A diakritikusokkal (ă, î, ş, ţ, â) történő írás engedélyezése a Windows 7 rendszeren - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató látni fogjuk, hogyan kell aktiválni script ékezetek (a, i, s, t, a) 7 ablakok, mert nem kell telepíteni semmit, akkor ezt a munkát az eszközöket már a Windows 7.
Akár az iskolában vagy a munkahelyen, meg kell írni ékezetes, ez egyre inkább követelt a tanár vagy egy intézmény.
Szerencsére nagyon egyszerű aktiválni a gépelést ezekkel a konkrét román karakterekkel, a Vezérlőpulton megyünk a Regionális és nyelv elemre, itt kattintunk a Billentyűzetek és nyelvek fülre, majd megnyomjuk a Billentyűzet módosítása gombot, most hozzá kell adnunk egy "Hozzáad" billentyűzetet, a billentyűzetnek pedig akár a román örökség.
Gyors váltás a billentyűzet köze Alt + Shift.
A kereskedelemben előforduló billentyűzet ékezetek feltüntetve a billentyűkön, de ezek a billentyűzet, és ugyanezt tette, akik nem nyomtattak a gombokra ékezetek is vezérli a virtuális billentyűzet a Windows a képernyőn megjelenő billentyűzet 7 vagy ahogy nevezik most.
Spor írásban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • Mihai: Meg tudod csinálni a tutorial integrálja a tartalmat egy weboldal design segítségével Macromedia.Dreamweaver.8 Köszönjük és 10 ez tutorial.Mai pontosan, hogy a weboldal segítségével Macromedia.Dreamweaver.0.Sunteti 8 legtöbb országban. Láttam szinte minden tutorialele.CEI legjobb ezen a területen IT.  

    • Marius: Csak így tovább a jó munkát srácok! Jó munkát!
      Hol találom ezt elosztás és feltöltheti, ha akarod?  

      DCA olvassa el a megjegyzéseket a bemutató adtam láttam egy jó kapcsolat az ISO képet. Mi a teendő, ha nem olvas? Elveszíti, nem mi!

  • Szép munka srácok további jó a munkát!
    Kicsit félreérthető, hogy miként tölthetem le a „Linux Slax képet Windows jelszó-visszaállításhoz”. Látom, hogy a .iso képet már nem tárolják! Töltsük fel ezt a hasznos készletet?

  • Helló, nus dc hibát okoz nekem, amikor belépni akarok (Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozásában), és az Internet Explorerrel ugyanazzal a ... a fürdőszobával? vagy igen nekem /?

  • Helló,
    Régóta volt diakritikus billentyűzet, de mostantól csak tudni fogom, hogyan kell használni. Nagyon köszönöm az oktatóprogramot. kérjük, mondja meg nekem, ha lehetséges, hogyan lehet megoldani két problémát a Word 2007 programban (amelyekhez már van bemutatója)
    1. Hogyan változtathatom meg a szótárt úgy, hogy a zene helyett a „zene” vagy a jelentés helyett a „rapport” stb. Ne jelenjen meg többé?
    2.De ahol választhatok írásban a hely két vagy egy és 1 / 2?
    Köszönöm szépen.
    PS. Szeretném biztosítani Mr. Adrian.admin, óvatosan követte a tutorial Ige és încrecat nap, hogy megoldja a saját problémáit őket. Sajnos nem.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.