A diakritikusokkal (ă, î, ş, ţ, â) történő írás engedélyezése a Windows 7 rendszeren - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató látni fogjuk, hogyan kell aktiválni script ékezetek (a, i, s, t, a) 7 ablakok, mert nem kell telepíteni semmit, akkor ezt a munkát az eszközöket már a Windows 7.
Akár az iskolában vagy a munkahelyen, meg kell írni ékezetes, ez egyre inkább követelt a tanár vagy egy intézmény.
Szerencsére nagyon egyszerű aktiválni a gépelést ezekkel a konkrét román karakterekkel, a Vezérlőpulton megyünk a Regionális és nyelv elemre, itt kattintunk a Billentyűzetek és nyelvek fülre, majd megnyomjuk a Billentyűzet módosítása gombot, most hozzá kell adnunk egy "Hozzáad" billentyűzetet, a billentyűzetnek pedig akár a román örökség.
Gyors váltás a billentyűzet köze Alt + Shift.
A kereskedelemben előforduló billentyűzet ékezetek feltüntetve a billentyűkön, de ezek a billentyűzet, és ugyanezt tette, akik nem nyomtattak a gombokra ékezetek is vezérli a virtuális billentyűzet a Windows a képernyőn megjelenő billentyűzet 7 vagy ahogy nevezik most.
Spor írásban.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mihai - mondta

  Mihai: Meg tudod csinálni a tutorial integrálja a tartalmat egy weboldal design segítségével Macromedia.Dreamweaver.8 Köszönjük és 10 ez tutorial.Mai pontosan, hogy a weboldal segítségével Macromedia.Dreamweaver.0.Sunteti 8 legtöbb országban. Láttam szinte minden tutorialele.CEI legjobb ezen a területen IT.  

 2. Viorel - mondta

  Köszönöm az ötletet.

 3. Marius - mondta

  Csak így tovább a jó munkát srácok! Jó munkát!
  Hol találom ezt elosztás és feltöltheti, ha akarod?

  • Adrian admin - mondta

   Marius: Csak így tovább a jó munkát srácok! Jó munkát!
   Hol találom ezt elosztás és feltöltheti, ha akarod?  

   DCA olvassa el a megjegyzéseket a bemutató adtam láttam egy jó kapcsolat az ISO képet. Mi a teendő, ha nem olvas? Elveszíti, nem mi!

 4. Marius - mondta

  Szép munka srácok további jó a munkát!
  Egy kis kétértelműség, hogy hogyan tudnám letölteni a "Linux Slax képet a Windows jelszó-visszaállításához" úgy látom, hogy az .iso kép már nincs tárolva! Tölthető fel ez a hasznos készlet?

 5. Marius - mondta

  Találtunk egy másik! Bocsánat véletlenül!

 6. ALEXANDRU - mondta

  Jó munkát!
  Gratulálok

 7. Dragos - mondta

  Hasznos bemutató, alapvetően. Mint mindig, Cristi csinál valami jó.

 8. sklipy - mondta

  szia, a nus dc hibát ad nekem, amikor belépni akarok a webhelyre (Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozásakor), és az Internet Explorerrel ugyanaz ... a fürdőszobában? vagy nekem igen /?

 9. György - mondta

  megy bemutató jeleit mutatja óvatosan

 10. Nicu Dumitrescu - mondta

  Helló,
  Régóta van billentyűzetem diakritikusokkal, de innentől kezdve csak tudom használni, hogyan kell használni. Köszönöm szépen a bemutatót. kérem, mondja el, ha lehetséges, hogyan oldhat meg két problémát a Word 2007-ben (amelyhez már van oktatóprogramja)
  1. Hol változtatom meg a szótárt úgy, hogy a zene helyett a „zene” vagy a jelentés helyett a „rapport” stb. Ne jelenjen meg?
  2.De ahol választhatok írásban a hely két vagy egy és 1 / 2?
  Köszönöm szépen.
  PS. Szeretném biztosítani Mr. Adrian.admin, óvatosan követte a tutorial Ige és încrecat nap, hogy megoldja a saját problémáit őket. Sajnos nem.

 11. zame77 - mondta

  Segítség! Már nem lehet látni oktatóanyagok, én megjelenik egy háromszög ez egy felkiáltójel! Mi történik? Én is beszélve, hogy vizioana reggel, de nem tettem 7 Windows rendszer optimalizálása, valamint a bemutató, akkor cca.20 percre nézve egy másik bemutató nem működött! Ajutati_ma kérem!

