Hogyan lehet megosztani az aktuális operációs rendszer és a virtuális a VirtualBox - video bemutató

Mivel az utóbbi időben egyre több látogató kértek egy leírást, hogyan kell csinálni a valós rendszer és a részesedése a VirtualBox úgy döntöttem, hogy a téma oktatóját.

Mi VirtualBox?
A VirtualBox egy virtualizációs szoftver, amellyel egy másik operációs rendszerben futtathatunk egy operációs rendszert (a valóságban). Azok, akik még nem tudják, mi a Virtual Box, számos oktatóanyaggal rendelkezünk mind a telepítéséről, mind annak beállításáról, valamint arról, hogyan kell telepíteni a Virtuális doboz operációs rendszert, amelyet Cristi kollégánk készített. Néhány link a VirtualBox oktatóanyagaihoz a szöveg végén található.

Megosztani, és mit jelent ez Önnek?

Nos, biztos vagyok benne, mi minden van néhány kevésbé legális szoftverek, vagy egyszerűen csak szeretne csinálni tesztek telepítése bizonyos szoftvert, de anélkül, hogy a valós rendszer. Néha újra letölteni, mit szeretne tesztelni a virtuális vagy keressen újra a szoftvert szeretné kipróbálni lehet időpocsékolás, és túl sokáig tart, ezért egy alternatív gyorsan át a szoftvert, vagy a kívánt fájlokat, hogy teszteljék azokat, a tényleges pc a Virtual Box az, hogy részesedése közötti Host rendszer (valós rendszer) rendszer és a Guest (vendég rendszer Virtual Box)

Mit kell tudni, mielőtt 2 részesedése a rendszerek között?
Meg kell jegyezni, hogy egy mappa megosztásával a 2 rendszer között megnyílik néhány kapcsolat a 2 operációs rendszer (a valódi és a virtuális) között, és ez nem túl örvendetes. Miért? Mivel, ha a virtuális rendszer megfertőződik, nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a vírus eljut a 2 rendszer között megosztott mappába, és végül eljut a valódi számítógépünkhöz. Az egyik tipp a "szerencsétlenség" megakadályozására: amikor megosztja a mappát, akkor jelölje be a "Csak olvasható" négyzetet, vagyis a virtuális rendszer csak olvasni vagy másolni tud abból a mappából, és nem írhat vagy törölhet fájlokat abból a mappából.
Amit tudnia kell, hogy a mappa megosztásához a két operációs rendszer között telepítenie kell a "Guest Additions" virtuális rendszerbe (egy kis ISO kép, amely a virtuális rendszer illesztőprogramjait tartalmazza)
Remélem, hogy már nem lehet a továbbiakban Share-ui operációs rendszerek közötti 2 mindent: filmek, zene, játékok, dokumentumok, stb, stb
Azt bemutató alatt szoktam az igazi operációs rendszer a Windows XP és a Windows XP egy virtuális rendszer minden virtuális, de ha kellett Vista vagy Windows 7-ui eljárás megosztani egy mappát lett volna ugyanaz.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

telepítése VirtualBox

set VirtualBox

Operációs rendszer telepítése a VirtualBox

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (92)

    • Iulian62Nagyon jó tutorial, vagy egy úgynevezett átmenő fej
      De van egy kérdés Linux útmutatók és kész csak nem ??  

      Nem ... ennek még nincs vége és nem is fog véget érni, mostantól elkezdem "pumpálni" a Linuxról, főleg az Ubunturól szóló oktatóanyagokat

      • Adrian:
        Nop ... vagy nem történik meg, és nem is lesz a vége, ha elkezd "nagyképű" útmutatók Ubuntu Linux különösen most  

        Adrian, a következő meg észrevételeit és oktatóanyagok a honlapon, akkor engem kíváncsi Ubuntu. Találd ki, mit csináltam ma? Feltelepítettem az Ubuntut a laptop, mint az Ubuntu alapú rendszernek a Windows vagy amit tudok. És nagyon elégedett vagyok, mint a Windows gyorsabban fut.

        • Alex:
          Adrian, a következő meg észrevételeit és oktatóanyagok a honlapon, akkor engem kíváncsi Ubuntu. Találd ki, mit csináltam ma? Feltelepítettem az Ubuntut a laptop, mint az Ubuntu alapú rendszernek a Windows vagy amit tudok. És nagyon elégedett vagyok, mint a Windows gyorsabban fut.  

