Hogyan lehet pénzt a honlap a Google AdSense, a teremtés 1 hirdetések - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató fogunk beszélni a Google Adsense, ez egy program, a kiadók, kiadó egy vezető vagy rendszergazda egy oldalon több telek.

Adsense ellentéte Adwords, Adsense kiadó pénzt érkező adwords, ahol a hirdető fizet a hirdető az a személy vagy cég, amely támogatni kívánja a saját termék, a hirdető fizet a legtöbb időt termékek népszerűsítése.

Adsense segítsen nekünk, hogy pénzt a honlapunkon, különösen azokon a területeken, amelyek nem kihasználni a reklámok közvetlen szerződések adsense nem tekinthető első lehetőség mindig van más bevételi forrása az oldalon a.

Ahhoz, hogy a Adsense számla nagyon egyszerű, írni "adsense" a Google, az első eredmény, és akkor kap, hogy a számlára, a probléma az, hogy nem fogadható el olyan könnyen, meg kell egy honlapon, "érvényes" a Ha meg szeretné tekinteni a Google csapata.

Site "jelölt" lesz személyzettel tagja a Google AdSense, ha minden feltétel fogadható el, kivéve, ha ....

Miután belépünk a számlavezető felületet látjuk, hogy nincs hirdetés, hirdetések is, hogy új csatornákat is, és mindegyik ad jó vagy "párosítva" a csatorna jobb felügyelet jellege idővel, utalok a jövedelmezőség minden hirdetés.

Még mindig a csatorna tudjuk mely hirdetések tartani, és mit kell eltávolítani a web hirdetések, mi, hogy miután egy ideig a monitoring, a nyereségesség egy bejelentés is úgy döntött, néhány nap után még hét.

Hirdetések hozhatók létre, és testre szabható könnyen lehet választani méret, szín, betűtípus és a méret, stb testreszabási jobb csinálni, figyelembe véve a színek és betűtípusok, hogy van a honlapunkon.

Ez a bemutató az első egy sor video oktatóanyagokat a reklám, hogy megtanulják, hogyan kell pénzt keresni a minőségi tartalom, hogy mi van a helyszínen, ha minőségi tartalom nagyon nehéz lesz, hogy távolítsa el a pénzt, akkor a verseny internetes hirdetési vad és csak azok túléléshez komoly.

Siker.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cpu09 - mondta

  Jó .. Jó! Köszönjük!

  • BGGD - mondta

   Cpu09: Jó .. Jó! Köszönjük!

   Turoiale még soha nem csináltam sokáig, jó, hogy újra itt

   Lenne egy kérdésem, hogyan lehet, hogy a víruskereső? Finca a legjobb az Ön által, meg azt mondanám, hogy ez nehéz, nem tudjuk, de talán ez egy program, mint például ez a punci brawserul, hogy a HTML oldalak nem. ha tudsz adni nekem egy válasz, hogy miért, kérjük, több kristályok!

   • BGGD - mondta

    BGGD:
    Tettél sokáig turoiale is vissza, de ne vidd túlzásba a témával, kérjük finca nem mindenki, aki úgy néz ki, a videotutorial van pénz arra, hogy a weboldalak,
    Lenne egy kérdésem, hogyan lehet, hogy a víruskereső? Finca a legjobb az Ön által, meg azt mondanám, hogy ez nehéz, nem tudjuk, de talán ez egy program, mint például ez a punci brawserul, hogy a HTML oldalak nem. ha tudsz adni nekem egy válasz, hogy miért, kérjük, több kristályok!

    Azt elfelejtettem mondani, hogy nem csak a víruskereső: antispyware, antimawer, trójai stb. a kereskedelmi Aste antivirusurile!

    • BGGD:
     Tettél sokáig turoiale és vissza :)De nem kell túlzásba vinni ezt a témát, kérjük finca nem mindenki, aki úgy néz ki, a videotutorial van pénz arra, hogy a weboldalak,
     Lenne egy kérdésem, hogyan lehet, hogy a víruskereső? Finca a legjobb az Ön által, meg azt mondanám, hogy ez nehéz, nem tudjuk, de talán ez egy program, mint például ez a punci brawserul, hogy a HTML oldalak nem. ha tudsz adni nekem egy válasz, hogy miért, kérjük, több kristályok!

     BGGD:
     Azt elfelejtettem mondani, hogy nem csak a víruskereső: antispyware, antimawer, trójai stb. a kereskedelmi Aste antivirusurile!

     Önnek nem kell vásárolni a domain és a tárhely, meg tudja csinálni egy blogot a blogger, és nem kerül semmibe.
     Keressen pénzt a semmiből.
     A víruskereső nem tudom, mit mondjak, én egy vírus, és soha nem gondoltam, hogy az a tény, hogy szükség van rengeteg tapasztalattal csinál valamit, mint ez.

     • Cristi-admin: Önnek nem kell vásárolni a domain és a tárhely, meg tudja csinálni egy blogot a blogger, és nem kerül semmibe.
      Keressen pénzt a semmiből.
      A víruskereső nem tudom, mit mondjak, én egy vírus, és soha nem gondoltam, hogy az a tény, hogy szükség van rengeteg tapasztalattal csinál valamit, mint ez.

      BN, kösz, mint azt Miai

     • Citizen BGGD
      írsz kapcsolódnak a kérdést:
      "Hogyan érhetem el, hogy a víruskereső? finca a legjobb tetted "
      a probléma igen kényes ... ... Finca Finca write román nyelv ... Mert, érted?
      Nem között nincs kapcsolat kiterjedt és informatív inculturaă?

   • Eduard - mondta

    Ba BGGD :)))))
    Oh ... Hogyan antivírus, ha tudod, hogy ne írjon :))))))))

 2. BOGDÁN - mondta

  Insfirsit csinálsz, és a bemutató! Bravoo! Tudnál Baci oktatóanyagok antivírus? Azt hiszem, a legjobb vírusirtó egy csináld!

 3. Cristi (írok többet) örökre volt a probléma, telepítése után a Windows-.... általában nem változtat a vizsgálat, mert a Windows Micosoft, hanem azért, mert rosszul telepített és eltávolított programok, például a Windows Me eltörik mikor telepíteni egy programot, és játszani vele, amíg nem látom, hogy ez nem jó tudom eltávolítani uninstall, de cin Ő mailasa néhány kérdése a rendszeren keresztül 32 ezek a programok felhalmozódnak szemetet sistem32 ilyen szünetek ablakokat, és nem csak azért, mert programok, vírusok, stb. precizes nem minden, és ahol én akartam menni, mostanában látom, hogy nem igazán témákat oktató használó swing, ez nem az átlagos magas és az utóbbi időben elérte a magas szintet: az átmenetet a más operációs rendszert, mint az, amivel megtanultam a PC (uni totate még mindig nem ismerik a titkot Windows és a Linuxra való áttérésre, nem olyan rossz), weboldal készítés és reklámok rajta, ezentúl magasabb és javasoljuk, hogy továbbra is magas szinten, de a teendő, és hogy egyesítsék a kevésbé magas szinten, és mit mondtam ecetsav virtuális doboz Windows telepítése és kezdődik, hogy egy alapvető bemutató programok telepítése, mint a : Antivirus (Avira részben, hogy ezeket sal mondják telepítése után a bemutató előtt történt), akkor a játékosok (2 legjobb játékos), és így, hogy értem, hogy néhány példát a stabil programok ne távolítsa el őket is, és visszaállította amíg Omir ablakok és egy újabb, nem lenne elég jó, és én magam tárgya bemutató találtam aplexdc + + a sajtológép két dolog, amelyek lehetővé teszik, és azt mondják, hogy a Windows XP licenc, hogyan kössünk legyen nustiu de ha ez törvényes, hogy egy bemutató arról, hogy megtette a Windows Vista és 7 azzal, hogy a parancs, így a rövid bemutató 5 perc, mint amit a többi! Kérem, engedje meg játszani jó, ne érts félre dicsekedni okos, és megmondja, hogy mi a faceti.Tutorialele szeretem mint finca támaszkodnak komolyabb dolog: antivirusuri, engedélyek, weboldalak, nem hogy az Adrian és mások rossz, de a jaltai támaszkodnak lejátszó, játékok, szoftverek opereare más rendszerek, ezek jó és jobb! Jöjjön hagyja írtam sokat itt, tisztelet, amit csinálsz, és kívánok sok szerencsét, egészséget és minden! Köszönöm, hogy te!!

