Hogyan másolni egy DVD eredeti játékok, filmek, zenék - videó bemutató

Hogyan másolni egy DVD eredeti játékok, filmek, zenék - videó bemutató
4.2 (25) 83.2%

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan lehet másolatot személyes használatra, miután az eredeti DVD-filmeket, zenét vagy játékot, az a fajta mentés (ha fáj DVD). Tudnunk kell, hogy a kezdetektől, hogy a másolás és forgalmazása kereskedelmi tartalom bármilyen illegális és büntetendő. Azonban másolása szigorúan személyes jellegű, és miért egy biztonsági megengedett (azaz tartalék szabad nekünk is csinálni). Másolása DVD eredeti játékok, zene vagy filmek nem könnyű dolog, mert ezek a DVD-k mindenféle védelem érdekében nem másolható és terjeszthető. Vannak azonban olyan szoftver, amely lehetővé teszi számunkra ez csak néhány kattintás az egérrel.
Az eredeti DVD védelem lehet akár 4 vagy több, mint:
- DVD régiókód azt jelenti, hogy a DVD-ket kódolt függően a földrajzi területet, ahonnan a rendszer. A DVD vásárolt az USA-ban, nem lehet lejátszani Romániában például.
- Védelem, UOPs vagy Felhasználó műveletek tiltás nekünk egy figyelmeztetés a szerzői jogi
- Digital Rights Management DRM titkosítással, amely megakadályozza a másolás tartalmuk és lejátszás más eszközök, mint az iPhone, iPad
- Disney Fake egy nagyon bonyolult rendszer másolásvédelmi általában nagyon gyakori disztribúció Universal, a Paramount és a Disney
A szoftver ma megjelent segíteni fog az összes ilyen védelem, és lehetővé teszi számunkra, hogy nem egy ISO kép után az eredeti DVD-t, még a lehetőséget, majd az összes ugyanazt a szoftvert, és éget a ISO kép egy DVD vagy CD.
Abban a reményben, hogy ez a bemutató hasznos lesz, hívlak benneteket, hogy néz, hogy pontosan hogyan jutunk el másolni az eredeti DVD-filmeket, zenét vagy játékot.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Morphinne - mondta

  Köszönöm, hogy ez a bemutató! Nézek sokkal érdekesebb!
  Kérjük, hogy a dolog a bemutató egy sor anti-vírus víruskereső program, amely több, mint csak képes Sardu.
  Javíts ki, ha tévedek!

 2. Helló,

  Nagyon jó programot azoknak, akik szeretnék, hogy egy példányt a CD-meghajtók.

  Remélem, egyre többen értékelik a munkáját, és Krisztus, és ne felejtsük el, hogy amit kínálunk ingyenes!

  Köszönöm,
  Tisztelet minden achipa.

 3. Cosmin - mondta

  Köszönöm a bemutató.
  Körülbelül ugyanazt a munkát, amit tehet, és Daemon Tools, csak azokat a lehetőségeket, szóltam bemutató.

 4. Marius - mondta

  Szép bemutató!

 5. Isten áldjon meg

 6. Nagyon hasznos program prezentat.Eu csak tudta "http://www.alcohol-soft.com/", de sajnos ez nem ingyenes, és ez egy kicsit bonyolult a használata.

 7. csípés - mondta

  Üdvözlettel.

  W7 használom, és meg akarom változtatni ikonok / ikonok, hogy megmutassa egy vagy több betűtípust; Csak ikonok / ikonok fonts!
  Lehetséges ez?
  Meg akarom változtatni az ikonok / ikonok az XP, hogy jobban látható, mint a W7. A W7 jönnek létre a világos háttér, és nem a lehetőséget, hogy mely oldalak TTF, OTF években. Azok, akik több tucat, több száz betűtípusok, értem a problémát.

  Köszönet előre.

 8. Szép bemutató és segítőkész barát, összefüggésben az ikon, amit eltávolított a játék iso Xbox volt iso és eredmény volt egy ikon, mint a bemutató fenti adtam neki be és éget.
  Miután kész volt betét, xbox játék, és nem működött.
  Próbáltam, és megállapította, a torrent oldal, hanem egy ISO formátumú kívánt programot - ImgBurn - amit meg is tettünk.
  Tisztelettel kérjük, hogy a bemutató, ha lehetséges, mindannyian ott talál egy program, amely lehet, hogy xbox játék ebben a formában, hogy láttam a bemutató a fenti, mert könnyebb megtalálni ebben a formában az oldalon Torrent és formátumok ImgBurn nagyon nehéz megtalálni.
  Ez lesz egy érdekes bemutatót educatid csak akkor, ha Beszéljen a határidő.

