Hogyan lehet frissíteni az új Windows 8.1 Blue

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell frissíteni az új operációs rendszer a Windows 8.1 Kék.
Mint bizonyára tudja már, Miccrosoft nyilvánosságra tegnap a dob a Windows 8.1 Preview, kódnevén Windows Blue jön a Windows 8 hogy némi javulás, és néhány új alkalmazások a Metro UI felületet.
Ahhoz, hogy frissíteni a Windows 8.1 Preview kell egy Windows-8 Pro.
Azok, akik a Windows Enterprise 8 8 Preview vagy Windows újra kell telepíteni a Windows a Windows 8.1 Preview ISO kép hivatalosan letölthető az elkövetkező napokban.
Továbbá, ha van egy tabletta, a Windows 8 RT, amelyhez telepített nyelvi csomag (csomag az operációs rendszer nyelvét lefordítani más nyelvre) van szüksége, hogy minden Windows-8.1 Preview ISO fájlt frissíteni a Windows, mert 8.1 Preview A Microsoft szerint van egy probléma, amely várhatóan meg kell oldani az elkövetkező napokban.
Így lesz képes frissíteni a Windows 8.1 Preview közvetlenül az operációs rendszer csak azok, akik a saját Windows 8 Pro.
Meg kell letölteni a csomagot, majd telepíteni és futtatni. A következő lépés az, hogy indítsa újra a számítógépet, miután visszatért újraindítás automatikusan megnyílik bolt oldal, ahol lehet letölteni frissítéseket a Windows 8.1 Pro Preview. Mi a frissítőcsomag az új verzió 1.95 GB.
Követő napokban lesz, hogy az új oktató a Windows-frissítések 8.1. Tudnia kell, hogy a végleges változat lesz elérhető a Windows 8.1 őszén nem volt megadva a pontos dátum kiadás. Frissítés a Windows 8.1 ingyenes lesz azok számára, akik engedéllyel a Windows és a Windows 8 8 Pro RT


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (52)

    • Windows Enterprise nem jelenik 7 Microsoft hivatalos oldal! Ha továbbra is szeretné, hogy megtalálják a linkeket, hogy valószínűleg nem működnek beszélni Adrian! Azonban ezekben az években, és nem kell letölteni!

    • Mint mondtam ... bármit megtalálhatsz, ha hasheket keresel.
      Letöltés itt:
      http://dlx.bourex.com/os/
      Ha nem elégedett a letöltési sebességgel, keressen máshol a Google-on a kivonatkód után, amelyet a "torrent" szó követ, vagy az iso kép pontos nevére, amelyet a "torrent" vagy a "letöltés" szó idézőjelek nélkül követ. .
      További információk itt:
      http://memobox-textcube.blogspot.ro/2009/10/microsoft-windows-7-enterprise-90-day.html

      Ne feledje, miután letölti hitelességének és integritásának az ISO, már korábban említettem, hogyan.
      Azt is meg kell említeni, hogy nincs sp1. Nem lenne probléma ... a Windows frissítése megoldja, vagy integrálhatja az rt7lite programmal közvetlenül a telepítő készletbe.
      Most kiderül, hogy meddig lehet aktiválni ezt a verziót, az aktiválás a Microsoft szervereitől függ, és ha a Microsoft egy bizonyos ponton úgy dönt, hogy nem aktiválja a Windows ezen verzióját ... akkor nincs mit tennie. Valószínűleg a Windows 7 kereskedelmi verzióját választhatja.
      Vegyes tényként ... a Windows 2 Enterprise 7 változata létezik: a meghosszabbított 90 napos próbaverzió (értékelési változat); és a szokásos, kereskedelmi változatnak nyilván csak 30 napja van.

      Néha jó kezelni magunkat ...

