozni rajta, hogy még inkább felhasználóbarát, még akkor is, ha azt mondják, hogy ez
      Jobb, ha oktatóanyagokat készít a Windowsról, mert fogadok, hogy egy normál felhasználó nem adná fel özvegyeit, amelyeket ő rendezett, és olyan programokkal, amelyekhez hozzászokott egy linuxhoz, hogy Ön küzd valamit, és mindent meglehetősen furcsanak talál. ...

    • marian: Most néhány hét után a használó Ubuntu Meggyőződésem, hogy nem élnek fel a Windows. Ha semmi nem megy rajta ... ha kell a fáradságot, hogy bármit ... pl fájl telepítése debian szoftver megtalálni a neten, vagy nem gyakran talál és letölt egy archívumot, és nem tudom, mit tar.gz2 csinálni, és sok más probléma. A szempontból a stabilitás és a biztonság sokkal több, mint a Windows, de a srácok kell dolgozni rajta, hogy még inkább felhasználóbarát, még akkor is, ha azt mondják, hogy ez
      Jobb lesz, útmutatók a Windows, mert lefogadom, hogy egy normál felhasználó nem adja fel a helyén özvegy, aki elintézte programok használt linux hogy zavarlak fcai valamit.  

      Mondd el és én, amikor először tegye a kezét a számítógép, tudod, hogy tegyen meg mindent egyszerre, megtanultuk semmit?
      Nos, ez a Linux, egy új kezdet, akkor érthető, hogy nehéz az első, amíg tanítani hangulatokat, chitibusurile rendszerek akkor minden rendben lesz könnyű és egyszerű!

      A Windows rendszeren már az elsőtől kezdve „játszani” a regiszterekkel, vagy tudta, hol szerezze be őket, tudta az összes létező trükköt és alkalmazást?

      Még windows nem könnyű, ahogy mondod! Ha akarsz valamit, és nem tudom, mit és hogyan a szoftver neve, mi? Keresés a Google ugye? Tehát a Linux is! Majd meglátod, milyen egyszerű, hogy az tar.gz2, hozok azt a részét, de ismétlem

      Linux nem Windows!

      Van, hogy türelemmel és szeretsz olvasni! Majd jönnek, ha ez lesz az otthonunk, és szűrő szabályozza vagy ellenőrzi a forgalom, hogy ne hagyja abba, és letöltés torrents, aztán majd meglátjuk, mit fogsz csinálni? Én mondom neked, menj vissza Linux!

      • Adrian:
        Mondd el és én, amikor először tegye a kezét a számítógép, tudod, hogy tegyen meg mindent egyszerre, megtanultuk semmit?
        Nos, ez a Linux, egy új kezdet, akkor érthető, hogy nehéz az első, amíg tanítani hangulatokat, chitibusurile rendszerek akkor minden rendben lesz könnyű és egyszerű!
        Windows először tudtam, hogy "játszani" a Registry, vagy tudja, hol kell kérni őket, tudod, hogy az összes trükköt és meglévő alkalmazásokat?Még windows nem könnyű, ahogy mondod! Ha akarsz valamit, és nem tudom, mit és hogyan a szoftver neve, mi? Keresés a Google ugye? Tehát a Linux is! Majd meglátod, milyen egyszerű, hogy az tar.gz2, hozok azt a részét, de ismétlemLinux nem Windows!Van, hogy türelemmel és szeretsz olvasni! Majd jönnek, ha ez lesz az otthonunk, és szűrő szabályozza vagy ellenőrzi a forgalom, hogy ne hagyja abba, és letöltés torrents, aztán majd meglátjuk, mit fogsz csinálni? Én mondom neked, menj vissza Linux!  

        Adrian egy kérdés, hol hazai vizsgálatok?

        • Alex:
          Adrian egy kérdés, hol hazai vizsgálatok?  

          Ha megnézi a hírt, látni fogja, hogy ellenőrzéseket végeznek, sokan pénzbírságot szabtak ki a csomópontokon való ülésért és a filmek, játékok, zene megosztásáért. Elég belépni egy központba, és fennáll annak a kockázata, hogy elfogy a számítógép, és kap egy nagy bírságot! Miért? Mivel a rendőrség elkezdte a neten maradni, írja be a részvényét, és szerezze meg az ip-jét, és figyelmeztetés nélkül felébred a rendőrség mellett az ajtón, és keresési igazolással rendelkezik rájuk. Ha az operációs rendszer licenc nélkül elkaplak, még jobban összetévesztheti! Franciaországban a felhasználói forgalmat már szűrték, és bárki is „halitot” tölt le, ezt a módszert más országokban is alkalmazták, és Romániában a lehető leghamarabb alkalmazzák. Hidd el nekem!

  • Adrian kérjük hosszú idő, amikor meg tudod csinálni a bemutató szentelt, és a kiskutya linux, szeretem, hogy a 100 eloszlása ​​és mega .. valami könnyű, egyszerű .. gyönyörű egy szót (véleményem szerint).