  DANI

 9. lucyana - mondta

  Lenne egy kérdésem, és másolni DVD 360 Xbox?

 10. Úgy gondolják, hogy az egyik leghasznosabb konzultáció, a több száz, hogy létezik a mai napig

 11. Hasonló program a DVD FAB7.

 12. mr_trup - mondta

  Nagyon jó bemutató és nagyon jó program. Nekem van egy DVD, amely összeomlik a végén a film talán egy írás hiba, és nem tudta másolni. Próbáltam ImgBurn és Nero (DATA és videó), de hiába, a gyermekek egészen a végéig, majd ad nekem egy hiba. Ezzel a programmal tudtam másolni a DVD-ROM-ban nagyon kevés PRICINA.De és ingyenes. Köszönöm Adrian, Cristi, Videotutorial

 13. faravirusi - mondta

  Ismerek valakit, aki egy hasonló program, amely képes klónozni DVD, egyszerűen kölcsönözhetsz filmeket, másolja őket, tedd a DVD tenni egy actibild megjelenés vonzó és eladni őket a fekete fél áron. Ez a srác teszi a sok pénzt, én ültem döbbenten, amikor hallottam, hogy mennyi pénzt keresnek.

  • faravirusi:
   Ismerek valakit, aki egy hasonló program, amely képes klónozni DVD, egyszerűen kölcsönözhetsz filmeket, másolja őket, tedd a DVD tenni egy actibild megjelenés vonzó és eladni őket a fekete fél áron. Ez a srác teszi a sok pénzt, én ültem döbbenten, amikor hallottam, hogy mennyi pénzt keresnek.

   ezt nevezik kalózkodás!

 14. KÖSZÖNJÜK! Érdekes és hasznos TUTORIALUL.VA kedvesen, ha van ideje, hogy a bemutató a vásárlásra a UPS (EC EU ajánlott étel, ami azt jelenti, UPS menedzsment, stb) jönne TUTORIAL.VA hogy hála!

 15. tálcák - mondta

  ms erre videotutorial és szállít a wow ment figyelmét 10 +

 16. Adelin - mondta

  Köszönöm, hogy ez a bemutató! Nézek sokkal érdekesebb!
  Kérjük, hogy a dolog a bemutató egy sor anti-vírus víruskereső program, amely több, mint csak képes Sardu.
  Javíts ki, ha tévedek!

 17. Adelin - mondta

  Adrian Bravo Köszönöm a bemutató

 18. Én, fogyasztása szimfonikus zene, és miután a 3 opera DVD-k, és elkezdtem dolgozni. Ő készítette a DVD ISO. Ezzel szemben azonban ... nem. Azt mondja nekem, hogy egy üres DVD-t a meghajtóba. És ez nem "látott". Miért? CD írta. Én is próbáltam, hogy egy CD-t, hanem a dvd, és adott nekem ugyanazt az üzenetet. Valamit rosszul csináltam? Nem kompatibilis a DVD-meghajtó (esetleg mondtam valami hülyeséget, de bevallom, nem tudom.) Köszönet azoknak, akik légy türelemmel hozzám, hogy "ragyog".

  • Iulian - mondta

   Ana:
   Azt fogyaszt szimfonikus zenét, és miután minden 3 DVD opera, és elkezdtem dolgozni. Ahhoz, hogy a DVD ISO. ... De nem fordítva. Azt mondja meg, hogy egy üres DVD-t a meghajtóba. Hát nem "látja". Miért? Írtam CD-ket. Én is próbáltam, hogy egy dvd és cd helyett kaptam ugyanazt az üzenetet. Rossz valamit? Van még kompatibilis a DVD-meghajtó (talán mondtam valami hülyeséget, de bevallom, nem vagyok jó). Köszönet azoknak, akik türelemmel hozzám, hogy "felvilágosítani".

