Hogyan, hogy írásban ékezetes (A, I, S, T, A) Windows 7 - video bemutató

Szia barátok, az a bemutató látni fogjuk, hogyan kell aktiválni script ékezetek (a, i, s, t, a) 7 ablakok, mert nem kell telepíteni semmit, akkor ezt a munkát az eszközöket már a Windows 7.
Akár az iskolában vagy a munkahelyen, meg kell írni ékezetes, ez egyre inkább követelt a tanár vagy egy intézmény.
Szerencsére nagyon könnyű bekapcsolni speciális román írni ezeket a karaktereket, válassza a Vezérlőpult, Területi és nyelvi, ide Kattintson a Billentyűzetek és nyelvek fülre, majd nyomja meg a Change billentyűzet, most hozzá kell adnunk a billentyűzet "Hozzáadás", a billentyűzet kell Legacy román.
Gyors váltás a billentyűzet köze Alt + Shift.
A kereskedelemben előforduló billentyűzet ékezetek feltüntetve a billentyűkön, de ezek a billentyűzet, és ugyanezt tette, akik nem nyomtattak a gombokra ékezetek is vezérli a virtuális billentyűzet a Windows a képernyőn megjelenő billentyűzet 7 vagy ahogy nevezik most.
Spor írásban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  Mihai: Meg tudod csinálni a tutorial integrálja a tartalmat egy weboldal design segítségével Macromedia.Dreamweaver.8 Köszönjük és 10 ez tutorial.Mai pontosan, hogy a weboldal segítségével Macromedia.Dreamweaver.0.Sunteti 8 legtöbb országban. Láttam szinte minden tutorialele.CEI legjobb ezen a területen IT.

 2. Viorel - mondta

  Köszönöm az ötletet.

 3. Marius - mondta

  Csak így tovább a jó munkát srácok! Jó munkát!
  Hol találom ezt elosztás és feltöltheti, ha akarod?

  • Adrian admin - mondta

   Marius: Csak így tovább a jó munkát srácok! Jó munkát!
   Hol találom ezt elosztás és feltöltheti, ha akarod?

   DCA olvassa el a megjegyzéseket a bemutató adtam láttam egy jó kapcsolat az ISO képet. Mi a teendő, ha nem olvas? Elveszíti, nem mi!

 4. Marius - mondta

  Szép munka srácok további jó a munkát!
  Egy kis lekérdezések, hogyan lehet letölteni "Slax Linux Image for Windows jelszó" már nem látható, mint a fogadó. Iso képre! Feltöltheti a készlet hasznos?

 5. Marius - mondta

  Találtunk egy másik! Bocsánat véletlenül!

 6. ALEXANDRU - mondta

  Jó munkát!
  Gratulálok

 7. Dragos - mondta

  Hasznos bemutató, alapvetően. Mint mindig, Cristi csinál valami jó.

 8. sklipy - mondta

  hello, dc nus ad nekem hibát, amikor megyek az oldalon (Hiba egy adatbázis kapcsolat) és az Internet Explorer, mint ... a Shakin? vagy ez ad nekem /?

 9. György - mondta

  megy bemutató jeleit mutatja óvatosan

 10. Nicu Dumitrescu - mondta

  Helló,
  Én már régóta, de alig ékezetes billentyűzet Most már tudom, hogy sokkal folosesc.Muţumesc bemutató. (Dolgoztam, mielőtt a "romániai másik jobb, jó, de lassú) Mr Krisztus beszél az írás, Kérem, tudassa velem is, ha lehetséges, hogyan lehet megoldani a két problémát a Word 2007, (amelyre már van egy tutorial)
  Ehelyett szótár 1.De ahol nem kell írni "zene", hanem a zene, vagy a "kapcsolat" helyett beszámoló stb
  2.De ahol választhatok írásban a hely két vagy egy és 1 / 2?
  Köszönöm szépen.
  PS. Szeretném biztosítani Mr. Adrian.admin, óvatosan követte a tutorial Ige és încrecat nap, hogy megoldja a saját problémáit őket. Sajnos nem.

 11. zame77 - mondta

  Segítség! Már nem lehet látni oktatóanyagok, én megjelenik egy háromszög ez egy felkiáltójel! Mi történik? Én is beszélve, hogy vizioana reggel, de nem tettem 7 Windows rendszer optimalizálása, valamint a bemutató, akkor cca.20 percre nézve egy másik bemutató nem működött! Ajutati_ma kérem!

