Hogyan kell kitölteni a PDF űrlapok és pipák

Szia barátok, ma már egy tutorial, ami hasznos lehet mindenki számára, látni fogjuk, hogyan kell végrehajtani a formák, pipa és hogyan, hogy aláírja a PDF (Portable Document Format).
A PDF egy univerzális fájl átölelte, meg kell tanulni, hogyan kell csinálni bizonyos műveleteket az ilyen típusú fájl, amely hamarosan felváltja a klasszikus formák.
Programok nézési PDF nagyok, nem erőforrásokat, akkor nagyon gyorsan mozog, sajnos nem a felhasználók számára legalább a fejlett funkciókat. Adobe Reader helyett egy olyan program, amely lehetővé teszi a felhasználó pontosan úgy, ahogy szükséges, hogy segítsen egyidejűleg az az előnye, hogy tartsa hálapénz.
Szöveg bevitele PDF űrlapok nem kell drága szoftvert, mint a Acrobat Pro vagy a Nitro PDF Adrobe elegendő az Adobe Reader, a program továbbra is ingyenes.
Tegyük fel, hogy e-mailben érkezett a PDF formában meg kell, hogy töltse ki a szöveget néhány helyen, hogy ellenőrizze az egyes dobozok. Nyissa meg a dokumentumot az Adobe Reader, természetesen telepítés után (letöltési link alább), és jobb felső már "aláírás", kattintson az Aláírás, és alá lehet: szöveget, Add ellenőrzés, a kezdeti elhelyezése és elhelyezési aláírást. A négy lehetőség akkor valószínűleg csak az első két, a szöveg beírásához és négyzetek.
Meg kell értenie, hogy be szöveget a PDF fájlban történik másképp, úgy értem, hogy a szöveg és a pipa egy réteg (layer), amely lefedi a dokumentum, ez ad nekünk az előnye, hogy mozog a szöveg bármikor BÁRMILYEN irányban tanfolyam végső esztétika a dokumentum nem szenvedett.
Miután befejezte az összes nem csak megmenteni, és küldje el a dokumentumot.

Adobe Reader letöltése


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Alin IT - mondta

  Jó bemutató, még mindig használják NitroPDF szerkesztő.

 2. Vlad Andrei - mondta

  Véleményem szerint nagyon jó bemutató, még én is hit kissé ez a probléma előtt. . . Jó munkát!

 3. Vasiliu Dumitru - mondta

  Tutorialuul nagyon inportant, és köszönöm!

 4. Eugen - mondta

  Nagyon köszönöm Cristi, kellett, hogy töltse ki a cv.De hasznos, mint mindig, még egyszer köszönöm és kívánok Boldog Ünnepeket!

 5. florin - mondta

  Kíváncsi vagyok, hogyan lehet a PDF fájlt egy pisztolyt elektronikus aláírás. mint mindig látom a végét a dokumentum PDF fájl által aláírt "x" és "y". hogyan tudnám ezt nem, Daka nyilvánvalóan lehetséges.
  Tisztelet a munkát, amit be!

  • Marina - mondta

   Thanks Cristi. Nagyon hasznos tutorial.
   De van egy kérdésem: Hogyan tudok eltávolítani egy darab szöveget PDF?

  • florin - mondta

   sokkal bonyolultabb, szüksége van egy digitális tanúsítványt az elektronikus aláírás, hogy a költségek, 200 300 évente

 6. gabi - mondta

  Mikor vegye be a következő bemutató hachintos

 7. mihaiwasile - mondta

  bravo végre valami hasznosat.
  Cristi üdvözlettel,

  Ez a leírás volt egy nagyon hosszú, a inceuturile a HTMGB
  Köszönöm, egyébként jobb későn, mint soha

 8. Ionut - mondta

  Van egy nexus problema.Am a 4 és a közelmúltban kapott automatikusan frissül 4.4 kitkat.Nu akarja fogadni a frissítést, és szeretnénk, hogy maradjon 4.3.Problema az, hogy nem tudok megszabadulni a frissítés valahol cellában . Sami Kérem, mondja, hogyan távolítsa el a frissítést a telefon definitiv.Multumesc.

 9. Andreu - mondta

  Üdvözlöm, hogy hagyja el a megjegyzéseket, hogy hogyan lehet megoldani a problémát? nekem az első, és én vissza a számítógép kék képernyő jelent meg, amikor azt állítja, hogy ha az első alkalom lesz, hogy indítsa újra a számítógépet, nos retartat, és azt követően, hogy nincs hang, és semmi sem ment a mikrofon .. Kérjük, nagyon .. Előre is köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Van egy tutorial, hogy ebben a témában! Írja be a keresési mezőbe jobbra fent: Mi az a BSOD, vagy "kék képernyő", és hogyan kell létrehozni az oka ennek a súlyos problémának, nyomja meg az Enter, és talál egy tutorial, ami segít

