Hogyan adhatunk feliratokat egy MKV fájlhoz néhány másodperc alatt - oktatóvideó

Szia barátok, szívesen videotutorial.ro ma megbeszéljük a MKV formátumot, pontosan úgy, ahogy belépett ják a feliratok és hangsávok a tartályban. MKV másodperc.
Mi az a Matroska? (hivatalos verzió)
Az MKV vagy a Matroska Video egy nyílt forráskódú tároló, amely lehetővé teszi a feliratok, audio sávok és video fejezetek összesítését egy "tető alatt". Ne tévesszük meg, véglegesen nem fogjuk beilleszteni a feliratot, ahogyan azt az oktatóprogramban tettük: Hogyan lehet beszúrni feliratot tartósan egy film vagy avi fájlt . Feliratok (több nyelven), hogy adja meg a tartályban. Mkv is ki, vagy be a lejátszó menüjében (játékos támogatnia kell ezt.) Próbáltam a Media Player Classic és a VLC, képesek voltak futni folyékonyan film és töltse fel a hangsáv vagy felirat azonnali gond nélkül.
Mivel a Matroska nyílt forráskódú formátum, minden fejlesztő használhat konténerek (vagy 2D 3D video, audio, kép) vagy eszközök projektet. A lehetőségek végtelenek, csak a képzelet szab határt különösen MKV fájlokat lehet szörnyű méretét. Sikerült futtatni. 30 GB MKV egy bitrátával 28Mbps volt néhány epizód a sorozat rendkívül szépen rendezett és katalogizált.
Problémák?
Ha nem tudja futtatni a fájlt. MKV, javasoljuk módosítani lejátszó VLC Media Player vagy a Media Player Classic.
Ha továbbra sem működik, akkor install csomag kodekek.
Ha kodekek telepítése után nem futtatható fájlokat. MKV azt jelenti, hogy a hardver frissíteni kell. Láthatjuk a legújabb bemutató, amit tett a rendszer létrehozása: Rendszer konfiguráció és teljesítmény áll azzal a lehetőséggel, később frissíteni.
Fel kell ismernünk, hogy a fájlok egyre nehezebb feltörni, komoly erőforrás igényes folyamat a PC-4 5 éves nem nézheti nyugodtan tartalmat 1080p tisztességes bitrátát. A világ változik, 4K kopogtat az ajtón, nem tudunk megbirkózni egy-és kétmagos processzorok az első generáció. A választás a tiéd, vagy botot SD vagy hardver frissítés, hogy HD.
Letöltés ingyenes mkvtoolnix

Letöltés Sintel film (A bemutató)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (42)

  • Sorin:
    Köszönöm a bemutató, de hogyan ékezetes?

    Ez teszi a lejátszó beállításait, azt hiszem, van egy bemutató vele. Ha nincs részletes bemutató a beállításokat a feliratot. Én nem is emlékszem, mi oktató szinte 1.000 útmutatók. Tudom, hogy beszéltünk beállítás feliratot, de nem tudom, milyen alkalomból.
    Frissítések
    Kerestem és találtam egy helyspecifikus bemutató a beállításokat a feliratot, majd hajtsa végre hamarosan. Fogok beszélni a beállításokat a feliratot sok játékos, ez azért van, mert az emberek hogy több játékos, néhány VLC, Media Player Classic másokat, mások VLC, stb.

  • Tisztítsa meg nekem is, Cristi, kérlek ... miért nemrégiben csak a NAS-ról szól oktatóanyagokat ... mert tudod: nem mindenkinek van hálózati csatolótárolója és nem használ sok minket ... például adrian arc oktatóanyagok, amelyek valamilyen szempontból hasznosak .... Nem akarom, hogy sértetlenül érezze magát, de kérlek, tegyen néhány oktatóanyagot valamiről, amit csinálunk, és mindenki van