  • BGGDCristi (írok többet) örökre volt a probléma, telepítése után a Windows-.... általában nem változtat a vizsgálat, mert a Windows Micosoft, hanem azért, mert rosszul telepített és eltávolított programok, például a Windows Me eltörik mikor telepíteni egy programot, és játszani vele, amíg nem látom, hogy ez nem jó tudom eltávolítani uninstall, de cin Ő mailasa néhány kérdése a rendszeren keresztül 32 ezek a programok felhalmozódnak szemetet sistem32 így s ............

   Nem tudom, hány útmutatók láttad a honlapon, de elég ahhoz, hogy tudja, hogy szinte 300.
   Az oktató a különböző területeken, és hogy bárki, még ha kérdésekkel bonyolultabb, megcsináltuk egy egyszerű, érthető.
   Téma van egy csomó oktató, sajnos nincs annyi idő, az idő korlátozott, amellett, hogy van egy csomó dolog, kezelésével kapcsolatos szerveren (spam támadások DDoS, stb), a dolgok előttünk minden nap, ez nem látszik, de vannak esetek, hogy nem veszít több időt deka kell.
   Minden nap megpróbálunk javítani a látogatók tapasztalat videotutorial.ro, például ebben az végre egy új módszer a videó tartalom szállítás, az utolsó két oktató ezzel a módszerrel, a különbség nagyon nagy, mint az, hogy a múltban.
   Sok mindent nem lehet látni, néha dolgozunk 4 reggelig, hogy a dolgok jobban működnek, nem könnyű, hogy ezt a minőségű videó tartalmak szinte 6000 látogató naponta, ezek az oldalak már videókat trilulilu egy kis rossz minőségű, már HD minőségű video oktatóanyagokat tartó gyakran meghaladja 60 percre tőlünk ritkán látni bemutató alatt 25 percig tartani a minőséget.
   Mindezek a dolgok szükséges forrásokat, különösen az emberi erőforrások.
   Mi videotutorial.ro csapat tagjai úgy véljük, hogy a minőség nem a mennyiség a fontos, a bemutató perc 30 2 nap mögött dokumentáció, hogy egy puha egyik, a másik pedig, hogy azok alapos tutorial.
   Legyen c vettem szántás.
   Ennek kapcsán ablakok szünet egy idő után:
   Igaz, hogy egy idő után a Windows elég "piszkos" olyan programok, meg tudom csinálni "tiszta" a legfontosabb dolog az, hogy egy eredeti Windows, a Windows a dc helyszínek és torrentek nem stabil, az módosított és gyakran tartalmaznak kártékony.
   Ha szeretné, hogy "dörzsölni" VirtualBox szoftverrel tette, van egy oktató VirtualBox, így soha nem tönkre a fő operációs rendszer.
   Minden, hogy elkerüljék "szennyeződés" operációs rendszer használata Revo Uninstaller, hogy távolítsa el a szoftvert, van egy tutorial hozzá.
   Van sok szoftver bemutató, csak keresni a kategóriák legördülő és a keresőprogramok a helyszínen, vagy a Google Custom motoros, mind megtalálható a jobb oldalsáv, az első fel zászlaja alatt A fejléc és a második alatt az oldalsávon után ala fordító zászlók.

   • Cristi-admin:
    Nem tudom, hány útmutatók láttad a honlapon, de elég ahhoz, hogy tudja, hogy szinte 300.
    Az oktató a különböző területeken, és hogy bárki, még ha kérdésekkel bonyolultabb, megcsináltuk egy egyszerű, érthető.
    Téma van egy csomó oktató, sajnos nincs annyi idő, az idő korlátozott, amellett, hogy van egy csomó dolog, kezelésével kapcsolatos szerveren (spam támadások DDoS, stb), a dolgok előttünk minden nap, ez nem látszik, de vannak esetek, hogy nem veszít több időt deka kell.
    Minden nap megpróbálunk javítani a látogatók tapasztalat videotutorial.ro, például ebben az végre egy új módszer a videó tartalom szállítás, az utolsó két oktató ezzel a módszerrel, a különbség nagyon nagy, mint az, hogy a múltban.
    Sok mindent nem lehet látni, néha dolgozunk 4 reggelig, hogy a dolgok jobban működnek, nem könnyű, hogy ezt a minőségű videó tartalmak szinte 6000 látogató naponta, ezek az oldalak már videókat trilulilu egy kis rossz minőségű, már HD minőségű video oktatóanyagokat tartó gyakran meghaladja 60 percre tőlünk ritkán látni bemutató alatt 25 percig tartani a minőséget.
    Mindezek a dolgok szükséges forrásokat, különösen az emberi erőforrások.
    Mi videotutorial.ro csapat tagjai úgy véljük, hogy a minőség nem a mennyiség a fontos, a bemutató perc 30 2 nap mögött dokumentáció, hogy egy puha egyik, a másik pedig, hogy azok alapos tutorial.
    Legyen c vettem szántás.
    Ennek kapcsán ablakok szünet egy idő után:
    Igaz, hogy egy idő után a Windows elég "piszkos" olyan programok, meg tudom csinálni "tiszta" a legfontosabb dolog az, hogy egy eredeti Windows, a Windows a dc helyszínek és torrentek nem stabil, az módosított és gyakran tartalmaznak kártékony.
    Ha szeretné, hogy "dörzsölni" VirtualBox szoftverrel tette, van egy oktató VirtualBox, így soha nem tönkre a fő operációs rendszer.
    Minden, hogy elkerüljék "szennyeződés" operációs rendszer használata Revo Uninstaller, hogy távolítsa el a szoftvert, van egy tutorial hozzá.
    Van sok szoftver bemutató, csak keresni a kategóriák legördülő és a keresőprogramok a helyszínen, vagy a Google Custom motoros, mind megtalálható a jobb oldalsáv, az első fel zászlaja alatt A fejléc és a második alatt az oldalsávon után ala fordító zászlók.

    Én crred olyan kemény, és megérteni, hogy fáradt, akkor nézd meg megint a maximális tisztelet, amit csinálsz, ha megy, hogy egy szolgáltatást TEAI PC könnyet nem mutat semmit, amikor megvettem a laptopot, így 4 éve VRO nem Semmit sem tudtam, és hívja a férfit egy cég SREV jönnek csinálni ..... Volt egy laptop a Windows XP Home Edition licenc, ő tette a Windows XP Professional 2002 engedély nélkül, és van egy millió, majd emlékezni, hogy egyszer véget víruskereső bidtefenter utánam nem jó semmi (Mit gondolsz arról, hogy nem kell bemutató róla), és egy nap adott egy üzenetet, hogy a vírust, és karanténba, és ő hívott Lam távolítani karantén és a nagybátyja volt 50 ezer régi pénz ! Nem átverés? Ha kérdése van, hogyan kell csinálni ..... mit kell tenni ..., hogy az arca, mint Lam felkérte a NASA, hogy megtörjék a kódot! Próbáltam ragaszkodni Windows XP Home Edition licencelt verziója a laptop és az én laptop D adta 30 nap, hogy korlátlan, mint volt a szerződésben kellett hívni a Microsoft Románia és marad a kezemet, Fatur én még nem volt a mondjuk néhány éjszakát, ahol lam vásárolt adreasa kódokat és így bizonyítja, hogy nem lopott lam, de én már nem számlát, és pénzt egy új engedély nam! E válság! De a dolog, ApexDC + +: sajtológép azzal 2 kérdésekkel, amelyek lehetővé teszik, és a Windows licenc meai nem választ, mi az? legális? AA úgy tűnik, hogy kötődik az én számítógépes zseni propertaiti

