Hogyan készítsünk élő CD-t a Windows XP-vel az ingyenes bartpe alkalmazás használatával - HD videó bemutató

Kedves barátaim, ma egy élő CD-t készítünk Windows XP-vel a BartPe alkalmazás (Bart Preinstalled Environment) használatával. Az Preinstalled Environment előre telepített környezetet jelent, pontosabban a CD-re telepített operációs rendszert pontosan úgy, ahogy azt a merevlemezre telepítenék.

A Live CD segíthet megoldani sok problémát, ha az operációs rendszer nem indul el, vagy egyszerűen nincs operációs rendszer. Képzeld el, hogy lebontja az operációs rendszert, mielőtt ezt a hibát, és mentette néhány fontos fájlok (dokumentumok, családi fotók, házi mozi), az asztalon vagy a partíció C: \, Ha az operációs rendszer újratelepítése, hogy elveszíti a fontos fájlokat ebben a kérdésben a Live CD-t tökéletesen illeszkedik.

A Live CD, hogy akkor indul el néhány másodperc vagy néhány percig (attól függően, hogy a DVD-író CPU és RAM), van néhány hasznos eszköz, másolhat fájlokat egy másik partíciót, akkor ellenőrizze merevlemez egészség engedélyezve van, akkor dolgozni partíciókat, ahogy szeretné.

A határértékek a Live felhasználói adatokat építette ezt az élő CD-t, amit beépített bemutató csak két plugin mutassa be, hogyan integrálja a különböző minden bővítmény, ez nem olyan, mint a Mozilla Firefox, a plugin egy BartPE minden módszer Az integráció szükségszerűen olvassa el a súgó fájlt, hogy hogyan integrálja az egyes plugin.

BartPE bővítmény jön számos előre beépített néhány nagyon könnyen integrálható, mert már előre mappák (fél-integrált), ott is plugin letölthető, hogy meg kell integrálni őket az első helyen (ezek félintegrált ) Én csak letölteni őket, és tedd a plugins mappájába BartPE közösség.

Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja ezt a kérelmet, és várja a válaszokat a megjegyzések rovatban, ha szeretné ezt BartPE segíthet, hogy bárki LiveCD szokás igényeit.

Van házi feladat, hogy a saját LiveCD, és integrálja a sok dugó, természetesen meg kell dolgozni a plugin, várom, hogy mondd meg, mit plugins integrált és milyen méretű van, hogy, hogy az ISO Ha akkor is adja meg a dugó, amit építettek.

Jó böngészést és ne felejtsd el a házi feladatot.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (94)

  • My bro Tisztelem a munkát, de tudjuk, hogy a live CD iso bármely torrent nem kell használni a két program lenne jó (és amit én már küzd) 's tedd egy usb. BAFTA

  • @X3SPRE10: Úgy néz ki, mintha nem akar tanulni, persze csak akkor veheti azt torrentet, de ha tetszik, mint nekem a kezem, hogy valamit.
    Az ötlet az, hogy míg a botot, és tenni valamit, hogy vége, ha veszel mindent torrent nem tesz semmit össze.
    Ez a megoldás, és hogy azok számára, akik siet, akik szeretnének megtanulni.
    Mi értelme a tanulás?

  • Gratulálunk! Nagyon jó bemutató és nagyon informatív.
    Még fog építeni nekem egy Live-CD ezzel a programmal, és én nagyon kíváncsi, ha képes integrálni és a víruskereső, mert én került olyan helyzetbe, hogy beavatkozzon, hogy helyes az XP rendszer volt, hogy a backdoor vírus, és nem indul el csak ~ 15 másodperc restart.
    Telepítettem a Windows, amely lehetővé teszi 7 javítás telepítése ugyanazon a partíción, de elszigetelt régi ablakok egy régi fájl kiterjesztését.
    Beolvastam, megsemmisítettem a vírust, elmentettem az összes fájlt, de a Windows 7 telepítve maradt ...
    Ez az alkalmazás sokkal jobb volt, mert nem változtattam meg a rendszeren, kíváncsi lennék arra, hogyan lehet frissíteni az antivírust a Live-CD-n ...

  • @Liviu: Lehet tenni egy csomó programot, akár teljes listákat bővítmények, képes integrálni, amellett, hogy akkor is létre plugin BartPE, megmutattam a két program a jövőben is fejleszteni a téma, minden ingyen van csak ki kell használni az agyad.
    Tehát az agy használni.
    Ember használ alatt 10% az agyi kapacitás, mondjuk, hogy a munka nem kerül nekünk semmit!

  • @X3SPRE10: Nem akar tanulni! 'Re már egy szakértő, kerestem a torrenteket, és tettem néhány élő CD iso, és tegye, és az automatikus telepítés szervizcsomagot otthon mi a szerver már csak emlékezni, hogy ne stiu.Mai luatzi minden, amit kijutni torrentek pontosan mit akar, vagy amit úgy tűnik, hogy (különösen, ha vb. az operációs rendszer). jobban fog documentatzi here (Cristi tudom), egymás után, és SCZ. limbaju mIRC.

  • @CORLEONE: A Bravo Corelone jól meg van szakadva, tehát az én tanácsom: Ne vegye le a módosított Windows-t torrenttől! mert azon illesztőprogramok és szoftverek mellett, amelyekhez az ISO kép tartozik, az a "szerző", aki készítette, elcsúszhatott egy keyloggertől vagy egy backdor-tól, és ha elfogy a jelszó az üzenetküldőhöz és fiókokhoz, akkor azon tűnődni fogod, hogy hol nem mondtad el senkinek a jelszavát !! De valójában az a tény, hogy a Windows, amelyről úgy gondolja, sokat segít, és kihúzza magát a lázadásból, a lustaságból, hogy dolgozzon és tegyen valamit, mindent hibáztatni kell (hivatkozva arra, amit az X3SPRE10 mondott)

  • Ez a téma nagyon erős. Másnap valami ilyesmit kerestem, de látványomat, és nem igazán értettem, hogy működik, és mit tehetek. Megpróbálom a laptopommal valahogy bejutni a helyreállítási lemezes partícióba (és ha el tudom vinni onnan a Vista-t, mert engedéllyel rendelkezik :), és megcsinálom iso-ban. Ráadásul azon a partíción, amely szintén 10 GB-ot foglal el, van mindenféle laptop programom, és szeretném törölni, hogy ne maradjon 10 GB-os kihasználatom, de csak azután, hogy mindent kinyomtam onnan. Ha tudsz nekem segíteni, ne habozzon írni. :)
    PS oktatóprogramok értékes érdeke.

  • Ha meg tudja magyarázni tisztábban jön a fejét, hogy mit csinálsz, akkor ezt mondta: Azt akartam, hogy menjen dolgozni, és anya fel a blokk, akkor lement a lépcsőn szomszéd, kimentem az utcára, beléptem a skála, mentem százalék, és az anya dobta az ablak közvetlenül gyár udvarán! Legyen rövid és világosan elmagyarázni!

  • Ebben a "Hogyan készítsünk élő CD-t a Windows XP-vel az ingyenes bartpe alkalmazás segítségével - HD video bemutató" egyidejűleg beszélgettek és dolgoztak egy iso képen, de nem mondták, mi ez a kép, és honnan szerezték, ott volt, de hol volt, és mi volt a felhasználása, nem mondtad d
    nagyon hosszú voltál, és én a fában maradtam, természetesen nem tudtam tovább menni, kérem, ha részletesebben átnézheti a folyamatban levő folyamatot, köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.