Diavetítés készítése a Windows DVD Maker alkalmazással a Windows 7 rendszerben - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató teszünk egy slide show a Windows DVD-készítő, amely be van építve a Windows-7, tisztított app jön hogy lecserélje a Windows Movie Maker.

Azok számára, akik nem rendelkeznek a Windows 7, javasoljuk, hogy a Windows Movie Maker ezt a munkát ugyanolyan jó, talán még jobb.

Azért választottam ezt a témát, mert az utóbbi időben tárgyalt a hozzászólások részben arról, hogyan lehet a diavetítés Ezért úgy döntöttünk, hogy ez a bemutató videót megvalósítani, sokan fordulnak mindenféle alkalmazások ismerete nélkül rendelkeznek a szükséges szoftvert az orruk előtt.

Windows DVD Maker alkalmazás, ami az operációs rendszer, sem további szoftvert kell telepíteni, ez az alkalmazás segít létrehozni diavetítések képekkel, hanem szerkeszteni videók.

Mi egy nagyon egyszerű felület, ha nincs több, ha azt szeretné, hogy egy gyors diavetítés és írd ki egy DVD-re.

Sokan azt mondják, hogy a felület túl csekély felület nagyon kevés lehetőség, de pontosan azokat a lehetőségeket, amire szükségünk van, nem több, nem kevesebb.

Azok, akik szeretnének valami bonyolultabb jól viszont a figyelmet az egyéb alkalmazások, a Windows DVD-készítő célja az otthoni felhasználó, aki nem rendelkezik elegendő tapasztalattal, hogy több összetett alkalmazásokat.

Mi feltétlenül szükséges a Windows DVD-készítő, akkor választja ki a képek közötti váltásnál, tudjuk integrálni a háttérzaj, akkor válassza ki a megjelenő menüben, amikor belépnek a DVD-t a DVD-lejátszó vagy a PC, minden, amit a Menü válasszon egy filmzene külön a slide show, meg tudjuk változtatni betűtípusokat és a szöveget, ahogy már korábban is mondtam, van, ami szükséges a sikeres diavetítés néhány perc alatt.

A végeredmény a vártnál jobb, próbáld ki és meglátod!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (66)

  • Cristi Hasznos tutorial. Me érdekelne egy szerkesztő, ahol szöveget és a felirat a hozzá ilyen magyarázatokat össze képeket. Tud ilyen szoftvert?

  • Igen nagyon jó tutorialu.Pentru nekem nagyon oktatási, úgy értem:
    "Sokan mindenféle alkalmazást használnak anélkül, hogy tudnák, hogy az orruk alatt vannak a szükséges szoftverek." És igazad volt, köszönöm.
    Örülnék, ha elkészítne egy videót a "Windows Movie Makerről".
    Sok megbecsülés és tisztelet!

  • Nos, hogy tegye bemutató beszél terhelések beszél másodperc zár és újra néhány másodperc múlva, akkor megy Iara zárak és így tovább.

  • Adina: Cristi Hasznos tutorial. Me érdekelne egy szerkesztő, ahol szöveget és a felirat a hozzá ilyen magyarázatokat össze képeket. Tud ilyen szoftvert?

  • Láttam ez a bemutató a Windows DVD Maker, és ez nagyon hasznos, de azt akarom, hogy a bemutató és a Windows Movie Maker a Windows XP.


  • Nem tudom, hogy milyen hülye ez a video tutorial, azt hiszem, a legrosszabb a netul
    Ha a terhelési én tökéletes, és van, hogy menjen
    Valószínűleg van környéki vagy gyengébb hálózat, és nem rendelkezik tisztességes sávszélességgel
    Hadd adjak néhány tanácsot
    Ha van egy bemutató, amely megnyitja gyengébb kapuban a break-30 90 sec, hogy időt tölteni
    Ha jobban megnézed alatt a játékos egy folyamatjelző sáv, amely megmutatja, hogyan kell feltölteni a bemutató
    Ha nem hajlandó várni, amíg loading bemutató azt ajánljuk, hogy felmondja a jelenlegi nettó és nettó változás a szolgáltató

  • persiap87: Nos, azt tegye bemutató beszél terhelések beszél másodperc zár és újra néhány másodperc múlva, akkor megy Iara zárak és így tovább.

    Netul bunkó a környéken, vagy UPC, nekem megy a bemutató végén. Próbálj nem hibáztatom bennünket, amikor a helyszínen, vagy az oktató nem fog menni! Ha van egy jó internet kapcsolattal és egy megbízható szolgáltató, amely biztosítja a sávszélességet a szerződésben nem kellett volna problémák, elviszem előfizetések olcsó és alacsony sávszélességű oldalakon hibás. Net előfizetés komolyabban vegyék, akkor is, ha jobb, de gondoltam, hogy az oldalak a jövőben is nagyon elfoglalt, és egyre több és több tartalmat, akkor a nettó alacsony tartalmú oldal több, mint egy év, míg ülni 100 te webhely vagy oldal betöltődik!

    Ismét én bemutató elment fej-farok megszakítás nélkül!

  • persiap87: Nos, azt tegye bemutató beszél terhelések beszél másodperc zár és újra néhány másodperc múlva, akkor megy Iara zárak és így tovább.

    Beszélj emberek RDS Brassó, azok RDS egyfajta overselling és kiszolgálók nem ugyanaz gyors választ.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.