    • GyonyAdrian kérjük hosszú idő, amikor meg tudod csinálni a bemutató szentelt, és a kiskutya linux, szeretem, hogy a 100 eloszlása ​​és mega .. valami könnyű, egyszerű .. gyönyörű egy szót (véleményem szerint).  

      Van egy kis bemutató róla is, amelyet Dan kollégánk készített, írja be a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: kölyök linux, írja be és megtalálja az oktatóprogramot

  • Igen Cristi mi intinplat? Adrian Lai lettél rúgva? Kérem, adja meg a választ, hogy soha nem adott jelet hosszú kemény életet! Oktatóanyagok, ha hiányzik, nem olyan, mint a tiéd nem jó!

  • Igen, tudom, hogy sokan kérdezték Cristi! Kíváncsi vagyok, mi mást intinplat, nem tudja, mit kell csinálni? Próbálja meg, hogy a tutorial: Hogyan, hogy egy operációs rendszer! Ez nagyon jó tutorial róla, és nem a kalózkodás dió!! (Véleményem szerint)

    • AlexAdrian hogyan növelheti az ablak Virtual Box az Ubuntu? Egyik nem tudok! Én továbbra is a kis ablakot, és a legkisebb felbontás!  

      Miután instlezi OS Virtual Box

      Kattintson az Eszközök elemre, és válassza a Vendég-kiegészítések telepítése ...
      Ez felmászik egy ISO kép az asztalon (ha a virtuális rendszer Linux)
      Duplán kattintson rá
      A megnyíló ablakban kattintson duplán a fájlra autorun.sh
      A megjelenő ablakban kattintsunk a Futtatás terminálban vagy a Futtatás terminálban
      Meg fogja kérdezni a jelszó (felhasználói jelszó bot, az egyik, hogy jelentkezzen be Linux), majd kattintson az OK gombra
      Megnyílik egy ablak, amely várja a telepítést, és egy bizonyos ponton beírja az ablakot. Pres Return, hogy bezárja az ablakot ... (A visszatérés gomb Enter jelentése)
      Dai újraindítás, és íme, most már lehet növelni a virtuális ablak!

      Ha Windows virtuális operációs rendszerként, függetlenül attól, hogy mely lépések azonosak, elindítja a virtuális rendszert, kattintson az Eszközök, majd az Install Guest Additions ... elemre, és az ISO-kép csatolódik, és az automatikus futtatás automatikusan megjelenik, amikor belép CD-lemezt a meghajtóba, telepítse a következővel és kész.

      A virtuális ablak kibővítése érdekében minden telepített rendszerhez telepítenie kell a Telepítés a vendég kiegészítéseket telepítést ... még akkor is, ha a virtuális gépen mindegyikhez 2 Windows vagy 2 Linux disztribúciót telepít, ha ezeket szeretné, akkor meg kell tennie ezeket a lépéseket. Az ablak kibővítéséhez a virtuális rendszerrel, ezeket a lépéseket végrehajtva nem kell mindig megnyomnia a CTRL gombot az egér elengedéséhez!

      • Adrian:
        Miután instlezi OS Virtual BoxKattintson a fenti eszközökön, válassza az Install Guest Additions ...
        Ez felmászik egy ISO kép az asztalon (ha a virtuális rendszer Linux)
        Duplán kattintson rá
        A megnyíló ablakban kattintson duplán a fájlra autorun.sh
        A megjelenő ablakban kattintsunk a Futtatás terminálban vagy a Futtatás terminálban
        Meg fogja kérdezni a jelszó (felhasználói jelszó bot, az egyik, hogy jelentkezzen be Linux), majd kattintson az OK gombra
        Ez megnyit egy ablakot, és elvárják, hogy felszerel egy bizonyos ponton írni az ablak Pres Vissza az ablak bezárásához ... (vissza gomb nem Enter)
        Dai újraindítás, és íme, most már lehet növelni a virtuális ablak!
        Amennyiben a virtuális operációs rendszer a Windows, függetlenül attól, hogy a lépések ugyanazok, indítsa el a virtuális rendszer, akkor adja az eszközöket, majd kattintson a Telepítés gombra Guest Additions ... és ez csatold az ISO képmást, majd automatikusan megjelenik, amikor véget autorun CD A készülék telepítése mellett a következő és befejezni.Minden rendszer, amit telepített, hogy nagy virtuális ablak, telepíteni kell Install Guest Additions ... akkor is, ha mondjuk a Windows telepíti 2 2 oldalakon, vagy Linux minden egyes virtuális gép csinál ilyen lépéseket, ha növelni szeretné virtuális ablak rendszer, hogy ezek a lépések nem mindig nyomja meg a CTRL gombot, hogy engedje el az egeret!  

        Nagyon köszönöm Adrian! Most kezdjük el felfedezni Ubuntut: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.