Az eredeti DVD másolása játékokkal, filmekkel vagy zenével - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan lehet másolatot személyes használatra, miután az eredeti DVD-filmeket, zenét vagy játékot, az a fajta mentés (ha fáj DVD). Tudnunk kell, hogy a kezdetektől, hogy a másolás és forgalmazása kereskedelmi tartalom bármilyen illegális és büntetendő. Azonban másolása szigorúan személyes jellegű, és miért egy biztonsági megengedett (azaz tartalék szabad nekünk is csinálni). Másolása DVD eredeti játékok, zene vagy filmek nem könnyű dolog, mert ezek a DVD-k mindenféle védelem érdekében nem másolható és terjeszthető. Vannak azonban olyan szoftver, amely lehetővé teszi számunkra ez csak néhány kattintás az egérrel.
Az eredeti DVD védelem lehet akár 4 vagy több, mint:
- A DVD régiókódja azt jelenti, hogy a DVD-k a földrajzi terület szerint vannak kódolva, ahol forgalmazzák. Az USA-ból vásárolt DVD például nem játszható le Romániában.
- Az UOP-k védelme vagy a felhasználói műveletek tiltása egy figyelmeztető üzenet, amely értesít bennünket a szerzői jogokról
- A DRM vagy a Digital Rights Management olyan titkosítást, amely megakadályozza a tartalom lemásolását és lejátszását más eszközökön, például iPhone, iPad
- A Disney Fake egy nagyon bonyolult másolásvédelmi rendszer, amely általában általános a Universal, a Paramount és a Disney disztribúciókon
A szoftver ma megjelent segíteni fog az összes ilyen védelem, és lehetővé teszi számunkra, hogy nem egy ISO kép után az eredeti DVD-t, még a lehetőséget, majd az összes ugyanazt a szoftvert, és éget a ISO kép egy DVD vagy CD.
Abban a reményben, hogy ez a bemutató hasznos lesz, hívlak benneteket, hogy néz, hogy pontosan hogyan jutunk el másolni az eredeti DVD-filmeket, zenét vagy játékot.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Köszönöm, hogy ez a bemutató! Nézek sokkal érdekesebb!
    Kérjük, hogy a dolog a bemutató egy sor anti-vírus víruskereső program, amely több, mint csak képes Sardu.
    Javíts ki, ha tévedek!

  • Helló,

    Nagyon jó programot azoknak, akik szeretnék, hogy egy példányt a CD-meghajtók.

    Remélem, egyre többen értékelik a munkáját, és Krisztus, és ne felejtsük el, hogy amit kínálunk ingyenes!

    Köszönöm,
    Tisztelet minden achipa.

  • Köszönöm a bemutató.
    A démon eszközök tudják, hogyan kell ugyanazt csinálni, csak nincsenek az oktatóprogramban említett lehetőségek. :)

  • A bemutatott program nagyon hasznos. Csak erről a "http://www.alcohol-soft.com/" tudtam, de sajnos nem ingyenes, és kicsit bonyolultabb a használata.

  • Üdvözlettel.

    A W7-et használom, és szeretnék megváltoztatni az ikonokat / ikonokat, amelyek egy vagy több betűtípust szemléltenek; csak betűkészlet ikonok / ikonok!
    Lehetséges ez?
    Szeretném megváltoztatni ezeket az ikonokat / ikonokat az XP operációs rendszerűekkel, amelyek sokkal jobban láthatók, mint a W7-ben. A W7-hez létrehozott nyitott háttérrel vannak ellátva, nem látva, melyek TTF-ek, OTF-ek. Azok, akik több tucat, több száz betűtípussal dolgoznak, megértik ezt a problémát.

    Köszönet előre.

  • Szép bemutató és hasznos barátom, ezzel az iso ikonnal kapcsolatban kiadtam egy játékot az xbox korszak iso számára, és az eredmény egy ikon, ahogy a fenti bemutatóban megadtam, hogy beléphetek és égettem.
    Miután kész volt betét, xbox játék, és nem működött.
    Kipróbáltam és megtaláltam a torrent oldalon egy másik iso formátumot, de ehhez a --- ImgBurn ---- programra volt szüksége, amellyel sikerült.
    Tisztelettel kérjük, hogy a bemutató, ha lehetséges, mindannyian ott talál egy program, amely lehet, hogy xbox játék ebben a formában, hogy láttam a bemutató a fenti, mert könnyebb megtalálni ebben a formában az oldalon Torrent és formátumok ImgBurn nagyon nehéz megtalálni.
    Ez lesz egy érdekes bemutatót educatid csak akkor, ha Beszéljen a határidő.

    DANI

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.