Hogyan készítsünk Bitcoin Miner és alkalmazása cgminer a BitForce

Szia barátok, a mai bemutató megmutatja, hogyan használja a fogantyút BitForce Butterfly Labs létrehozására digitális valuta Bitcoin, teljes pénztárca adatbányászati ​​szoftver és a beállításokat, hogy a medence.
Utolsó alkalommal, amikor be vezérelt eszköz Butterfly LabsMa megmutatom, hogyan lehet Bitcoin ezzel a készülékkel, amely két ASIC chip.
Kellemes meglepetés, amikor feltettem az volt, hogy a bányászok a 7-8 GH / s helyett 5 GH / s extra teljesítmény, hogy őszintén szólva nem számítottam. Ez azt jelenti, a bányász alapul ASIC gyártott 28 nm, ami azt jelenti, hogy kénytelen-10 12 minereasca GH / s ha kész firmware frissítéseket.
Egy év múlva, vagy ha már magyarázni hogy mit jelent, és hogyan működik Bitcoin hálózata, Néhány hónappal később próbáltam mondani, hogy ez A legjobb hardver csinálni Bitcoin. Ami a Bitcoin hálózat, és hogyan érvényesítik tranzakciók nem változik az árfolyam, amikor a hardveres dolgok rendkívül ingadozó. Ha egészen tegnapig érdemes bányászok video kártya ma alig éri egy BFGA csak ASIC továbbra is a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldásokat ez a láz-A Bitcoin.
A készülék használom a bemutató egy Bitforce bányász bányász és 8 GH / s, az ára kb £ 1500 az adókat, a video kártya költsége körülbelül annyi, és alig 700 bányászok MH / s, azaz a A 10 szor rosszabb. Ha számít, és felhasználás tekintetében Bitforce 30w 300W videokártya, nem csoda, hogy az emberek nem akarják, hogy minereasca és videó.
Visszatérve a bemutató, akkor kell használni valamit, a bányászat és a szoftver.
Softrule szükséges:
Bitcoin pénztárca - Multibeam
CLI bányászati ​​alkalmazás - cgMiner (Megjegyzés zip a legújabb verzióra)
Illesztőprogramok - Zadig (Ha a készülék nem ismeri fel helyesen)
A bemutató nézze meg, hogyan összekapcsolni a pénztárca és pool úgy dönt, hogy a bányászat, úgy döntöttem, BTC Guild, Lehet választani a többi medence.
Figyelem!
Ne felejtsd el, hogy csatlakoztassa a mobiltárca címet a medencében beállításokat.
Rock on!


[hordozóazonosító = 1098 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Helló Cristi,
    Úgy értem urmerec az elején a oktatóprogramok és én nagyon szeretek.
    Arra gondoltam, ha szeretné eladni a készüléket ButerflyLabs lenne nagyon érdekel megvenném.
    Igen kérlek szólj, ha eladja.

    Köszönöm, és várja a választ.

    Minden jót, és további jó munkát.

    • Miután ezt a bemutató, és menj a bányászat Android értékesítése, bejelentem.

  • Ez egy szép tutorian. Én csak gondoltam, ha ennek a tutorial.
    Cristi, van egy HTC Desire 500, és nem látja, mi van a TV usb hús (csak lásd a képeket). Egy intelligens 3 minden rendben van, akkor vrdea fájlokat, fényképeket és a hiba és filmene. Ne is végig MHL (nem kompatibilis). Azt DLNA, de megszakad, nehéz látni a filmet. Lehet valamit tenni?

  • Ha ma napi + 3 dollárt keresel (bár a 3 dollár kissé szőrös), akkor 2 hét alatt + 1,5 dollárt keresel, másfél hónap alatt pedig 2,7 dollárt (jelenlegi, kopás, idő) . Végül az összes bányász mínuszra kerül, de nem időben, szinte a helyszínen :))

  • A személyzet javasoljuk ellipszisek egyik oka: a PPS 5% jutalékot a napfogyatkozás a guild 7.5%.

  • Szia ! Problémám van a pénztárcámmal: Biztonsági másolatot készítek, de nem tudom, hogyan helyezhetem el ezt a biztonsági másolatot a rendszer újratelepítése után. És egy másik probléma: a pénztárca, függetlenül a partíciótól, amelybe telepítve van, fájljait a C: fájlban készíti, ami nem rendben van, és szeretném tudni, hogy meg tudom változtatni az elérési utat. Van egy kicsi ssd 60 G-os, és a pénztárcám akár 16 Giga-ig is képes. MS Bafta!

    • bacillus, de miért vesz igénybe annyira 16 GB-os pénztárcát, szeretném elmagyarázni Cristi-t, még mindig van egy 60 GB-os ssd, hogy 55.7 GB-ot lát és nekem van 48 GB szabad helyem .... de ha bányászat használtam, ezeket szeretném tudni árnyalatok ...

  • Szia ! Cristi köszönöm az oktatóprogramot, ez rendben van, szeretném látni, hogy hogyan készítsen megfelelő biztonsági másolatot a pénztárcájáról, és miután a Windows újratelepítése után sikerült helyesen telepíteni a pénztárca biztonsági másolatát, hangsúlyozom ezeket a dolgokat, mert talán valaki felhalmozott valamilyen bitcoint vagy elhalványult Több száz dollár az a bányászati ​​eszközön, és nagyon kellemetlen lesz azonnal elveszíteni az összes bitcoint, ez tragédia lenne .... és nem tudom megvárni a következő bemutatót, így saját magának kaphatom a bitcoint.

  • Helló srácok a video bemutatóból! Én is kérnék Cristi-t. Az oktatóprogram végén azt mondtad, hogy beállítad a DIR 655 útválasztót, hogy ha szeretnénk, akkor megtaníthat nekünk, hogyan kell két vagy több útválasztót csatlakoztatni. Szükségem lenne valami ilyesmire, és azt hiszem, hogy egy ilyen útmutató segíthet másoknak most vagy a jövőben. Most hadd magyarázzam meg, miért van szükségem a második útválasztóra: Van egy UPC előfizetésem, amely tartalmazza a forgalomirányítót (Tehnicolor TC7200.U), és van egy másik útválasztóm (615-4 évesnél régebbi D-link DIR 5 modell, ezt láttam) az új modellek sokkal kisebb méretűek). Jó. Most a probléma az, hogy azon a területen, ahol élek, az UPC internetes jelet, valamint TV jelet ad koaxiális kábelen keresztül. Az UPC útválasztónak jelkockája van a koaxiális kábel csatlakozóján keresztül, a D-link útválasztónak WAN bemenete van. Összegezve, nem tudom csatlakoztatni az internetkábelemet a DIR-615 útválasztóhoz, és ezt meg akarom tenni, mert ellentétben a UPC útválasztóval, amelynek nincs külső vezeték nélküli antenna, a DIR-615 2 külső antennával rendelkezik, plusz az a tény, hogy szeretnék - Egy másik szobában használom, néhány falatól távol.

  • hagyja, hogy valaki mondja meg, hogy az országban melyik szegény ügyfél kínál 50 g / h forgalmat, hogy bányászatot végezzen, mert üzletem.

    • Megzavarja a dolgokat, Gh / s nem ugyanaz, MB / s-
      Összegzés magyarázta Gh / s jelenti a hatalom a készüléket. MB / s sebességgel továbbított adatok.
      GH / s nincs semmilyen kapcsolatban a széles sávú, amely kínál internet-szolgáltató.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.