  • omega - mondta

   zame77: Help! Már nem lehet látni oktatóanyagok, én megjelenik egy háromszög ez egy felkiáltójel! Mi történik? Én is beszélve, hogy vizioana reggel, de nem tettem 7 Windows rendszer optimalizálása, valamint a bemutató, akkor cca.20 percre nézve egy másik bemutató nem működött! Ajutati_ma kérem!  

   Ugyanakkor bányában probléma

 12. Gabriel - mondta

  Nem látom az oktatóanyagot ... játszom, és kapok egy háromszöget a jellel! benne… .c csinálni ??

 13. Adryanna0512 - mondta

  Kenőcs. Sajnálom, hogy ide írtam, de problémám van: már nem tudom megnézni az oktatóanyagokat. Rákattintok a játékra, és megjelenik egy "!". és nem indul el. Van még valakinek ilyen problémája?

 14. Nicu Dumitrescu - mondta

  Van egy billentyűzetem diakritikusokkal (amint láthatja) a ă, î és â betűk a P betű mellett, ş és ţ pedig az enter bal oldalán találhatók. Mindezt azért mondom, mert lehetnek más billentyűzetek is ilyen diakritikusokkal, de amelyek nem változtatják meg a „z” billentyűt az „y” jellel, a „ţ” gomb idézőjelei vagy a „@” „&” szimbólumok stb. Nem tűnnek el a helyről szokásos. Mr. Cristi, ha tud ilyen billentyűzetet, kérem, mondja el, ez nagyon érdekel. Addig is maradok a „román a másik jobboldalon”, egy nehezebb rendszer mellett, de minden változás nélkül. Ha ez nem lehetséges, akkor készítsen oktatóanyagot erről a rendszerről (ha a „diacritice.ro” megengedi)

  • axelluny - mondta

   @ Nicu Dumitrescu: Általában a billentyűzet, amely az első boltok elsősorban a layout elrendezés román englez.Cele diacriticele.Pentru meg és használjuk őket aktiválni lehet a billentyűzet és Cristi pontosan úgy, ahogy annak idején a Windows 7. On XP nem is esetleg visszaállítja XP CD-t, hogy néhány szükséges fájlt limbii.Tastaturile angol layout elrendezés egyszer fordult román ékezetek is kibír a kulcsok segítségével fény. helyett XP nézünk szembe probléma, hogy a "z" költözött "y", és a probléma megoldódott elegánsan segédprogram "kbdro_2.3" tett egy honfitársa.
   A használt szótár szó változik földszinti bár, ahol meg lehet írni "none" vagy az "angol" etc.Se jelölje ki az összes szöveget, és módosíthatja az alapértelmezett szótár román nyelv váltás respectiv.Corectarea a dokumentum, hogy a pipa megnyomásával több mint az ABC.
   A köz módosításához több párhuzamos vonalakat nyilakkal jobb szélén 2 kék néző, található, a füleket a csepp irodájában. A jel a hasonló, de rámutat, hogy a vonalak a bal mind egyformák meniu.O ha már felfedezték, amit ők. Úgy gondolom azonban, hogy meg kell választani 2 lehetősége van: vagy eltölteni egy pár jó napot irodai programcsomag, és megtanulják, vagy menjen egy román billentyűzet curs.Aranjamentul a engleză.Ghilimele eltér a kulcsot "T" a helyén van " ~ "

 15. Bulgac - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy valóban szükség van.

 16. kvazár - mondta

  Cristi volt szebb, amikor azt mondta vezérlőpanel helyett bűnügyi ellenőrzés.

 17. Catalin - mondta

  sikerült bemutató!

 18. Pinciuc - mondta

  lenne olyan jó bemutató a linux

 19. Jully - mondta

  A legjobb megoldás számomra úgy tűnik, hogy „románul a programozók”, mert nem veszítjük el a jobb oldali jeleket ... a diakritikusok a következőképpen jelennek meg: A-Q Q-Â S-Ș T-Ț csak akkor, ha a CTRL + ALT billentyűt lenyomva tartjuk bal oldalon, vagy csak az ALT gombot jobb oldalon .

 20. Gepeto - mondta

  Őszintén szólva véleményem szerint azt hiszem, a legtöbb tudta, hogyan kell csinálni, amely szintén látható a bemutató is Infine nem tudja :)) Tudom, hogy hosszú ideig :))
  Nagyra értékelem az erőfeszítést orcum

 21. Köszönjük, hogy ez a bemutató. Ellentétben Gepeto, még mindig sokan nem tudják, sok mindent. Továbbra is, hogy megszokja a helyes írásmód.