  • Azok számára, akiknek már van Windows 8 -juk, nem azt tanácsolom, hogy ölje meg az idejét ezzel a frissítéssel, amely még nem hoz semmi újat, mint a Start gomb (jobbak Adrian által a webhelyen bemutatottak), néhány parancsikon és változtatás a Windows rendezésével A MetroUI-n keresztül néhány megállapodás a boltban, de zavartan az alkalmazások révén. A legjobb (kíváncsiaknak) az lenne, ha tisztán telepítenék az új partíciót és az ISO-képet. Néhány frissítés során problémákba ütköznek, mert hiba van a telepítéssel kapcsolatban nyelv. ennek Egyesült Királyság-Egyesült Államok kell lennie, különben olyan hibát fog kapni, mint a / Error: „A Windows 8.1 Preview még nem támogatott ezen a számítógépen.” Ezt a regiszterek megváltoztatása oldja meg. Egy szkript jön létre az ablak megtévesztésére, ha nem tudja, hogyan kell megváltoztatni a Windows nyelvét. A szkriptnek az alábbi formában kell lennie (reg hozzáadva: "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Nls \ Language" / f / v "InstallLanguage" / t REG_SZ / d "0409" ), és így kell elnevezni (change_install_lang.b Meglepődtem, hogy a Microsoft csak 24 óra elteltével adta ki az ISO képeket a frissítéstől számítva, de ez a konyhájukhoz tartozik. Úgy gondolom, hogy jobb megvárni a végleges verziót. Összegzésként azt gondolom, hogy a Microsoft ismét jobb oldalon balra. Valószínűleg a Windows 8-as licencek és eszközök gyenge értékesítése, valamint a Windows Vista súlyos kudarca miatt elkeseredettségbe hozta őket egy béna start gomb elhelyezésével. Azt hiszem, a Microsoft hagyománya valóra válik - meleg egy, hideg. borotvaablak, fodros ablak. Remélem, hogy a Windows 9 igazi siker lesz! PS Maradjon, ameddig csak lehet Windows 7 rendszeren, vagy ha már ismeri a 8-at!

  • Cristi vagy Adrian .... kérlek sami rasp, hogy egyszer feltettem ezt a kérdést ..
    Miért nem tesz oktatóprogramok és kalóz windowsuri hasonlók .. Windows7Ultimate és nem Windows7 Enterprise vagy Windows 8 8 Enterprise Pro és a Windows miért nem csak használja deastea verzió?

    • A kalózkodás rossz dolog, és mivel a Videotutorial.ro nem szereti, ezért nem készülnek oktatóanyagok! Egyébként úgy tűnik, hogy nem megy jól! De a főnökök jobban válaszolnak neked .... (Y)

    • Most mit akarsz? Tegyük meg a közvetlen leírás linket egy torrent?
      Tájékoztatásul közöljük, hogy vannak torrentek eredeti dolgokat (ha tudod, hogy nézd meg a digitális aláírás fájlt, vagy ha hallott hash (md5, sha1, sha256 stb.)
      Térjünk vissza az ablakokhoz. Vannak eredeti MSDN képek, amelyeken Windows XP, Vista 7 és 8 látható. Ezek megtalálhatók a torrenteken vagy az "elveszett linkeken". Az ötlet az, hogy először tájékozódjon és keresse meg ezeket a kivonatkódokat különféle fórumokon vagy információs webhelyeken. Miután megtalálta a Windows kívánt verziójának kódját, keressen a Google-on vagy a torrentekben az iso képre. Töltse le és ellenőrizze a kivonatkódot. A kivonatokat ellenőrző programot "digesec hashing segédprogramnak" nevezik. Ha ez a kód megegyezik, az iso kép automatikusan eredeti. Nyilvánvaló, hogy ha nem vásárol kulcsot az adott ablakhoz, akkor is szüksége lesz egy kalóz aktivátorra.

      Cristi vagy Adrian valószínűleg érti, mire gondolok és ez össze néhány ötletet, hogy egy új bemutató. Nem feltétlenül egy tutorial a kalózkodás.

      • Ami pontosan megmondani, hogy mit akarok fene azt mondta: egy linket a torrent Végső W7 SP1 / 64, mert szörnyű volt az, de nem. Mégis.
        Ugyanakkor több szeretetet independenta.Vreau megalázó könyörögni túlmutatnak az állam tyúk, akik tudják, és amely zavarja őket akkor is látható, ha szolgálni.
        Abban, amit írt, én határozottan tanult egy pár jó szám, okos helyezték, pt.care köszönöm.
        Teljes szívvel támogatja a javaslatot a végén, és remélem, hogy hamarosan történni.
        A két óriás a gyakran tette ezt lucru.Numai aki persze nem akar valós információkat csúszott tutoriale.Basca burkolt május és fight'm nem expliciti.Ma kérjük carcotasi a ..
        "Valószínűleg" ráncolta meg. Győződjön meg róla, hogy a kettő az elsőtől megértette, amit javasolt, Ők már sokszor megtették.
        Ismét köszönöm a pt.postul! Tanultam valamit tőled.

  • ISO kép a Windows 8.1 elérhetők a hivatalos honlapon windows.microsoft.com / en-Egyesült Államokon kívül. / Windows-8 / preview letöltés

  • Adrian, mit gondol a munkáról mint böngészőről?
    Úgy értem, amint az oldal betöltődik!
    Azt akarom tudni, hogy a véleménye az Opera böngészőt.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.