    • Adrian - mondta

     BGGD:
     Én crred olyan kemény, és megérteni, hogy fáradt, akkor nézd meg megint a maximális tisztelet, amit csinálsz, ha megy, hogy egy szolgáltatást TEAI PC könnyet nem mutat semmit, amikor megvettem a laptopot, így 4 éve VRO nem Semmit sem tudtam, és hívja a férfit egy cég SREV jött csinálni ..... volt egy laptop a Windows XP Home Edition licenc, miért tette a Windows XP Professional 2002 engedély nélküli és kaptunk is egy millió, akkor, emlékszem, egyszer csak véget víruskereső bidtefenter utánam, nem jó semmire (Mit gondolsz arról, hogy nem kell bemutató róla), és egy nap adott egy üzenetet, hogy a vírust, és tegye A karantén és hívta Lam távolítani karantén és a nagybátyja volt 50 ezer régi pénz! Nem átverés? Ha kérdése van, hogyan kell csinálni ..... mit kell tenni ..., hogy az arca, mint Lam felkérte a NASA, hogy megtörjék a kódot! Próbáltam ragaszkodni Windows XP Home Edition licencelt verziója a laptop és az én laptop D adta 30 nap, hogy korlátlan, mint volt a szerződésben kellett hívni a Microsoft Románia és marad a kezemet, Fatur én még nem volt a mondjuk néhány éjszakát, ahol lam vásárolt adreasa kódokat és így bizonyítja, hogy nem lopott lam, de én már nem számlát, és pénzt egy új engedély nam! E válság! De a dolog, ApexDC + +: sajtológép azzal 2 kérdésekkel, amelyek lehetővé teszik, és a Windows licenc meai nem választ, mi az? legális? AA úgy tűnik, hogy kötődik az én számítógépes zseni propertaiti

     A dolog mappák pihenőhellyel 2 így ők valószínűleg egy repedés fájlt vagy csomagot, hogy akkor bolond a Windows, mert engedélyezett. És igen, ilegalafolosirea Ezek a repedések, PACHUR.

     • Adrian:
      A dolog mappák pihenőhellyel 2 így ők valószínűleg egy repedés fájlt vagy csomagot, hogy akkor bolond a Windows, mert engedélyezett. És igen, ilegalafolosirea Ezek a repedések, PACHUR.

      Így nem lehet csinálni egy bemutató vele, amit módosít gyűlölt mindent !!

     • Adrian - mondta

      BGGD:
      Így nem a bemutató vele, akkor az összes csúnya módosítja! Nos, igen a Windows XP Home licenc ediotion lehet csinálni, az enyém, hogy én primito a laptop?

      Meg tudod csinálni semmit, amíg nincs meg a jegyet / nyugta / számla kell bizonyítania, hogy vásárolt.

     • Adrian:
      Meg tudod csinálni semmit, amíg nincs meg a jegyet / nyugta / számla kell bizonyítania, hogy vásárolt.

      Tehát, hogy az engedély hátoldalán a laptop nem tudja használni?

     • Dumitru - mondta

      BGGD: A szerződésnek tartalmaznia kell

      Nem értem, hogy elvesztetted a CD doboz? Ott kell lennie mögött 25 cela kódot karaktereket. És a következő alkalommal nem újratelepíteni a Windows, fati tartalék után tegye winul proastap (és róla is oktató).

 4. Köszönöm interesant.Astept következő totorialul

 5. A Windows IBM - mondta

  Lenne egy kérdésem, ha csatlakozni AdSense valahogy más IP-címet? Annyira a te ip of America (USA) mint láttuk egészen a zászló az Egyesült Államok IP cím: 209.85.135.99 valahogy hogy egy program pc mi az ip változás ip azaz 89.xxx.xxx.xxx és a program változása 209 aceala valahogy? Azt hiszem, úgy érzem, ez itt

 6. Igen wirar bemutató nem találja, fájlok tömörítésére!

  • BGGD: Igen wirar bemutató nem találja, fájlok tömörítésére!

   Azt hiszem, megtaláltuk, hiányzott az egyik levél WinRAR, és én, mint az írás vagy wirar CVA

   • Adrian - mondta

    BGGD:
    Azt hiszem, megtaláltuk, hiányzott az egyik levél WinRAR, és én, mint az írás vagy wirar CVA

    elég volt ahhoz, hogy írjon ki a "Search videotutorial.ro ..." Right: WinRAR vagy hogyan kell visszavonni az ISO image szét darabokra, és hogyan lehet létrehozni egy archívum WinRAR, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 7. Güby - mondta

  Azonban nem sokan adsense.Ca pénzt keresni, lehet, hogy pénz van, hogy több hirdető cégek az interneten nagyon jövedelmező, nagy spune.Chiar ha tudnám tölteni a helyszínen bannereket és hirdetéseket, pénzt, hogy jöjjön.

  • Adrian - mondta

   Güby: Egyébként nem sok pénzt keresni, hogy lehet, hogy pénzt adsense.Ca kell több cég reklám az interneten nagyon jövedelmező, nagy spune.Chiar ha tudnám tölteni a helyszínen bannereket és hirdetéseket, pénzt, hogy jöjjön.

   Ez nem így van!
   Ha a honlap csak adsense webhely nem tudja kezelni azt a pénzt.
   Először meg kell megnyerni a felhasználókat, hogy jöjjön a webhelyre, meg kell adni nekik tartalom és mi érdekli! Ha nem a helyszíni szemle nem csak c bannerek senki senkit nem érdekel, hogy vagy csodálja meg a bannerek, ez érdekes, hogy oldja meg a problémát, hogy megtalálja hírek, tippek, tanácsok, ötletek, hogy őket a bajtól, valami hasznos ... Ha csak bannerek és a szöveges cikket 3 sorok aki azt gondolja, ami érdekli a bannerek?

 8. És azt szeretnénk, hogy a honlapon oktató.
  Most fel ...........

  Kérjük, tehet egy játékos, aki úgy néz ki, ahol betölteni a bemutató, mert azt szeretnénk, hogy menjen át néhány, tudom, túl messzire megy, és meg kell várni, hogy kezdje újra ....

 9. Előtt, hogy az oldal, ahol útlevelet kell mondani, ha elfogadja a feltételeket contraactuali, Temeni amely megtalálható a következő oldalon:

 10. cristy - mondta

  te egy tutorial back-up a Firefox?

  • Adrian - mondta

   cristy: Ugye a tutorial back-up a Firefox?

   Azt javasoljuk, hogy írja fel a "Search videotutorial.ro ..." jó "Xmarks vagy" online biztonsági szolgáltatás Xmarks könyvjelzőket browser ", akkor adjuk meg, és talál egy tutorial.

 11. A számítógépes hálózatok bármilyen tutorial, hogyan kell kötni több hálózati számítógépek, a routerek, switchek?!
  Egyébként minden jót!

 12. és yo egy jó kérdés .... Hogyan pénzt? .... szép tutorialu gratulálok: D: D

  • Adrian - mondta

   Roby: Jó és yo van egy kérdésem .... Hogyan pénzt? .... Szép tutorialu gratulálok: D: D

   Légy türelemmel, majd erről beszélni! Most AdSense-fiókot? oldal tettél? hagyták jóvá, hogy a adsense? van ott!
   Választhat a különböző fizetési módokat, Western Union vagy a szállítás egy számla ... de beszélni erről a megfelelő időben!

   Először fati oldalon, akkor kap engedélyt, és a pénzt pedig befogadták kap, hogy maradjon csendben.

 13. Augustin - mondta

  Sall mijto bemutató, de majd felhúzott és weboldalak, mint, hogy k .. paparatzzi.wordpress.com? és miért nem egy tutorial, hogy megmutassa, hogyan rakja benare reklám?

 14. Augustin - mondta

  akkor próbálja meg, hogy a bemutató a .. camtasiastudio és azt mondják, hogy azért, mert én próbáltam csinálni egy bemutató Rejtett akadály, és soha nem ment túl jól, ha a camtasiastudio lenne egy kicsit jobban

 15. Dorst - mondta

  Cristi az 2 pillanatban azt mondják, hogy nem helyes, hogy hívja barátait, hogy kattintson a hirdetések nem ösztönzi ezt a munkát, ahogy lezárja a számlát. Mondja meg nekem, és miért? Hogyan működik a Google tudja, hogy ezek az emberek nem voltak érdekeltek a reklámok?
  Ha a webhely tartalmát xxx így nem mehet tovább anélkül, hogy jelölőnégyzetet?
  Köszönöm.
  (Off topic) Adrian hogy tudja, hogy készen áll, hogy a bemutató bármit akarsz (korlátozott tudat, hogy van), ha a meghívás nagyon ...

