Hogyan töltsünk le illesztőprogramok Lenovo laptop vagy asztali - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató megmutatja, hogyan kell letölteni a járművezetők laptop vagy asztali Lenovo és melyik az a folyamat, a telepítés.
A Lenovo egy nagyon jó támogatja az ügyfelek, például a laptop Lenovo G580 termelt idén azok a Lenovo kínál illesztőprogramokat XP, valamit, ami nem igazán felel meg őt a többi gyártó.
Miután az illesztőprogramok előtt megjelent egyfajta "bevásárlókosár" letöltésre, alapvetően mindent letöltünk a "Letöltési lista" listába, miután minden listát feltettünk a listára, el kell kezdenünk a letöltést. , az összes illesztőprogram letöltésre kerül egyszerre, még két előrehaladási sávunk is van, az első a teljes haladáshoz, a második az illesztőprogram abban az időben történő letöltésének a haladása. Még akkor is, ha csak egyszer kattintunk a letöltésre, az illesztőprogramok egyenként letöltésre kerülnek.
A letöltés után néhány furcsa futtatható programmal ébredünk fel, ezek csak néhány önkicsomagoló archívum, amelyek végrehajtása után kicsomagolódnak a „partíciók” mappában a „meghajtók” mappába, amely után feladata lesz az illesztőprogram telepítése. Ebben a mappában, amelyet az első futtatható fájl automatikusan készít, megtalálja az összes szépen rendezett illesztőprogramot. A csomagolás kibontása után a "furcsa elnevezésű" futtatható program megkönnyíti a tényleges illesztőprogram-telepítést, a használt számítógéptől függően az illesztőprogram telepítési opcióját bejelölés nélkül hagyhatja vagy nem. Ha más számítógépről tölt le illesztőprogramokat, azt javaslom, hogy törölje a jelet az illesztőprogram telepítésének megkezdéséről, ha a laptopról / az asztalról letölt, amelyre az illesztőprogramokat letöltötte, akkor hagyhatja a telepítési opció jelölését.
Összességében elég érdekes megközelítés Lenovo, amikor a vezetők, néhány dolog, hogy lehet, hogy a munkát a végfelhasználók számára. Értékelni és támogatja a több operációs rendszerek, vegye figyelembe, 10.
Ha még nem látta a videót G580 laptop, ajánlom csinálni: Lenovo laptop prezentáció G580, egy nagyon jó üzlet
Remélem, nézd más szemmel már letölthető a járművezetők a Lenovo. Nézzük nem nehéz!

Az árak a Lenovo termékek:

Lenovo Android tabletta ára

Árak PC Lenovo All-in-One

Az árak Lenovo laptopok

Az árak visszazárható Lenovo laptopok

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (39)

  • Cristi, kérem, mondja meg, hogyan lehet csinálni, hogy az élettartam meghosszabbítása? Ahhoz, hogy a mindaddig, amíg használja a laptop, mint egy asztali, és maradjanak a foglalat vagy eltávolítani, és tartsa hűvös helyen?

    • Azt javaslom, vásároljon egy másik márkát, már több mint fél éve van egy, és tökéletesen működik, vagyis van 3 óra borotva .. és azt hiszem, hogy van, újszerű .. talán valami megváltozott benne :)) -jó, hogy nem rontom el ... békét!

  • Kérjük, a bemutató, és hogyan kell telepíteni a Windows 7 64 bitek nem azért, mert ez ad nekem egy furcsa hibaüzenetet. A Windows nem telepíthető erre a merevlemez kiválasztott Az MBR partíciós tábla évben. EFI rendszer, a Windows is csak a GTP lemezek telepítve. Ha lehet, anélkül törli az összes pályán, mégis úgy vélem, hogy senki sem szeretné, hogy törölje a dokumentumokat vagy mozgatni őket DVD-n eszik őket az idő a merevlemezről 1 TB ha ptuea csinálni egy leírást, hogyan telepíthető a Windows 64 kicsit, mint kiváló.

  • Sergiu:
    Cristi, kérem, mondja meg, hogyan lehet csinálni, hogy az élettartam meghosszabbítása? Ahhoz, hogy a mindaddig, amíg használja a laptop, mint egy asztali, és maradjanak a foglalat vagy eltávolítani, és tartsa hűvös helyen?

    Tedd a laptop!
    Miért akarsz ülni a laptop dugaszoló?
    Miért nem használja az asztali?
    A laptop készül menni az akkumulátor, akkor gondoltam, hogy mi történik, ha a rács egy áramszünet, míg a laptop megy kizárólag a hálózathoz? Components sérülhetnek drágább, mint egy akkumulátort.
    Jellemzően dolog akkumulátor boltok nem kitett laptopok, nem használja az akkumulátorokat a laptopok lehet eladni őket később.
    Mesék ....
    Elemek elhasználódik akkor is, ha nincs használatban.

