Hogyan frissíteni a Windows 10 kényszerű

Miért Frissítés Windows 10 kénytelen?
A korszak optikai szál és a Vine oldalak 7 másodperc, könnyen elveszti türelmét. Vártam kb 1 nap, és én elvesztettem a türelmét tartalék. És mert a Windows nem várom, hogy próbálja az Acer Switch 10 12 Acer Switch 12Ez arra kényszerült, hogy frissíti a Windows 10. Talán ha azt várod, miután a Microsoft, hogy egy másik fél nap
Legyünk komolyak, a Microsoftnak milliókat kell kiszolgálnia a frissítésre váró számítógépektől, és ez nem egy pillanat alatt. Vannak korlátozások a szerver sávszélességéhez, a feldolgozási teljesítményhez és egyebekhez. Mindenesetre, még akkor is, ha megértjük a helyzetet, továbbra is a Windows 10-et akarjuk; Mint egy gyerek, aki látja a nyalóka
Hogyan frissíteni a Windows 10 kénytelen?
Ha megvan a „Get Windows 10” ostobaság, ne vegye figyelembe! Ebben a helyzetben nem segít. Olyan ez, mint egyfajta esküvői meghívó, amely nem jelent elégedettséget.
Mi lesz frissíteni letölthető és félmanuális.
Töltse Media Creation Tool (10 frissíteni a Windows) (Windows frissítés 10 32 64 vagy bit)
Miután letöltötte a szerszámot, egyszerűen indítsa el, és kövesse a lépéseket!
Mit jelent a frissítés a Windows 10?
A frissítés a váltás a kiváló változata a program vagy az operációs rendszer adatvesztés nélkül vagy beállítások.
Erre ingyenes frissítés a Windows-10, kihasználva csak azok, akik 7 Windows, a Windows vagy a Windows 8 8.1. Azok, akik a Windows XP és Vista, nem tudja frissíteni, de meg kell csinálni friss telepítés.
Mi friss Windows telepítés 10?
Friss telepítse az operációs rendszer van telepítve a régi helyére, vagy egy frissen formázott merevlemez. Abban az esetben, egy friss telepítés adatok és beállítások elvesznek.
friss telepítés
Ha szeretne csinálni friss telepítés és nincs optikai meghajtó, akkor lehet, hogy az operációs rendszer a botot.Az operációs rendszer telepítése a botot


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (148)

  • Cristi Hello! Ms sokat kínál oktatóanyagokat fog követni sokáig (azt hiszem, jobb a 8 év). Sikerült csinálni a Windows Update 10 ezzel a módszerrel, bár meglepő módon aktiválódott, és volt egy Windows Licenc crakuit a napi frissítéseket. A problémám az, hogy nem tudom használni a billentyűzetet betölteni windosului, és ezért nem megoldás a uefi.Era BIOS beállítások és a biztonsági-előleg-frissítés ablakok és ott meg kell jelennie az UEFI. (Lásd youtube) csak a Nem fordulhat elő. Ha tud segíteni hálás.

    • Egyes PC billentyűzet vagy egér vagy USB, ha azok nem láttam csak a Windows
      Szüksége van normál dugókra (PS / 2) ahhoz, hogy belépjen a BIOS-ba, gondolkodott már erről az opcióról?

      • Nagyon furcsa, hogy mielőtt a win 7 ment minden probléma nélkül frissítés után 10 nem akar nyerni. Én egy tiszta újra a 10 csak nyerni, ha nem tudod, windosul addig működik, miután a tiszta újra. Nem az engedély kerül a BIOS?

        • Próbáltam nem tudom, és nem megszokni a Windows 8.1 az én laptop, én maradtam zökkenőmentesen működő Windows-8 / 32 és 64 és kicsit / Windows 10 Egyáltalán nem
          Véleményem az, hogy akkor erős és felkészült a Windows PC 10
          és tárolja a BIOS-ban engedélyt csak akkor, ha vásárolni a készüléket az OS előre telepítve, akkor nem /

    • Azt mondták, néhány Működik Windows kalóz, sőt megkapta a licencet. Őszintén szólva nem tudok adni neki választ 100% szilárd. Esélye van, hogy menjen el a Windows csapkodott. Különben is, ez jobb, hogy mentse az asztalra, és akkor a dokumentumok a frissítés előtt, hogy biztos.
      Rájössz, most, hogy ezeket a Microsoft, ha a szemek a Windows araszolt kalóz oldalak, nem azt mondom, hangosan. Még mindig van valami, hogy megszerezzék a Windows tárolja helyszínek.
      Látom is Mishu ment trükk...

      • Megerősítik ezt! A laptop volt 10 tesztelés és most engedélyezték és kalóz 8.1 egy asztali nélkül zavar frissítettem a Windows 10 pro és látta, hogy a végén működött. Mi? Nem tudom!

      • Most egy régebbi Windows 7 Home Premium konfigurációval futok (Windows 8.1 rendszert is futtam), ahol mindkét Windows ATI Radeon X1050 videokártya illesztőprogrammal rendelkezik. Kérdésem van, hogy a videokártya támogatásra kerül-e a Windows 10 rendszeren, a rendszerkövetelményei hasonlóak vagy akár azonosak a Windows 8.1-rel ...

      • Helló, Cristi, frissítettem a Windows 10-re, és minden tökéletes. Van egy kérdésem és talán készítenék egy jövőbeli bemutatót erről a dologról! Engedélyeztem a Windows operációs rendszert, és a kérdés az lenne, hogy tudok-e biztonsági másolatot készíteni a Windows 10-re, és a másik kérdés az, hogyan állíthatjuk le az automatikus frissítéseket, mert úgy tűnik, hogy az új operációs rendszer nem ad sok választási lehetőséget. Köszönöm!

