Hogyan készítsünk egy lassított videofelvétellel

Hogyan készítsünk egy lassított videofelvétellel

Video bemutató - Hogyan készíthetünk lassított videót

Lassítva vagy lassított egy módszert, amellyel meg tudjuk lassítani a felvételt hozott másodpercenként több képkockát, mint a normál (24-25-30 fps). Slow Motion így nem tehetünk a minőség, akkor először meg kell lőni felett 48 képkocka másodpercenként; 48 szükséges minimális fps lassított lejátszás (a 24 fps).
A normál pal mi kell 50-100-200 fps, így juthatunk folyadék lassított, hogy kellemes a szemnek, és szükségünk van 60 fps NTSC.
Tipp azoknak a kézi beállítások a fényképezőgép!
Ha rekesz és ISO, továbbra is az elismerést, a zársebesség kötelezővé kellene tenni, minimum kétszer fps közösség. Például, ha a felvételt 50 fps, akkor használja a zársebesség legalább 1 / 100. Így az elmosódás megelőzése érdekében, amikor egy lassított.
Használó alkalmazást lassított a Windows Movie Maker, ami letölthető és telepíthető ingyenesen.
A bemutató megmutattam, hogyan kell csinálni lassított az egész videokazetta, vagy csak egy kis darab videokazetta, hogy ha szeretnénk hangsúlyozni valamit, vagy szeretné, hogy a töltelék legalább dinamizmust a forgatás.
Miért Shlomo (lassított)?
Egyszerű, lassított, minden jobban néz ki. Még egy egyszerű mozdulattal is úgy tűnik, epikus, lassított. Csak láttál filmeket egyáltalán nem lassított jeleneteket gazdaságban; Lásd a film 300, ahol a fele a film egy lassított.
Tippek a sikerhez lassítva!
1. Használjon állványt (vagy kamra globális Shuter)
2. Redőny = fps duplája
3. Manuális fókusz
4. Lehetőleg ne mozgassa a kamerát hirtelen
5. Használja elég fény
6. A kézi expozíció
Letöltés Windows Movie Maker (Törölje az összes többi alkalmazás telepítéséhez)



Oktatóanyag - Hogyan készíthetünk lassított képet egy videóból

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (11)

  • Köszönöm a videót. Kérem egy ön véleményét, szeretném látni ennek a helyzetnek az ellenkezőjét, például a középső keretben a lejátszás sebességének növelése érdekében, egyfajta videó visszaesés csak egy adott jelenetnél. Még mindig lehetséges ezzel a programmal?

  • Cristi iperf nem használja az Android. Úgy tettem, ahogy mondtad, a bemutató videó a iperf de nem (csak Windows tettem). Köszönet minden kedves video tutorials, amit tett nagyon jó.

  • Üdvözlet Cristi. Valakitől kaptam egy Fujitsu Workstation márkájú számítógépet, amelynek problémái vannak a bioszámokkal, mivel az Advanced bios-ban számos alkategória jelenik meg, amelyek között az iAMT Configuration, amikor belépök az ME firmware-re, mindenhol megjelenik az ERROR. A bioszoftver indítása után az Intel BIOS kiterjesztésnek / az Intel menedzsmentnek általában meg kell jelennie, és nem kell megjelennie. Egy idő után megjelenik az MEBx hiba állapota. Bármelyik gomb megnyomásával folytathatja ... És aztán belépetek és elmegyek az ablakokba. Az MEBx FW újraindítása után a teljes verzió teljesnek tűnik. Bármelyik gomb megnyomása ... Miután a ME kódhiba teljesen blokkolta a POST megjelenésének végét és teljesen blokkolódott, a számítógépet teljesen le kell állítani.

    Segíti is a képeket az alábbi:
    http://s32.postimg.org/430jnwcw5/20160505_182702.jpg

    http://s32.postimg.org/f8ihtaa85/20160505_220151.jpg

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.