   ... Fogadok, hogy a műveleteket, amelyeket az általunk kipróbált tettek egy laptop egység író / lejátszás szerelt laptopok nagyon érzékeny, azt tanácsolom, hogy menjen vele, hogy garantálja (ha van garancia) vagy próbálja megtisztítani a lencsét a lézerdióda ... lásd ott egy spray-német szupermarketekben, amely az úgynevezett Superclean

   • Iulian... Fogadok, hogy a műveleteket, amelyeket az általunk kipróbált tettek egy laptop egység író / lejátszás szerelt laptopok nagyon érzékeny, azt tanácsolom, hogy menjen vele a garancia (ha hosszabb garanciális ), vagy próbálja megtisztítani a lencsét a lézerdióda ... lásd ott egy spray-német szupermarketekben, amely az úgynevezett Superclean

    unOarecare: Bizonyára a készülék csak olvasni, de írni nem DVD-ket. E Lei 80 aki ír és olvas DVD-ket. Ne adja a márka nevét, hogy értelmezi, mint a reklám.

    Nem, de ez nem egy asztali laptop, de egy kicsit öreg.
    DVD egységek eltérnek CD? Írtam CD-k, DVD-olvasó, de nem kezelik a DVD.
    Valami történik, mert megpróbáltam, tegye az üzenetet 3 alkalommal, és még mindig nem jelent meg.

  • unOarecare - mondta

   Ana:
   Azt fogyaszt szimfonikus zenét, és miután minden 3 DVD opera, és elkezdtem dolgozni. Ahhoz, hogy a DVD ISO. ... De nem fordítva. Azt mondja meg, hogy egy üres DVD-t a meghajtóba. Hát nem "látja". Miért? Írtam CD-ket. Én is próbáltam, hogy egy dvd és cd helyett kaptam ugyanazt az üzenetet. Rossz valamit? Van még kompatibilis a DVD-meghajtó (talán mondtam valami hülyeséget, de bevallom, nem vagyok jó). Köszönet azoknak, akik türelemmel hozzám, hogy "felvilágosítani".

   Bizonyára a készülék csak olvasni, de írni nem DVD-ket. E Lei 80 aki ír és olvas DVD-ket. Ne adja a márka nevét, hogy értelmezi, mint a reklám.

 19. Vissza kifogásokat, hogy a CD azt mondja, hogy a tér túl kicsi. DVD, de ez olyan, mint a hiányzó.

 20. fogalmazva rozsdamentes archív :))

 21. Piticelul - mondta

  A szabad klón a CD-t vagy DVD-klón programok pénzbe ... egyébként copyright nekünk nem léteznek abban az értelemben, hogy ha például 1000 back-up, személyes használatra "senki sem fog joga van megkérdezni, hogy miért tettem sok példányban, amíg nem eladni őket ... ugye? Aaa ... végül egy jó bemutató Adrian óta megváltozott a hangja! Nem bűncselekmény, man ... több vicc ... nevettem könnyek, amikor Krisztus beleegyezett a felhasználó, aki észrevette ezt ... Üdvözlettel Piticelul!

 22. Motion útmutatók:
  -Ha Valaki tud szoftvert használt nevek által axxo és FXG másolni DVD-k, nem árt egy leírást a szoftvert és a beállításokat használják;
  -a Microsoft Office Excel bemutató, néztem az egyik a Microsoft Word, és szívesen fogadja a bemutató az Excel (tudom, akkor körülbelül az OpenOffice csomag
  Köszi előre, és további sok sikert!

 23. AdrianGudus - mondta

  Hogyan készítsünk egy DVD-játékok Xbox már tutorial. Megtalálható beírja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete él: Hogyan és címkézni egy játék az Xbox 360 egy kétrétegű DVD, és amely be.
  Olvassa el a fenti szöveg bemutató és a megjegyzéseket, akkor hasznos információkat talál!

 24. nagyon jó tutorial én általában, hogy CD-k és DVD-k Free Studio

 25. sumomanu - mondta

  nagyon hasznos szoftver, köszönöm.

 26. Ovidiu - mondta

  Azt javasoljuk, hogy csinál egy bemutató és TeraCopy nagyon kevesen tudják, hogy egy nagyon jó program, hogy át fájlokat a Windows nem 7 max 80mb / s

 27. Köszönöm a bemutató szükségem volt rá, "te vagy a legforróbb"

 28. Sergiu - mondta

  Helló Lenne egy kérdésem: ha ez a szoftver működik, és helyek bluray? Például PS3 lehet másolni a játékot, és tedd egy másik bluray? Ms megjósolni válasz és kiváló munkát! Szerencsét a jövőben