  • Adrian - mondta

   DorstCristi az 2 pillanatban azt mondják, hogy nem helyes, hogy hívja barátait, hogy kattintson a hirdetések nem ösztönzi ezt a munkát, ahogy lezárja a számlát. Mondja meg nekem, és miért? Hogyan működik a Google tudja, hogy ezek az emberek nem voltak érdekeltek a reklámok?
   Ha a webhely tartalmát xxx így nem mehet tovább anélkül, hogy jelölőnégyzetet?
   Köszönöm.
   (Off topic) Adrian hogy tudja, hogy készen áll, hogy a bemutató bármit akarsz (korlátozott tudat, hogy van), ha a meghívás nagyon ...

   Google mindent tud, és milyen oldalakat látogatott 3 évvel ezelőtt, és most már rákattintott 3 éve és még sokan mások, sokan alábecsülik, és alábecsülik, hogy még, és csak elveszett ... sok nevet, miközben ők nem ajánlott egyetlen hely, kattintson a hirdetések, vagy kérjen meg valakit, hogy kattintson, és miután fecske repült számlák csomó ... adtunk egy tippet, ha k szeretünk nevetni az emberek, vagy beszélni anélkül, hogy egy alapítvány és tapasztalat a hátsó, tévedsz!

   Tegye ellenkezője annak, amit Krisztus mond bemutató és mondd el magadnak, akkor elfogy a számla, nincs idő!

   Lépni így a doboz nincs bejelölve, de nem fogadható el "a" adsense.

   Mindenki szívesen az ő csapata, hogy oktató, hogy a demo, hogy a bemutató a téma, amelyről nincs bemutató, mászni valahol, hogy én, vagy bármelyikünk, aki oktató az oldalon e-mail (az e-mail felett Minden bemutató, például azok, engem írjon egy kis piros bal felső Tutorial "Adrian Burlugeanu" azok által Krisztus "Cristian Cismaru" AEL kattintson a szöveget, vagy kattintson a jobb gombbal, és válassza a "Copy Email Address" és a lelkész az e-mail kliens)

   Hogy megkönnyítsék a munkát, és soha nem hagyja el keresni 300 oktató, hogy mi van, és mit nem, az élet egy megjegyzést arról, hogy mit akarsz csinálni bemutató (a demo-5 10 perc), és azt mondom, a témában e vagy sem javasoltuk. Miután ezt, azt fentebb már említettük, én mászni valahol egy e-mailt, akkor vizsgálja meg a csapat, elemzésére, és eldöntheti, jóváhagyja-e vagy sem a csapat.

 16. Dorst - mondta

  Tehettem, hogy a bemutató iGoogle testre a böngésző honlap, és ha igen Sony Vegas videó szerkesztő, nem tudom, néztem, mi szükséges ... és hálózati azt hiszem, amit tehettem, de ott kell tanulni elég hosszú
  Így, válaszoljon a választ. Megkérdeztem gondolta, hogy "szeretsz nevetni PEO", de ha van "egy alapítvány és tapasztalat back" vár választ, mint ez: Igen bátyja, hogy a Google, hogy egy ember, aki figyeli IP és fogás, vagy az összes IP, hogy már rákattintott a linkre, hogy ugyanazon a területen, és újra elkapjuk, vagy nem tudom, hogyan, de fogás. Azt mondja, egyértelműen "Nem fogok elhelyezni a webhelyeken hirdetéseket tartalmazó biztató kattintás a hirdetésekre", ezért nem fogom megtenni. Oké, hogy hány kattintás, és én vagyok nustiu Május trebuies vannak, akik $ 1, hogy miért ne kérjen meg valakit, hogy azok vagy a táskájában, és én mindegyiket meghatalmazott útján, vessünk egy fillért, ha kerek :). Egyébként üzenetet kapom: "tettem AdSense és elfelejtettem róla:" Meglátogattam én és némi pénzt, így nem "a helyén és nem a látogatók ciuciu pénzt.
  Köszönöm. Night.

  • Adrian - mondta

   Dorst: Tehettem, hogy a bemutató iGoogle testre a böngésző honlap, és ha a Sony Vegas videó szerkesztés, nem tudom, nézd meg, mi szükséges ... és hálózatok tudnék tenni, de nem kell tanulni nagyon sok múlik azon, hogy milyen mély olyan, mint ... mi a jó egy iGoogle
   Így választ a választ. Megkérdeztem gondolta, hogy "szeretsz nevetni fô", de ha van "egy alapítvány és tapasztalat mögött" Azt várják a választ, mint ez: Igen testvér a Google-tól, hogy valaki, aki figyeli és IP fogás vagy nézze meg az összes IP adta clickpe kapcsolat, amely ugyanazon a területen és újra fogást, vagy nem tudom, hogyan, de megfogott. Azt mondja, egyértelműen "Én Nem helyezek el hirdetéseket olyan oldalakon, amelyek ösztönzést, hogy kattintson a hirdetések" Ennek megfelelően ezt tesszük. Oké, hogy hány kattintás, és én vagyok nustiu május trebuies néhány nem $ 1, hogy miért ne kérjen meg valakit, hogy azok vagy a táskájában, és én mindegyiket meghatalmazott útján, vessünk egy fillért, ha lesz kerek. Egyébként üzenetet kapom "tettem AdSense és elfelejtettem róla" Meglátogattam én és némi pénzt, így nem "a helyén és nem a látogatók ciuciu pénzt.
   Köszönöm. Night.

   a választott téma jó, meg tudod csinálni a tutorial, amit javasolt, fentebb már említettük te után tette a tutorial.

   Sok szerencsét és jó szerencsét!

 17. Ionut - mondta

  Helló nagyon érdekes filmuletu Destra hogyan lehet pénzt keresni, azt hiszem, megpróbálom, hátha valami ese vagy bármit is szuper izgatott, hogy CINV ad néhány nagyon értékes, hogy van néhány ember gratiss bravoo tinetio egész olyan super cool! !

 18. Te jobb, mint bármely professzora Computer Science! Gratulálok a tehetség!

 19. iohanion - mondta

  Nagyon jó tutorialul.Pentru, aki ismeri, és a türelem nagyon hasznos imformatii Nem hiszem, hogy találkozhatunk, így usor.Felicitari munkáért, amit csinál, és az eredetiség.

 20. Peter szikla - mondta

  nagyon sima. Megtanultam cateceva.as többet tőled, de nem látom videotutorialele intregime.ruleaza keveset és megáll. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet

 21. A legjobb alternatíva a Camtasia a CamStudio, amely igazságos és a (már játékos)
  Azt is könnyű létrehozni, de egy kicsit más.
  Róla egy bemutató csinálni.
  Szerzői joggal teszem itt a következő címre:

  • csőr - mondta

   xpt1: A legjobb alternatíva a Camtasia a CamStudio, amely igazságos és a (a játékos)
   Azt is könnyű létrehozni, de egy kicsit más.
   Róla egy bemutató csinálni.
   Szerzői joggal teszem itt a következő címre:

   hogy nekem a levelet nekem, hogy magam

 22. Cristi van valami, és ha van egy aldomain, de még mindig cssu készült 0 a LAM?
  Tudtam csinálni a mil fiókkal kell engedélyezni nam pornográf, vulgáris ... de leam vegyes, azaz, autók, politika, hírek, video, tájékoztatja sfarturi deastea ... MIAR jóvá számlákat?

 23. Augustin - mondta

  Nem tudtam rávenni, hogy egy bemutató és egy demo, vagy bármi, de fogalmam sincs, nuprea

 24. nem bánom! turoiale akarok, de nem tud semmit, és nézd meg a többi oktató, hogy tanulni, és még mindig szeretné csinálni, és oktató, nem ért egyet, és szeretném inpiedic, ingázók tőlem, mint csinálni, de azt mondom, több töltés tanulni, hogy ne, hogy a nagy nagy hibát VRO! nem bűncselekmény, de ez a véleményem

  • Dorst - mondta

   BGD: Nem bánom! turoiale akarok, de nem tud semmit, és nézd meg a többi oktató, hogy tanulni, és még mindig szeretné csinálni, és oktató, nem ért egyet, és szeretném inpiedic, ingázók tőlem, mint csinálni, de azt mondom, több töltés tanulni, hogy ne, hogy a nagy nagy hibát VRO! nem bűncselekmény, de ez a véleményem

   És a tanár előtt, iskolai vagy egyetemi készül tanítani egy tanfolyamot elég intenzív. Szeretnék részt venni oktató, mert sokan vannak, akik megkérdezik, hogy ők ezt vagy azt, és elindult felé, ezen az oldalon.
   Számomra ez egy kihívás, hogy nem oktató, de sajnos még nem elég idő. Ha egy csapat, mint a demo akarok egy tutorial, hogyan lehet, hogy egy integrált, hogyan tartsa a darabokat, és hogyan kell programozni a mikrokontroller (ez a projekt, hogy meg kell csinálni, és egyébként, miközben dolgozik rajta magyarázat).
   Csak jobb.

