Hogyan lehet kivonni hangot vagy hangot klipből vagy filmből - oktatóvideó

Mindannyiunknak valószínűleg telefonok terméktámogatási fájlok. Mp3 csengőhang, és gyakran azt szeretné, hogy a gyűrűt a másolata másolata a film vagy a kedvenc színész, bármilyen hatása a hangfájl vagy videoklip .
Nos a Video to MP3 Converter lehetővé teszi számunkra ezt. Pontosabban, ez a kicsi és hasznos szoftver lehetővé teszi számunkra, hogy kivonjuk az audio fájlt vagy a hangsávot a következő videó fájlokból:
- .avi
- .mpg
- .mp4
- .m4v
- .mpeg
- .dvr-ms
- .wmv
- .asf
- .mov
- .qt
- .Van v
- .3gp
- .3g2
- .flv
A hangminőség, ami a. Mp3 kivont videó formátumokat fenti, előre beállítja az alábbi konfigurációkban:

- Kiváló minőségű (MP3, 256 kbps, 48000 Hz, STEREO);

- Optimális minőség (MP3, 192 kbps, 48000 Hz, STEREO);

- Normál minőség (MP3, 128 kbps, 44100 Hz, STEREO);

- Gazdaságos minőség (MP3, 96 kbps, 22050 Hz, STEREO);

- Veszteségmentes hang (WAV, 44100 Hz, STEREO)

Számos olyan szoftver létezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy kivegyük a hangsávot egy videofájlból, de sokan nem engedik meg, hogy kiválasszuk "darabokra" az általunk választott szekvenciákat, hanem csak a teljes film vagy klip hangsávját, és csak egy színész vagy hanghatás az adott videóból / filmből / videofájlból.
De hadd jobb nézni ezt a videót bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (77)

  • Szeretném, ha egy nagyszerű év! Boldog születésnapot, 2010!
    Egy idő után, átlépjük a küszöböt az új év, és azt akarom, hogy szeretném, ha "Happy Birthday". Szeretnénk 2010 hogy annyi örömöt és bőséget az asztalra. Mivel az egészséges és boldog szeretteivel!

  • Szia Adrian Azt szeretnénk, hogy a házi mozi, és szükségem van egy programot, hogy érvényt szerezzen az írás, és nem úgy értem, a betűtípus, de a hajlam, a megjelenés és egyéb hatások valószínűleg, de nem tudtam elérni őket. Szükségem van egy bemutató, de egy puha név Restu zavar engem is. Előre is köszönöm

    • X3SPRE10Szia Adrian Azt szeretnénk, hogy a házi mozi, és szükségem van egy programot, hogy érvényt szerezzen az írás, és nem úgy értem, a betűtípus, de a hajlam, a megjelenés és egyéb hatások valószínűleg, de nem tudtam elérni őket. Szükségem van egy bemutató, de egy puha név Restu zavar engem is. Előre is köszönöm  

      A Windows Movie Maker a Windows próbálta? ProShow Gold, Ulead VideoStudio .. ha akarsz valamit profi használja az Adobe After Effects

  • Helló! hogy vagy? Offf, mi a fenét csinált velem ez a program? Működik, mert az volt a benyomásom, hogy szilveszterig várnom kell. : -0-nak meg kellett mutatnia, hogy azon dolgozik, hogy betöltsön valamit! jó bemutató, de nem éri meg ezt a programot. valami jobb...?

    • Dumitru Munteanu: Oooooooooo ember, hogy a program ec ..... nem működik egyáltalán.  

      Ha rablás PC-RAM és Pentium 512 3 hiszem, és én nem megyek, amíg van egy pc daráló, ahogy láttam én nagyon jól ment, és nagyon gyorsan!

      Kérjük, hagyja abba ezeket a megjegyzéseket, hogy nem tett nekem, csak a szoftver én benyújtott, és nem megy, ha ez nem jelenti azt, hogy ez nem jó, attól, amit lát vagy az egyetlen, aki azt mondta, hogy. Vegyél egy jobb számítógép és megyek hozzád. A Google nagy, keres valamit, jobb, ha nem felel meg, írj a Google: hogyan vonjuk ki a hangot a klip, vagy kivonat zene videók és megfogalmazása szavakat mondja: tedd az agyad, és nézd!

  • Jó munka és egyszerű, de ... főleg ingyen!
    Az év majdnem vége hoztuk nagy vagyon a tanítások a PC, és mivel az erőfeszítéseket, köszönöm dezinteresate.Personal teljes jövőre leszek veled, tanulni, és más érdekes dolgok, mint .
    Boldog születésnapot Boldog, egészséges és több oktató szívből kívánja mindkét oldalon a menedzsment és az összes felhasználói ilor.La az év vége felé, hogy emelem poharam tiszteletére ezen az oldalon, tiszteletére a filmesek. Tisztelettel.

  • Valószínűleg egy jó ötlet, hogy próbálja meg a tutorial KMPlayer. Ez egy nagyon jó játékos, lehet hogy fotó, audio-vagy video. Elfog a hang a dalok, filmek és hang az online rádióállomások. Én ezt a lejátszót körülbelül 4 éve, és én mondom, hogy nem kell a VLC, PowerDVD, stb gomplayer. Ez kodekeket is.
    Amikor nem volt internetkapcsolatom, videókat készítettem vele védett DVD-kre, és elég jól kijött (néha volt egy kis rés a hang és a kép között, ha megszakítás nélkül rögzítették egy vagy több órán keresztül). Talán egy kicsit nehezebb beállítani ... de sokat tehet egy játékosért.

  • Nagyon érdekes és hasznos ez a szoftver, gyakran szerette a dalt egy filmet, és meg kellett nézni, de most inkább simplu.Mersi
    Szeretném, ha minden Boldog születésnapot!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.