        • Csak a Windows 10 Otthon nem lehet megállítani frissítések. Más Windows verziók 10 csak átmenetileg lehet halasztani, vagy szünetel.

      • Hello, ha nem bánod, hogy megmondják, mit kell tennie, hogy valamivel nagyobb teljesítmény?
        olcsóbban kijutni ...

        System Information
        ------------------
        Idő jelentés: 10 / 27 / 2015, 11: 36: 33
        A gép neve: URK
        Operációs rendszer: Windows Értékelés 8 64 bites Enterprise (6.2, 9200 Egyesítés) (9200.win8_gdr.150713-1241)
        Nyelv: román (Regionális beállítás: Román)
        Rendszer Gyártó: Fujitsu Siemens
        Rendszer Model: D2581-A1
        BIOS: Version 6.00 R1.18.2581.A1
        Processzor: Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz (2 CPU), ~ 2.4GHz
        Memória: RAM 3072MB
        Elérhető OS Memória: RAM 3070MB
        Fájl: Használt 1366MB, 4776MB hozzáférhető
        A Windows Dir: C: \ Windows
        DirectX verzió: DirectX 11
        DX beállítási paraméterek: Nincs találat
        Felhasználó DPI-beállítás: A System DPI
        A rendszer DPI-beállítás: 96 DPI (100 százalékos)
        DWM DPI méretezés: Disabled
        Dxdiag Verzió: 6.02.9200.16384 Unicode 64bit

  • Ez nem trükk "A microsoft azt mondta egyszer, hogy a kalóz nyereményt is elérik a 10-es", az a tény, hogy ez az értesítés még nem jelenik meg az asztalon, és minden rózsaszínű ... csak idő kérdése, amíg meghívást kapunk licenc megvásárlására.

    Ha valaki hibát követett el engem javítva: D

    • Teljesen igaza van! 7 végső kalózot nyerök. 10 nyertem, és néhány nap múlva visszatértem a győzelemre. Néhány nap múlva meglepődve láttam, hogy blokkoltam a késztetést engedély vásárlására Win7. Megújítottam a calc.on Win7-et. és azóta kénytelen vagyok nyerni 7. Amikor bezárom a calc. automatikusan frissül Win10-re. Egy nagy szar

  • ezer köszönöm! .. De ha frissítettem, ha újra akarom telepíteni a doosból a bootolható DVD-vel, akkor is aktiválódik? és ha működik. hogyan lehet tovább folytatni? .Láttam, hogy egy oem.eu partíció készül. merek.

    • A Windows 10-et annyiszor telepítheti a számítógépre, amelyen már engedélyezte a licencet a frissítési folyamat után. A telepítéskor csak ki kell hagynia a cd-kulcs kérését. A Windows aktiválódik, amikor csatlakozik az internethez. Problémáim voltak az illesztőprogramokkal a frissítés után, és újratelepítés.

  • Én vagyok az egyetlen, akinek problémája van a Windows Store-val? Megütöttem, és ez azt mutatja, hogy néhány másodpercre betöltődik, majd leáll ... tud valaki megoldást?

  • A megadott licencekkel működik (ez csak az előző, például 33 licenccel indult), és ezt könnyen megtalálhatja az Aida vagy a piriform speccy segítségével. emlékszik a sorozatra, amelyet "beinjektáltak" a bioszférába. Ezt látom, amikor úgy döntök, hogy egy újabb nagyobb merevlemezt teszek a számítógépbe, és tiszta telepítést végezek a merevlemezen.

    Ha kihagytam valamit kérlek javíts aki megtette azt tudja 100% az, hogy én csak tette a frissítés a Windows a Windows 7 64 x10 Pro Pro, amely jóval magasabb, mint 7.

  • Különben is, a Microsoft emberei már nem raknak sok sajtot az engedélyre ... még akkor is, ha nem rendelkezik licenccel, akkor továbbra is probléma nélkül használhatja a Windows 10-t, de időről időre felbukkanó felirattal, fekete háttérképpel vonzom a figyelmedet. , (ez nem olyan, mint a múltban, amikor nem volt licence, amelyet a számítógépe az általuk meghatározott időközönként le fog állni), hogy megijedjen, és ugráljon az engedélyen lévő pénzzel.
    Már nem mint az elmúlt években, amikor a Microsoft nagy hangsúlyt fektet erre, prentu mivel rájöttek, hogy ha megtartják, így a világ felé halad valami mást. Még mindig Orcum fölé 50 sajt és a szemét, hogy jöjjön a közintézmények.

  • Hiba lépett fel, töltsön le ablakokat, ellenőrizze a letöltést, majd adja meg ezt a hibát: "Vegye fel a kapcsolatot a számítógép gyártójával, hogy frissíthesse a BIOS rendszert". 5110-től van egy Dell Inspiron 2012 laptopom. Nem értem, mi köze van a biosokhoz a Windows rendszerhez. Nekem van a Windows 7, de mielőtt a Windows 8.1 és a Windows 10 előnézetem volt, és probléma nélkül elmentek.

  • Sajnáljuk, hogy változtassa meg a témát, de van egy kérdésem: Hogyan fájlok megosztására a PC Ubuntu egy laptop Ubuntu és láthatjuk, és módosíthatja a laptop?
    Én INVERCA a Személyes fájlmegosztás megosztani a Nyilvános mappában, azt INVERCA sok csodát, de nem tettük.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.