 25. Van egy kérdésem, tudom, hogy ez része a bemutató, de nem reagál senki más! BitDefenter Internet Security 2010 jó tutorial még nem tettem törött, és a Windows nem tudja telepíteni lam Nos, azt mondják, hogy ez jó, de nem a palack tutorial!

  • BGD: Van egy kérdésem, tudom, hogy ez része a bemutató, de nem reagál senki más! BitDefenter Internet Security 2010 jó tutorial még nem tettem törött, és a Windows nem tudja telepíteni lam Nos, azt mondják, hogy ez jó, de nem a palack tutorial!

   Természetesen mi, és bemutató videó Bit Defender, nem tudnám megmondani, hogy pontosan mikor, remélhetőleg januárig 1, hogy végezzék el azt, ha nem sikerül, akkor biztosan nem karácsony után.

   • Cristi-admin:
    Természetesen mi, és bemutató videó Bit Defender, nem tudnám megmondani, hogy pontosan mikor, remélhetőleg januárig 1, hogy végezzék el azt, ha nem sikerül, akkor biztosan nem karácsony után.

    BN nagyon köszönöm, de a Kaspersky Internet Security 2010 megéri a pénzt engedély egy évig?

 26. DarkBoY - mondta

  Szép

 27. Adrian - mondta

  Szia Cristi, Gratulálunk ez a bemutató, feltárjuk az új titkokat, és sokan úgy gondolják, hogy győztes nagyon kicsi ... Különben is, ezen az oldalon nagyon értékes, gratulálok minden itt.
  Ha kérdése van a bemutató, ha van hely nem lehet regisztrálni az AdSense? Kategorikusan, hogy nem csak én nem tudom, CSS jól, olvastam a html meg, és site design csak nem is emlékszik semmire, megyek keresztül, január febroarie, hogy vegyek magamnak egy domeniu.ro Remélem sikerül csinálni a valami szépet ...

  Kapcsolatban Ubuntu, írtam megjegyzéseket róla nem, hogy bármilyen színű rds DSL-kapcsolat, én 9.04 ubuntu, telepítettem ahogy a bemutató, a probléma az, hogy minden tökéletes kevesebb kapcsolat Az RDS nem működik cici színt, és küldtem képeket és mindent, nem is tudom, mit mondjak, biztos vagyok benne, hogy csak megy a felhasználói nevet és a jelszót kell letölteni szoftvereket egyikük , a acces.czone.ro cím, és írja le ott Linux segédprogramok, ezeket a parancsokat kell találni nekem a terminál ez ad nekem csak ott nem ismer engem, és végül le, hogy a hozzáférés, amely csatlakozni fog nekem az RDS, ott és akkor tegye a felhasználó nevét és könyörögni parola.Va karácsony után is, hogy a különleges, csak tett egy tutorial is, fejtől a farok csatlakozás RDS, mert ez tényleg csak nem működik nekem Tehát az, hogy DSL beállítani, ha acces.czone.ro táska összeköti őket, ha zsák bármely más címre google, vagy valami baj van, remélem, megérteni egy kicsit, hogy mit próbáltam elmagyarázni magam itt Köszönöm a figyelmet és kívánok Boldog Karácsonyt minden EHIP videotutorial.

 28. Szerencsejáték - mondta

  Tudna segíteni nekem is, kérlek szépen, én a GTA samp szerver multi player,

  de van a dinamikus IP, és minden alkalommal, amikor újraindítja a számítógépet, vagy hálózat,

  skimba ip, mit kell csinálni, én ragaszkodni az azonos ip szerver egy szoftver

  Ha valaki azt akarja, hogy segítsen nekem keresni id: gta_mta_samp

  Kérem, segítsen nekem sok.

  Köszönöm aniticipat.

  • Adrian - mondta

   Szerencsejáték: Én putetiajuta lamella kérem szép, GTA samp szerver multi player, de AMIP dinamikus sitot saureteaua alkalommal, amikor újraindítja a számítógépet, mise skimba ip, mit kell csinálni, a szerver acelasiip miramana egy menetrend
   Ha valaki engem keres ajutesa id: gta_mta_sampVa kérjük ajutati.Va köszönhetően aniticipat.

   Van egy szem ITT Azt javaslom, hogy nézze meg a bemutató nagyon óvatosan, és nem hátra!

 29. Látni akarom magamat BitDefenter, aki használja, vagy aki vagy használt folst elégedett vele, amit láttál Cristi lam kérdezték, és azt mondják, hogy lesz, hogy egy bemutató a jövőben, de addig is lássuk, hogyan használják a felhasználók számára!

  • BGD: Látni akarom magamat BitDefenter, aki használja, vagy aki vagy használt folst elégedett vele, amit láttál Cristi lam kérdezték, és azt mondják, hogy lesz, hogy egy bemutató a jövőben, de addig is lássuk, hogyan használata a felhasználók számára!

   Válaszokat akarok és tiszta annyi lam össze, és eltörtem az összes Windows mia miután alig változott a Windows és kipréselt cukornád, azt nem megfelelően telepített lam !!! ???? ???? ):

 30. hi Cristi .... Nekem is van egy kérdés, és a gazda vagy szabad sami BRT vásárolni egyet? intreabare és ez az utam 18 éve, hogy azt jelenti, hogy ez nem megy: (/ / / / és pénzt tudok a Én nem rendelkezik bankszámlával, így

 31. Augustin - mondta

  POI és egy számlát a blogger, ha feltétlenül kell 18 éve?

 32. Augustin - mondta

  Úgy értem, van, hogy egy számlát 18 éve sami p Google AdSense?

 33. Hello srácok valóban hűvös csinálni tisztelet!
  Nekem is van egy intrebarre neki a számítógép nem tud 2 különösen videokártyák és egyéb dak egy NVDIA őket, és akkor nekem jó eredményeket dak dolog egy alaplap GIGABYTE, köszönöm!

  • Adrian - mondta

   andy: Hello srácok nagyon klassz, hogy tiszteletben tartják! Intrebarre Nekem is van neki egy számítógép nem tud 2 különösen videokártyák és egyéb dak egy NVDIA őket, és akkor nekem jó eredményeket dak dolog egy alaplap GIGABYTE, köszönöm! (Idéz me)

   Először is, hogy meg tudja fogalmazni 2 videokártya kell a kártya alap támogassa Önt 2 Cross Fire és a PCI-E slot és 16 2 azonos videokártyák, amelyek támogatják és CrossFire őket.

 34. Hello! - mondta

  Helló, nustiu hogyan kell mondani, de azt hiszem, volt tiltva adsense nem a hirdetéseket az oldalamon, de pot.Ce altu?

 35. Liviu - mondta

  Jó estét!

  Szeretnék feltenni egy kérdést magamnak. A bemutató azt mondtad, hogy nem jó, hogy több 3 hirdetések az oldalon, de itt az oldalon találtam több oldalt 3 ... kérlek felvilágosít engem!

  • Liviu: Jó estét szeretnék feltenni magamnak a kérdést. A bemutató azt mondtad, hogy nem jó, hogy több 3 hirdetések az oldalon, de itt az oldalon találtam több oldalt 3 ... kérlek felvilágosít engem!