          Őszintén szólva nagyon örülök, hogy sikerült felkeltenem a kíváncsiságot, és hogy az emberek lassan kezdik nyitni az elméjüket a windosison kívül (ezt mondtam a Windows-nak, mióta meggyőződött Linux-felhasználó lettem). Az Ubuntu Desktop Edition Asus EEEPC 100 vagy 1000XP Már nem tudom a pontos sorozatot, és PANDA maradt (ez a szavam ... amikor valami meglep), amikor megláttam, hogy a dobozból KIVÉTELEN MINDENT felismert: vezeték nélküli, bluetooth ...

        • AlexAdrian, a következő meg észrevételeit és oktatóanyagok a honlapon, akkor engem kíváncsi Ubuntu. Találd ki, mit csináltam ma? Feltelepítettem az Ubuntut a laptop, mint az Ubuntu alapú rendszernek a Windows vagy amit tudok. És nagyon elégedett vagyok, mint a Windows gyorsabban fut.

          Mint egy ötlet, akkor vess egy pillantást ide: http://kde.org/announcements/4.4/
          és néhány filmet, remélem, értékelni a Linux és a KDE.

    • Vladut: Van egy kérdésem ... mi a teendő haza netul a virtualbox Köszönet   

      Telepítse Guest kiegészítések, amint az a bemutató, privestel egészen !!!

  • Vmware munkaállomást használok, de amennyire látom, még ezzel a programmal sem lehet telepíteni a mac os rendszert. (vagy legalábbis nem láttam ...)
    Ami a valós és a virtuális rendszer közötti sher-t illeti, a VMware-ben sokkal intelligensebb funkció van - másolja be a beillesztést közvetlenül a valós és a virtuális rendszer közé (mintha más partícióra másolna).

      • Pontosan ez volt látható a bemutató. Ha a másolni kívánt fájlokat másolni / beilleszteni, akkor telepíteni kell Guest Additions (ha használ VirtualBox) vagy WMware Tools (ha használja WMware Player) az operációs rendszer a virtuális gép, amint és látható tutorialuul videó előtt.
        Miután eleget tett az (Install Guest kiegészítések vagy VMware Tools az operációs rendszert a virtuális gép), egyszerűen jobb klikk a minden fájlt / mappát az aktuális operációs rendszer, akkor megy a virtuális és illessze be az asztali vagy mappa az operációs rendszer telepítve a virtuális gép

  • Compliact is, én a egy képet, amit meg kell programokon keresztül UltraISO rögzítse, majd a virtuális rendszert, és nem állni, így seruiesc így.

    • Deca: Túl compliact, én a egy képet, amit meg kell programokon keresztül UltraISO rögzítse, majd a virtuális rendszert, és nem állni, így seruiesc így.  

      Egyáltalán nem bonyolult !!! Csak egyszer állította be azt a mappát !!! Amíg tudja, hogyan készítse el azt az ISO képet, és tömörítse az archívumot ISO-ba (az ISO formátum az archívum tömörítésének egyik módja), addig 30 mappát oszt meg, de nem is kell. Elég, ha egyetlen mappát oszt meg, és amikor ... mozgatnia kell filmeket, szoftvereket vagy fájlokat ... vagy átmásolja őket, és kész.

  • Adrian BitDefenter láttam, hogy már telepítve van! Senki sem egy bemutató róla? Mit gondolsz róla? Szeretnék választ tőled rig daru Cristi vagy ha Boby Michael! Kérjük szépen, ahogy még soha nem próbáltam!

    • BGDAdrian BitDefenter láttam, hogy már telepítve van! Senki sem egy bemutató róla? Mit gondolsz róla? Szeretnék választ tőled rig daru Cristi vagy ha Boby Michael! Kérjük szépen, ahogy még soha nem próbáltam!  

      Légy türelmes lesz egy bemutató róla. Házasodik senki tetszett, és én még mindig nem tetszik BitDefender.

  • Nagyon jó bemutató gondolat nem tudja, hogy még én is gondolkodtam, hogy hogyan kell egy igazi prg rendszer és azokat virtuális hogy már nem keres net..Mult sikeres év continuare.Eu nagyon általam anvatat erről többet sait.Daca amire emlékezett VMware lehet csinálni jövőre, és egy bemutató erről program.Va köszönhetően

  • Re: Köszönet videototorial, beszélt a segítséget én kitaszították a Windows lelkesedik Ubuntu, szeretem, ez lesz a jövőben a Windows kevesebb. Remélem, hogy videotutoriale Ubuntu várom. Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.