 22. Micky - mondta

  HELLP ME PLS. Ok, így nem tudom, ha én is, amit akarok, de legalább próbáljuk feltenni

 23. ana maria - mondta

  Köszönöm szépen! Nagyon kellett ezt az információt! admin tiszteletét!

 24. Valentin - mondta

  Jó napot kívánok. Lenne egy kérdésem. Ez megváltoztathatja a legfontosabb feladata egy másik? Konkrét példa nem működik olvadáspont két kulcsfontosságú pontot. Ez be egy másik gomb a funkció pont és két pont? Kerestem és találtam mindenféle programok, de csak a billentyűkombinációk nem talált változást a funkciók között, két kulcsot, ha tudod, hogy egy másik program, vagy ha van valami a rendszerleíró adatbázisban, vagy egy másik megoldás. Köszönöm

 25. Stefan - mondta

  Nagyon köszönöm az információt! Ő nagyon hasznos!

 26. Stirbu A. Daniel - mondta

  Szia, elfelejtette megadni, hogy az "123456789" is változik 🙂 ezért nehezebb megjegyezni…
  Lehet Daut on diacritice.ro (remélem, nem veszi figyelembe reklám), és a Ctrl + Alt + a / t / d / s / q / i
  q = a

  Sok szerencsét. további jó munkát

 27. jó, hogy aktiváltam a diakritikusaimat

 28. Hello.
  Segítsen nekem is ... van egy ACER 5742 ZG-m,
  ha (canbd) Shift (shifvt) történik, vessző, valahogy így:
  v = fv
  n = nb
  . =. Þ
  x = XZ
  f = fv
  v = fv
  b = nb
  shift, =, vessző ..., akkor is törölnöm kell az extra betűket
  Miért, én, már, ne, mert, mint korábban, nem igaz, az volt a probléma ezt?
  köszönöm.

 29. Virginia - mondta

  Csodálatos ötlet! Köszönöm a segítséget

 30. Én nem, akik hiába Press ékezeteket, ahogy írni mindent ékezetek nélkül.
  Írtam egy könyvet, és be ékezetek a könyvben, átmásolja őket az interneten, és vedlés őket a szövegben.

 31. Ha követted a lépéseket, az oktató kell megy. Megnézted a tálcán jelzi, hogy a nyelv legyen E helyett EN? Váltás az ALT + SHIFT gombokat egyszerre.

 32. Nicolae Pusca - mondta

  Hogyan aktiválhatom ezt az alkalmazást króm, vezeték nélküli, linkes rendszerekben az alkalmazott SERIOUX billentyűzettel. (A laptop billentyűzete továbbra is azt akarja, hogy "legyőzzük" bizonyos betűket) Ezt a részletet találtam ki, talán hasznos. Köszönet a ...-ért bejegyzések olvasása.

 33. Sevim - mondta

  Nagyon köszönöm, megmentettél!

 34. Alex Nimirceag - mondta

  Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt a cikk!

 35. Lucian Petcu - mondta

  Köszönöm szépen.

 36. Dandár - mondta

  CRistiiiii !!! nuuuu decât ”, mint ahogy megnyomjuk ...” ... kérem! ...

 37. David Irimia - mondta

  Kell működnie, automatikusan aktiválódik, vagy mi?

 38. elena - mondta

  KÖSZÖNÖM!

 39. Catalin - mondta

  Nagyon köszönöm a segítséget én mentette egy csomó pénzt meg kell adni, hogy egy könyvkiadó, hogy ellenőrizze a kéziratot, és helyes, így küldök neki megfelelő irányba, író és regényíró, köszönöm szépen.

 40. Nagyon köszönöm a tutorial! Már nagy segítség volt!
  Egy szép napon

 41. Marian Riyea - mondta

  Köszönöm ezt idee.Dumneyeu binecuvanteye jó egészséget és boldogságot.

 42. Angelia - mondta

  Nagyon szépen köszönjük ! ...

 43. Nagyon hasznos! Köszönjük!

 44. Angela - mondta

  Bravó!

 45. Georgeta - mondta

  Követtem az utasításokat, és nem működik.

 46. Julius - mondta

  Köszönjük! Tényleg nagyon hasznos.

 47. Köszönjük! Gyorsan elment, egy kicsit csúnya vagyok a számítógépen.

 48. laura - mondta

  és akkor, amikor szükségem van a kezdeti jelekre, hogyan lehet nem diakritikus, azaz egy másik fordított mûködése váltással?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.