Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

Li-ion akkumulátorok

Li-ion a technológia, amely megalapozza telefonok és akkumulátorokat a szerkentyű. Az összes technológiát, Li-ion a legkiegyensúlyozottabb választás; Ez azt jelenti, elég jó, és elég olcsó. Persze, vannak ígéretes technológiák, de ezek drágák és / vagy nehéz gyártani.

Mik ciklusok az akkumulátort?

Mint valami, az akkumulátorok nem örökre, amely korlátozott számú töltési ciklust. A töltési ciklus tekinthető 0 100 100% és kirakodása legfeljebb 0%.

Hány újratöltési ciklus telefon egy akkumulátor?

Attól függ, a gyártó és a minősége az akkumulátor, a ciklusok száma között változhat 300 és 1000 ciklusokban. Azt mondanám, hogy átlagosan ma költségek csökkentésére, akkor hivatkozhat semmilyen 300-500 ciklusokban. Attól függően, hogy az anyagok és munkafolyamatok használt elemeket lehet jobb, vagy kevésbé jó.

Mennyi az akkumulátor élettartamát van benne egy telefon?

1. Attól függ, hogy ő / ő, aki felelős a telefont. Ha a terhelés messze van a 0 100% naponta, az akkumulátor fog működni paraméterére 1 év.
2. Ez függ a környezeti hőmérséklet, ahol a telefont tartják. Ha mindig a telefon a strandon, vagy a hó, az akkumulátor öregszik gyorsabban.
3. Töltés függ a hőmérséklettől, néhány telefonok, amelyek rendkívül magas hőmérsékleten terhelés, mert a különböző módszerek töltés gyors nem érték az akkumulátor hőmérséklete töltés közben.

Mennyire egészséges gyors betöltése?

Gyors töltés lehet jól vagy rosszul végrehajtott. Tudnia kell, hogy a Li-ion akkumulátorok rendkívül érzékeny, és a töltés óvatosan kell végezni, akkor nem csak beadni áramot az akkumulátor vödrök. A pozitív példa OnePlus telefon 3, amely gyors töltési technológia úgynevezett Dash, a technológia fűtött akkumulátortöltő nem. Összehasonlításképpen, a gyors alkalmazkodó töltés Samsung telefonoknem túl egészséges, sőt, néha bűnöző.

Használhatom töltők nagy áramerősségű?

Chargers nagy áramerősségű lehet használni gond nélkül, mindaddig, amíg az összes 5V kimenet, hogy azért, mert a telefon húz, amire szüksége van, függetlenül a jelenlegi szivattyúzott töltő.

Gyors töltő töltés rendszeres telefon?

Hiába csatlakozni egy telefon, hogy nem támogatja a gyors töltés gyors töltő, vagy fordítva, akkor nem történik semmi, a töltés lesz normális. Gyors töltési technológia alapja tandem-telefon töltő működik. Ezen kívül mindkét végén (telefon-töltő) már támogatott ugyanazt a technológiát, a gyors töltés nem működik.

Hogyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát?

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet?
Még ha az előírások 500 akkumulátor újratöltési ciklusok, lehet növelni a ciklusok számát korlátozza a be- és kirakodás. Így például nem engedi a telefont, hogy teljesíti az alábbiakban 20%, ami után korlátozza a maximális terhelés 80%. Tehát volt körülbelül 3000-4000 az újratöltési ciklus; És még ha nem teszünk két terhelést a 20 80 %% naponta, minden van 1500-2000 napon akkumulátor állapotát.

Hogyan tölthetek a 80%?

Sajnos telefon gyártók agyuk nem teszi lehetővé számunkra, hogy hozzáférjen az elemhez, hogy módosítsa az alsó és felső határok. Ezért meg kell használni egy alkalmazást, amely tudatja velünk, amikor a telefon töltésével felett vagy alatt egy bizonyos küszöbértéket. Természetesen a telefon kell kihozni a betöltött kézzel novemberében, amikor a riasztó megszólal.
Az akkumulátor töltöttségéről szóló értesítő - Play Áruház

Hogyan töltse fel az akkumulátort megfelelően az önállóság és a hosszú élet

videó bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Általában letöltöm a 20% a 100% nekem, ha 2 év is elég. Ha valahol még wfi vagy mobil net. különösen a mobil hálózatok, ahol consumu időtartama energia olyan magas, mint WFI. és azt szeretném kérdezni, hogy melyik telefon cv Cristi hiszem, ez a legjobb profi vagy Xiaomi Xiaomi 3S redmi megjegyzi 3? Van egy költségvetése 875 lej. vagy ha ajánlani valami mást pénzt. nekem egy ilyen modell, vagy úgy tűnt nekem, az ok, hogy a pénz

  • Amikor feltölt a telefon, és egy külső akkumulátor használat közben, a töltés megszakad, és meg kell nyomni a az akkumulátor oldalán folytatásához incarcarea.Cand csak feltölteni ugyanazt a telefont anélkül, hogy külső akkumulátor használni, töltse be a normál én .Intrebarea ezért megszakítás terhelés, amikor a telefont? egy külső akkumulátor nem történik közben használni a telefont? Csak töltse nélkül külön séta miközben a telefon?

    • Ennek oka az, hogy az akkumulátor valószínűleg túl alacsony feszültséggel és amperral rendelkezik.
      Van elég erős szállít és áram töltés és ugyanakkor és kínálat aktuális telefon. Ha kéred a telefont, akkor nyilván több energiát fogyaszt. Az akkumulátor, amely nem szállít elegendő áramot az akkumulátor töltéséhez (telefon) olyan gyorsan meríti a telefon
      Ez lett volna érdekes, hogy mondjuk, és milyen kimenet van az akkumulátor és a eszközödtől, milyen kimeneti specifikációk az eredeti telefon hálózati töltő

      • Igen, kitaláltad bine.Bateria kicsi, mindössze 1400 a mAh.E külső Ready.Bateria a5 Allview a 4400A.Si 1mAh a töltő kimeneti slabut-500mAh.De és miért vettem az akkumulátort externa.Se letöltés telefon, valami speriat.Ma érdeklődjön, hogy kártérítési valamit a telefon használata közben az akkumulátor töltése EXTERNA.Sau egyedül hagyni töltés közben?

  • Igen, kitaláltad bine.Bateria kicsi, mindössze 1400 a mAh.E külső Ready.Bateria a5 Allview a 4400A.Si 1mAh a töltő kimeneti slabut-500mAh.De és miért vettem az akkumulátort externa.Se letöltés telefon, valami speriat.Ma érdeklődjön, hogy kártérítési valamit a telefon használata közben az akkumulátor töltése EXTERNA.Sau egyedül hagyni töltés közben?

  • Helló. Nagyon köszönöm a munkát és erőfeszítést az összes ilyen oktatóanyag végrehajtása során. Vannak fontos oktatóanyagok, amelyek olyan tippeket és trükköket tartalmaznak, amelyekhez megfelelő dokumentum szükséges. Amit tesz, teljes elismerésünk van.
    Szeretném megkérdezni tőle, hogy az ajánlott töltési / kisütési módszer (80% / 20%) vonatkozik-e a lítium-polimer elemekre is?
    Csak jobb.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.