Hogyan kell kitölteni a PDF űrlapok és pipák

Szia barátok, ma már egy tutorial, ami hasznos lehet mindenki számára, látni fogjuk, hogyan kell végrehajtani a formák, pipa és hogyan, hogy aláírja a PDF (Portable Document Format).
A PDF egy univerzális fájl átölelte, meg kell tanulni, hogyan kell csinálni bizonyos műveleteket az ilyen típusú fájl, amely hamarosan felváltja a klasszikus formák.
Programok nézési PDF nagyok, nem erőforrásokat, akkor nagyon gyorsan mozog, sajnos nem a felhasználók számára legalább a fejlett funkciókat. Adobe Reader helyett egy olyan program, amely lehetővé teszi a felhasználó pontosan úgy, ahogy szükséges, hogy segítsen egyidejűleg az az előnye, hogy tartsa hálapénz.
Szöveg bevitele PDF űrlapok nem kell drága szoftvert, mint a Acrobat Pro vagy a Nitro PDF Adrobe elegendő az Adobe Reader, a program továbbra is ingyenes.
Tegyük fel, hogy e-mailben kapott egy PDF-űrlapot, amelyet kitöltenie kell szöveggel, és egyes helyeken be kell jelölnie bizonyos négyzeteket. Nyissa meg a dokumentumot az Adobe Reader segítségével, természetesen a telepítés után (az alábbi letöltési link), és a jobb felső sarokban van az "Aláírás", kattintson az Aláírás elemre, és az alábbiakban lehetősége van: Szöveg hozzáadása, Pipa hozzáadása, Kezdeti elhelyezkedés és Aláírás elhelyezése. A négy lehetőség közül valószínűleg csak az első kettőt használja a szöveg beviteléhez és a négyzetek bejelöléséhez.
Meg kell értenie, hogy be szöveget a PDF fájlban történik másképp, úgy értem, hogy a szöveg és a pipa egy réteg (layer), amely lefedi a dokumentum, ez ad nekünk az előnye, hogy mozog a szöveg bármikor BÁRMILYEN irányban tanfolyam végső esztétika a dokumentum nem szenvedett.
Miután befejezte az összes nem csak megmenteni, és küldje el a dokumentumot.

Adobe Reader letöltése


[hordozóazonosító = 1092 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Kíváncsi vagyok, hogyan lehet elektronikus aláírást készíteni egy PDF fájlban. hogy a dokumentum végén mindig látom a PDF fájlokban, hogy az "x" és "y" aláírja. Hogyan tudom megtenni, nyilvánvalóan lehetséges a daka. :)
    Tisztelet a munkát, amit be!

  • bravo végre valami hasznosat.
    Cristi üdvözlettel,

    Ez a leírás volt egy nagyon hosszú, a inceuturile a HTMGB
    Köszönöm, egyébként jobb későn, mint soha

  • Van egy nexus problema.Am a 4 és a közelmúltban kapott automatikusan frissül 4.4 kitkat.Nu akarja fogadni a frissítést, és szeretnénk, hogy maradjon 4.3.Problema az, hogy nem tudok megszabadulni a frissítés valahol cellában . Sami Kérem, mondja, hogyan távolítsa el a frissítést a telefon definitiv.Multumesc.

  • Üdvözlöm, hogy hagyja el a megjegyzéseket, hogy hogyan lehet megoldani a problémát? nekem az első, és én vissza a számítógép kék képernyő jelent meg, amikor azt állítja, hogy ha az első alkalom lesz, hogy indítsa újra a számítógépet, nos retartat, és azt követően, hogy nincs hang, és semmi sem ment a mikrofon .. Kérjük, nagyon .. Előre is köszönöm

    • Van már egy oktatóanyag erről a témáról! Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe: Mi az a BSoD vagy a "kék képernyő", és hogyan lehet meghatározni ennek a súlyos problémanak az okát, nyomja meg az enter billentyűt, és talál egy oktatóanyagot, amely segít

    • Én használni Pidgin Linux amikor kinyitottam egyszerre 3 foglalkozik a Yahoo, a Google Talk és egy 2 facebook és támogatja más protokollok. Amennyire én tudom, van Windows változat

    • Bármely e-mail címmel nem létezik, mert túl sok e-mail típus létezik. A Gmail számára érvényes az, amit értesz, és a nagyon elegánsvá tevő programot trillian néven hívják (osztályt ad a pidginnek).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.