CD vagy DVD írása a CDBurnerXP - HD video bemutató segítségével

Szia barátok, a következő bemutató, akkor megjelenik egy ingyenes alkalmazás a CD-t vagy DVD-t, ez az alkalmazás neve CDBurnerXP.

Miért fizet egy csomó pénzt a Nero, amikor olyan sok lehetőség áll rendelkezésre a szabad szoftver, Nero valójában nem csak egy hosszú-író szoftver, hanem egy multimédiás suite túlsúlyos, akkor fizet egy csomó Nero összetevők soha nem használja őket.

Az ImgBurn-t egy másik alkalommal mutattuk be, amely szintén ingyenes és könnyen használható szoftver, bár az emberek nem látnak semmit, csak a Nero-t, amikor CD vagy DVD írásra kerülnek, ellentétben a Nero-val, a CDBurnerXP-nek nincs lejátszója, médiaközpontja és mások, de Valójában nincs is szükségünk annyi "csodára".

CDBurnerXP olyan könnyen használható, a gyermek izgalmas, és azt hiszem, meg fog tenni vele, amikor kinyitjuk adunk egy kis listát a rendelkezésre álló lehetőségek, akkor: írhat DVD-ket vagy adat CD-k, copy , hogy éget ISO képek CD-re vagy DVD-és egyéb jellemzőit jellemző égető szoftver.

Az volt az érzésem, hogy semmi sem hiányzik ez az alkalmazás, adunk egy rész, ahol tudunk játszani a boot image, a legokosabb dolog, amit úgy tűnt, összeállítás lehetőséget, hogy mentse a képet, éget iso másik alkalomra, vagy tudunk küldeni valakit.

Ott van a létrehozásának lehetőségét, audio CD-fájlokat MP3 a CD-lejátszók, amelyek nem támogatják MP3 fájlokat.

Azt szeretném, ha kellemes, és vizsgálja meg a véleményét erről a szoftvert a megjegyzések rovatban.

Meg kell jegyezni, hogy a CDBurnerXP éget mind CD-k és DVD-k.

A telepítéshez szükséges CDBurnerXP Microsoft. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86)

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (93)

  • Ez egy jó program, amelyet használtam, és zenét is hallgathat, amikor kiválasztani akarja az audio CD-t, a régebbi verzió egy kicsit megváltoztathatja azt a lehetőséget, hogy az audio formátumról mp3 formátumra konvertálhassa, bárki akarja használni, ez egy jó program és annak a ténynek köszönhetően, hogy ingyenes is, és elvégzi a munkáját

  • Az oktatóanyagból nem volt egyértelmű, de tudnod kell, hogy bár az alkalmazás CDBurnerXP néven működik, probléma nélkül és bármilyen DVD-vel működik, sikeresen használom az alapvető "íróját". A lehető legtöbb helyet elégetheti a CD-n / A DVD, mert ha meghaladja a CD / DVD kapacitását, akkor grafikusan egy piros sávval jelenik meg, amennyit túllép, és több fájlt kell eltávolítania az összeállításból, hogy beleférjen a CD / DVD-re.

  • A jó nagyon jó számomra könnyebb, mint a nero, és köszönöm az időt, amelyet elköltött ezeknek az oktatóanyagoknak a készítésére, amelyek hasznosak a számunkra. Tisztelettel és kellemes, sok pihenéssel töltött nyarat kívánok nektek.

  • Én is használtam évek óta, és ez jó 2 a dolgozók számára a Windows, Linux és most a más programokkal. Sok egészséget és sok útmutatók, tekintettel Mircea.

  • @EugenIgazad van, nem hallottam ezt, de javított a szöveget, és tesz egy linket a végén remélem, hogy a site-hoz letölt a Microsoft Download Microsoft világban. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86).
    Köszönöm a korrekciót.

  • Nagyon érdekes programot, és megpróbálom azt is. Kár, hogy nem szerepel a bemutató, ha másolni egy CD-t a Windows. Nagyon érdekes volt. De meg kell játszani egy kicsit vele, hogy mi sül ki belőle

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.