Hogyan működik egy ingyenes domain, ha van egy dinamikus IP DynDNS

Ebben a videóban bemutató fogunk beszélni, akik tettek a helyszínen, és nem fogja megvédeni őket, hogy az IP-cím, és fogunk beszélni, hogy az, amelyben van egy dinamikus IP, és ez elég nehéz és hogy egy honlap e ip (RDS, Romtelecom).

Barátom Cristi tudták, hogy egy video tutorial arról, hogyan lehet az ingyenes aldomain a dyndns ha volt egy statikus IP.

Ebben a videóban a leírás megmutatja, hogyan lehet csinálni egy ingyenes aldomain a DynDNS, ha van egy IP dinamikusan (RDS és Romtelecom).

Amire szükségünk van, csak egy kis alkalmazás, amely megkapja az összes oldalt DynDNS, és segít nekünk, hogy szinkronizálja a dinamikus IP-kiszolgáló regisztrált új domain, ez lesz A backround minden Windows indításakor nélkülünk emelés az ujját.

Látni fogja, milyen egyszerű, hogy kap egy ingyenes domain tesz minket a cég DynDNS, hogy csak a formanyomtatvány kitöltésével a felhasználóneveddel, jelszavaddal (ne tegye a jelszavát mail), és e-mail cím kapsz egy linket megerősítés (van, hogy nyomja meg), a számla, amit tettem.

Bogdan Pelu

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (85)

  • Holnap el kell mennem, hogy a lapát hó hó tegnap találkoztam! =)) Új év teljes az öröm és a beteljesülés az összes románok jó egészséget, és mindent, amit akar!

  • Boldog új évet mindenkinek, és mindent, amit akar: egészség, a boldogság, a tudás, a pénz, dollár, euró, sajt, Diner, pénz, euro, alkatrészek, nagy monitorok, okostelefonok, 4 core processzorok, 16 giga ram, a bérleti díj Svájc járadék minimális bér, a jogot, hogy több feleségük 48 nap óra, nincs főnök, jó autó, ingyenes üzemanyag örökre, ital-és élelmiszer tetszése, ingyen filmek, ingyen zene, ingyen játékok, ingyenes szoftver, a Windows ingyenes és természetesen video tutorials.
    Va pupa mosu ...............!

  • Helló ... Készítettem egy weboldalt, és szeretném megnézni egy pillantást, hogy elmondja nekem, hogy jó-e mit csináltam ott, ha kissé jól néz ki, és különösen, ha nincs jogellenesség. Situ e http://andreigrosu.homeip.net Köszönet előre

  • Hello!

    Először is szeretném, ha a webhelyen két "mentor" Cristi és Boby boldog születésnapot kíván! a 2009-es év, hogy csak örömöket, sikereket és eredményeket hozhassunk Önnek, sok türelemmel, hogy minél több érdekes útmutatót készítsünk nekünk.
    És utoljára, de nem utolsósorban mindazoknak, akik belépnek erre az oldalra: Boldog születésnapot, nagy teljesítményű számítógépek és megfelelő nyelv :)!

  • Brav Andrew.
    Ez nagyon jó, mint, hogy te vagy a helyes úton.
    Szóval az előtt, tedd fel az új dolgokat: audio, video, kép, eredeti hozzászólás az Ön által.
    Nem veszi tartalom más oldalakon, mint sok román, ami a saját tartalmat a saját szavak és gondolatok.
    Bravo, hogy az eredeti, és biztosan nyert.

  • Köszönöm, Bl
    Vannak mentori, mi csak a rajongók a PC, hogy szeretnénk megosztani tapasztalatainkat, hogy hozzájáruljon, hogy emeljék az informatikai ismeretek a látogatók és a barátok, annyi látogatóink lettünk barátok idővel.
    Azt akarjuk, hogy kezelni egy hely, ahol az emberek nagyon sokat kell tanulni, és idióták ne tegye meztelen csajok, akik isznak, és öntsük a fejét, hogy értékelés.
    Sikerült magas nézettség nélkül ostoba dolgokat, és kreténizmus.
    Örömmel látom, hogy az emberek Romániában igazán akar tanulni, de nem sok helyen (video oktatóanyagokat), ahonnan választani Romániában.
    Ki jön itt is van a lehetőség, hogy valami hasznosat tanulni, anélkül, hogy időt máshol.
    Ha értékelni ezeket a dolgokat, mi több, mint elégedett.
    Igyekszünk, amennyire csak lehetséges, hogy elkerüljék a fa nyelv ezen a területen, és kínál néhány oktató, hogy mindenki megértse és megemészteni gyorsan.
    Nem akarunk felnőni azzal, hogy tudjuk, hogyan kell informatikai szempontból beszélni, vagy hogy nagy tapasztalatokkal rendelkezünk ezen a területen, csak hasznosak akarunk lenni és megérteni magunkat.
    Elnézést kérünk, ha lesz idő, amikor kifejezéseket használni, de néha egyszerűen nincs szó román nyelven meghatározni e fogalmakat.
    Köszönjük, és mi szeretünk, mert anélkül, hogy a segítségedre videotutorial.ro website nem lenne itt!
    Ön emeltek ezen a honlapon!
    ÖN fejünket!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.