A MetroUI felület használata a Windows 8 rendszerben (4. rész) - oktatóvideó

Helló barátok, a mai bemutató, hogy hogyan kell használni a Metro vagy a Modern UI interfész Microsoft nevezi a legújabb Windows 8. Ez az epizód elkötelezett oktató a Windows 4 8 sorozat folytatódni fog más oktatóanyagok a sorozat foglalkozik majd részletesen a Windows 8.
Sok felhasználó tudni, mit akar a Microsoft a Windows 8. A válasz egyszerű. Asztali és Metro felület egyesítő egyetlen operációs rendszer, a Microsoft mérnökei, hogy a felhasználók ugyanazt a tapasztalatot használja, hogy az utóbbi a desktop, laptop, tablet vagy telefonon.
Ha arra gondolunk, mi a piacon van most, akkor rengeteg operációs rendszert találunk, amelyek arra ösztönzik a felhasználót, hogy megtanulják, hogyan kell használni az egyes operációs rendszereket, a megvásárolt eszköztől függően. Jelenleg iOS van táblagépekhez és mobilokhoz, Mac OS asztali platformokhoz, Ubuntu asztali platformokhoz, Android táblagépekhez és okostelefonokhoz, végül pedig Windowshoz asztali, táblagéphez vagy okostelefonhoz. Vegye figyelembe, hogy az „asztal, táblagép, okostelefon” felsorolásnál az eszköztől függetlenül ugyanaz az operációs rendszer maradt (Windows)?
Egyetlen gyártó sem jelenleg nem nyújtanak ugyanolyan operációs rendszer azonos üzemmód az összes eszköz. Nos, a Windows 8 ugyanaz lesz, függetlenül a készülék elsősorban azért, mert Metro felületet. Nem lesz kénytelen megtanulni, hogyan kell használni az operációs rendszer minden egyes új eszköz vásárolt. A Windows 8 képes futtatni a nagy teljesítményű asztali PC-k, a tabletta ARM processzorok notebook vagy netbook Ultrabook és okostelefonok, számítógépek Touch All-In-One. A legfontosabb az, hogy a használata ugyanaz lesz, függetlenül a kiválasztott eszköz.
Én személy szerint meg nagyon egyszerű Metro felület, egy szép design, intuitív és lehet mondani, hogy 70%-a napi számítógép használat esetén Metro felületet. A Windows 8 8000 ment az úton alkalmazások a Store, alkalmazások a legtöbb területen.
A mai leckében olyan helyzetekre, mint például:
- milyen gesztusok vannak a Metro interfész használatához érintőképernyő használatakor
- Metró-fogó bezárása vagy kinyitása
- váltás a háttérben működő Metro alkalmazások között
- engedélyezze vagy tiltja az animációt néhány Metro (élő csempe) ikonra
- Metro ikon nagyítása vagy mozgatása (csempe)
- ikon eltávolítása vagy hozzáadása a Metro felületen
- Metro alkalmazás eltávolítása
- színváltás a Metro témához
- a Metro téma megváltoztatása
- módosítsa a fényképet a Lezárási képernyőn
- fotó hozzáadása vagy módosítása a felhasználói fiókhoz (fiókkép)
- hogyan lehet elérni a Metro alkalmazás beállításait
- hogyan előtérbe helyezzük a Charm Bar-ot
- hogyan keresse meg az áruházban már telepített vagy nem telepített alkalmazásokat
- Hogyan lehet használni a keresési funkciót a fájlok vagy az operációs rendszer opcióinak gyors megkereséséhez
- hogyan lehet frissíteni a már telepített Metro alkalmazások számára
- hogyan lehet csoportokat átnevezni az ikonokkal a Metro felületen, és hogyan lehet új csoportokat létrehozni
A vége felé azt kell mondanom, hogy a Windows egy 8 felkészült minden olyan eszköz, amely egy érintőképernyős, és touch gesztusok lehet használni, hogy megkönnyítsék a használatát az operációs rendszer. Szintén sok netbookok, ultrabooks és notebookok, a felhasználó használhatja ugyanazt a gesztust a touch pad állnak rendelkezésünkre. Befejezésül meghívja Önt, hogy néz video tutorial, hogy pontosan hogyan kell használni a Metro felület a Windows 8.