   Ez kezeli a téma adsense bemutató, mi nem beszélünk cégek reklám
   Ez az a Google AdSense hirdetések az oldalon / oldal és 100 teszel bannerek, de csak 3 AdSense oldalon.
   Van együttműködések több vállalat reklám általában jó, hogy a szerződések több cég kihasználni reklámfelület.
   Nem tanácsos, hogy "tegye az összes tojást egy kosárba".
   Pontosabban, a Google AdSense azt mondja, hogy nem szabad, hogy egy oldalon:
   3 hirdetések klasszikus szöveges és / vagy képes hirdetések + 2 típusú kapcsolat.
   Ezeken kívül lehet keresőprogramok és szponzorált eredményei (ezek adsense be őket automatikusan nem engedélyezett interjúkat bármilyen módon) a maximális 2 oldal és hirdetések hírcsatornák automatikus (beavatkozás nélkül itt nem lehet ).
   A részleteket a legjobb, hogy olvassa el az Adsense TOS, ők jobban tudják, milyen változások nem, talán holnap lesz különböző szabályok.
   A Google Adsense TOS figyelmesen el kell olvasni, hogy nem egy egyszerű umputura szöveg, az a dokumentum, hogy minden kiadó kell olvasnia, és tudja.

 36. Andrey - mondta

  hello guys
  yum Csináltam egy Google AdSense-fiókot, de elvárják, hogy jöjjön vissza a második rész, ahogy mondta, és én is tudom, mikor revetiti a urmatoru adsense.va bemutató csinál egy nagy munka köszönet.

 37. oroszlán - mondta

  Tudod, hogy a hirdetéseket a blog a WordPress?

  • Adrian - mondta

   oroszlán: Tud fel hirdetéseket egy blog wordpress?

   Nem, ha a befogadó és szabad számla nem tudsz, ha nem letölthető a platform, és tedd be a házigazda, akkor fel hirdetéseket az AdSense

 38. Andrew - mondta

  Hi Boys

  Nagyon jó, én tutorialul.Mi számla velük, de van egy kis probléma, és megoldást találni, hogy (abból, amit láttam .. én .. vagy úgy látom)
  Létrehozása után adsense kódot .. a kérdésem a következő: hogyan lehet változtatni a méretét a hirdetés .. az én blog oldal mérete a két felajánlott a hozzátartozók a Google (my engedély 620 széles, és övé 468 vagy 728).
  Próbáltam változó értékeket a kódot .. de semmi .. Azt növelje / csökkentse a méretét a reklámcsíkot .. de semmi esetre sem.

  Mmultumesc előre

 39. Andrew - mondta

  Hello .. én vagyok :)
  Én találtam egy megoldást, hogy a fenti probléma .. de találtam egy másik alternatíva .. (Közép-fel más formátumban) .. most már egy másik kérdés :)
  Van egy típus-blog site .. sok cikket (kicsit olyan, mint te) .., és szeretné tudni, hogy jobb, hogy egy lelkész Google által generált kódot minden oldalon .. vagy ha létre külön minden oldal (2 -3) részben (a formátum ugyanaz) .. az oldalak számát vreao fontos .. ez átlag így adja a végső összeg? remélem ezúttal kapok választ

  Előre is köszönöm, Tisztelettel

 40. Costel - mondta

  Hello!
  Ezt tettem, és a Google Adsense számla.
  Én iregistrate 8 clikuri a hirdetésekben.
  De szem előtt tartva, nincs penny!
  Ha a pénzt a számlámra?
  Ha hazudik, azt lezárja a számlát!
  Kérem, segítsen nekem!
  Velük, nem találom, hogyan lehet felvenni a kapcsolatot!
  Köszönjük!

  • Adrian - mondta

   Hello!
   Ezt tettem, és a Google Adsense számla.
   Én iregistrate 8 clikuri a hirdetésekben.
   De szem előtt tartva, nincs penny!
   Ha a pénzt a számlámra?
   Ha hazudik, azt lezárja a számlát!
   Kérem, segítsen nekem!
   Velük, nem találom, hogyan lehet felvenni a kapcsolatot!
   Köszönjük!

   Ha már feladtad magad a kattintások 8 várakozás hosszú és kemény, hogy tegye a fillérekért. Légy tisztességes és becsületes vagy a Google törli fiókját. Légy türelmes, és látni fogja, jelenik meg, és pénzt, írni minőségű cikkeket, és ne másolja, az eredeti, akkor kap a készpénz, amikor eléri a 100 dollárt. Senki nem ad kattintások a Google tudja, hogy ... Én düh KAP EGY. Google pontosan tudja, ki és hány kattintások vagy DAT! Honnan tudod, vagy adott 8 kattintással? Adtál nekik egy igaz? és hagyja, hogy apropó kattintás jön magától, hogy mások ne kérdezze senki, hogy kattintson a hirdetések!

 41. Costel - mondta

  Köszönjük!
  Én nem egyedül kattintás!
  Csak egy véletlenül. Már elment anélkül, hogy reklám.
  A 8 kattintások, láttuk a "Jelentések".
  Honnan tudod, hogy az ezt a részletet?
  Szóval volt a baj, és én találtam meg egy kattintással!
  Fillérekért, tudom, hogy egy bizonyos összeget, vagy havonta!
  Kattintások rögzíti, értékük nem regisztrált!
  Miért?

 42. Alex - mondta

  Hello!
  Lenne egy kérdésem: kell csinálni, hogy irányítsa venni ttoul ingyenes vagy kell fizetni semmit!
  És ha azt szeretnénk, hogy lezárja a számlát puate puate, de ha meg kell fizetnie valamit, hogy lezárja a fiókját, kérjük raspundemi nekem ezt a két kérdést!
  Köszönjük!

 43. Albert - mondta

  Lenne egy kérdésem: van-e companioe reklámok és hirdetések, melyek egy wordpress blog? (Azaz a befogadó)

  • Albert reklámokat alapvetően segítségével fel hirdetést orunde, a probléma az, hogy az emberek nem kap wordpress.com, azt javaslom, hogy a blogger blog, ott is fel adsense adduri csak az övék .

   • Albert - mondta

    Albert reklámokat alapvetően segítségével fel hirdetést orunde, a probléma az, hogy az emberek nem kap wordpress.com, azt javaslom, hogy a blogger blog, ott is fel adsense adduri csak az övék .

    ok köszönöm a választ, de minden Cristi szeretek WordPress az volt, hogy lehet találni a google.

 44. Yulian - mondta

  Cristi, ha nem a második része a bemutató k I nem táskát EDP hirdetések helyén

  DAK jtie, tud valaki segíteni hozzá yulian_cool28

  Köszönjük!

 45. elyxir - mondta

  hello, Cristi de nem cintinui ez a bemutató? 'érdekes, f. Gratulálunk, és nézd a RSP vagy a bemutató!

 46. Olariu romeo - mondta

  Szeretném bejelenteni, hogy van egy új módja annak, hogy pénzt vagy hirdet az interneten Coozila! nemrég elindított egy hirdetési program Advertising.Coozila.com által fizetett paypal Western Union és az egyéb fizetési módok

  Legalacsonyabb díjat az interneten, így nyereséges, aki azt akarja, hogy reklámozzák, és akik meg akarják keresni egy becsületes bak.

  A legfontosabb az, hogy lehet publiseri kezelőpanel a minimális ár per click

  Más hirdetők nem adnak nevet, mert nagyon jól tudják, hogy nem mindig ad ez a lehetőség, és hogyan fognak fizetni, vagy nem fizet egyáltalán attól függ, hogy hogyan érzik magukat.

  Account azonnal aktiválja nem kell várni hónapokig, hogy egy banner vagy hirdet.
  Plusz azok számára, akik szeretnék hirdetni azonnal kap egy bónusz $ 50 Fiók, hogy tudja használni azonnal.

  Sok szerencsét kívánok, és az Ön

 47. Mircea - mondta

  Kedves Cristi multzam az oktató te, elmentem és 2 bármely hirdetések az oldalon, de tényleg nincs pénz .. Kíváncsi vagyok, hogy érdemes őket-1 2 TZin USD havonta, mert lassítja, és a helyszínen nagyjából d ... orikm várható, és a 2

 48. Csíny - mondta

  Hello!

  Nagyon jó bemutató ... várom egy ideig a második része a bemutató, mert nem tudom, hogyan tedd a hirdetések az oldal .. Azt akarom, hogy tegye őket bizonyos területeken, de nem tudom, hogyan.

