Hogyan készítsünk egy bootolható CD-t egy ISO kép nero -Videó bemutató

Ebben a videóban bemutató égetünk (égés) iso kép Nero és meg lehet tanulni, hogyan lehet egy bootolható CD függetlenül attól, hogy az operációs rendszer XP, Vista vagy Linux

Azt is megtanulják, hogyan kell felszerelni egy ISO kép használata démon eszközökkel és hogyan lehet összerakni egy játék, egy operációs rendszer, vagy bármi más ISO formátumban.

Mi fog készíteni, hogy milyen hamar egy sor videó tutorials formátumok (disk image) virtuális ISO, UIF, DAA, BIN, CUE, ami megnehezíti, hogy nem tudja, vagy nem tudja, hogyan kell kezelni őket.

Semmi, senki sem született tanított és az, hogy itt vagyunk, hogy kapsz egy kézzel, ha nehéz helyzetben vannak, és azon túl.

De több kérjük kövesse az alábbi videó tutorial.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (310)

  • tehát fenomenális vagy? Biztos benne, hogy román? Miért nem láttam annyira türelmet és szederrel a számatban. Számos oktatót is tisztelem ...

  • Azoknak, akik új vagyok a PC-vel, olyan vagy, mint egy mennyei kéz ... ez azt jelenti, hogy valóban segít valakinek, ez egy igazi regényt jelent ... köszönöm srácok, légy egészséges és segíts nekünk tovább. ..minden jót.

  • Köszönjük a kedves szavakat, és csak örülhetünk, hogy segítőkészek vagyunk, és várjuk Önt javaslatokkal a videó oktatóprogramokra, amelyeket látni szeretne

  • Csináltam egy biztonsági másolatot az én-rendszer illesztőprogramok Driver Genius és megmentettünk egy fájltípust automatikus telepítő archive.Acum lehet csatolni őket, hogy egy módosított nLite ablakok automatikusan fut vele? Előre is köszönöm .

  • Egy másik kérdéssel zavarom Önt: az illesztőprogram-zsenik az illesztőprogramokat 4 formátumban menti: alapértelmezett, ZIP-archívum, önkicsomagoló archívum és automatikus telepítő-archívum. A 4 formátum közül melyiket érdemes hozzákapcsolni az egyedi operációs rendszerhez az nlite segítségével? Ismét köszönöm ... minden jót!

  • Nehéz válaszolni a kérdésre egy mondatot, de alapvetően a vezetők nem lehet futtatható szöveget, és megpróbálja, és hátha alapértelmezett mentési szöveges formátumban.
    És nem mentési és vezetők, hogy jön a Windows telepítve van.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.