Hogyan készítsünk egy webhelyet, 4. rész, multimédiás videók, hangok, képek integrálása - oktatóvideó

Helló barátaim, elértük a "Hogyan készítsünk egy webhelyet" szappanopera 4. részét, ebben az epizódban meglátjuk, hogyan lehet a multimédia tartalmakat integrálni.
Amikor először integrálunk egy videót a youtube-ból, ez egy virág a fülébe, megy a YouTube-ra, elveszi a beágyazási kódot, ha azt akarja, hogy beállítsa a lejátszó megjelenését, ha nem, válassza ki a méretet, és készen áll, beillesztheti a cikkbe, a figyelem, nem a "vizuális" HTML-ablakban kell elhelyezni.
Ezután lépni több érdekes dolgot, teszünk egy youtube utunkat, mi fololsi saját lejátszó, audio-vagy videotartalmak Majd tartsa meg a szerverünkön, tulajdonképpen mi a független média, gondolom, ha történetesen youtube tilalom van, és az összes film házigazdája őket, elég nehéz megoldani egy ilyen problémát, egy másik probléma az, amikor mozog nehéz youtube, automatikusan mozog lassan és a videók házigazdája őket.
Az általunk használt lejátszót JW Flv Media Player-nek hívják, ez a lejátszó nagyon stabil, bizonyítékként szinte egy éve használjuk a legkisebb probléma nélkül is, a JW Media Player mindenféle formátumot képes lejátszani, szerintem nem létezik webes formátumban, ez a lejátszó nem tudja lejátszani.
Nagyon teljes JW Media Player, örülünk, amikor megláttuk, milyen jól játssza le a HD tartalmat, mert az utóbbi időben oktatóanyagokat 1280 × 800 HD felbontással készítjük.
Végül látni fogja, hogyan kell beállítani a lehetőséget, embed videók házigazdája a saját szerver, mint a YouTube, természetesen meg kell tartani az arányokat, ez elég nehéz összehasonlítani az óriás youtube, de ez nem rossz, hogy megpróbálja, és Ki tudja, talán holnap fogja az embereket a YouTube klipek szervereink Romániában.
Remélem tetszik ez a bemutató különösen sokan megkérdezték, hogyan, hogy egy videót a helyszínen, vagy hogyan, hogy a zene a honlapon, az úton, a zene ugyanaz, mint a videó, egyszerűen helyezze videofájl Mp3 őt ott varázsló.

Nézd élvezetes, de ne feledjük, hogy ez a bemutató 4 epizód, mielőtt rájöttem, hogy még mindig 3 útmutatók weboldal azok számára, akik még nem nézte, hívlak benneteket, hogy, ez ingyenes.

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (147)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.