Hogyan lehet hát minden vezetők Double Driver - video bemutató

Szia barátok, a bemutató beszélünk vezetők, konkrétan arról, hogyan lehet egy biztonsági vezetők és megtartani egy esős napon.
Biztonsági vezetők egy nagyon fontos feladat, csak néhány másodpercig tart neki facm, akkor tud megszabadulni órányi keres a neten, azt hiszem, minden, amit kell, hogy egy biztonsági mentést a járművezetők a rendszer Persze, egy a rendszerben, amit tennék, hogy nekem mentés (ha valami történik velem), sajnos nem.
Az összes olyan illesztőprogram biztonsági mentéséhez, amelyre szükségünk van egy erre képes szoftverre, azt találtam, hogy a szoftver Double Driver néven szól, és ingyenes, könnyen használható és rendkívül gyorsan mozog, jobb, ha nem képes
Letöltés után Double Driver látható két exectuabile, az egyik parancssorban, és a második a grafikus felhasználói felület (ami bennünket), más fájlokat az archívumban nem igazán érdekel minket, ez nem jelenti azt, hogy nem hasznos .
A szoftver fut közvetlenül, sem telepíteni rutin indítás után szembe kell néznünk egy egyszerű felület néhány gomb a tetején, és néhány gyalog, látni fogja, mit csinál minden tutorial.
Számos módja van a biztonsági mentés:
1.Optiunea alapvető illesztőprogramok szépen egymásra mappákba (ajánlás fejlesztő) lehetőség jó, ha a vezetők fel CD-re.
2.Se hogy egy archív minden vezető (én ajánlást újratelepíteni a rendszert) jó lehetőség a telepítés a botot.
3.Arhiva önálló kivonat önkicsomagolók végrehajtást.
Remélem, ez hasznos szoftver biztonsági vezetők, őszintén azt hiszem, mindenkinek meg kell tennie a mentéseket, mindössze néhány másodperc, és megszabadulni a keresési titáni munka a vezetők a neten.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (119)

  • Szia Cristi, van egy kérdés, hogy hogyan lehet valaki nem lehet letölteni az összes olyan video oktatóanyagokat, hogy te vagy itt és használja én is márciusban érdekel ne töltse le az egyik a honlapon, hogy oktatóanyagok van az oldalon, és azt akarom, Treu vajon milyen beállításokat, hogy azok a játékos, amit használ, vagy egy másik játékos csak nem számít downloada.Multumesc nem előre!

  • Nagyon jó ez az alkalmazás használja elég des.Singura probléma az volt, hogy állítsa vissza a nyomtató meghajtó nem megy nekem, de egyébként ok.Aplicatie figyelmét 10.

  • Egy kiváló program. Nagyon hasznos. Én nem ismertem őt, de nem tudja, hogyan kell ezt visszaállítani. Ne hagyja abba engem lenyűgözött. Ti nagy volt.

  • A függvény is érdemes megemlíteni, nagyon hasznos, hogy a munkát a többi merevlemezek nem csak azon a számítógépen, amelyen fut, akkor csatolja a kemény egy másik számítógép, amely nem tudja, hogyan kezdje scanaze merevlemezek kérdéses, csak hogy megmutassa neki az utat a windows a meghajtón.

  • Hála a személyzet videotutorial.ro. Ön szuper testvér, iparosok, kézművesek.
    Double Driver megy felkent. Másztam fájlokat és illesztőprogramokat a helyszínen ADrive, ők gazdag és pénze több merevlemez.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.