A Norton Antivirus használata, bemutatás és beállítások - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Norton Antivirus, a Symantec antivírus terméket. Norton Antivirus nagyon gyakori a notebook és netbook vagy PC OEM. A Symantec vezető, amikor a biztonság, különösen a vállalkozás. Ma látni fogjuk, hogyan kell használni a Norton Antivirus, hogyan állítsa be, és hogyan kell hozzáadni fájlokat ilyen kizárást vagy törölheti azokat a kizárás.
Azt hiszem, mindenki tudja, hogy mit tesz egy víruskereső kizárások részt. Ez lehetővé teszi, hozzáadása vagy a fájlok törlése a listából, hogy ki vannak zárva, vagy ha a biztonsági szoftver ellenőrzi találni emenitari.
Norton Antivirus van 4 fő védelmi modulok.
fájl: hogy ellenőriz minden fájlt valós időben, dokumentumok, zene, film, hogy megvédjen minket.
hálózat: hogy a monitor valós időben, mit teszünk az interneten, ami letölthető, beszélgetések a Yahoo Messenger és egyéb chat kliensek híres figyelmeztetnek bennünket, ha letölti valami gyanús az interneten, vagy ha a kapcsolat a szerverrel, hogy a letöltött fájl gyenge .
Hírnév: elemzi és tájékoztatja telepített szoftvert rájuk megadta adatait, ha károsítják a számítógépet, ha a nagy fogyasztók források is, ha sok felhasználó. Ez a modul megvizsgálja az összes alkalmazást töltenek le és telepítse kívánunk nekik mondja a populritatii, és a hatása lehetett volna a operációs rendszer.
viselkedés: Elemezzék a valós idejű alkalmazások viselkedését és szolgáltatások telepítése és ha valami gyanús történik, akkor riasztani azonnal.
Pulse frissítések: Biztonsági szoftver modul, ami a Norton Antivirus frissítések minden 5-15 perc alatt fogja zavarni, hogy naprakész legyen aláírásokat vírusok.
Norton Antivirus lehetnek duspune és Silent Mode azoknak hardcore játékok. Ez a beállítás fogja a számítógép biztonságos, anélkül, hogy zavarja a riasztások és a pop-up, ha játszani.
Egy másik beállítás rendkívül fontos A mért Broadband Mode amely megtalálható a szakaszban a Beállítások> Netwotk> Hálózati biztonsági beállítások. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy korlátozza a hozzáférést a Norton Antivirus Internet használata során egy mobil net kapcsolat (3G), amely lehetővé teszi számunkra, hogy mentse a forgalom rendelt a szolgáltatót. Ha rákattint a Configure gombra Kimért szélessávú tudjuk beállítani: No Limit (vírusirtó lesz korlátlan internet-hozzáférés), fontos frissítések csak (vírusirtó nem fog csatlakozni az internethez, mint a frissítéseket Critical) Nincs forgalom (vírusirtó nem férnek hozzá az internethez egyáltalán).
Azoknak a Norton Antivirus a laptop, ott van a lehetőség Energiatakarékos üzemmód található a menüben a Settings> General> Egyéb beállítások. Az energiatakarékos üzemmód teszi antivírus antivírus megállítani azokat az intézkedéseket, amelyek nem kritikus, hogy megőrizze és használja a laptop akkumulátort.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell használni a Norton Antivirus, a víruskereső beállításait, például egy fájl visszaállítása karantén és hogyan kell hozzáadni vagy eltávolítani a fájlt a kizárások listájához.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • gratulálok az összes elvégzett munkához .... nem tudsz oktatót készíteni a g data internet security 2012-ről, vagy legalábbis véleményt kérlek róla

  • Régebben Norton Antivirus 2011 én ASUS alaplap, ami működik 90 napos próba, azt az OBS. Azt ebben antivírus mintha nagyon nehéz Windows Vista Business sp2 a HDD WDC Caviar Black 640gb Made in Thailand, hogy hogyan jönnek Üdvözöljük ezt antivírus én súlyosbíthatja rendszer minden, ropogó rossz hdd egyetlen égett a piros és néhány nap után kiszedtem séta után szépen számítógép nélkül. Más szóval menni nagyon nehéz Sp2 Vista Business, figyelembe véve, hogy egy i5 mag Sandy Bridge PC 2500K.

    • Asus, norton, hogy megy ez nagyon nehéz 4 GB RAM-mal és egy processzor majdnem 3 GHz konfiguráció 5 hónap és valamit tenni most. Azt a Kaspersky (és a legújabb verziója a tiszta 2), de norton, Bit Defender és Avira, sem hallani, én jóváhagyta azokat.

  • ASUS:
    Régebben Norton Antivirus 2011 én ASUS alaplap, ami működik 90 napos próba, azt az OBS. Azt ebben antivírus mintha nagyon nehéz Windows Vista Business sp2 a HDD WDC Caviar Black 640gb Made in Thailand, hogy hogyan jönnek Üdvözöljük ezt antivírus én súlyosbíthatja rendszer minden, ropogó rossz hdd egyetlen égett a piros és néhány nap után kiszedtem séta után szépen számítógép nélkül. Más szóval menni nagyon nehéz Sp2 Vista Business, figyelembe véve, hogy egy i5 mag Sandy Bridge PC 2500K.

    Nekem van egy Vertex 3 OCZ SSD-m, és nem vettem észre a rendszer lassulását ... Nagyon jó, és észrevétlenül teszi a dolgokat. Nem nagyon zavar, kivéve a Firefiox böngésző értesítését. Hülye szokásom, hogy mindegyikben 30-40 lapot böngészjek, és figyelmeztet arra, hogy a Firefox túl sok RAM-ot használ, amint azt a képernyőképen bemutattam.

  • A rendetlenség víruskereső szemetet. Adware, spam, egyszerűen szar. MSE és Avast szabadon 10 szer jobb, mint a szar verziót szeretem ezt a gyártó.

  • A Norton Antivirus nem jó. Ha a Norton-t készítenék .... (bugyi és melltartó) vírusirtók helyett, akkor többet kellett volna szereznie. Azt is elfelejtettem, hogy van Norton Antivirus.

  • Kérjük, készítsen oktatóanyagot a G Data-ról, Panda-ról ... Láttam, hogy kezdtek teret nyerni, legalábbis az Ön véleményével kapcsolatban ezekről az antivírusokról. Az olyanok, mint a Norton, egy kicsit megnehezítik a PC-t, de ennyi, jó védelmet szeretne, nagyobb sebességet.

  • Adrian, megvizsgálja a két fájlt EICAR, és azt mondod a száddal törölte, vagy karanténba őket, de miért nem törlődik az asztalról vagy törölhetők Húsvét után?

  • Szia, néhány évig használtam a Nortont, igaz, hogy a norton megnehezíti a rendszert, és véleményem szerint sok helyet foglal el. Most körülbelül 1 éve használom az Avast-ot, és ez egy rendkívüli termék, nem is érzem, az avast-ot ingyen használtam, és nemrégiben áttértem az avast internetes biztonságra, remekül működik.
    És Avast Free egy nagyon jó termék.

  • szia mindenkinek, amit megtanultam, a Microsoft Security Essentials-t használom egy éve van, mióta nem telepítettem a Windows-ot, az attól függ, hogy mit tölt le a netről, ha van egy kis státusza a neten, ne kattintson, vagy hol tart még sok sikert.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.