  • omega - mondta

   zame77: Help! Már nem lehet látni oktatóanyagok, én megjelenik egy háromszög ez egy felkiáltójel! Mi történik? Én is beszélve, hogy vizioana reggel, de nem tettem 7 Windows rendszer optimalizálása, valamint a bemutató, akkor cca.20 percre nézve egy másik bemutató nem működött! Ajutati_ma kérem!

   Ugyanakkor bányában probléma

 12. Gabriel - mondta

  Nem látom a bemutató ... hogy játszanak, és látok egy háromszög a jel! benne ...., mit tegyek?

 13. Adryanna0512 - mondta

  Salve. Sajnálom, hogy írja meg, de van egy probléma: nem tudom nézni útmutatók. Én kattintson játszani, és látom a "!", És nem indul. Bárki más is ezt a problémát?

 14. Nicu Dumitrescu - mondta

  Mi ékezetes billentyűzet (mint látható) levelek A, I és A jelentése a P betű, és s és t adja meg a bal. Ugyanakkor azt mondják, azért, mert lehetnek más billentyűs hangszerek, de a speciális karaktereket nem változtatják meg a "z" és "y" nem tűnik el az idézőjel kulcs "T", illetve a "@" jel ", és" a etc.de a szokásos. Mr. Cristi, ha tudod, hogy egy ilyen billentyűzetet, kérem tudassa velem, és én, én vagyok nagyon érdekel ez. Addig marad a "román jobb Alt" rendszer lassabb, de nem történt változás bennük. Ha nem, akkor kérjük, hogy a tutorial erről a rendszerről (ha hagyja, hogy "diacritice.ro")

  • axelluny - mondta

   @ Nicu Dumitrescu: Általában a billentyűzet, amely az első boltok elsősorban a layout elrendezés román englez.Cele diacriticele.Pentru meg és használjuk őket aktiválni lehet a billentyűzet és Cristi pontosan úgy, ahogy annak idején a Windows 7. On XP nem is esetleg visszaállítja XP CD-t, hogy néhány szükséges fájlt limbii.Tastaturile angol layout elrendezés egyszer fordult román ékezetek is kibír a kulcsok segítségével fény. helyett XP nézünk szembe probléma, hogy a "z" költözött "y", és a probléma megoldódott elegánsan segédprogram "kbdro_2.3" tett egy honfitársa.
   A használt szótár szó változik földszinti bár, ahol meg lehet írni "none" vagy az "angol" etc.Se jelölje ki az összes szöveget, és módosíthatja az alapértelmezett szótár román nyelv váltás respectiv.Corectarea a dokumentum, hogy a pipa megnyomásával több mint az ABC.
   A köz módosításához több párhuzamos vonalakat nyilakkal jobb szélén 2 kék néző, található, a füleket a csepp irodájában. A jel a hasonló, de rámutat, hogy a vonalak a bal mind egyformák meniu.O ha már felfedezték, amit ők. Úgy gondolom azonban, hogy meg kell választani 2 lehetősége van: vagy eltölteni egy pár jó napot irodai programcsomag, és megtanulják, vagy menjen egy román billentyűzet curs.Aranjamentul a engleză.Ghilimele eltér a kulcsot "T" a helyén van " ~ "

 15. Bulgac - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy valóban szükség van.

 16. kvazár - mondta

  Cristi volt szebb, amikor azt mondta vezérlőpanel helyett bűnügyi ellenőrzés.

 17. Catalin - mondta

  sikerült bemutató!

 18. Pinciuc - mondta

  lenne olyan jó bemutató a linux

 19. Jully - mondta

  A legjobb megoldás, úgy tűnik "román programozók", mert nem veszíti el a megfelelő jeleket ... ékezetek jelennek meg az alábbiak szerint: A-Q-A és a T-T-S csak akkor, ha megnyomja a CTRL + ALT ALT balra vagy jobbra csak .

 20. Gepeto - mondta

  Őszintén szólva véleményem szerint azt hiszem, a legtöbb tudta, hogyan kell csinálni, amely szintén látható a bemutató is Infine nem tudja :)) Tudom, hogy hosszú ideig :))
  Nagyra értékelem az erőfeszítést orcum

 21. Köszönjük, hogy ez a bemutató. Ellentétben Gepeto, még mindig sokan nem tudják, sok mindent. Továbbra is, hogy megszokja a helyes írásmód.

