Hogyan lehet online fizetéseket végrehajtani és hogyan lehet online pénzt fogadni paypal számlával - oktatóvideó

Szia barátok, ma kezdünk beszélni pénzt az interneten, különösen az online malacka bank, hogy az úgynevezett PayPal.

PayPal egy online fizetési szolgáltatás létrehozott 1998, azt vásárolta meg a cég 2002 Ebay, PayPal jelenleg kínál online pénzügyi szolgáltatások számos országban a világon, a lista által nyújtott szolgáltatások a vállalat növekszik, és a legjobb, hogy PayPal elérhető a hétköznapi felhasználók számára, egyéb szolgáltatások ilyen típusú irányítja kizárólag az üzleti, a felhasználók örömére rómaiak míg PayPal igaz Romániában, román felhasználók élvezhetik szinte ugyanazokat az előnyöket, mint az Egyesült Államokban vagy Európában.

Ez a követelmény szó barátságos szolgáltatást igénybe vevők fogadására és küldjön pénzt online online bankkártyás fizetés nem olyan biztos, és ezért van szükség a pufferzóna a magas biztonsági szintet, ez az, ahol a PayPal online malacka bank, ez egy biztonságos terület között, a kártya és online áruház.

Tegyük fel, hogy van egy kártya 2000 euró, és szeretne vásárolni valamit a nettó vagyon euró 100 nagyon veszélyes, hogy bemegy egy hely, amely megbízható, a kártyát tele pénzzel, ha az üzlet egy csapda, akkor ürítse ki a kártyát 3 másodperceken belül.

A PayPal ez más, ha van egy kártya euró 2000 vele, és azt szeretné, hogy egy termék megvásárlására 100 eurót a boltban szellem PayPal számla ki a kártya csak 100 euró, és így csak elveszett 100 2000 euró az első eset.

Mellett tagadhatatlan előnye, tudván, a PayPal számla, hogy ennél sokkal érdekesebb dolgot, például kaphat pénzt online, hogy nem kell hagyja otthon, akkor vagy az egyik, hogy küld pénzt, ha van egy PayPal számla kerül, és amely elküldi a pénzt, nem kell, hogy a paypal számla, akkor csak egy kártya pénzt rá persze, küld egy adott e-mail a PayPal számla, és befejezi a kártyaadatokat egy biztonságos oldal, és kész.

A PayPal sikeresen versenyezhet az olyan pénzátutalási szolgáltatásokkal, mint a Western Union vagy a Money Gram, köztudott, hogy milyen díjakat számít fel a Western Union, a Money Gram vagy más hasonló társaságok.

Ön is küldhet pénzt, hogy több embert, (tudom, hogy nem szereted a pénzt veszít), vagy kérheti a pénzt több ember csak egy kattintás, ennyi az egész PayPal számla felületen.

A paypal számla, számlák is ki bármilyen szolgáltatás, amit nyújtanak számukra, vagy a tárgyak árulnak online szervezetlen keretben, ami azt jelenti, lehet adni nekik valamit, Gica, hogy találkozott egy beszélgetés, és ez él 400 mérföld távolságban.

Egyéb szolgáltatások: gomb adományok gomb vásárolnak termékeket (abban az esetben, online áruházak, vagy weboldalak, állomány), és sok egyéb gombok és a gombok különböző dolog.

A PayPal segítségével sok mindent el lehet végezni, ezért elkészítünk egy újabb oktatóanyagot azok számára, akik részleteket szeretnének tudni a fiók részletes kezeléséről, amelyben beszélni fogunk arról, hogyan lehet integrálni az adomány gombot a webhelyen, vagy kb. bevásárlókocsi elhelyezése.

Ha érdekli a téma, ütemezni fogjuk az online áruház elkészítésének bemutatóját, ha ilyen oktatást szeretne készíteni, akkor a megjegyzések részben várjuk kéréseit, kérjük, mondja el nekünk, melyik témát szeretné az "online pénz" területén megközelítés.