 10. Cristi, ott egy progam egyfajta Thunderbird tudja, hogyan lehet chat e-mail címre?

  • Marian B - mondta

   Én használni Pidgin Linux amikor kinyitottam egyszerre 3 foglalkozik a Yahoo, a Google Talk és egy 2 facebook és támogatja más protokollok. Amennyire én tudom, van Windows változat

  • axelluny - mondta

   Az e-mail címet, mert túl sok fajta poszt álló electronică.Pentru Gmail mit jelent neked, és a program, ami nagyon elegáns nevezik Trillian (osztály adja a pidgin)

 11. Marian - mondta

  Cristi, közzéteheti a helyszínen videotutorial.ro néhány statisztikai adatot a böngésző, az operációs rendszer, felbontás, amit a látogatók hány százaléka a mobil platformok, és így tovább? Vannak globális statisztikák w3schools, de én lennék kíváncsi őket Romániában. Jó lenne, hogy a helyszínen, hogy Románia ilyen statisztikák havi, sajnos nem találtam az egyik, hogy a frissített adatok előtt.
  Jó napot!

 12. manu - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, akkor a-lat windows7 hordozható LE, és nem tud a futó programokat DEPE hd (COOL MY TV WebTV ..... thanks pt.ajutor

 13. Marian B - mondta

  Én használni a régi megoldás az interneten
  http://www.pdfescape.com
  ami ugyanaz a dolog, remélem, ez nem tekinthető reklám, engem nem érdekel, de lehet használni bármilyen operációs rendszeren, és nem fogyaszt sok erőforrás, hogy az Adobe Reader.

 14. Daniel - mondta

  Cristi Van egy kérdésem: Nemrég kaptam egy SSHD, és azt szeretném tudni, ha tudok Töredezettségmentesítés. Ez lehet?

 15. dr_soricarul - mondta

  Nagy tutorial! Gratulálunk! Ne feledje, hogy én felajánlott 9.5. Adtam volna 10 ha azt mondta nekem, hogy hogyan tettem eredeti aláírással, mint például üzembe bélyegzőt, mint tettem bélyegző

  • A fix őket ilyen hamar, így nem hagy ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem értem, mi ez a "pull", mint az aláírás, bélyegző, bélyegző. Mindegyikük rendelkezik elektronikus hitelesség! Ahogy azt hiszem, hogy nem ad hitelt, hogy a birtokában lévő dokumentum xerox! Hol bélyegző Nyilvánvaló, hogy fénymásolni, és nem a "megkönnyebbülés", ahogy ők érzik, a bélyegző tintával vagy toll nyomok egy aláírásának időpontja, ahol az ismert papíralapú maradt az erő, amellyel megnyomta az aláíró. Minden olyan ember, aki előtt egy elektronikus dokumentum aláírt, lepecsételt, lepecsételt, feltehetjük, hogy ez hamis, mert nem kézzelfogható, de e!
   Lehet elektronikusan aláírni a dokumentumot, de akkor lesz hihető / őszinte / genuine

  • axelluny - mondta

   Egész egyszerűen meg kell beolvasott aláírást jpg vagy png választja útját aláírás rovat a képre, átméretezi, majd a "be". Program a legösszetettebb és Nitro PDF Professional mit kezdeni a fájl pdf.Pentru , akik szeretnék, hogy csak össze, hogy mit tanulunk a bemutató javasolja az alábbi programok találhatók hordozható: FoxitReaderPortable, 3 PDF Reader, PDF Viewer

 16. Adrian Gudus - mondta

  Szerepet aláírást, sajtolás, parafálása elektronikus dokumentum nyomtatása később jött át kell alakítani egy elektronikus fájl dokumentumban tapintható. Hitelesség kell igazolnia a bélyegző, pecsét, aláírás igazi. Nincs logika?

  • axelluny - mondta

   Adriane tökéletes dreptate.Mai még mindig van olyan helyzet, amikor így a digitális aláírás hitelesíti szakosodott vállalkozások kedves Nitro, Comodo, .. és ez az egyik, amit használni minden könyvelők és Romániában, amelyek jelenleg nem nekem amintesc.O, hogy ha alkalmazott digitális aláírás dokumentumot "azt mondják, hogy" nem lehet szerkeszteni, és ezért lehet trambalat különböző biztonságban a hitelességét ..

 17. Jenson - mondta

  Valami ötlet, hogyan lehet egy ilyen formában?

 18. György - mondta

  Letöltöttem a programot, telepítettem, de én Fiser megnyitja a lehetőséget, hogy az "aláírás"
  Én csak a "comment"; mit tudok tenni?

 19. Remus - mondta

  Ugyanez a probléma, és nekem csak megjegyzést és jobb X. és XI

 20. LUKA - mondta

  Mentünk mezők KORLÁTOLT PAGE 200, jelöljön meg egy térképet, hogyan lehet a mezők utántöltés

 21. Stefan - mondta

  Köszönjük a segítséget. Ez nagyon hasznos volt. Szintén nagy tisztelettel az Ön munkáját. Szabad csak tanítani azoknak, akik nem tudják, hogy stim.Sa valami igazán fontos.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.