  Tudna adni minden kapcsolatot minden bemutató magyarázzuk ezt?
  Nekem van egy blog a blogger.

  Köszönjük!

  • felforgató - mondta

   Csíny: Hello! Nagyon jó bemutató ... várom egy ideig a második része a bemutató, mert nem tudom, hogyan tedd a hirdetések az oldal .. Azt akarom, hogy tegye őket bizonyos területeken, de nem tudom, cum.Imi adsz minden kapcsolatot minden bemutató magyarázzuk ezt?
   Nekem van egy blog blogger.Multumesc!

   Keresés és AdSense AdSense-Manager-befecskendezés ... Ezek a beépülő modulok lehetővé teszik, hogy a hirdetések
   Keresés plugins felett és látni, ha kompatibilis a WordPress 2.9.1, 2.9.2, 3.0 ...

 49. Localhost - mondta

  Helló, Cristi és te is ez a bemutató, szeretném látni magam, hogyan rakja a hirdetések a bal és a jobb felhőkarcolók honlap, Thanks

 50. Dany - mondta

  Most nem tudom, milyen jó, de szeretem, hogy tegye a hirdetési tettem hozzá a szöveg widget a tálaló, ahol akartam, reklám-és hirdetési kód vagyok lelkész ott, és úgy tűnt, gond nélkül ... talán vannak más módon Ash tegye őket ... és van egy kérdésem ... ok is fel némi pénzt, és hamu szeretné tudni, hogy lehet, és hogyan tudom át az én Paypal számla

 51. Stefan - mondta

  Üdvözlöm. Ha van például egy hónap kapni 1000 kattintással? Tudom, ez attól függ, de ez a becslés. Az egyik ilyen hely a fórum, blogok, képek, zenék, stb valószínűleg elfogadja a google?

 52. Ionut - mondta

  szia cristi.am Vettem egy csomag Eldar elolvasta adsense nem minden csak a kezdet, és nem tudom, mit incep.am megérteni, hogy először van egy domain és gazduire.eu nincs képzés számítástechnika. , tudom, szereted az oktató láttam úgy tűnik, mintha te egy fiú vagy egy fiú, mint mondják. hogyan beszélsz velem, és taníts meg, hogy tegyen meg mindent domain hosting oldalon. is otthon, és hogy beteg és nem tud jönni. én e-mail cím [Email protected] szépen kérlek írj nekem, ha tud segítsen nekem, úgy értem, ha vrei.ajuta

  • Adrian admin - mondta

   IonutHi Vettem egy csomag cristi.am adsense olvassa el a Eldar nem minden csak a kezdet, és nem tudom, mit incep.am megérteni, hogy először van egy domain és gazduire.eu nincs képzés számítógépes ., megértem, hogy mint oktató láttam úgy tűnik, mintha te egy fiú vagy egy fiú, mint mondják., hogyan kell csinálni fogak, hogy beszéljen velem, és taníts meg, hogy tegyen meg mindent a domeniugazduire oldalon ul.sunt és az országban, és hogy beteg és nem tud jönni. adresamea e-mail [Email protected] szépen kérlek írj nekem, ha tud segítsen nekem, úgy értem, ha vrei.ajuta

   Tananyag a létrehozása oldalon a semmiből, hogy itt az oldalon. Csak ki kell, hogy írjon ki a keresési mezőbe jobbra a fekete él: ami a 1 oldalon. akkor adja meg, és meg fogja találni. Van számos 5 útmutatók ebben a témában. Ahhoz, hogy megtalálja a másik része akkor csak meg kell írni a keresőmezőbe: website létrehozása honlap létrehozása részben vagy 2 3 és így tovább, egészen a 5. Sorozat tutorials szentelt létrehozása oldalon curprinde mindent vásárol egy domain, hosting helyet, hogy tegye közzé cikkeket és bevételeit Adsense szolgáltatás.

 53. Ionut - mondta

  Nagyon érdekes, amit kristály. köszönöm szépen
  ha van valami, hogy tudom, hogy zavarlak, és biztosítsa a több zavaró megint eu.mersi

 54. Dorin - mondta

  Csináltam e havi 14 éve húzta valami 500si euró és senki nem kérdezte meg, hogy hány éves vagyok :))

 55. György - mondta

  Van egy kérdésem Adsense ... most vagyok 10 min FCT és Adsense számla után a fenti bemutató, de van egy oldal, gondolod készült szabad fórum elfogadja mil: D Ez situ ........
  És hogyan lehet pénzt Adsense ..?

 56. mihai.al - mondta

  Hello! Nem történik meg, és része a bemutató már 2? Sok, akiknek szükségük van az információk cauza.Ms

 57. ívelt - mondta

  akkor történik, amikor a második?

 58. ívelt - mondta

  fogadtatás
  ha ígért második rész, miért nem tartja a szavát?

 59. doru - mondta

  Azt akarom, hogy jöjjön vissza a második része a bemutató, csináltam egy blogot a helyi gépen, és még nem adja meg a kódot, így analictys és az AdSense, köszönöm.

 60. Vasile - mondta

  Ez a legjobb hely az ismertetők en invata.dar ez az ember él adsense mint a vég számomra nehéz

 61. Szia Megnéztem a bemutató Hogyan lehet pénzt egy honlap a Google AdSense hirdetéseket, és blog.Unde 1.Am kódokat, hogy a kódokat?

 62. par - mondta

  Helló Cristi! Szeretném megkérdezni, ha szó valahol, és a kifizetések ezer követte a bemutató 2 afisari.Am alkalommal, de nem találom ezt az információt, de ígérjük, hogy azt mondta, erről a lucru.Multumesc!

 63. alexis - mondta

  Én Salut.Mi számla G.AdSense választottam kaptam a banner adtam kód részben, de nincs banner a webhelyen.
  Várakozás raspuns.Multumesc várható.

 64. Emanuel Craiu - mondta

  Azt akarom, hogy nekem többet tabletta és egyéb idegi EVOLIO ACD használni internet stick (RDS) hiányában a vezeték nélküli, köszönhetően

 65. AdrianGudus - mondta

  Emanuel Craiu:
  Én Simi nekem többet tabletta és egyéb idegi EVOLIO ACD használni internet stick (RDS), a vezeték nélküli hiánya, köszönhetően

  Megjegyzése nem a legcsekélyebb kapcsolat tárgya ez a bemutató. Így figyelmen kívül hagyja

 66. Cosmin - mondta

  szép bemutató ..... terelni része 2

 67. Cosmin - mondta

  Nagyon érdekes bemutató 2 közvetített részét

 68. ívelt - mondta

  szeretné, hogy tanítsa meg neki derost? Azt hiszem, csak a küldött 20 alkalommal az utolsó pillanatban 2 alkalommal

 69. Nicu - mondta

  Érdekes, hogy csakúgy, mint az összes oktató érdekel, szeretném, ha a második rész az a bemutató, de talán még mindig nem történt meg, mert én kerestem, de nem találtam.

 70. florin - mondta

  Helló, Láttam sok útmutatók, hogy hogyan lehet a saját és desspre helyek, stb de különösen néhány oktató például arról, hogy tenni adowrds javasoljuk újabbak találtam oktatóanyagok 3 év között az idő változott sokat kapcsolatban az AdWords, AdSense és az Analytics.

  köszönöm,

 71. Sorin - mondta

  Ha a rész 2?
  Mert én vagyok nagyon érdekel.

 72. Uraim, ha ez olyan címek ymail árokba a bizalmas
  Hogy van az, hogy én, hogy a címem gimail típusú kérdéseket a webhely látogatói
  A látogatók, akik elhagyták megjegyzéseket a webhelyen.
  Adhat nekem választ?

 73. Nicu:
  Uraim, ha ez olyan címek ymail árokba a bizalmas
  Hogy van az, hogy én, hogy a címem gimail típusú kérdéseket a webhely látogatói
  A látogatók, akik elhagyták megjegyzéseket a webhelyen.
  Adhat nekem választ?

  Ellenőrizte beérkezésének hozzászólásokról e-mailben, ha a hozzászólásod.
  Ha kilép megy a "A fiók kezelése" gombra hozzászóláshoz, és törölje amit nem érdekel.
  A jövőben legyen óvatosabb.