Már telepítette a Windows 8, és mit nem? Itt más Windows-oktató 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (46)

  • Helló,
    Írtam egy megjegyzést, és megismétlem:
    lehetséges, kérjük, hogy a YouTube-on oktató?
    főleg azért, mert az idő van otthon, és nem néz oktató miatt blokkolt portok Igazgatóságának.
    Köszönöm.

  • Ionut:
    Helló,
    Írtam egy megjegyzést, és megismétlem:
    lehetséges, kérjük, hogy a YouTube-on oktató?
    főleg azért, mert az idő van otthon, és nem néz oktató miatt blokkolt portok Igazgatóságának.
    Köszönöm.

    Az új oktató jelennek kizárólag honlapunkon videotutorial.ro követte egy idő után (korlátlan), és tegye őket a YouTube-on.
    Ezek a mi politika, és mi van, hogy igénybe egy ilyen intézkedés, mert a felhasználók, akik le a munkánkat, és tulajdonítottak nélkül a sok közzétételt tartalmát engedélye nélkül, és csak annyi a változás a címet, így úgy néz ki, mintha oktatóanyagok megfelelő szerzők.
    Már megvan a hivatalos csatornán a YouTube-on, és néhány oktató 200 feltöltött.

  • sziasztok nekem is van egy gondom a Windows 8-al, az oprendszer telepítése után és közben a billentyűzeten, egéren és monitoron kívül semmi nem kapcsolódik a PC-hez.......amikor belépek a gépembe.... a partíciók betűi nincsenek sorrendben pl.: a windowsos partíciót C-nek hívják de a 2. partíciót nem D-nek hanem E-nek... és a következőt F és így tovább... szóval átugorja a D-t... és ha adok hozzá egy stiket, annak a botnak van egy D nevű partíciója...mi történik, egyáltalán nem tudok rájönni....remélem tudtok segíteni:)ms, viszlát!

    • Ugyanez történt velem. Ennek az az oka, hogy telepítette win8 a botot. Azt ismerik a Windows partíció D, és így juttatott a partíció (ami korábban nevezték D) pont E. A megoldás a következő. Vagy telepítés DVD indítás vagy telepítés a bot után az első újraindítás távolítsa el a botot a számítógépről. Siker.

  • 1.Felicitari Adrian az, hogy hogyan rámutatott mindent, ami új, hasznos, különleges, elegáns, profi Metro felületet + win8 mindent.
    2.Cred mint költözni egy új szakasz, amely azt is jelenti, Op rendszer!

  • Gherghisan Nelu, köszönöm, ez egy hiba lenne a Windows 8-hoz.....7-en nem látom :), üzenj még egyszer, viszlát

    • pontosabb akarok lenni. Abban az esetben, ha a Windows 8-at stickről telepíti, a D partícióval kapcsolatos probléma elkerülése érdekében a rendszerindító sticket az első újraindítás megkezdése után azonnal el kell távolítani, és a számítógép újranyitása előtt. Elnézést kérek a drágaságért, de nem akartam, hogy kitérő arckifejezésem miatt lemaradjon egy új Windows telepítésről.

  • Mit csinálunk Nene ezekkel a kártyát ATI video / AMD illesztőprogramok, amelyek valamilyen 2 lei, akkor tegye a játék Medal of Honor Warfighter új, és nem működik, akkor telepítse Primada illesztőprogramokat közvetlenül az AMD honlapján, hogy reklámozzák, és mikor telepítés kéri, hogy ne indítsa újra, vagy a meccs után megy f probl táska. azt mondják nem válaszol újraindítás után szünet, hadd fasz Everest pillantást Juniper GPU ATI Stream csak akkor fordul elő, de úgy tűnik Primada 4 cucc Intel GPU, ATI Juniper, így az újraindítás után már csak az Intel, és jössz idegeket. Honnan AMD ATI mindent tönkretett, ATI ATI volt. Most már, hogy egy másik videó kártyát, hogy az Nvidia 15 millió AMD / ATI csak annyira gazdag Daia és táblák 3 millió lett a nevetség tárgya AMD. Mi a helyzet veled? akkor megfelelő, ha fel Primada vezető magától resart indítsa újra a játékot, miután nem válaszol? PFF AMD alaplap 2 pénzt ettünk sült AMD ATI csak mi egykor. Most BRT-t. hogy az nvidia ez, nincs más megoldás!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.