Hogyan készítsünk élő CD-t Windows 7 rendszerrel a WinBuilder és a Win7Pe használatával - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan lehet, hogy egy élő CD Windows 7. Mi az a Live CD-t? A mini operációs rendszer fog futni egy CD-t vagy befolyásolja semmilyen módon az operációs rendszert a merevlemezen. Tudjuk használni a különböző helyzetekben, hogy visszaszerezze az adatokat a C meghajtón, ahol a meglévő operációs rendszer már nem csizmát. Tudjuk internetezhetnek, akkor csatlakozhat a hálózathoz, akkor a tartalék a bejegyzéseket az operációs rendszer vagy a meglévő alkalmazások a merevlemezen. Ehhez a Windows Live CD 7, mint a szoftver van szükségünk Win7PE és egy ISO image Windows 7 32 vagy 64 kicsit. Win7PE nem feltétlenül igényel telepítést, és meg kell futtatni egy másik partícióra eltérő operációs rendszer (C :). Van szükségünk, és WinRAR vagy 7Zip kivonat az ISO képet, amely a Windows operációs rendszer 7. Ha van egy ISO kép a Windows 7 meg lehet nézni a tudnivalókat Letöltés Windows 7. Ellenkező esetben a lépések nagyon egyszerű, csak meg kell adni az elérési utat a mappát, ahol a letöltött ISO image Windows 7 majd rákattintunk játék, vár csendben 10-15 perc erejéig a szkriptek szoftver Win7PE és a végén mi lesz kapott ISO képet, hogy meg kell, hogy a rendszerindító CD. Azon az oldalon, ahol a szoftver WinBuilder talál hasznos lehet létrehozni egy Windows XP vagy Windows Vista Live CD-LiveCD. Ez lenne az összes, abban a reményben, hogy ez a bemutató hasznos lesz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (97)

  • Szuper explicit bemutató és egyszerre hasznos. Windows XP esetén a lépések azonosak, vagy vannak különbségek?

    • JIX:
      Szuper explicit bemutató és hasznos is. Ptr egy Windows XP, a lépések ugyanazok, vagy van-e különbség?

      Az első 24 másodpercben megkapja a választ, csak azt mondta, hogy az oktatóprogram "szuperértelmű".

  • Vagy használd a Puppy Linuxot! Ez egy 128 MB-os disztribúció (.ISO kép) ...
    Nincs szükség telepítésre, de el kell égetni egy cd.Bafta!
    És a szuper csobbanás videotutorial.ro
    By the way, a kép egy Linux ISO ingyen megtalálható itt:http://puppylinux.org/main/Download%20Latest%20Release.htm mint látod, hogy van egy kép, mint a felület.
    Vagy ha érdekel valami más Puppy Linux megtalálható itt:
    http://www.puppylinux.org/
    Ismét szerencse.

    • nene112:
      te és körülbelül Ubuntu live cd ?? ?????????

      Mit lehet tenni az Ubuntu Live CD-? Bemutattam minden alkalommal Ubuntu indult, már Ubuntu Lucid Lynx bemutató, mavrick Meerkat. Ahhoz, hogy egy Ubuntu Live CD-, akkor csak le kell tölteni az ISO képet, és írd ki egy CD-Ubuntu.com indíts azt a lehetőséget, hogy megnézhesd élő vagy telepíteni. Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: a legjobb és barátságos Linux, Ubuntu áttekintése, yes, és megtalálja a bemutató

  • Most 3 napokban történt valami, ami nem hagyja, hogy menjen minden, és meg kellett újratelepíteni a Windows, mert nem volt a visszaállítási pontot, vagy képet, és mi alapvetően mindent elveszített, és ez a bemutató megszabadultunk egy esetleges jövőbeli asemantor.Multumesc!

  • Úgy látszik, nem is megy minden 100% internet és értem azokat, akik router és ha igen, amit mondok az oktató akkor lehet, hogy állítsa vissza a router, vagy legalább sal húzza 10 másodpercig, majd tegye rá és ez fog menni.

  • Gratulálunk! Nagyon jó és hasznos útmutató, kérem, ha lehetséges, hogy csinál egy tutorial Autodata, ahol lehet kapni ingyen, és egy rövid prezentare.Bafta tovább növeli a munka !!!

    • Marius:
      Gratulálunk! Nagyon jó és hasznos útmutató, kérem, ha lehetséges, hogy csinál egy tutorial Autodata, ahol lehet kapni ingyen, és egy rövid prezentare.Bafta tovább növeli a munka !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.