 22. Micky - mondta

  HELLP ME PLS. Ok, így nem tudom, ha én is, amit akarok, de legalább próbáljuk feltenni

 23. ana maria - mondta

  Köszönöm szépen! Nagyon kellett ezt az információt! admin tiszteletét!

 24. Valentin - mondta

  Jó napot kívánok. Lenne egy kérdésem. Ez megváltoztathatja a legfontosabb feladata egy másik? Konkrét példa nem működik olvadáspont két kulcsfontosságú pontot. Ez be egy másik gomb a funkció pont és két pont? Kerestem és találtam mindenféle programok, de csak a billentyűkombinációk nem talált változást a funkciók között, két kulcsot, ha tudod, hogy egy másik program, vagy ha van valami a rendszerleíró adatbázisban, vagy egy másik megoldás. Köszönöm

 25. Stefan - mondta

  Nagyon köszönöm az információt! Ő nagyon hasznos!

 26. Stirbu A. Daniel - mondta

  Szia, elfelejtette, hogy meghatározza, hogy a „123456789” változás
  Lehet Daut on diacritice.ro (remélem, nem veszi figyelembe reklám), és a Ctrl + Alt + a / t / d / s / q / i
  q = a

  Sok szerencsét. további jó munkát

 27. valamint aktív mi'am DIACT \ riticile AIST

 28. Hello.
  Segíts nekem ... Van egy Acer 5742 ZG,
  ha (canbd) Shift (shifvt) történik, vessző, valahogy így:
  v = fv
  n = nb
  . =. Þ
  x = XZ
  f = fv
  v = fv
  b = nb
  shift, =, vessző ... kéne törölni az összes extra pontokat
  Miért, én, már, ne, mert, mint korábban, nem igaz, az volt a probléma ezt?
  köszönöm.

 29. Virginia - mondta

  Csodálatos ötlet! Köszönöm a segítséget

 30. Én nem, akik hiába Press ékezeteket, ahogy írni mindent ékezetek nélkül.
  Írtam egy könyvet, és be ékezetek a könyvben, átmásolja őket az interneten, és vedlés őket a szövegben.

 31. Ha követted a lépéseket, az oktató kell megy. Megnézted a tálcán jelzi, hogy a nyelv legyen E helyett EN? Váltás az ALT + SHIFT gombokat egyszerre.

 32. Nicolae Pusca - mondta

  Ez az alkalmazás hogyan kell aktiválni a króm, vezeték nélküli, linksys, miután okozott Serioux billentyűzet. (Laptop billentyűzet mi "lehet akar több" legyőzte "néhány betű), azért jöttem, hogy ezt a részletet szüksége lehet. KÖSZÖNÖM ptr. olvasd el hozzászólások.

 33. Sevim - mondta

  Nagyon köszönöm, megmentettél!

 34. Alex Nimirceag - mondta

  Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt a cikk!

 35. Lucian Petcu - mondta

  Köszönöm szépen.

 36. Dandár - mondta

  CRistiiiii !!! nah ... ", mint mi nyomja ..." ... kérem! ...

 37. David Irimia - mondta

  Kell működnie, automatikusan aktiválódik, vagy mi?

 38. elena - mondta

  KÖSZÖNÖM!

 39. Catalin - mondta

  Nagyon köszönöm a segítséget én mentette egy csomó pénzt meg kell adni, hogy egy könyvkiadó, hogy ellenőrizze a kéziratot, és helyes, így küldök neki megfelelő irányba, író és regényíró, köszönöm szépen.

 40. Nagyon köszönöm a tutorial! Már nagy segítség volt!
  Egy szép napon

 41. Marian Riyea - mondta

  Köszönöm ezt idee.Dumneyeu binecuvanteye jó egészséget és boldogságot.

 42. Angelia - mondta

  Köszönöm szépen! ...

 43. Nagyon hasznos! Köszönjük!

 44. Angela - mondta

  Bravó!

 45. Georgeta - mondta

  Követtem az utasításokat, és nem működik.

 46. Julius - mondta

  Köszönjük! Tényleg nagyon hasznos.

 47. Köszönjük! Gyorsan elment, egy kicsit csúnya vagyok a számítógépen.

 48. laura - mondta

  és akkor, amikor szükségem van a kezdeti jelekre, hogyan lehet nem diakritikus, azaz egy másik fordított mûködése váltással?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.