 74. cristina - mondta

  jó, ez a legjobb és legtisztább bemutató, hogy találkozott vrodata.multumesc buta, én inteleso ff 1, annál jobb. akkor jelentkezik, amikor 2? merci

 75. hogyan lehet pénzt video

 76. Razvan - mondta

  Jelentkezik, ha a 2?

 77. Catalin - mondta

  Üdvözlöm. Nekem megvan a AdSense-fiókot, és szeretné tudni, hogy a fizetés érkezik postai úton, vagy bármilyen kártyával?

 78. Ionel - mondta

  akkor egy részét 2? Azt szeretném tudni, hogyan kell ragaszkodni hirdetések hozzászólás, most már 2 reklámok jelennek meg minden oldal elrendezését ... stb, és azt akarom, hogy komp és egy bejelentés után, de nem tudom, hogyan kell csinálni,

 79. Mark Herman - mondta

  Cristi ha kérlek felvehet messenger id szeretnék beszélni veled a honlapon, kérjük a lélek adaugama [Email protected] vagy valaki, aki a adsens.Multumesc várható.

 80. stefan - mondta

  Van néhány kérdésem, aki ocpupa ezen az oldalon. Ha deigns válaszolni nekem.
  1. Ha egy blog, amely fel rá? Mit szabad beszélni, és mit nem?
  2. Vagyok szabad másolni képek, cikkek, YouTube videók más oldalakon?
  3. Vagyok szabad, hogy több különböző blogokat, hogy hirdetéseket őket? És én nem engedélyezettek a sok hirdetés?
  4. Ha supcategorii blog is fel hirdetéseket az oldalakon?
  5. Ha egy blog font Román és angol nyelvű fordítás, hogy a blog az angol font is? Nem tekinthető klón oldalon?

  És ha hozzá deigns beszélni id daddy_tuka több.

  Jó estét

 81. Adrian Gudus - mondta

  stefan:
  Van néhány kérdésem, aki ocpupa ezen az oldalon. Ha deigns válaszolni nekem.
  1. Ha egy blog, amely fel rá? Mit szabad beszélni, és mit nem?
  2. Vagyok szabad másolni képek, cikkek, YouTube videók más oldalakon?
  3. Vagyok szabad, hogy több különböző blogokat, hogy hirdetéseket őket? És én nem engedélyezettek a sok hirdetés?
  4. Ha supcategorii blog is fel hirdetéseket az oldalakon?
  5. Ha egy blog font Román és angol nyelvű fordítás, hogy a blog az angol font is? Nem tekinthető klón oldalon?

  És ha hozzá deigns beszélni id daddy_tuka több.

  Jó estét

  1. Tudod beszélni bármiről, amíg ki magad a limit a tisztesség és a józan ész.
  2. Nem, ha nem akkor is a végén, hogy megbüntetik
  3. Lehetőséged van, hogy minél több blogok, elviekben lehetővé tette 3 bannerek a kijelzőn
  4. Már válaszolt megválaszolásával a lényeg 3
  5. Igen, akkor is, ha egy másik nyelven. Minden helyszínen egyedinek kell lennie, elismerve, erkölcsi szabályokat, amelyeket be kell tartani minden szerkesztő

 82. Adrian Gudus - mondta

  minden a "Stefan", ajánlom egy részletes bemutató ebben a témában, hogy jobban megértsék, mit kapsz. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: "Néhány tipp azoknak, akik szeretnének pénzt keresni az Ön website, blog vagy fórum" nyomja meg az enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.

 83. Octavian - mondta

  Helló Cristi,
  Néztem a tutorial adsense.
  Nekem is van egy honlap (preczatat fent).
  Szeretem Palace magyarázta. Biztos vagyok benne, hogy jobban megismerjék kezelése egy oldalon. Érdekelne néhány óra meditáció kezelni a helyén (természetesen ellenében). Fáradt vagyok az "extrák" és az "okos emberek". Tanultam valamit, de nem mentor nehezebb. Sie helyszínen, hogy én nem értem tett. Company!
  Örülnék, ha válaszolsz nekem!
  KÖSZÖNJÜK!

 84. Octavian:
  Helló Cristi,
  Néztem a tutorial adsense.
  Nekem is van egy honlap (preczatat fent).
  Szeretem Palace magyarázta. Suntconvins többet tudni kezelése egy oldalon. Érdekelne néhány óra meditáció kezelni a helyén (természetesen ellenében). Fáradt vagyok az "extrák" és az "okos emberek". Tanultam valamit, de nem mentor nehezebb. Sie helyszínen, hogy én nem értem tett. Company!
  Örülnék, ha válaszolsz nekem!
  KÖSZÖNJÜK!

  Sajnos már nem nyújt ilyen szolgáltatást, az idő nem engedi meg.

 85. Claudiu - mondta

  Hello! Azt akarom tudni, hogy tudsz mondani egy vagy több módszer olyan hatékony, mint az, hogy hogyan védi az AdSense figyelembe támadások "bomba" (ha valaki azt akarja, hogy veszélyeztetik a számlák kattintással megfelelően a hirdetésekre .... tudjuk, hogy ha a Google észleli az ilyen tevékenységet, akkor felfüggeszti a számla visszavonhatatlanul)

 86. Claudiu:
  Hello! Azt akarom tudni, hogy tudsz mondani egy vagy több módszer olyan hatékony, mint az, hogy hogyan védi az AdSense figyelembe támadások "bomba" (ha valaki azt akarja, hogy veszélyeztetik a számlák kattintással megfelelően a hirdetésekre .... tudjuk, hogy ha a Google észleli az ilyen tevékenységet, akkor felfüggeszti a számla visszavonhatatlanul)

  A Google tudja, hogy mit kell tennie, érvénytelen kattintásokat törlődik. Nem fog fájni, ha látsz egy munkát, és igazad van.
  Ha többet szeretne megtudni a több jobb, hogy olvassa el a feltételeket a Google Adsense, útmutató dokumentumok és cikkek a hivatalos blog.

 87. Claudiu - mondta

  Köszönöm a gyors választ, világos és megnyugtató!

 88. Timothy Weiss - mondta

  Szia Cristi, nem találom a második része a cikket, kérjük, meg tudná mondani, hol találom?

 89. tica - mondta

  Azt akarom, hogy használni blogger, mint weboldal, ahol reklámok ... Tudom, ezen az oldalon, meg kell fizetnie semmit?

 90. tigris - mondta

  Helló vártam egy hetet, és még mindig azt mondja, hogy azt vizsgálják,

 91. tigris - mondta

  Hello tűnik számomra, hogy ez is megvizsgálták, és várjon egy hétig, és a testvére 1 hirdetéseket raktak a video és jóváhagyta e-mailben, de ez még folyamatban van ...

 92. Sorin - mondta

  Nem láttam a videót, az azonos lucuru van a króm, vagy IE.
  Még több video oktatóanyagokat, értem nem látni, hol a videót kell teljesen fehér.

  • Alex - mondta

   Ürítse ki a cache, próbálja Firefox és az Opera. Van egy kis türelemmel hozzám után megjelent ~ 10 másodperc, de működik.

 93. Van egy kérdésem
  Azt szeretnénk, hogy a reklámok például egyes helyszínek, azt meg kell adni pénzt a Google, hogy ezt, vagy lelövöm google például 1% -a keresetemet?

 94. Alex - mondta

  Hello.
  Láttam, hogy a téma valami évek óta, de még mindig azt próbálja ...
  Érdekel, és ha tudja, minden játékos hazánkban integrálása Adsense hirdetéseket a videókat. köszönöm

Trackbacks

 1. [...] Hogyan lehet pénzt egy honlap a Google Adsense, a 1 1 nézett idők ... Ebben a bemutató videót látni fogja, hogyan kell beállítani AdSense-fiókot, és hogyan, hogy egy bejelentést a Google AdSense, hogy hány hirdetése Csatornahívás tehet fel. [...] [...]

 2. [...] Hogyan lehet pénzt egy honlap a Google Adsense, ... 1 2 nézeteit, ma már csak 2 Ebben bemutató videót látni fogja, hogyan kell beállítani AdSense-fiókot, és hogyan, hogy egy bejelentést a Google AdSense, hogyan lehet egy csatornát Nem lehet tenni sok hirdetést. [...] [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.