      • Igen, nagyra értékelem őket, de pontosabban MOST, nem sokat használnak minket, mert nem mindenkinek van pénzje, nincs semmi köze velük ... Például nem mindenki képes elvenni egy 20 millió laptopot, mint például 2 PC-m van: az egyik legújabb generáció, amelyet a családom mindenki használ (csak 13 éves vagyok), és a személyi számítógépemet, amely 2006-tól származik és nagyon gyenge ... ahol például a neten játékokat találhatsz menj egy nvidia geforce mx 200 videokártyára, ha 10nél több található, tudassa velem ... és megemlítem, hogy van egy 37 GB-os hdd ata IV-es, szóval ... természetesen nem elítélem a krisztust és az adriant, mert a jövőben Sokkal jobb számítógépet akarok, és talán még NAS-t is

  • edy 13 év:
    Felvilágosít engem Cristi kérlek ... miért csak mostanában útmutatók NAS .... mert tudod: nem mindenkinek van a hálózathoz csatolt tárolás, és nem használjuk ... például Adrian útmutatók, hogy igen hasznos módon .... Nem értem sértett, de könyörgöm, és feltenni néhány oktató a valami, amit csinálunk, és mi mindenkit

    Ha nincs NAS, amely nem azt jelenti, senki sem. Úgy vettem észre, mind engem, mind Cristi sok oktató a NAS véleményét, ami azt jelenti, hogy a világ érdekel.
    Nem hiszem, hogy ez fair, hogy csinál egy bemutató az orrát, ha még mindig van egy kéznél. Nem hiszem, hogy ez igaz, azok perifériájára azon kevés, akik őket a házban.
    Gondolj bele, repül az idő gyors, akkor fog nőni, és valószínűleg akkor a végén csak lehetővé teszi, hogy beszerzett egy NAS, és szeretné megtalálni a bemutató róla. Jó tudni, hogy hol élsz, tudod, hol találok egy tutorial ezen?
    Ne gondoljunk csak a maguk számára. Ha nem a bemutató hasznos az Ön számára, higgye el, hogy mások minden bizonnyal hasznos lehet. Nem számít, hogy mennyire szeretnénk, nem tudunk mindenki kedvére, ez lehetetlen!

  • meg tudná csinálni a tutorial, hogy hogyan lehet a videó DVD-menü, ahol tesszük őket, és esetleg változtatni a felirat és a fejezetek?

  • Gratulálunk Cristi-nak! Szeretem az ön által készített útmutatókat, 3 éve követem ezt az oldalt, minden nap bejövök, hogy megnézhessek-e érdekes útmutatásokat. Sokat tanultam tőled. Köszönöm azért, amit csinálsz, és remélem, hogy ezt már évek óta megtartja. Sok szerencsét!


  • Szintén Edy 13 éve:
    Nagyon sok hasznos dolog, hogy nekünk nagy élet könnyebb, hogy a világ nem tudja, hogy ezek az eszközök léteznek. És mindez azért, mert senki nem beszél róla.
    Mindig próbálja meg, hogy a fény és a dolgok kevésbé ismert, hogy az emberek tájékoztatást, és azt akarja, hogy néhány hardver, ami segít.
    A legtöbb ember óvatos az új dolgokat, a dolgok, hogy nagyon keveset tudok, nem szívesen kér és hogy fektessenek be valamit, ami nem nagyon sok információ.
    Teszteljük az Ön számára, és jelenleg ez a technológia, hogy juthat el hozzánk, és olyan eszközök használata, amely ma talán nem tud semmit.
    Példaként:
    Ha olyan sok útmutatók Android és nem találja, hogy a hatalom ezt az operációs rendszert, akkor nem biztos, nem annyira népszerű, hogy a világ nem ismerte az ő ereje.
    Hogy őszinte legyek, én nem túl sok cikket a NAS magyarázta román, én még nem láttam sehol elmagyarázta, hogy erejüket. Ha az emberek megtudni róluk, a hatalom és hasznosságát, akkor biztosan akar egy ilyen eszköz a saját otthonukban.
    Az út a fejlődés tájékozott!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.