  • AdrianGudus - mondta

   Sergiu:
   Helló Lenne egy kérdésem: ha ez a szoftver működik, és helyek bluray? Például PS3 lehet másolni a játékot, és tedd egy másik bluray? Ms megjósolni válasz és kiváló munkát! Szerencsét a jövőben

   A válasz abban rejlik, hogy a bemutató videó. Ez, ha úgy nézett ki, fej-farok és még nem alakultak ki

   • Sergiu - mondta

    AdrianGudus: A válasz abban rejlik, hogy a bemutató videót. Hogy ha nézett fej-tail, és nem alakult ki

    Sajnálom, de én nem néztem a bemutató, mert én vagyok otthon, és írás / olvasás a mobiltelefon, amely lehetővé teszi számomra, hogy néz tutorialele.Daca meg tudná válaszolni azt Tartozom neked ... Sok szerencsét ismét a macska sok jó oktató!

 29. Cristi - mondta

  kérem, hogy hol tudok a cd-key a program? mivel arra kéri, hogy aktiválja.

  • AdrianGudus - mondta

   Cristi:
   kérem, hogy hol tudok a cd-key a program? mivel arra kéri, hogy aktiválja.

   IRI nem kell aktiválni. Nézd meg közelről a fej-farok bemutató futtatása nélkül. Megmutattam, hogy töltse le és hol. Letöltötte a rossz dolog!

 30. Hello minden,
  Mondd meg, ha van olyan program, ami beolvassa zenei CD hasonlít az eredeti?

 31. lucyana - mondta

  Adrian elnézést kérek, ha én nem értem ... én MAM ellátást, ha az eredetit dvd xbox majd írni őket DVD-n, és úgy működnek, mint az eredeti

 32. Cristi - mondta

  Bocsánatot kérek. Én kevésbé volt óvatos Letöltöttem a rossz dolog, és hogy a cd-key kívánt ... most már minden rendben van, még én magam próbáltam a programot, és ez nagyszerű!

 33. Aurel Caloianu - mondta

  Szia, szeretnék néhány tanácsot, és esetleg a megoldást a problémára, hogy van am.Am amerikai Blu-ray DVD-k és csak olvasható szoftver 1.Aveti terület konvertálni DVD-k szerepelnek a 2 és olvasható a blu-rey 1?. Megpróbáltam másolás a programot, de még mindig nem ismeri fel a Blu-reiul.Multumesc anticipat.Aurel.

  • Aurel Caloianu - mondta

   Aurel Caloianu: Szia, szeretnék néhány tanácsot, és esetleg egy megoldást a problémára, hogy van am.Am amerikai Blu-ray DVD-k és csak olvasható szoftver 1.Aveti terület konvertálni DVD-k szerepelnek a 2 és olvasható a blu-rey 1?. Megpróbáltam másolás a programot, de még mindig nem ismeri fel a Blu-reiul.Multumesc anticipat.Aurel.

 34. Scooby - mondta

  Használtuk leírt program az Ön számára a játék, de miután leégett a játékot egy másik dvd használni ps2, nem működik, még mindig valamit tenni? Előre is köszönjük.

 35. Mario sorin - mondta

  ok.va gratulálok tökéletes tíz!

 36. valy1977 - mondta

  Cristi nem tud, hogy töltse le a programot itt, mert én is szerettem volna, hogy szálljon le a program, megy, és kapsz letöltheti, kattintson rá, és küld, hogy a következőket mondja;

  Warning: file_get_contents (http://67.228.209.14/ControlCenter/api/statistics/download_count?log_down_method=inner&log_redirect_pid=1004&log_reference_url=http%3A%2F%2Fwww.bdlot.com%2Fdvd-iso-master%2Fdownload.htm) [Function.file-get-tartalom]: failed to open stream: HTTP kérés nem! HTTP / 1.1 500 Internal Server Error in / home / lotmon99 / public_html / download.php on line 27

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött / home / lotmon99 / public_html / download.php: 27) in / home / lotmon99 / public_html / inc / funkció / core.system.php on line 16

  Köszönjük!

 37. kanarys - mondta

  Éget a CD, mint egy játék playstation2?

 38. jonnorel - mondta

  Helló, mondd kérlek, van egy ilyen program segítségével ISO képek és eredeti CD-k, próbáltam ezt a programot, és nem működött, mint a DVD-k originale.Daca ott kérjük, hogy a egy tutorial, hogy van egy puha halom magazinok CD-EDU gyermekek és szeretnék létrehozni ISO képek egy kicsit karcos CD-t. Köszönjük, hogy amit csinálsz, várja meg a választ.