Várja, hogy a visszajelzést, a megjegyzések rovatban, szép kilátás és a jó szerencsét pénzt az interneten.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (203)

  • A téma nagyon jó. Tudnunk kell, hogy mi előttünk áll, hogyan kell tovább lépnünk, és hogyan lehet elkerülni más problémákat ...
    Vegyünk egy munkát minune.Va mindig figyel, és mindig jönnek, érdekes témákat, amelyek érdeklik a sok ember.
    Megjegyzés 10

  • Szia. Szeretném kérdezni tőled, hogy hol szerezzen be egy kártyát a PayPalhoz. Körülbelül egy hónapja volt PayPal-számlám, és szeretnék pénzt átutalni a kártyámra, de nincs ... Először is szeretném megkérdezni tőled, hogy szabad-e kártya készítése és hol.

  • Robciuc Ionut: Hello. Szeretném megkérdezni, hogyan lehet, hogy a kártya csatolták PayPal. Nekem van PayPal számla körülbelül egy hónap, és szeretnék pénzt a kártyára, de én ... Először azt szeretném megkérdezni, hogy a kártya szabad csinálni, és hol.

    A bemutatóban csak azt mondták, hogy miért nem néztél meg mindent görgetés nélkül? Próbáld ki a BCR-t, amennyiben tudom, hogy a kártya készítésének díja körülbelül 100 ezer körül van, attól függ, hogy milyen típusú kártyát szeretne .... egyébként több mint 100 ezer. Nem hiszem, hogy a kártya ugrásának díja kártya ...

  • Adrian:
    Azt mondta a bemutató, miért nem nézel nélkül mindent hátra? Próbáld BCR, hogy tudom, hogy nem az adó kártya körül 100 ezer, attól függően, hogy milyen kártyát akarsz .... egyébként több mint ezer 100 nem hiszem, só a kötelességét, mint egy kártya ...

    OK. Tehát most, ha elmegyek a bank BCR és azt, hogy a kártya, köteles 10 lej (100 ezer), mint aramane két kérdést.

    1. Mint mi a minimum kellene, hogy a kártyát?
    2. Megy, hogy nekem, és 30 ezer lei díj, illetve lenne a Holdon? (Ezt a kérdést, mert azt hallottam, hogy ez a bemutató, de nem biztos)

  • Robciuc Ionut:
    OK. Tehát most, ha elmegyek a bank BCR és azt, hogy a kártya, köteles 10 lej (100 ezer), mint aramane két intrebari.1. Mint mi a minimum kellene, hogy a kártyát?
    2. Megy, hogy nekem, és 30 ezer lei díj, illetve lenne a Holdon? (Ezt a kérdést, mert azt hallottam, hogy ez a bemutató, de nem biztos)

    Apa, nem dolgozunk egyetlen bankban sem egyikünkben sem, az árak és a módszerek bankoktól eltérőek, nem jobb, ha elmész a bankba, és ott kérdezik? :) Gondolod, hogy még mindig emlékszem, mennyit adtam 10 évvel ezelőtt, amikor elkészítettem a kártyámat?

  • Nagyszerű lenne, ha egy bemutató ugrás még jelképes kifizetéseket aggódik online.Ce autó, valamint mit tegyek? MasterCard vagy a Visa?

    hibás link (egy Linck, és tegye meg a spam)

    • stefanhellzone: Jó lenne, ha egy bemutató ugrás még jelképes kifizetéseket aggódik online.Ce autó, valamint mit tegyek? MasterCard vagy Visa? Broken link (egy Linck, és tegye meg a spam)  

      A BCR webhelyén világos oktatóanyagokat talál a tokenekről, kap egy brosúrát egy tokennel ...

  • Megjegyzés 10. Már van egy PayPal számla Premier. Adott egy kis bolt (2 3-értékesítés hetente), és azt szeretném tudni, hogyan kell csinálni egy gomb a számos vásárlási-7 8 termékek (shopping táblázatot). Azt is szeretnék tudni, hogyan hajtsák végre a gombot a honlapomon (ez a vaku).
    Köszönöm szépen. Készíts egy nagy munka.

  • Cristi Szeretnék kérdezni valamit, ha tudod: nustiu marcheturile ha láttad, de láttam egy CD-t a Microsoft online azt mutatják, a CD-t, de nem adott semmilyen információt a CD-t, azt mondta az ár NDAR, 35 ron, de nem jó mondta szállítás niic róla, mit kell tennie, hogy a CD-t?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.