  • No cristi_admin. Ha tartod a laptop csatlakoztatva idő (ha az asztali hosszabb ideig) tudod akkumulátor nélkül, javasoljuk,
    húzza ki, vegye ki az akkumulátort (a betöltendő 100%), én dugva, és indítsa el a gépet.

  • Cristi-admin: Hadd laptop!
    Miért akarsz ülni a laptop dugaszoló?
    Miért nem használja az asztali?
    A laptop készül menni az akkumulátor, akkor gondoltam, hogy mi történik, ha a rács egy áramszünet, míg a laptop megy kizárólag a hálózathoz? Components sérülhetnek drágább, mint egy akkumulátort.
    Jellemzően dolog akkumulátor boltok nem kitett laptopok, nem használja az akkumulátorokat a laptopok lehet eladni őket később.
    Tales ....
    Elemek elhasználódik akkor is, ha nincs használatban.

    Köszönöm. válasz. És gratulálok az útmutatók és a vásárlás. És még mindig van lenovo laptop, ugyanaz a modell, és még megéri a pénzt.

  • Helló, Cristi, problémám van egy 8 GB-os usb-meghajtóval. Láttam az oktatóprogramot, hogyan lehet elindítani egy bootolható memóriakártyát. Megpróbáltam megcsinálni ezt a dolgot, de amikor formázom azt a programot, nem tudom, hogy hívják , akár 100% -ot is betölthet, és amikor eléri a 100-t, hiba jelenik meg. A lehető leghamarabb várom a választ.
    PS: Nagyon sikeres oktató Én használtam őket nagyon sok szerencsét a jövőben!

  • Lenovo egyszerűnek tűnik, de a HP mit?
    Van egy Probook 4530s, és nem telepíti a megfelelő illesztőprogramokat túl sok elérhető a honlapjukon több változatban több gyártó. Ott csak meg, hogy milyen részei vagyunk demonetez. Megpróbáltam használható segédprogram keresni a járművezetők, de nem hozott eredményt. Tudna ajánlani minden ilyen program, vagy valami tipp?

  • Ionel:
    Lenovo egyszerűnek tűnik, de a HP mit?
    Van egy Probook 4530s, és nem telepíti a megfelelő illesztőprogramokat túl sok elérhető a honlapjukon több változatban több gyártó. Ott csak meg, hogy milyen részei vagyunk demonetez. Megpróbáltam használható segédprogram keresni a járművezetők, de nem hozott eredményt. Tudna ajánlani minden ilyen program, vagy valami tipp?

    A vezeték nélküli vagy bluetooth chip típusa általában egy átlátszó matrica, amely a laptop hátoldalához ragasztva van, bizonyos esetekben az akkumulátor alatt vagy akár az akkumulátoron. Talál néhány átlátszó matricát, amelyen fel van tüntetve: "Vezeték nélküli modul" vagy "Bluetooth modul"

  • Edy:
    Sallu! Cristi, van egy usb stick 8 problemacu GB.Am láttam a bemutató, hogyan lehet egy bottal bootabil.Am próbáltam ezt, de ha formában, hogy a program, nem tudom, mi a neve, töltés, amíg eléri 100% és eroare.Astept 100apare választ gyorsan.
    PS: Nagyon sikeres oktató Én használtam őket nagyon sok szerencsét a jövőben!

    Stick indítható, amit?
    Még 2 nappal ezelőtt írt egy leírást egy szuper puha neve Rufus, aki tudja, hogyan, hogy egy bottal: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8 a Windows és a különböző Linux disztribúciók.
    Az oktatóanyag megkereséséhez írja be a jobb oldali felső sávban a KERESÉS mezőt: "rufus", és nyomja meg az Enter billentyűt.

  • MI NEM ÁRAK ............ CSAK E-MAG A CSAK ONLINE TÁRGY ROMÁNIABAN? Az interneten fedeztem fel, és mások olcsóbb, mint az E-MAG, azaz ................. oly módon, hogy olcsóbb lett volna! :)) FELELEK, hogy érdeklõdik, hogy érdeklõdj-e a potenciális ügyfelek "az áruházba" irányítása ", amelyre válogathatatlanul kezdték" bejutni a sajtóba ". ..!
    Máskülönben sok sikert kívánok Önnek, ha kitölti ezeket a tanári eszközöket, amelyek valóban hasznosak és üdvözöljük! SPOR .......!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.