 39. Azoknak a PlayStation 2 először nézni, hogy kiváló a gép másolás DVD működni fog.
  Olvassa el a google.

 40. Nicu Florea - mondta

  Lenne egy kérdésem. Van egy blu ray író, és kíváncsi vagyok, ha lehet másolni az eredeti lemez play station 3, majd írt egy üres blu ray lemezt a programot, kérje a PEMA ps3 blu ray, és nem láttam semmit itt. köszönöm

 41. Georgian Ionescu - mondta

  Jó estét! Együtt titkosítással lett volna esélye, hogy megtalálja a program, hogy másolásvédelem? Én nem akarom, hogy csak eloltotta példányt személyes használatra ... nem eladó ... Én kteva másolásvédett DVD-k! Menj játszani, de nem lehet másolni! Kérjük, DAK ismer ajutatima és én! Köszönjük! [Email protected]

 42. Oktav - mondta

  ha lehetséges, a toturial a ISO BUSTER ...

 43. Mihai - mondta

  Telepítettem BD DVD ISO mester Lot és megpróbálta másolni az első nfs legkeresettebb 2005 dvd.Am számítógépet, majd nem, hogy azt a DVD-táska dvd, de amikor azt mondom, hogy be originalul.Mentionez daemon tools instalat.Am szerelt iso képet, de ez ad nekem egy hiba, és mindent megtett a carte.Va legyen szíves mondja meg nekem, hogy mit tegyek.

 44. Iulian - mondta

  Gratulálok tutorial.

 45. Nagyon köszönöm, hogy további oktatóanyagok!!

 46. Adrian nézte teljesen jó év videou és én, és én folyamatosan kíváncsi magadnak, és ha letöltötte a programot sami válasz lam telepítése sikerült, hogy a kép az ő cun dvd és sikerült regisztrálni dvdi de amikor a cd ANCER mil lőni gyorsan és iso képet most, mint amikor maduc munka sal sal másolja helyezni a CD-t kapsz, legalacsonyabb ajánlhatja, de nem másolni sal AMI válaszolt ms bum sokat, és szeretve lenni mindenki

 47. adrian - mondta

  Helló, kérem, mondja meg tudok írni egy DVD-zenével, amely lehetővé teszi, hogy váltani egy dalt a másikba. DVD Megvan a kocsi, és nem tudta mozgatni az egyik a másikra. Hívjon vagy úgy DVD-ket? \
  jó napot

 48. Cristi - mondta

  Merge és PS3 .. én 09 Fifa, és azt akarom, hogy a másolaton olyan karcos DVD ul.Merge ezzel a programmal?

 49. Nagyon jó tutorial. Sikerült, amit tettem.
  Sok köszönet.

 50. Hello.
  Van egy kérdésem.
  Ezzel a programmal lehet, hogy egy DVD-t és PS2?

 51. Mihai - mondta

  fogadtatás
  tud nekem segíteni az info ref másolni a dvd Disney rajzfilmek?
  A fenti videó MAIE nem elérhető ...

 52. florin - mondta

  Szeretnék egy tuorial a Cinavia, és elkerülve a bluray film lejátszása 3d, ha lehetséges.

 53. ALEX - mondta

  TO ME nem működött akartam készíteni egy másolatot egy CD-t természetesen a munka, és nem működik jelezte, hogy szívesen ANGLIA

 54. aaasss - mondta

  Hi, I Xbox GTA 5 360 és szeretném, hogy egy másolatot a DVD, mint én?

  • Adrian Gudus - mondta

   Nos, ez csak a video tutorial fent. Kattintson a lejátszás gombra, és célja a bemutató videót!

 55. dan feraru - mondta

  A kérdés,: Honnan tudhatod, ha a film a .iso képet kódol Cinavia?

 56. Másoltam DVD, hogy megy ez soft.Imi létre Iso képméret és atat.Cum 1kb megoldani? Milyen egyéb programok lehetővé tenné, hogy az adást?

 57. Stefan - mondta

  Nem megy a GTA V. akartam másolni DVD játszani, hogy ne karcolja meg. Azt mondja, hogy rosszul van megadva. 360 eredeti Xbox.

 58. florin - mondta

  Megpróbálok lemásolni egy CD-t, miután feldolgoztam egy üres vasat, kb.
  a program nagy sebességgel dolgozik
  van megoldás

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.