Hogyan készítsünk html oldalakat programozási ismeretek nélkül a seamonkey és a zeneszerző segítségével - HD videó bemutató

Ebben az oktatóanyagban röviden bemutatjuk a Mozilla Seamonkey-t, amely valójában csak a Seamonkey egy részét, nevezetesen a Composert, amely hasznos lesz html-oldalak létrehozásában vagy a meglévő html-oldalak módosításában.

Zeneszerző rendkívül könnyen használható, tényleg úgy gondolja, mint a felhasználó nem sok tapasztalata lehet használni ezt a programot WYSIWYG (amit látsz, amit kapsz szexuális úton terjedő betegségek).

A WYSIWYG név abból a tényből származik, hogy nem kell rendelkeznie html ismeretekkel egy oldal vagy egy webhely html formátumban történő felépítéséhez; az oldal létrehozó felhasználó soha nem lép kapcsolatba a kóddal, csak ha azt akarja, a zeneszerző parancsokat kap a grafikus felületről, és ő épít a kód a háttérben, anélkül, hogy a felhasználót bármilyen "hieroglifa" zavarná, mivel néhány kódsor ezt hívja.

Composer is sikeresen alkalmazható, hogy megváltoztassa vagy módosítsa a meglévő témák, letöltheti ingyenes témák a neten, és módosíthatja őket, hogy azok saját ízlése szerint.

Ez a videó bemutató egészíti ki a korábbi bemutató, amely kiterjed az épület egy egyszerű honlap html és css utolsósorban Javasoljuk, hogy nézze, hogy a videó és bemutató, hogy jobban megértsék a mögöttes mechanizmusok építése a honlap html oldalak.

Van más video tutorials használó CMS, mint a Wordpress, Joomla, phpBB asmenea hogy javaslom nekik, ha fel kívánja állítani egy honlap, egy blog vagy egy fórum.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (122)

  • Wow, tényleg nem tudta, nem volt annyira érdekes ceva.Tutorialul által nem tudom, hogy ez úgy tűnik, program.Intradevar könnyen használható, és tényleg meg kell próbálni, nagyon szeretnék megtanulni, hogy a honlapok web.Multumesc erre a támogatásra.
    Kellemes Húsvéti szeretteivel.

  • @Alex:
    Örülök, hogy tetszik, de még hátravan, és mások még, és persze, ha kapok kéréseket.
    Tudom, hogy a kód probléma volt a tervez, akkor jó, ha úgy találja, amire szüksége van a zeneszerző.

  • Nagyon jó nagybátyja! .. mintha tudnád, mi fáj nekünk: D. Köszönöm a bemutatót. Dolgozom, hogy megnézjem, mi jön ki, talán a vargánya elviszi a fejem, ami miatt egy ++ jegyzetfüzet és álomszövő ... .hieroglifákkal.

  • @Ionel vágott levelek ...Mit gondolsz, nem voltam kezdő újra?
    Én azt hiszem, hogy én vagyok az örök kezdő, soha nem lehet tudni, hogy mindent, mindig van valami új akkor jab-n húrok.
    Tanulok minden nap órákon át, olvasható könyvek, magazinok és IT tartózkodó nettó inkább a net (net nem rendetlenség), mert netul nagyon dimamic és könyvek fontosak, de először jelenik meg a frissítéseket nettó könyvek a elmélyítése.
    Mondtam n-bemutató, és ha tetszik, így is akar írni nekem a magyarázat.

  • Mondtam n-bemutató, és ha tetszik, így is akar írni nekem a magyarázat.

    Az remek lenne. Sokan érdeklődnek egy ilyen dolog iránt, és csalódás az, hogy az amerikaiak rengeteg video oktatóanyagot tartalmaznak a html számára, és valójában nem mi vagyunk az egyetlen román, aki románul tett ilyen dolgot, vannak mások is, akik ezt tették, de angolul :(.

  • @Cristi-admin: Jézusnak volt fakereszt és arany szíve !! Ma arany keresztek és fa szívünk van ... Boldog ünnepeket minden látogatónak, SZERETŐ HASZNÁLATOT, HOSSZAT ÉS FÉNYET HÁZAKON, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKEN !!!

    Az oktatóprogram nagyon jó és hasznos, már régóta ismerem a Seamonkey-t, de amint azt más megjegyzésekben és a csevegésben is mondtam, ez nem a kód nekem ... Nem szenvedélyesen foglalkozom a webdesignnal. Mégis úgy néztem ki, hogy legalább tudjam, mi a baj vele, ha nem tudom, hogyan kell használni őt ... és mire használják fel ... Talán valaki valami hasonlót kérdezett tőlem ... és van valami mondani. Válaszolok ... Szerintem mindenkinek jó lenne megtanulni, vagy legalább nézni, még akkor is, ha nem tetszik, mert soha nem tudjuk, mikor tudunk megütni valami ilyesmit, vagy szükségünk lesz ilyesmire.

    GRATULÁLUNK!

  • ADRIAN számára: a "Jézus ... -val" dolgot lemásolják, csak utálhatnád, a KRISTUS FENNTARTHATÓ! Ez az igazi húsvéti kívánság!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.